Opticarske radnje - Optika Kragujevac

Registruj se
Prijavi se
Opticarske radnje - Optika Kragujevac
opticki-centar-oculus-opticarske-radnje

Optički centar Oculus

Kragujevac, Save Kovačevića 48a 034 365680
OPTIČARSKE RADNJE.
Vrhunske usluge korekcije vida naočarima i kontaktnim sočivima.
ocna-kuca-etiko-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE ETIKO OČNA KUĆA Očna kuća “ETIKO” doo, pod ovim imenom posluje od 2010.godine.
Prvobitno sedište preduzeća bilo je u Cvijićevoj ulici na broju 106 u Beogradu.
Od januara 2012.godine selimo se u srce Šumadije.
Očna kuća “ETIKO” bavi se oftalmološkim pregledima, uvozom i prodajom dioptrijskih i sunčanih okvira, dioptrijskih stakala i kontaktnih sočiva.
Od svog osnivanja jedno je od vodećih preduzeća u ovoj oblasti.
Zahvaljujući dugogodišnjem radu, stečenom iskustvu i stalnoj edukaciji zaposlenih u mogućnosti smo da odgovorimo na sve zahteve i potrebe kako domaćih tako i stranih klijenata.
Mladi, kvalifikovani i profesionalni stručnjaci iz oblasti: optike, oftalmologije i optometrije , čine naš tim jakim, uspešnim i inovativnim.
sani-optik-opticarske-radnje

Sani Optik

Kragujevac, Save Kovačevića 3 034 300980
OPTIČARSKE RADNJE SANI OPTIK Pod sloganom “Zdravlje sa stilom” kompanija “SANI OPTIK” posluje u 34 grada Srbije kroz mrežu od 43 specijalizovane prodavnice za promet medicinskim sredstvima na malo. Kao sinonim kvalitetnih proizvoda i usluga, kompanija svojim potrošačima nudi dioptrijske i naočare za sunce renomiranih brendova, savremenu tehnologiju slušnih pomagala, pouzdane usluge provere dioptrije, ugradnju svih vrsta dioptrijskih sočiva u okvire, ugradnju dioptrijskih sočiva u naočare za sunce, izrade individulanih oliva za slušne aparate i slično.
SANI OPTIK je sinonim za svet u kome svako uživa u gledanju i slušanju života, bez ograničenja, uz stilizovan i moderan izgled.
optika-plus-opticarske-radnje

Optika Plus

Kragujevac, Save Kovačevića 8 034 501625
OPTIČARSKE RADNJE OPTIKA PLUS KRAGUJEVAC Najveći izbor najnovijih okvira i kontaktnih sočiva uz najpovoljnije cene. Besplatno kompjutersko odredjivanje dioptrije tokom celog radnog vremena.
moja-optika-opticarske-radnje

Moja Optika

Kragujevac, Bulevar Kraljice Marije 56 034 6100429
MOJA OPTIKA Moja OPTIKA radnje pozicionirane su kao prepoznatljiv brend sa širokom ponudom sunčanih i dioptrijskih naočara u regiji. Tome su doprinijeli moderan izgled radnji, savremena opremljenost, široka ponuda (naočara, sočiva, satova), dugogodišnje iskustvo, stručan kadar…
LOKACIJE
Back to Top