Dečije igraonice Filmski grad

Registruj se
Prijavi se
Dečije igraonice Filmski grad
decija-igraonica-petar-pan-decije-igraonice

Dečija igraonica Petar Pan

Beograd, Filmski grad, Miloja Zakića 15 011 2380442 |
060 4445430 |
DEČIJA IGRAONICA U BEOGRADU.
Igraonica Petar Pan i veselo društvance Vam nudi atraktivan, klimatizovan prostor od 150 m2 od kojih je 65 m2 prostor za igru sa 3D lavirintom i 35 m2 disko kluba.
U drugom delu igraonice nalazi se prostor za posluženje dece i kafić za roditelje sa odvojenim delom za pušače.
Prostran i udoban deo za roditelje i pratioce dece, kao i sadržaj za dečiju zabavu je napravljen tako da i deca i odrasli uživaju. Igraonica neće raditi samo onda kada je prostor zakupljen za održavanje Vaših proslava, a kada Vaše dete slavi rođendan zajedno ćemo prirediti zabavu za pamćenje!
Najveći deo naših klijenata dolazi putem preporuka, na Vama je da dođete i da se uverite da smo tu zbog Vas i da osmislimo i ostvarimo Vaše želje. Očekujemo Vas!
Igraonica Petar Pan pruža mogućnost dnevne igre dece od 2 do 10 godina, od 12 do 21 čas, a vikendom od 10 do 21 čas, osim u terminima zakazanih rođendana. Cena dnevne igraonice je 150 dinara ceo dan od 12-21h. Dečija igraonica sadrži lavirint sa lopticama na 2 nivoa, tobogan, valjak, penjalice, skakalice, bebi bazen, tablu za crtanje i još mnogo toga što će biti sasvim dovoljno da vaši mališani potroše višak energije. Brigu o deci u dečijoj igraonici vodi profesionalni, ljubazni vaspitači koji će učiniti da mališanima ni jedan trenutak ne bude dosadan, a da se roditelji mogu opustiti i pročitati štampu uz kafu u kafiću koji je deo ovog prostora.
U Igraonici takođe imate na raspolaganju i besplatan WI-FI internet, kao i stoni fudbal za roditelje.
Mogućnost plaćanja platnim karticama VISA, MASTER CARD, MAESTRO i DINA. Kreativni boravak dece sa mogućnošću čuvanja gde će se vaspitači pobrinuti da mališanima obezbede nezaboravan provod uz različite kreativne i zanimljive igrice.
Potrebna Vam je dečija igraonica u Beogradu da biste predahnuli uz kafu dok se vaše dete igra? Dečije igraonice su takođe razvrstane i po delovima grada, da sa lakoćom nađete one igraonice koje su Vam najbliže! Inače, kada kažete dečije igraonice Beograd, to je postalo sinonim za dečiju zabavu na najvišem nivou. Deca su u dečijim igraonicama bezbedna i igraju se na na mestu gde ne mogu da se povrede, a da pri tom mogu i da skaču, da se spuštaju niz tobogan ili da se provlače kroz dečiji lavirint. Sve dečije igraonice u Beogradu imaju i stručno osoblje koje će paziti na vaše dete dok se igra i koje će ga takođe uključiti u igre koje su prilagođene njegovom uzrastu. Dečije igraoniceBeograda opremljene su najsavremenijom opremom i najbolje su rešenje i za male istraživače, za hiperaktivnost kod dece, za razvoj dečije mašte i za druženje sa vršnjacima! - Dečija igraonica je mesto gde dečija mašta i igra postaju stvarnost. Dečije igraonice postale su najjednostavnija opcija za proslavu dečijih rodjendana, krštenja ili upisa u osnovnu skolu. Štede vreme i smanjuju broj nepotrebnih obaveza, dajući nam mogućnost da se opustimo i radimo ono sto zapravo treba raditi – da slavimo i uživamo, da se u potpunosti posvetimo gostima i “zvezdi dana” – malom slavljeniku. Bolje opremljene dečije igraonice poseduju veće komplekse sprava za igru za predškolskih uzrast, ali imaju i mogućnost organizovanja zabave za školarce, u prostorijama uređenim poput diskoteka. Plesni podijum, disko kugla, specijalno osvetljenje, igre poput “muzičke stolice” i karaoke samo su neki od elemenata sve popularnijih dečijih žurki, koje vodi i kontroliše animator. Mnoge dečije igraonice u okviru svog enterijera imaju i kafe ili restoran, u koji se mogu pozvati i stariji gosti. Na taj način će proslava biti potpuna i nećete imati potrebe za posebnim datumom slavlja za rodbinu i prijatelje.
Back to Top