Opticarske radnje - Optika Beograd

Registruj se
Prijavi se
Opticarske radnje - Optika Beograd
- SVE OPTICARSKE RADNjE U BEOGRADU i SRBIJI NA JEDNOM MESTU!
- OPTIKA - KONTAKTNA SOČIVA - NAOČARE ZA VID, NAOČARE ZA SUNCE - ŽENSKI i MUŠKI OKVIRI!
- UPOREDITE OPTIČARSKE RADNjE - POGLEDAJTE NjIHOVU PONUDU, CENE i KUPITE NAOČARE!
ocna-kuca-lensoptic-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE BEOGRAD LENSOPTIC Zahvaljujući dugogodišnjem radu, stečenom iskustvu i stalnoj edukaciji zaposlenih u mogućnosti smo da odgovorimo na sve zahteve i potrebe kako domaćih tako i stranih klijenata.
Očnu kuću LENSOPTIC čine dve specijalizovane optičke prodavnice i savremena oftalmološka ordinacija.
Prodavnice i ordinacija su ekskluzivno uređene i opremljene najsavremenijim oftalmološkim aparatima kao i automatizovanim mašinama (kompjuterizovano određivanje dioptrije, sofisticirana ugradnja stakala, kompjuterizovano vidno polje, lensmetrija,...).
mam-optika-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE BEOGRAD MAM OPTIKA Pošto je više puta dokazana tvrdnja da optičarski zanat – optičarska radnja počiva na preporuci, MAM optika se osim raznolikim asortimanom naočara i stakala, ugradnjom, i svim vrstama korekcija naočara, može pohvaliti celim porodicama među svojim mušterijama – iz razloga što se dobra usluga prenosi.
Naša Optičarska radnja nudi širok dijapazon naočara za sunce i naočara za vid za decu i odrasle, proizvedenih u vodećim svetskim firmama (Ray Ban, Persol, Vogue, Oakley, Dolce & Gabbana), a takođe i kontaktna sočiva svih tipova, sredstva za održavanje, čine ime MAM optika, a sve to uz povoljne cene i mogućnost odloženog plaćanja.
OPTIČARSKE RADNJE - OČNA KUĆA JEVTIĆ Očna kuća Jevtić je porodična firma koja postoji i uspešno posluje već 22 godine.
U našoj radnji u Beogradu možete pronaći veliki izbor naočara, sve vrste stakala, kontaktna sočiva i tečnosti za sočiva.
Nudimo i pregled oftalmologa.

Optika Soko

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 321 066 242624
cena: od 2.100 do 26.000 din
OPTIČARSKE RADNJE OPTIKA SOKO Najbolji izbor originalnih Vogue, Ray Ban i drugih svetskih brendova.
Vrhunski kvalitet dioptrijskih stakala i kontaktnih sočiva.
Videti bolje - jer na to imate pravo!
OPTIČARSKA RADNJA.
Naša optičarska radnja se može pohvaliti tradicijom dugom 23 godine i mi smo jako ponosni na nju.
Tačno toliko se nalazimo na ovom istom mestu, u Vašem komšiluku, brinući o zdravlju Vaših očiju.
Naše iskustvo u optičarskom zanatu duže je od istorije same radnje i obuhvata više od 40 godina.
Iako je učenje i usavršavanje zanata neprekidan proces, danas slobodno možemo reći da u ovom poslu za nas postoji jako malo tajni.
Kako je ovo porodični zanat, trudimo se da to iskustvo i odnos prema Mušteriji prenesemo i na buduću generaciju.
Nadamo se da se naš trud prepoznaje.
UGRADNJA STAKALA.
Možda i najvažniji deo naše optičarske radnje je radionica.
I upravo ta činjenica da sve radimo na licu mesta nas izdvaja od većine optika.
Opremljeni smo najsavremenijim mašinama firme Briot za obradu svih vrsta dioptrijskih stakala.
U saradnji sa svetski priznatim proizvođačima dioptrijskih stakala, kao što su Essilor, Hoya, Ziess i OKM, smo u mogućnosti da ispunimo sve Vaše zahteve.
POPRAVKA RAMOVA.
Mi smo majstori na prvom mestu, pa tek onda prodavci.
Učinićemo sve što je u našoj moći da Vam popravimo ram za naočare pre nego što vam ponudimo novi.
Radimo sve vrste popravki od zavarivanja, bušenja, zamene flexa, promene papučica itd.
U mogućnosti smo da Vam ponudimo sve rezervne delove za dioptrijske i sunčane naočare iz Luxottica grupe (RayBan, Vogue, Emporio Armani, D&G) kao i za Shiluette ramove.
PERSONALIZACIJA PROGRESIVNIH SOČIVA Pored osnovne palete usluga, trudimo se da idemo u korak sa vremenom i uključujemo savremene tehnologije iz oblasti optike.
Zahvaljujući najnovijem Hoya Visureal sistemu za centriranje, nudimo Vam brzo i automatsko određivanje svih neophodnih parametara, koji garantuju precizno centriranje Vaših bifokalnih i multifokalnih stakala.
bg-optic-opticarske-radnje
BG OPTIC su optičarske radnje sa pedesetogodišnjom tradicijom porodice Tasić.
Na postojećim lokacijama smo 22 godine, i održali smo se do danas na dobrobit naših korisnika i nas samih.
Od male optičarske radnje, razvili smo se u velike optike sa savremenom opremom.
Vršimo uslugu izrade dioptrijskih naočara.
Nudimo dioptrijska sočiva u staklu i plastici: monofokalna, bifokalna, multifokalna, progresivna, bela i foto, foto plastiku, polikarbonat (specijalna vrsta nelomljivih sočiva za ramove na bušenje), stanjenih sočiva za velike dioptrije, sočiva sa antirefleksom i zaštitom za rad na računaru - HMC, zaštitnih sunčanih stakala sa i bez dioptrije, specijalnu vrstu sočiva za vozače Nupolar.
Nudimo veliki izbor dioptrijskih okvira za odrasle i decu: plastičnih, metalnih, titanijumskih, silikonskih ramova različitih svetskih brendova.
U našoj ponudi su i zaštitne sunčane naočare sa Polaroid sočivima, koje pružaju pogled bez odbljeska, čist kontrast, prirodne boje i smanjeno naprezanje očiju, kao i UV zaštitu.
Mi smo ekskluzivni prodavci Polaroid marke sočiva i naočara, kao i sunčanih naočara drugih svetskih brendova.
Nudimo kvalitetnu i brzu izradu naočara na savremenim uređajima, a po Vašim potrebama, kao i uslugu popravki dioptrijskih i sunčanih okvira.
Pored naočara, u ponudi imamo i kontaktna sočiva svetskih proizvođača: Cooper vision, Hydron, Ciba, B&L, sa sfernom i toričnom dioptrijom, kao i sočiva u boji sa i bez dioptrije.
Pored mekih kontaktnih sočiva (dnevnih, mesečnih, tromesečnih i godišnjih), nudimo i gas propusna (GP polutvrda) kontaktna sočiva marke Boston.
Naši timovi su sačinjeni od visoko stručno osposobljenog i ljubaznog osoblja, koje u svakom trenutku može da Vam pruži sve potrebne informacije u vezi izbora dioptrijskih ili sunčanih naočara, vrsta dioptrijskih sočiva ili kontaktnih sočiva, a prema Vašim potrebama, kao i uslugu optometrije.
U nadi da ćemo Vam i dalje pružati vrhunsku uslugu po povoljnim cenama, očekujemo Vas u našim optikama!
OPTIČARSKE RADNJE - DROPTIK U strogom centru Žarkova nalazi se optičarska radnja "Dr Optik".
Preciznije rečeno možete nas pronaći u Vodovodskoj 25 na Čukarici.
Budući da se nalazimo na veoma prometnom i lako dostupnom mestu iz svih delova Beograda postali smo nezaobilazna stanica velikog broja zadovoljnih klijenata.
optika-brkic-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE - OPTIKA BRKIĆ Kod nas možete proveriti svoju dioptriju, popraviti naočare, a očekuje Vas i veliki asortiman naočara za vid i sunce.
optika-friends-and-family-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE FRIENDS AND FAMILY Optičarska radnja “ Friends & Family “ osnovana je 2008 godine u Beogradu.
Zahvaljujući dugogodišnjem radu, stečenom iskustvu i stalnoj edukaciji zaposlenih u mogućnosti smo da odgovorimo na sve zahteve i potrebe kako domaćih tako i stranih klijenata.
Optički proizvodi (dioptrijski okviri, kao i sunčane naočare) u ponudi su visokog kvaliteta, poznatih i proverenih robnih marki, iz širokog asortimana renomiranih domaćih i stranih proizvođača optike, sa kojima optika „Friends & Family“ ima tradicionalno dobre odnose.
Dugoročni cilj očne kuće je da uspostavi profesionalno-efikasne odnose sa svojim klijentima vodeći računa o njihovim potrebama, štedeći pritom njihovo dragoceno vreme i novac.
OPTIČARSKE RADNJE - OPTIKA VID Optika vid nudi: - Besplatnu kontrolu vida - Komjutersko određivanje dioptrije - Dioptrijska sočiva u staklu i plastici (monofokalna, bifokalna, multifokalna i progresivna) - Nudimo veliki izbor dioptrijskih okvira za odrasle i decu( plasticnih, metalnih i titanijumskih ramova) - Nudimo kvalitetnu i brzu izradu naočara, kao i popravku dioptrijskih okvira - Kontaktna sočiva
OPTIČARSKE RADNJE - OPTIKA LEPŠI POGLED Optika Lepši Pogled je mesto gde u prijatnom ambijentu brigu o svojim očima prepuštate timu koji će posvećeno i ljubazno, zajedno sa Vama, učiniti sve za zdravlje Vaših očiju.
Zahvaljujući velikom broju autobuskih, trolejbuskih i tramvajskih linija, do nas možete stići brzo i lako iz različitih delova grada.
Dođite i posetite nas, da zajedno uz stručne savete i prijatan razgovor izaberemo najbolje za Vas!
optika-ofto-optik-opticarske-radnje

