Dečije igraonice Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Dečije igraonice Novi Sad
kreativni-klub-novi-sad-decije-igraonice
DEČIJE IGRAONICE BEOGRAD KREATIVNI KLUB NOVI SAD Rodjendani Kreativnog kluba su zatvorenog tipa i traju 2 sata.
Ceo prostor Vam je na raspolaganju bez obzira koliko gostiju imate.
igraonica-zlatna-bubica-decije-igraonice
DEČIJE IGRAONICE BEOGRAD IGRAONICA ZLATNA BUBICA Naša igraonica opremljena je modernim i kvalitetnim elementima za igru, koje će vaša deca obožavati.Lavirint, mini žičara, penjalica, tobogani, trambolina, kine X box, kućice… I razne druge stvari… Sve to je tu u službi uživanja, razvoja kroz igru i rekreacije vaše dece, a ujedno i u službi vašeg predaha.
vrtic-cvrcak-decije-igraonice

Vrtić Cvrčak

Novi Sad, Rodoljuba Čolakovića 14 021 6393715 |
063 8044077 |
cena: Pozvati
DEČIJE IGRAONICE BEOGRAD VRTIĆ CVRČAK Vrtić Cvrčak poseduje i dečiju igraonicu koja je opremljena najmodernijim igračkama i spravama za igranje.
U našoj igraonici, vaši mališani će uživati.
zabavni-park-starli-decije-igraonice

Zabavni park Starli

Novi Sad, Bulevar vojvode Stepe 56 021 6302422 |
063 7705539 |
DEČJE IGRAONICE - STARLI Igraonica Starli je uvek otvorena za posetu i druženje radnim danima i vikendom, bez obzira na rođendane koji se slave u rođendaonici.Igraonica Zabavnog parka Starli je najveći i najsavremeniji prostor u Novom Sadu namenjen aktivnoj zabavi dece uzrasta od 1 do 10 godina.
Potrebna Vam je dečija igraonica u Beogradu da biste predahnuli uz kafu dok se vaše dete igra? Dečije igraonice su takođe razvrstane i po delovima grada, da sa lakoćom nađete one igraonice koje su Vam najbliže! Inače, kada kažete dečije igraonice Beograd, to je postalo sinonim za dečiju zabavu na najvišem nivou. Deca su u dečijim igraonicama bezbedna i igraju se na na mestu gde ne mogu da se povrede, a da pri tom mogu i da skaču, da se spuštaju niz tobogan ili da se provlače kroz dečiji lavirint. Sve dečije igraonice u Beogradu imaju i stručno osoblje koje će paziti na vaše dete dok se igra i koje će ga takođe uključiti u igre koje su prilagođene njegovom uzrastu. Dečije igraoniceBeograda opremljene su najsavremenijom opremom i najbolje su rešenje i za male istraživače, za hiperaktivnost kod dece, za razvoj dečije mašte i za druženje sa vršnjacima! - Dečija igraonica je mesto gde dečija mašta i igra postaju stvarnost. Dečije igraonice postale su najjednostavnija opcija za proslavu dečijih rodjendana, krštenja ili upisa u osnovnu skolu. Štede vreme i smanjuju broj nepotrebnih obaveza, dajući nam mogućnost da se opustimo i radimo ono sto zapravo treba raditi – da slavimo i uživamo, da se u potpunosti posvetimo gostima i “zvezdi dana” – malom slavljeniku. Bolje opremljene dečije igraonice poseduju veće komplekse sprava za igru za predškolskih uzrast, ali imaju i mogućnost organizovanja zabave za školarce, u prostorijama uređenim poput diskoteka. Plesni podijum, disko kugla, specijalno osvetljenje, igre poput “muzičke stolice” i karaoke samo su neki od elemenata sve popularnijih dečijih žurki, koje vodi i kontroliše animator. Mnoge dečije igraonice u okviru svog enterijera imaju i kafe ili restoran, u koji se mogu pozvati i stariji gosti. Na taj način će proslava biti potpuna i nećete imati potrebe za posebnim datumom slavlja za rodbinu i prijatelje.
Back to Top