Dečije igraonice Žarkovo

Registruj se
Prijavi se
Dečije igraonice Žarkovo
decija-igraonica-mimiland-decije-igraonice
DEČIJE IGRAONICE MIMILAND Dečija igraonica MI-MI LAND je novootvorena igraonica u Žarkovu opremljena raznovrsnim sadržajima za igru i zabavu mališana svih uzrasta.
U maštovito opremljenom prostoru naše igraonice koji obuhvata 240 kvadrata, nudimo all inclusive proslavu dečijih rođendana i druga slavlja.
Takođe, pružamo uslugu čuvanja dece do 2 sata, bez nadzora roditelja.
igraonica-baloo-decije-igraonice

Igraonica Baloo

Beograd, Žarkovo, Vodovodska 95 011 2360910 |
060 3180318 |
cena: Cenovnik
DEČIJE IGRAONICE IGRAONICA BALOO Dečija igraonica i rođendaonica Baloo prostire se na 300 kvadratnih metara i predstavlja idealno mesto za zabavu mališana svih uzrasta.
Prelepi prostor naše igraonice u potpunosti je moderno i funkcionalno opremljen za igru, ali i prilagođen za proslavu dečijih rođendana iz snova.Dečija igraonica BALOO Vam pruža mogućnost da u prijatnom prostoru, zabavnom i za decu i za roditelje, organizujete sve vrste proslava: rođendane, krštenja, godišnjice, novogodišnje predstave, Vama bitne datume i ko zna mozda još po nešto.
decija-igraonica-masters-kids-decije-igraonice
DEČIJA IGRAONICA U BEOGRADU.
Dečija igraonica i diskoteka od 300 kvm, sa centralnom klimatizacijom i ventilacijom. Igraonica Veliki 3D Lavirint Kutak za bebe Lijana Zid za penjanje Trambolina Viseći most Kapaciteta do 40 dece i do 60 odraslih Organizovanje proslava za decu od 1 do 7 godina. NOVO - Karaoke Party Diskoteka Vrhunsko ozvučenje i svetlosni efekti WII konzola Playstation 3 konzola Karaoke sa bežična mikrofona Takmičarske igre, kvizovi, nagrade ... Kapaciteta 40-50 dece i 25 odraslih Organizovanje proslava za decu od 8 do 14 godina. NOVO - Dim mašina Letnja bašta U sklopi igraonice je prostrana bašta kapacite 36 mesta.
decija-igraonica-jungle-decije-igraonice

Dečija igraonica Jungle

Beograd, Žarkovo, Milana Jovanovica 14a 011 2398300 |
063 495314 |
IGRAONICA ZA DECU BEOGRAD.
Jungle je sigurno ostvarenje svih dečijih snova, sve ono o čemu jedno dete mašta mi pretvaramo u stvarnost. Optimalni klimatski uslovi, bujna vegetacija sa lijanama, drvećem, jezerima (tobogani, sunđerasti valjci, bazeni sa lopticama) je čine mestom u kome bi mnogi želeli da ostanu večno i radost dele sa svima koji im se pridruže. Jungle priroda je od najkvalitetnijih materijala (u skladu sa evropskim standardima), a za najmlađe od dve i tri godine postoji poseban deo. Jungle prijatelji su treneri koji vas obučavaju kako da se krećete kroz Jungle i veliki učitelji Jungle koji vam svaki dan pomažu da otkrijete njene tajne. Radno vreme svakim danom od 10:00-22:00h.
Jungle igraonica nije ni najveća ni najlepša ali je sve ono o čemu jedno dete sanja. Poznata je po optimalnim klimatskim uslovima i bujnoj vegetaciji: lijanama, drvećem, jezerima (tobogani, sunđerasti valjci, bazeni sa lopticama). Sve ovo Jungle čini neverovatno zanimljivim i zabavnim mestom. Jungle vegetacija je od najkvalitetnijih materijala (u skladu sa evropskim standardima), a za najmlađe od dve i tri godine postoji poseban deo.
Za roditelje Jungle Caffe.
Dok se vaše dete bezbrižno zabavlja i otkriva čuvane tajne Jungle carstva vi se u caffe-u sa prijatnom atmosferom udobno smestite, duboko udahnite i prepustite uživanju u svim čarima Jungla, jer su vaše zadovoljstvo i sreća jedini zakoni našeg carstva.
Potrebna Vam je dečija igraonica u Beogradu da biste predahnuli uz kafu dok se vaše dete igra? Dečije igraonice su takođe razvrstane i po delovima grada, da sa lakoćom nađete one igraonice koje su Vam najbliže! Inače, kada kažete dečije igraonice Beograd, to je postalo sinonim za dečiju zabavu na najvišem nivou. Deca su u dečijim igraonicama bezbedna i igraju se na na mestu gde ne mogu da se povrede, a da pri tom mogu i da skaču, da se spuštaju niz tobogan ili da se provlače kroz dečiji lavirint. Sve dečije igraonice u Beogradu imaju i stručno osoblje koje će paziti na vaše dete dok se igra i koje će ga takođe uključiti u igre koje su prilagođene njegovom uzrastu. Dečije igraoniceBeograda opremljene su najsavremenijom opremom i najbolje su rešenje i za male istraživače, za hiperaktivnost kod dece, za razvoj dečije mašte i za druženje sa vršnjacima! - Dečija igraonica je mesto gde dečija mašta i igra postaju stvarnost. Dečije igraonice postale su najjednostavnija opcija za proslavu dečijih rodjendana, krštenja ili upisa u osnovnu skolu. Štede vreme i smanjuju broj nepotrebnih obaveza, dajući nam mogućnost da se opustimo i radimo ono sto zapravo treba raditi – da slavimo i uživamo, da se u potpunosti posvetimo gostima i “zvezdi dana” – malom slavljeniku. Bolje opremljene dečije igraonice poseduju veće komplekse sprava za igru za predškolskih uzrast, ali imaju i mogućnost organizovanja zabave za školarce, u prostorijama uređenim poput diskoteka. Plesni podijum, disko kugla, specijalno osvetljenje, igre poput “muzičke stolice” i karaoke samo su neki od elemenata sve popularnijih dečijih žurki, koje vodi i kontroliše animator. Mnoge dečije igraonice u okviru svog enterijera imaju i kafe ili restoran, u koji se mogu pozvati i stariji gosti. Na taj način će proslava biti potpuna i nećete imati potrebe za posebnim datumom slavlja za rodbinu i prijatelje.
Back to Top