Optika Ofto Optik

Beograd, Altina, Ugrinovački put 16n 011 2100019 |
062 234907 |
cena: od 4.100 do 15.100 din.
OPTIČARSKE RADNJE OFTO OPTIK Kod nas možete kupiti naočare, sočiva i proveriti dioptriju.
Rdimo i popravke naočara.
Naše dugogodišnje iskustvo i konstantno stručno usavršavanje nas je dovelo do toga da Vam nudimo samo najbolje proizvode.
opticar-mr-blink-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE - OPTIČAR MR BLINK Apsolutno Vaš Optičar „MR BLINK“ je tu da vam pomogne, očuva i poboljša kvalitet vida. Imamo dobar izbor svih vrsta korektivnih sočiva i okvira različitih stranih i domaćih proizvođača, vrhunskog kvaliteta i izrade. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu stručog osoblja pružamo besplatne i korisne savete koji će vam olakšati nošenje korekcionih pomagala.
optika-beovid-opticarske-radnje

Optika Beovid

Beograd, Palilula, Bulevar Kralja Aleksandra 17 011 3242656
cena: od 4.500 do 29.000 din.
OPTIČARSKE RADNJE - OPTIKA BEOVID Optičarska radnja Beovid u centru Beograda, izbor za sve generacije.
Dioptrijski okviri, naočare za sunce, sočiva i tečnosti, zamena stakala, popravka i servis ramova, ugradnja i zamena stakala na licu mesta, vrlo brzo i profesionalno.
medioptik-exclusive-opticarske-radnje

MEDIOPTIK Exclusive

Beograd, Vračar, Bulevar kralja Aleksandra 87/9 011 2403992 |
011 2401643 |
cena: od 9.000 do 24.000 din
OPTIČARSKA RADNJA, OPTIKA - MEDIOPTIK EXCLUSIVE Ramovi i stakala.
MEDIOPTIK exclusive u svojoj ponudi ima veliki izbor stakala, stranih i domaćih proizvođača.
Kao što su monofokalna, bifokalna, progresivna i fotosenzitivna stakla i plastike.
Kod nas, stručna lica će vam rado pomoći da izaberete prava stakla za vaše naočare.
O svim vrstama korektivnih stakala možete se detaljnije informisati u našoj očnoj kući, kao i posavetovati sa našim stručnjacima o tome koje je rešenje za vas najpogodnije.
green-eyes-optika-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE GREEN EYES Optika Green Eyes nalazi se u centru grada i nudi Vam veliki izbor dioptrijskih okvira i sunčanih naočara vodećih svetskih brendova, po pristupačnim cenama.
Uz stručnu pomoć i savet našeg ljubaznog i profesionalnog osoblja, sigurni smo da kod nas uvek možete da pronađete odgovarajući par naočara.Sa željom da Vam ponudimo proizvode visokog kvaliteta, u našoj optičarskoj radnji nudimo Vam proizvode renomiranih svetskih proizvođača: Ray Ban, Vogue, Laura Biagiotti, Versace, Miss Sixty i mnogi drugi brendovi.
optika-fokus-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE OPTIKA FOKUS Optika Fokus je otpočela sa radom 25.05.
2003.
U to vreme bila je jedna od savremenijih Optika u Smederevu.
Posle sedam godina vrednog i napornog rada, otvorena je još jedna optika i oftalmološka ordinacija, po najsavremenijim svetskim kriterijumima, uz najmoderniju opremu i stručnost na najvišem nivou.
U prodajnim objektima Optike Fokus nudimo Vam dioptrijske okvire, sunčane naočare (najpoznatijih brendova, čiji smo generalni zastupnici na ovim prostorima), zaštitne naočare sa dioptrijom od poli-karbonata, dioptrijska sočiva svih vrsta i kvaliteta, kontaktna sočiva kao i tečnosti za održavanje istih.
OPTIČARSKE RADNJE - M&M OPTIC Optičarska radnja sa porodičnom tradicijom, pruža veliki broj optičarskih usluga.
optika-pogled-plus-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE - OPTIKA POGLED PLUS Mi smo jedina specijlizovana optičarska radnja!
"POPRAVLJAMO I NEPOPRAVLJIVE NAOČARE" Prva saznanja smo uzeli od starih DOBRIH Beogradskih optičara. Njihovo iskustvo nam je bilo dragoceno, ali i pored toga morali smo da napredujemo jos više jer optika napreduje konstantno, primorava nas da je pratimo.
ok-optik-opticarske-radnje

OK Optik

Beograd, Stari Grad, Džordža Vašingtona 1 011 3341487 |
065 5578828 |
cena: Cenovnik
OPTIČARSKE RADNJE - OK OPTIK Optičarska radnja Ok Optik osnovana je 2012.godne, kao rezultat višegodišnjeg iskustva u svetu optike i nalazi se u Džordža Vašingtona 1, Beograd.
U prijatnom ambijentu, dočekaće Vas edukovano i ljubazno osoblje koje će Vam pružiti svu neophodnu pomoć prilikom odabira adekvatnog rama, u skladu sa oblikom Vašeg lica i prema dioptriji koju nosite.
optic-stil-opticarske-radnje

