Dečije igraonice Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Dečije igraonice Voždovac
igraonica-puslica-decije-igraonice

Igraonica Puslica

Beograd, Voždovac, Vojvode Vlahovića 35h 064 4319098
cena: 7.000 din
DEČIJE IGRAONICE IGRAONICA PUSLICA Dođi i ti da se družimo u igraonici Puslica!
Novootvorena igraonica za naše mališane na Voždovcu.
Nek se Vaša deca igraju sigurno i bezbedno dok vi uživate u kafici ili oseženju posle dugog napornog dana.
decija-igraonica-dreamland-decije-igraonice
DREAMLAND igraonica u BEOGRADU je najveća dečija igraonica na prostoru Srbije. Smeštena je u tržnom centru „Stadion“ na Voždovcu, na preko 2000 kvadratnih metara.
U skladu sa poslednjim svetskim trendovima u industriji zabave, u igraonici se nalaze najveće instalacije za igru, rekviziti i igračke izrađene od eko materijala, čak 3 km lavirinta, više od 10.000 loptica i 9 visećih mostova.
U igraonici se nalaze Sony Play Station, X- box i Wii, za malo stariju decu. Novo u Dreamland igraonici je i karting za decu.
Brzina vožnje prilagodjena je deci, a na svako vozilo sa detetom može sesti i roditelj. U DREAMLAND igraonici organizujemo i korporativne žurke za Vaše zaposlene i njihove mališane, jer je kapacitet DREAMLAND igraonice do 200 sedećih mesta za roditelje ili 350 stajaćih mesta i još toliko dece. U igraonici DREAMLAND sve je podređeno dečijoj zabavi.
Naši zaposleni jednako se posvećuju svim mališanima, o njima brinu i sa njima se igraju.
Obaveza zaposlenih u igraonici DREAMLAND je da upute decu i roditelje kako da pravilno i bezbedno koriste naše igračke. Dođite i proverite zašto je ova „zemlja iz snova“ postala omiljeno mesto dečije zabave!
Igraonica DREAMLAND radi svakog dana od 10 h do 22 h. HAPPY HOUR je svakog radnog dana od 10 h do 15 h, kada je cena ulaza snižena za 100 dinara. Baby Care – U DREAMLAND igraonici možete ostaviti vašu bebu na čuvanje.
Baby Care je nemenjen deci uzrasta do četiri godine i naplaćuje se 600 rsd po satu.
Kada uplatite Baby Care – jedna vaspitačica čuva samo Vaše dete i njoj ostavljate pelene, hranu, sve neophodno za kompletnu brigu o Vašem detetu.
Potrebna Vam je dečija igraonica u Beogradu da biste predahnuli uz kafu dok se vaše dete igra? Dečije igraonice su takođe razvrstane i po delovima grada, da sa lakoćom nađete one igraonice koje su Vam najbliže! Inače, kada kažete dečije igraonice Beograd, to je postalo sinonim za dečiju zabavu na najvišem nivou. Deca su u dečijim igraonicama bezbedna i igraju se na na mestu gde ne mogu da se povrede, a da pri tom mogu i da skaču, da se spuštaju niz tobogan ili da se provlače kroz dečiji lavirint. Sve dečije igraonice u Beogradu imaju i stručno osoblje koje će paziti na vaše dete dok se igra i koje će ga takođe uključiti u igre koje su prilagođene njegovom uzrastu. Dečije igraoniceBeograda opremljene su najsavremenijom opremom i najbolje su rešenje i za male istraživače, za hiperaktivnost kod dece, za razvoj dečije mašte i za druženje sa vršnjacima! - Dečija igraonica je mesto gde dečija mašta i igra postaju stvarnost. Dečije igraonice postale su najjednostavnija opcija za proslavu dečijih rodjendana, krštenja ili upisa u osnovnu skolu. Štede vreme i smanjuju broj nepotrebnih obaveza, dajući nam mogućnost da se opustimo i radimo ono sto zapravo treba raditi – da slavimo i uživamo, da se u potpunosti posvetimo gostima i “zvezdi dana” – malom slavljeniku. Bolje opremljene dečije igraonice poseduju veće komplekse sprava za igru za predškolskih uzrast, ali imaju i mogućnost organizovanja zabave za školarce, u prostorijama uređenim poput diskoteka. Plesni podijum, disko kugla, specijalno osvetljenje, igre poput “muzičke stolice” i karaoke samo su neki od elemenata sve popularnijih dečijih žurki, koje vodi i kontroliše animator. Mnoge dečije igraonice u okviru svog enterijera imaju i kafe ili restoran, u koji se mogu pozvati i stariji gosti. Na taj način će proslava biti potpuna i nećete imati potrebe za posebnim datumom slavlja za rodbinu i prijatelje.
Back to Top