Optic Stil

Beograd, Vračar, Mileševska 57 011 2450867 |
063 646306 |
cena: od 3.450 do 15.000 din.
OPTIČARSKE RADNJE - OPTIC STIL Optičarska radnja OPTIC STIL je počela sa radom 2017.godine, ali je iza nas preko 15 godina iskustva bavljenja optikom, što garantuje profesionalnost i visok standard usluge.U našu ponudu se ubraja: - Pregled dioptrije - Dioptrijski ramovi i stakla - Kontaktna sočiva - Naočare za sunce - Popravka ramova
optika-albert-opticarske-radnje

Optika Albert

Beograd, Stari Grad, Carice Milice 9 011 3340191
cena: od 2.490 do 12.000 din
OPTIČARSKE RADNJE ALBERT OPTIKA Tim optike Albert sa preko 30 godina iskustva u oblasti optike i oftalmologije dobro zna koliko nekorigovana oštrina vida može ometati Vaše svakodnevne aktivnosti, kako na poslu tako i u Vašem domu.
Ono što Vam naša optika još može ponuditi je kontrola oštrine vida, dioptrijske okvire, kontaktna sociva i korekciona dioptrijska stakla, koja prolaze kroz individualne tretmane u zavisnosti od Vaših potreba.
Kada odvojite vreme za zdravlje Vaših očiju, i dođete u optiku Albert, ljubazno osoblje će Vam uz mnogo pažnje pomoći pri odabiru okvira po vrlo pristupačnim cenama.
optika-laketic-opticarske-radnje

Optika Laketić

Beograd, Vračar, Beogradska 37 062 8341785
cena: od 4.200 do 36.000 din
OPTIČARSKE RADNJE - OPTIKA LAKETIĆ Optičarska radnja Laketić osnovana je 2008.godine. U prijatnom ambijentu dočekaće Vas stručno i ljubazno osoblje koje će odgovoriti na sve Vaše zahteve u vezi sa problemom oka.Naša ponuda obuhvata: - Dioptrijska stakla i okviri - Utvrđivanje dioptrije - Kontaktna sočiva - Naočare za sunce - Popravka ramova
ocna-kuca-castelli-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE - OČNA KUĆA CASTELLI Optika - Sve na jednom mestu!
Pod istim krovom Castelli očne kuće dobija se kompletna usluga.
Nudimo Vam bogat asortiman stakala, ramova, svih vrsta kontaktnih sočiva i sredstava za njihovo održavanje.
bg-ocni-salon-opticarske-radnje

BG očni salon

Beograd, Banovo brdo, Požeška 67a 011 3549674
OPTIČARSKE RADNJE - BG OČNI SALON BG OPTIC su optičarske radnje sa pedesetogodišnjom tradicijom porodice Tasić.
Na postojećim lokacijama smo 27 godina, od 01.04.1990.godine, i održali smo se do danas na dobrobit naših korisnika i nas samih.
Od male optičarske radnje, razvili smo se u velike optike sa savremenom opremom.
italoptik-opticarske-radnje

Italoptik

Novi Beograd, Milentija Popovića 9 011 2206132
cena: od 3.990 do 52.720din
OPTIČARSKA RADNJA.
Za vaš lepši pogled na svet.
Svojim obimnim asortimanim ITALOPTIK je, u doslovnom značenju te reči, pokrio sa preko petnaest različitih stilskih proizvodnih linija sunčanih naočara i okvira za dioptriju celokupno tržište kupaca.
ITALOPTIK, već 20 godina sa vama, pruža veliki izbor dioptrijskih ramova i sunčanih naočara najpoznatijih svetskih brendova: Police, Furla, Escada, Blumarine, Chopard, Nina Ricci, Trussardi, Lanvin, Momo Design, Fila, Sting, Lozza po veoma povoljnim cenama.
U ponudi su sve vrste dioptrijskih stakala,kao i kontaktna sočiva renomiranih proizvođača.
U specijalizovanoj prodavnici ITALOPTIK savremeno je opremljen prostor za izlaganje sunčanih i korektivnih naočara izlazeći u susret zahtevima modernog kupca koji želi u miru i bez žurbe probati naočare pre nego se odluči za kupovinu.
ITALOPTIK brine o potrebama svojih klijenata nudeći naočare i sočiva vodećih proizvođača, stavljajući na raspolaganje ljubaznost i stručnost svojih optičara. Cilj je pronaći ono što najbolje ispunjava zahteve klijenta a klijent se uvek mora osećati ugodno i biti u centru pažnje.
abm-clinic-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE.
ABM Clinic je zvaničan prodavac original Ray Ban naočara i u svojoj ponudi ima ubedljivo najveći izbor naočara za sunce i ramove za naočare u regionu.
Trudimo se da imamo zaista sve modele u ponudi, u svim bojama i veličinama!
Kontaktna sočiva, Dnevna sočiva, Mesečna sočiva, Sočiva za asigmatizam / toric Multifokalna sočiva.
Sredstva za održavanje sočiva.
sky-optic-opticarske-radnje

Sky Optic

Beograd, Voždovac, Meštrovićeva 30g 011 3988282 |
064 4718282 |
cena: Cenovnik
OPTIČARSKE RADNJE - SKY OPTIC - PRODAJA SOČIVA (VELIKI IZBOR) - PRODAJA RAMOVA ZA NAOČARE - PRODAJA STAKLA ZA NAOČARE - PRODAJA SUNČANIH NAOČARA (BRENDIRANE) - NAOČARE ZA DECU (VELIKI IZBOR) - POPRAVKA NAOČARA SVIH VRSTA - TEČNOST ZA SOČIVA (ZA ČIŠĆENJE SOČIVA)
opticarska-radnja-multilens-opticarske-radnje

Optičarska radnja Multilens

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 46 011 3239123
cena: Cenovnik
OPTIČARSKE RADNJE MULTILENS je proizašao iz kompanije Pol, firme koja je od 1985.godine prisutna na našem tržištu i koja poseduje proizvodnju optičkih stakala.
Cilj nastanka MULTI LENS-a je fokusiranje na distribuciju kvalitetnih proizvoda za brigu o zdravlju očiju: kontaktnih sočiva, rastvora i preparata za negu sočiva i očiju, dioptrijskih okvira i sunčanih naočara.
Naša misija je da domaćem tržištu učinimo dostupnim neke od najkvalitetnijih evropskih i svetskih brendova, kada je u pitanju briga o zdravlju očiju.
Poseban kvalitet koji pruža jedino MULTILENS je izlazak u susret svim specijalnim potrebama, bilo da su u pitanju Torična sočiva, ili bilo koja druga specijala, ili neki drugi artikal koji zahteva čekanje, uz poštovanje rokova.
Samo kod nas možete dobiti Torična sočiva za dve do tri nedelje, prema vašem receptu.
ocna-kuca-vizija-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE.
Optika - proizvodi iz naše ponude: Kontaktna sočiva.
Kontaktna sočiva vrhunskog kvaliteta poznatih svetskih proizvođača (Ciba Vision, Bausch and Lomb, Cooper Vision, Boston, Soleko).
Dioptrijska stakla i plastika.
Najkvalitetnija savremena dioptrijska organska i mineralna sočiva i ugradnja u sve vrste dioptrijskih ramova.
Dioptrijski ramovi.
Kvalitetan odabir od preko 1.000 različitih dioptrijskih ramova koncipiran da istovremeno zadovolji i medicinske i estetske zahteve.
Sredstva za održavanje kontaktnih sočiva.
Savremena sredstva vodećih svetskih proizvođača neophodna za kompletno održavanje svih tipova kontaktnih sočiva.
optika-denic-1-opticarske-radnje

Optika Denić

Beograd, Savski venac, Nemanjina 40 011 3650065
cena: Cenovnik
OPTIČARSKE RADNJE BEOGRAD OPTIKA DENIĆ Optika Denić se nalazi u samom centru Beograda i bavimo se prodajom svih vrsta naočara i kontaktnih sočiva. Iz našeg asortimana proizvoda i usluga izdvajamo: - Dioptrijske okvire - Sunčane naočare poznatih svetskih proizvođača - Pregled za utvrđivanje dioptrije - Visokokvalitena ugradna stakala/plastike - Sve vrste stakala
casa-dell-ottica-opticarske-radnje

Casa Dell-Ottica

Beograd, Voždovac, Zaplanjska 32 011 6305696 |
069 1044490 |
OPTIČARSKA RADNJA.
Casa dell` Ottica je novootvorena optičarska radnja u šoping centru Stadion.
Nalazi se na prvom spratu i nudi savremeni koncept maloprodaje u optici u kom su zastupljene sve kategorije proizvoda: Dioptrijske naočare, Naočare za sunce, Kontaktna sočiva, Sredstva za održavanje i galanterija, Ostale usluge uključujući i utvrđivanje dioptrije.
Akcenat je na brendiranim visokokvalitetnim proizvodima.
Specijalnost su multifokalne - progresivne naočare koje eliminišu potrebu za više pari naočara, određivanje najkomplikovanijih dioptrija i prepisivanje adekvatnih stakala kao i meka kontaktna sočiva koja kod nas možete nabaviti uz konsultaciju oftalmologa kontaktologa.
optika-sole-opticarske-radnje

Optika Sole

Beograd, Stari Grad, Nušićeva 6 011 3234187
OPTIČARSKA RADNJA.
Sole Optika je porodična tradicija.
Osnovana 1968 godine sa sedištem u Mekenzijevoj 66 do leta 2008 kada se radnja seli u Nušićevu 6.
Osnivač Ivan Pekas je jedan od prvih optičara u Beogradu, koji je izučio zanat u Vojnoj Akademiji u Beogradu.
queen-optic-opticarske-radnje

Queen Optic

Beograd, Palilula, Stanoja Glavaša 15 011 3349636
cena: od 3.200 do 39.800 din.
OPTIČARSKE RADNJE QUEEN OPTIC Jedno od prvih poimanja naočara potiče iz starog Rima. Neron koji je bio kratkovid a voleo da gleda kako Rim gori, je to činio gledajući kroz brušeni rubin koji je imao svojstva dioptriskog sočiva.
Danas, situirana u strogom centru grada I opremnjena najnovijom tehnologijim za odredjivanje dioptrije, naša radnja vam omogućava lak pristup iz svih delova grada a naše ljubazno I stručno osoblje će vam pružiti maksimalnu pažnju I pomoć u odabiru vašeg novog izgleda.
Godine iskustva koje su za nama nam daju potpunu samouverenost da možemo da prevazidjemo I najkompleksnije prepreke na polju oftalmologije I odgovorimo svim zahtevima naših klijenata.
Sa sigurnošću tvrdimo da ćete se u našim rukama osećati kraljevski I u širokom izboru koji vam nudimo pronaći nešto za sebe.
Da se jasnije vidimo…
ocna-kuca-sfera-opticarske-radnje

Očna kuća SFERA

Beograd, Medaković, Svetozara Radojčića 8a 011 3467210 |
011 3048774 |
OPTIČARSKE RADNJE.
Očna kuća SFERA uspešno posluje već 10 godina, što dokazuje veliki broj vrlo zadovoljnih klijenata.
U našoj očnoj kući možete naći veliki izbor najkvalitetnijih dioptrijskih okvira dostupan svakom kupcu.
Posedujemo višegodišnje iskustvo posebno u izradi naočara sa visokim dioptrijama i visokim astigmatizmom.
Od našeg ljubaznog osoblja ćete dobiti stručnu pomoć prilikom izbora dioptrijskog rama, jer pogrešan izbor rama može Vam umanjiti komfor i kvalitet slike i do 50%.
NAOČARE i SOČIVA RENOMIRANIH PROIZVOĐAČA.
Kod nas možete naći veliki izbor najkvalitetnijih dioptrijskih okvira dostupan svakom kupcu, od najobičnijih do ekskluzivnih modela sa potpisom svetski poznatih modnih kreatora.
ocna-kuca-profi-optik-opticarske-radnje

Očna kuća Profi Optik

Beograd, Zvezdara, Ustanička 204a 011 2883184
OPTIČARSKE RADNJE.
Naša kuća posluje sa tradicijom dužom od 20 godina, a pod ovim imenom od 2006 godine.
Ono što nas izdvaja od drugih optičarskih radnji je veliko zalaganje, profesionalan pristup svakom kupcu, širok asortiman robe i vrhunski kvalitet izrade.
U okviru naše optičarske radnje možemo odrediti dioptrije za naočare i kontaktna sočiva.
Naša radionica za izradu naočara je opremljena savremenim i visoko preciznim instrumentima i aparatima.
Kao potvrdu kvaliteta našeg rada istićemo činjenicu da izrađujemo i servisiramo naočare kako za našu očnu radnju, tako i za veliki broj optika iz Beograda i cele Srbije.
U našim prodajnim objektima naći ćete veliki izbor dioptrijskih okvira, sunčanih naočara, kontaktnih sočiva i sočiva u boji.
star-optic-opticarske-radnje

Star Optic

Beograd, Mirijevo, Raše Plaovića 2 011 7436565 |
060 3433975 |
OPTIČARSKA RADNJA.
Bogat asortiman dioptrijskih ramova.
Sve vrste dioptrijskih stakala koja postoje na našem tržištu.
Vršimo besplatne provere dioptrije.
Sve vrste kontaktnih sočiva i sočiva u boji.
Nudimo brzu, preciznu, kvalitetnu,kompjutersku izradu dioptrijskih naočara i ugradnju dioptrijskih stakala.
Vršimo sve vrste popravki naočara.
Kako napreduje tehnologija, tako napreduju i dioprijska sočiva.
U prošlosti su dioptrijska sočiva izrađivana iskljućivo od stakla.
Staklena dioptrijska sočiva su najtvrđa, najotpornija na grebanje, a glavni nedostatak je veća težina i činjenica da se lakše razbiju.
Sočiva sa visokim indeksom loma Ukoliko imate visoku dioptriju, pri odabiru dioptrijskih sočiva, možete birati koji indeks loma želite.
Sočiva (stakla) sa visokim indeksom loma su izvrsno rešenje za one koji su ranije morali nositi preteške naočare sa debelim staklima.
Što je veći indeks loma, sočiva su tanja.
Polarizovana stakla selektivno odstranjuju horizontalno svetlo i eliminišu obljesak.
Normalne naočare za sunce samo zatamnjuju pogled.
Polarizovana stakla visokog kvaliteta poboljšavaju Vaš pogled.
optika-eurolens-opticarske-radnje

Optika Eurolens

Beograd, Bežanijska Kosa, Partizanske avijacije 21a 011 2280853 |
060 0925155 |
OPTIČARSKA RADNJA.
Osnovana je 2009 godine kao firma za maloprodaju, distribuciju i proizvodnju vrhunskih optičkih proizvoda.
Osnovna delatnost firme je proizvodnja i prodaja dioptrijskih naočara, prodaja kontaktnih sočiva, naočara za sunce i pratećeg asortimana.
Optika Bezanijska kosa opremljena je najsavremenijim aparatima u kome radi stručno i ljubazno osoblje.
Posebna pažnja se posvećuje edukaciji zaposlenih u prodaji i praćenju novih svetskih trendova i inovacija iz oblasti optike.
Optika Bezanijska kosa nudi širok asortiman dioptrijskih okvira i sunčanih naočara po izuzetno povoljnim cenama.
Takođe, kod nas možete poručiti Vaša kontaktna sočiva poznatih i priznatih proizvođača: Ciba, Bausch&Lomb, Cooper vision, Boston, itd.
ocna-kuca-profilens-opticarske-radnje

Očna kuća Profilens

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 12ž 011 3111196 |
065 3115583 |
OPTIČARSKA RADNJA.
Očna kuća Profilens osnovana je 2006 godine.
Ideja osnivanja je pružiti korisnicima kvalitetne usluge iz oblasti oftalmologije, optometrije i optike.
U sklopu očne kuće nalazi se kabinet za refrakciju, kabinet za kontaktna sočiva, savremena automatizovana radionica kao i ekskluzivno uređen i opremljen maloprodajni objekat.
optika-sjaj-opticarske-radnje

Optika SJAJ

Beograd, Vračar, Njegoševa 5 011 3690251 |
060 0268503 |
OPTIČARSKA RADNJA.
OPTIKA.
Dioptrijski, sunčani okviri (Ray- Ban,Vogue,Guess).
Dioptrijska stakla (Essilor, Hoya, Zeiss).
Kontaktna sočiva, Rastvori za održavanje sočiva.
exspekta-ottica-opticarske-radnje

Exspekta ottica

Beograd, Stari Grad, Kralja Milana 13 011 3239017
OPTIČARSKA RADNJA.
DIOPTRIJSKE NAOČARE, SUNČANE NAOČARE, STAKLA, KONTAKTNA SOČIVA.
OD NAJKVALITETNIJIH STAKALA IZDVAJAMO HI-TOP DIOPTRIJSKA STAKLA JAPANSKOG PROIZVOĐAČA.
STAKLA SU RADJENA SA HARD i HMC SLOJEM.
TAKOĐE U PONUDI IMAMO STAKLA JAPANKOG PROIZVOĐACA HOYA, SLOVENAČKOG OKM i DOMAĆEG GROSS-A.
la-gatta-optical-stores-belgrade-opticarske-radnje
OPTIČARSKA RADNJA.
Prodaja visoko brendiranih dioptrijskih okvira, sunčanih naočara.
Prodaja i ugradnja dioptijskih stakala svetski poznatog proizvođača HOYA u dioprijske okvire kupljene kod nas najsavremenijom tehnologijom na kompjuterizovanim mašinama.
Besplatna provera Vaše dioptrije uz kupovinu dioptrijskih okvira i stakala.
Izrada dioptrijskih stakala u boji po Vašem izboru za sunčane naočare.
Provera UV zaštite, prenapregnutosti i kvaliteta Vaših stakala.
Za bilo koje naočare kupljene kod nas, obezbeđeni su Vam rezervni delovi, kao i korekcija ramova, zamena šrafova, papučica, silikonskih tiplova, kapica i dr Ugradnja stakala svetski poznatog japanskog proizvođača HOYA, kao i prodaja visoko brendiranih naočara, samo su deo La Gatta tradicije, firme koja pod tim imenom postoji od decembra 2005.godine, a kao porodičan zanat već više od 20 godina.
opticki-centar-oculus-opticarske-radnje

Optički centar Oculus

Novi Beograd, Palmira Toljatija 5 011 2605407 |
011 2605505 |
OPTIČARSKE RADNJE.
Vrhunske usluge korekcije vida naočarima i kontaktnim sočivima.
optika-sveti-vid-opticarske-radnje

Optika Sveti Vid

Beograd, Stari Grad, Dobračina 27 011 3283737 |
069 3283737 |
OPTIKA.
Moderne linije dioptrijskih ramova i sunčanih naočara, najpoznatijih svetskih dizajnera: Miu Miu, Prada, Dior, Ray Ban, Vogue, Tiffany, D&G, Guess Marciano, Valentino, Mercedes Benz, Porsche, Oakley i mnogi drugi.
Za pacijente SVETOG VIDA koji su skinuli dioptriju jednom od refraktivnih metoda odobravamo popust od 15% za najnovije ekskluzivne modele sunčanih naočara.
profylens-opticco-opticarske-radnje
OPTIČARSKA RADNJA.
Casa dell Ottica je porodična optika, koju vodi tim vrhunskih stručnjaka sa preko 20 godina iskustva u oftalmologiji i optici.
Prva radnja, Profylens, je otvorena u TC Banjica, a najbolje reference su dvodecenijske zadovoljni kupci, među kojima su i brojne poznate ličnosti iz zemlje i sveta.
ocna-ordinacija-neva-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE NEVA Osnovna delatnost je udruženje zdravstvenih usluga oftamološkog smera.
U cilju obavljanja navedenih delatnosti, ordinacija raspolaže kompletnom oftalmološkom opremom.
Kako bi usluga bila kompletna, kod nas možete naći i naočare i kontaktna sočiva vrhunskog kvaliteta.
ocna-kuca-przulj-opticarske-radnje

Očna kuća Pržulj

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 189 011 2472647 |
064 1558110 |
OPTIČARSKE RADNJE PRŽULJ Sa našim radom počeli smo 2003.godine.
Nalazimo se na Voždovcu i u svojoj ponudi imamo širok asortiman usluga za Vaše oči, od kontrole vida do izrade sočiva ili naočara.
Za visoku zaštitu od sunca iz ponude izdvajamo sunčane naočare marke Polaroid za odrasle i decu.
U našem prijatnom ambijentu nudimo Vam kontrolu dioptrije koja se vrši kompjuterski najsavremenijim aparatima.
Osim oftalmološkog pregleda, kod nas možete naći dioptrijske ramove renomiranih proizvođača po pristupačnim cenama.
Pri odabiru naočara ili sočiva na usluzi Vam je naše profesionalno i ljubazno osoblje.
optika-lukic-opticarske-radnje

Optika Lukić

Beograd, Borča, Valjevskog odreda 82 011 2722059 |
064 3568013 |
OPTIČARSKE RADNJE OPTIKA LUKIĆ Optika Lukić je samostalna zanatska radnja koja se već osam godina bavi izradom optičkih pomagala.
Zahvaljujući najsavremenijoj opremi za obradu i ugradnju korektivnih sočiva, u mogućnosti smo da vam u najkraćem roku izađemo u susret i izradimo naočare po vašoj potrebi i meri.
ocna-kuca-d-optik-opticarske-radnje

Očna kuća D - Optik

Beograd, Voždovac, Ustanička 128 011 3047290
OPTIČARSKE RADNJE D - OPTIK D-Optik je specijalizovana očna kuća koja se bavi prodajom i ugradnjom dioptrijskih ramova i dioptrijskih stakala raznih proizvođača.
Kod nas možete obaviti kompjutersko određivanje dioptrije na naj savremenijem aparatu uz korekciju probnih naočara i stakala, a sve u cilju što bolje usluge i kvalitetnog određivanja dioptrije.
Takođe kod nas možete i obaviti probu i kupovinu svih vrsta kontaktnih sočiva.
Imamo veliki izbor probnih sočiva i sočiva u boji iz palete boja po vašem izboru… Sarađujemo sa proizvođačima najboljih dioptrijskih stakala kako kod nas tako i u svetu.
Bilo da tražite estetski prihvatljiva stakla, stakla otporna na lom, manju refleksiju ili najveću zaštitu od UV zraka (sun protection factor), uz solidan izbor ramova bićemo u mogućnosti da Vam pružimo stručan savet i preporuku za Vaše zahteve.
optika-optoform-opticarske-radnje

Optika Optoform

Beograd, Zemun, Apatinska 13 011 6305030 |
011 6301907 |
OPTIČARSKE RADNJE OPTOFORM Kada smo u januaru 2001.
osnovali Optoform znali smo da želimo da se razlikujemo od drugih.
U vremenu koje je obeležio uvoz mnogobrojnih proizvoda sumnjivog kvaliteta mi smo se okrenuli Evropi i njenim vrednostima.
Danas ponosno možemo da kažemo kako nismo pogrešili kada smo odabrali da u našoj osnovnoj delatnosti – zastupanju kompanija koje se bave proizvodnjom dioptrijskih okvira i sunčanih naočara – svoje poverenje poklonimo proverenim evropskim brendovima.
mobi-optika-opticarske-radnje

Mobi Optika

Novi Beograd, Zarija Vujoševića 8 011 4040540 |
011 4040541 |
OPTIČARSKE RADNJE MOBI OPTIKA Oko je organ mnogih životinja i čoveka koji služi pretvaranju svetlosti u nervne impulse.
Ljudsko oko je parni organ koji deluje slično fotoaparatima i kamerama: providnii prednji delovi oka lome zrake svetlosti projektujući umanjenu i obrnutu sliku na fotosenzitivnu mrežnjaču gde se u specijalizovanim nervnim stanicama obavlja pretvaranje u električne živčane impulse.
Refrakcijske greške su najčešće promene koje se susreću u oftalmološkoj praksi.
Naočare su tradicionalno pomagalo u rešavanju refrakcijskih anomalija naročito onima s visokom kratkovidnošću, dalekovidnošću ili astigmatizmom.
best-optic-opticarske-radnje

Best Optic

Beograd, Centar, Milovana Milovanovića 5 011 7621620 |
063 7721344 |
OPTIČARSKE RADNJE BEST OPTIC U ponudi za Vas imamo optičke proizvode visokog kvaliteta, poznatih i renomiranih robnih marki, iz širokog asortimana proverenih domaćih i stranih proizvođača. Naš dugoročni cilj je da uspostavimo profesionalno-efikasne odnose sa svojim klijentima vodeći računa o njihovom vidu, štedeći pritom njihovo dragoceno vreme i novac.
Proverite zašto smo BEST!
optika-vinoptik-opticarske-radnje

Optika VinOptic

Beograd, Leštane, Smederevski put 5a 064 4070604
OPTIČARSKE RADNJE VINOPTIC Veliki izbor naočara i stakala svih svetskih proizvodjača. Kompjutersko određivanje dioptrije. UZ PENZIONI ČEK KUPOVINA DO 10 RATA.
oko-i-oko-opticarske-radnje

Oko i Oko

Beograd, Vračar, Njegoševa 46 011 3836820 |
011 3836821 |
OPTIČARSKE RADNJE OKO I OKO Okoioko se sastoji iz oftalmološke ordinacije, kabineta za kontaktna sočiva i optike.
Naš cilj je postizanje jasnog vida kroz pružanje potpune usluge na jednom mestu.
Od detaljnog specijalističkog pregleda do davanja stručnog saveta o vrsti potrebnih sočiva odnosno stakala, brzoj i kvalitetnoj ugradnji kao i mogućnosti velikog izbora dioptrijskih ramova ili sunčanih naočara.
Okoioko je mesto dobre prakse koje podrazumeva stručnost, profesionalnost, odgovornost, efikasnost i ljubaznost.
sani-optik-opticarske-radnje

Sani Optik

Beograd, Zvezdara, Živka Davidovića 86 011 6309420 |
063 360095 |
OPTIČARSKE RADNJE SANI OPTIK Pod sloganom “Zdravlje sa stilom” kompanija “SANI OPTIK” posluje u 34 grada Srbije kroz mrežu od 43 specijalizovane prodavnice za promet medicinskim sredstvima na malo. Kao sinonim kvalitetnih proizvoda i usluga, kompanija svojim potrošačima nudi dioptrijske i naočare za sunce renomiranih brendova, savremenu tehnologiju slušnih pomagala, pouzdane usluge provere dioptrije, ugradnju svih vrsta dioptrijskih sočiva u okvire, ugradnju dioptrijskih sočiva u naočare za sunce, izrade individulanih oliva za slušne aparate i slično.
SANI OPTIK je sinonim za svet u kome svako uživa u gledanju i slušanju života, bez ograničenja, uz stilizovan i moderan izgled.
ocna-kuca-monokl-opticarske-radnje

Očna kuća Monokl

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 300 011 3822522
OPTIČARSKE RADNJE MONOKL Mi smo Očna kuća Monokl.
Iza nas stoji više od 30 godina porodične tradicije i dve generacija optičara.
Kao i desetine hiljada zadovoljnih korisnika koji nam se vraćaju kad god im zatrebamo.
Probajte i vi.
Poklonite nam poverenje i nećete zažaliti.
To vam obećavamo.
eurooptic-opticarske-radnje

Eurooptic

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 278 011 2415130
OPTIČARSKE RADNJE EUROOPTIC Kao najbolja prodavnica u gradu, mi smo posvećeni tome da nam ponuda i kvalitet rastu i mi poboljšavamo kvalitet života našim mušterijama.
Druga smo generacija koja se preko 30 godina bavi ovim poslom, a nadovezujemo se na 50-to godišnje iskustvo prethodne generacije.
Briga o Vašim očima počinje kod nas, u bliskoj smo vezi sa profesionalnim proizvođačima inovativnih proizvoda, koji odgovaraju Vašem životnom stilu.
Za Vas smo odabrali varilux, crizal, definity, airwear, thin lite, sva ova stakla predstavljaju sposobnost kompanije da odgovori na potrebe mušterija, i da im pruži stakla koja su udobna, lepo izgledaju i laka su.
extreme-optic-plus-opticarske-radnje

Extreme Optic plus

Beograd, Vračar, Mutapova 49 011 2431737 |
065 2449005 |
OPTIČARSKE RADNJE EXTREME OPTIC PLUS Naša radnja opremljena je najsavremenijim opremom za precizno merenje i određivanje dioptrije, tako da vrlo brzo i kvalitetno možemo popraviti Vaš stari dioptrijski okvir ili napraviti novi, po Vašim potrebama.
Naše stručno osoblje pružiće Vam pomoć da rešite svaku nedoumicu pri izboru načara za vid ili sunčanih naočara koje Vam najbolje pristaju.
triooptik-opticarske-radnje

TrioOptik

Beograd, Vidikovac, Vidikovački venac 80v 063 7497735
OPTIČARSKE RADNJE TRIOOPTIK Očni salon TRIOOPTIC osnovan je u aprilu 2007.godine sa sedištem u Beogradu.
Osnovna delatnost očnog salona TRIOOPTIC je kontrola vidne oštrine i određivanje dioptrije, prodaja dioptrijskih naočara, ugradnja dioptrijskih i zaštitnih sočiva (stakala), kontaktnih sočiva, kozmetskih sočiva (sočiva u boji).
Ono što ćete zapaziti je naš odnos prema Vama – ljubazan, neposredan i prijatan.
Primetićete da svakome pristupamo na jedinstven način, upravo u skladu sa vašim, jedinstvenim i specifičnim potrebama.Posetite nas i možte se uveriti u našu kompetentnost i znanje.
Na istom mestu možete kupiti neka od mnogobrojnih dioptrijskih stakala, ramova, kontaktnih sočiva, dobiti kratku obuku za bezbedno nošenje i rukovanje optičkim proizvodima.
Optički proizvodi su visokoh kvaliteta, poznatih i proverenih robnih marki, iz širokog asortimana renomiranih domaćih i stranih proizvođača optike.
pek-optik-opticarske-radnje

Pek Optik

Beograd, Banovo brdo, Požeška 80 011 2546784 |
063 8664630 |
OPTIČARSKE RADNJE PEK OPTIK Očna kuća Pek Optik nudi oftalmološko određivanje dioptrija, spec.
preglede, maloprodaju i ugradnju optičkih proizvoda, savetovanje i edukaciju ljudi iz oblasti optike i oftalmologije. Ono što Pek Optik izdvaja od većine drugih optika je ljubazno stručno osoblje, te potpuna garancija na sve proizvode kupljene ili izrađene kod njih.
Oftalmološko određivanje dioptrija, spec.
preglede možete obaviti u njihovim OČNIM CENTRIMA opremljenim prema najsavremenijim standardima.
Kod njih možete potražiti i isprobati sve vrste kontaktnih sočiva dostupnih na našem i svetskom tržištu kao i poslednje kolekcije dioptrijskih i sunčanih naočara.
mimanera-optic-opticarske-radnje

Mimanera Optic

Beograd, Vidikovac, Vidikovački venac 80b 065 3333484
OPTIČARSKE RADNJE MIMANERA OPTIC Veliki izbor sunčanih i dioptrijskih okvira, veliki izbor sočiva i stakala za vaš vid, pregled i određivanje dioptrije.
ocna-ordinacija-mitrovic-opticarske-radnje
OPTIKA MITROVIĆ Očna ordinacija Mitrović je porodična ordinacija osnovana 1997.
Osnivač ordinacije je dr Jevra Mitrović.
Ordinaciju čini tim oftalmologa: prof dr Miodrag Mitrović, dr mr sci Mirjana Mitrović, dr Predrag Mitrović.
U ordinaciji se može obaviti opšti oftalmološki pregled i posebna snimanja oka sa kontrastom.
Uz to kod nas možete izabrati okvir po Vašoj meri kao i sunčane naočare renomiranih svetskih proizvođača.
egzakta-optik-opticarske-radnje

Egzakta optik

Beograd, Zemun, Avijatičarski trg 1 011 2109490 |
062 348660 |
OPTIČARSKE RADNJE EGZAKTA OPTIK Mutan vid, glavobolje, višesatni boravak ispred računara ili očna bolest u porodici su jasni znaci da je vreme da obavite kompletan oftamološki pregled, u uz današnju Grupkovu ponudu to možete uraditi već danas!
Ukoliko se ispostavi da su vam potrebne naočari, bez brige!
Današnja ponuda obuhvata oftamološki pregled, antirefleks stakla i odabir rama po želji!
Dobro ste pročitali- sve to za samo 2.890 dinara!
Nemojte se više voziti u nepoznatim smerovima, škiljiti na titlove u bioskopu ili u stanu, hodati kao “muva bez glave”!
Nabavite naočare i ugledajte svet kristalno jasno!
Studio za korekciju vida, kontaktna sočiva i naočari “Egzakta optik” radi već deset godina.
Sa željom da mnogima koji imaju problema sa vidom, pomognemo u rešavanju tog neprijatnog hendikepa, otvaranmo vam vrata njihove kuće.
opticarska-radnja-beolens-opticarske-radnje

Optičarska radnja Beolens

Beograd, Voždovac, Ljermontova 12 011 2889689 |
065 2889689 |
OPTIČARSKA RADNJA BEOLENS Jedna smo od prvih očnih kuća u Beogradu.
Za ovih 20 godina rada i postojanja najbitnije nam je da smo uspostavili odnos pun poverenja sa našim pacijentima.
Za to su zaslužni naš profesionalan i srdačan odnos i pristupačne cene.
optika-pejton-opticarske-radnje

Optika Pejton

Beograd, Vračar, Makenzijeva bb 011 2443848
OPTIČARSKE RADNJE OPTIKA PEJTON Našim predanim radom već više od 40 godina stekli smo ime od poverenja.
Osim što možete izabrati okvir po izuzetno povoljnoj ceni a vrhunskog kvaliteta, kod nas možete doći i da Vam besplatno utvrdimo dioptriju.
Primamo recepte Zavoda za socijalno.
ocna-kuca-bonic-opticarske-radnje

Očna kuća Bonić

Beograd, Senjak, Koste Glavinića 3a 011 3693249
OPTIKA OČNA KUĆA BONIĆ Veliki izbor naočara za sunce i dioptijskih naočara, kontaktnih sočiva i sredstava za održavanje.
Kompjutersko određivanje dioptrije.
optika-yes-opticarske-radnje

Optika Yes

Beograd, Autokomanda, Bulevar oslobođenja 20d 011 3692296
OPTIKA YES U našoj očnoj kući možete da kupite dioptrijske naočare i kontaktna sočiva po najpovoljnijim uslovima.
optika-marina-opticarske-radnje

Optika Marina

Novi Beograd, Pariske komune 24 011 2603472 |
064 5599749 |
OPTIKA MARINA Maloprodaja, ugradnja i popravka svih optičarskih proizvoda, kompjuterizovano odredjivanje dioptrije.
iris-optik-opticarske-radnje

Iris optik

Beograd, Surčin, Vojvođanska 231 011 8442710 |
065 8442710 |
OPTIČARSKE RADNJE IRIS OPTIK Rešavamo sve probleme u vezi sa Vašim vidom.
Pozovite nas i zakažite pregled, a mi ćemo vam pomoći da izaberete okvir prema Vašem licu.
optika-ristic-opticarske-radnje

Optika Ristić

Beograd, Batajnica, Majora Zorana Radosavljevića 9 065 2011051 |
065 2011050 |
OPTIKA RISTIĆ Posetite nas i uverite se u vrhunski kvalitet, povoljne cene i profesionalnost osoblja.
Svakodnevne Akcije i Popusti.
optiplaza-opticarske-radnje

Optiplaza

Novi Beograd, Jurija Gagarina 16 011 2203833 |
065 5601075 |
OPTIČARSKE RADNJE OPTIPLAZA OPTIPLAZA nudi novi koncept i savremeni pristup optici.
U našoj radnji možete dobiti: Dobrodošlicu nasmejanih lica, profesionalca koji vole svoj posao, Uslugu oftamoloških pregleda, dijagnostike i određivanja dioptrije, Strpljenje i ljubaznost osoblja koje će Vam pomoći da izaberete dioptrijske ili sunčane naočare koje će zadovoljiti sve Vaše potrebe, Prijatnu atmosferu, originalni enterijer i savete kojima uvek možete verovati.
optika-iskra-opticarske-radnje

Optika Iskra

Beograd, Mirijevo, Rableova 3 011 3422804 |
060 3436466 |
OPTIČARSKE RADNJE OPTIKA ISKRA Vaša optika ISKRA u Mirijevu nudi Vam: - besplatnu kompjutersku proveru vida - najveći izbor dioptrijskih okvira i naočara za sunce - najpovoljnije cene dioptrijskih stakala - sve vrste kontaktnih sočiva
expres-opticar-opticarske-radnje

Expres Optičar

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 305 011 2409552 |
063 690094 |
EXPRES OPTIČAR Optičarska radnja u neposrednoj blizini Cvetkove pijace.
Višedecenijsko iskustvo, porodična tradicija u poslu.
Povoljne cene.
Besplatan pregled od strane oftalmologa i utvrđivanje dioptrije ponedeljkom i četvrtkom, u vremenu od 16-19 časova.
lila-optika-opticarske-radnje

Lila Optika

Beograd, Voždovac, Zaplanjska 32 011 6305479
OPTIČARSKE RADNJE OPTIKA LILA Najpoznatije svetske zvezde poput Džulije Roberts, Džeka Nikolsona, Ričarda Gira, Toma Kruza I mnogih drugih nose Persol naočare koje možete naći u LILA OPTICI.
Visok kvalitet, tradicija I ručna izrada opisuju ovaj brend.
One su prve italijanske naočare za sunce, najpoznatiji model ovog brenda je Steve McQueen.
braca-mircic-optika-opticarske-radnje

Braća Mirčić optika

Beograd, Mladenovac, Kralja Petra I 186 011 8232755
OPTIČARSKE RADNJE BRAĆA MIRČIĆ Porodica Mirčić se uspešno bavi poslovima vezanim za satove, nakit i optiku duže od jednog veka.
Prvu časovničarsku radnju u Mladenovcu je osnovao Đorđe Mirčić, 1898.godine.
Danas III generacija potomaka Đorđa Mirčića vodi firmu "Braća Mirčić".
Na taj način u kontinuitetu više od jednog veka svojom porodičnom tradicijom ponosno grade vreme sa stilom.
Ističemo dioptrijske okvire i naočare za sunce svetski poznatih brendova.
optika-stefanovic-opticarske-radnje

Optika Stefanović

Beograd, Stari Grad, Zmaj Jovina 9 011 3286335 |
063 8540276 |
OPTIKA STEFANOVIĆ Porodična tradicija duga 57 godina.
Visok kvalitet sluga, povoljne cene i plaćanje u više rata.
optika-kontrast-opticarske-radnje

Optika Kontrast

Beograd, Bežanijska Kosa, Marka Čelebonovića 13 069 5749820 |
011 2270562 |
OPTIČARSKE RADNJE - OPTIKA KONTRAST U našoj optičarskoj radnji možemo vam ponuditi sledeće: - Dioptrijska organska stakla različitih vrsta - Okvire za naočare različitih brendova - Kontaktna sočiva - Servis naočara - Prodaju dodataka, kao što su futrole, krpice, sprejevi za čišćenje i sl. - Besplatnu proveru dioptrije sa našim oftalmolozima.
optika-fresh-look-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE - OPTIKA FRESH LOOK Povoljne cene, iskusno osoblje i širok asortiman optičarskih pomagala.
optika-lux-opticarske-radnje

Optika Lux

Novi Beograd, Jurija Gagarina 227 011 4122663
OPTIKA LUX Optika Lux je osnovana 2003 godine.
Profesionalno se bavimo ugradnjom dioptrijskih stakala renomiranih svetskih proizvođača.
Našim klijentima obezbeđujemo najviši kvalitet po medicinskim standardima.
Ponuda Optike LUX obuhvata sve na jednom mestu, od kompjuterskog određivanja dioptrije, izbora dioptrijskog okvira i ugradnje dioptrijskog stakla, brzo i u najkraćem roku.
Sa težnjom da izađe u susret savremenim trendovima u optičarskoj struci, radnja je opremljena najsavremenijom opremom kako za određivanje dioptrije tako i za ugradnju dioptrijskih stakala.
Od svog osnivanja trudimo se da nabavljamo samo najkvalitetnija dioptrijska stakla i u neprekidnom smo kontaktu sa različitim proizvođačima stakala kako bismo vam obezbedili najnovije trendove na tržištu. Raznovrsna i obimna ponuda dioptrijskih ramova omogućje nam da izađemo u susret kako mlađim tako i starijim generacijama naših klijenata.
optika-vidikovac-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE - OPTIKA VIDIKOVAC Optičarska radnja OPTIKA VIDIKOVAC nalazi se u sklopu TC Bazar Vidikovac, pored MC Donalds-a.
LOKACIJE
Optičarske radnje Beograd i optika u Beogradu su ako Vas zanima cena naočara sa dioptrijom u Beogradu, cene naočara za sunce sa UV zaštitom, cena naočara sa okvirom u optičarskim radnjama u Beogradu i mnogo više od toga. Naočare sa dioptrijom u optičarskim radnjama u Beogradu su napravljene od stakla ili plastike, postoje fotogrej i fotobraun naočare, naočare sa bifokalnim staklima i naočare sa multifokalnim staklima, a sve su u ponudi beogradskih optičarskih radnji sa ove strane. Adrese i telefone optičarskih radnji u svim delovima Beograda saznajte ovde, pogledajte fotografije optičarskih radnji i detaljne opise načina rada, usluga i proizvode koje nude. Mnoge optike u Beograd nude i besplatano utvrđivanje dioptrije, a ovde saznajte gde možete besplatno proveriti dioptriju i na jednom mestu uradite i pregled i kupite odgovarajuće naočare. Zaštita očiju od UV zračenja veoma je važna, zato naočare za sunce kupujte u nekoj od ovde predstavljenih optika, kako biste bili sigurni u njihov kvalitet i kako biste sačuvali zdravlje svojih očiju. Optičarske radnje u Beogradu nude Vam veliki izbor okvira. Pogledajte ponudu i birajte! - Optičarske radnje ili optike u svojoj ponudi imaju veliki broj modela naočara za vid i naočara za sunce. U optičarski radnjama pored kupovine odgovarajućih naočara, u novije vreme sve češće je praksa da dobijate i besplatno utvrđivanje dioptrije koje obavlja lekar oftalmolog. Na taj način na jednom mestu možete i obaviti kontrolu dioptrije a i kupiti odgovarajuće naočare. Optike nude kvalitetna stakla napravljena po najvišim standardima. Zaštita očiju od UV zraka veoma je važna. Zato naočare za sunce nisu samo modni detalj, nego i potreba. Naočare za sunce obavezno kupujte u optičarskim radnjama jer na taj način imate garanciju da su naočare koje ste kupili kvalitetne, tj. da pružaju stoprocentnu zaštitu od UV zraka. Naočare za sunce ne moraju biti najskuplje, samo je bitno da ih kupite u optici. Nikad naočare za sunce nemojte kupovati na ulici jer na taj način možete naneti veću štetu svojim očima nego da ih uopšte ne nosite. Ukoliko idete po sunčanom danu, bez naočara za sunce, prirodno je da ćete imati potrebu da žmirkate i na taj način ćete bar malo zaštiti svoje oči, međutim, kad nosite nekvalitetne naočare kupljene na ulici, zbog tamnije boje stakla nećete imati potrebu da žmirkate, a vaše oči će upijati štetna UV zrake.Naočare za vid predstavljaju medicinsko pomagalo za korekciju vida. Pored toga imaju i ulogu modnog detalja i izražaj individualnosti osobe koja ih nosi. Naočare za vid treba veoma pažljivo birati i to uz pomoć stručne osobe. Odabir samih stakala je veoma važan postupak jer upravo stakla su ta koja koriguju vid i od izuzetnog je značaja da budu vrhunskog kvaliteta i izrade. Živimo u doba raznih elektronskih uredjaja koji su svakodnevnica savremenog čoveka, mnogi od njih su malih dimenzija pa se ljudsko oko prilikom njihovog korišćenja napreže više nego obično. Iz tog razloga broj ljudi koji koriste naočare za vid raste konstantno. Naravno nije to jedini razlog, tu su i genetika kao i mnogi drugi biološki faktori. Kontaktna sočiva imaju dosta prednosti u odnosu na naočare i to je razlog zašto su kontaktna sočiva sve popularnija i sve više su u upotrebi. Sočiva omogućavaju bolju oštrinu vida, cak do 30% u odnosu na naočare. Medjutim, kod kontaktnih sočiva se mora obratiti pažnja na higijenu, odnosno na održavanje sočiva. Ona zahtevaju posebnu brigu i redovno čišćenje. Postoje informacije da oko 125 miliona ljudi širom sveta koristi kontaktna sočiva.
Back to Top