Opticarske radnje - Optika Sombor

Registruj se
Prijavi se
Opticarske radnje - Optika Sombor
optika-7-opticarske-radnje

Optika 7

Sombor, Laze Kostića bb 025 413806
OPTIČARSKE RADNJE OPTIKA 7 "Optika 7" kao zanatsko trgovinska radnja osnovana je početkom 2003.godine, međutim bavljenje optičarskim zanatom preko porodičnih tradicija porodica Derner i Stojakov, dosežu čak od sredine pedesetih godina prošlog veka.
Iza sadašnjeg kadra "Optike 7" stoji više od 30 godina iskustva, a osnova stručnosti je završena škola za preciznu mehaniku i optiku "Ruđer Bošković" u Zagrebu.
Potvrda naše stručnosti i osposobljenosti poslovnog prostora je i dozvola za obavljanje prometa medicinskih sredstava, izdata od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije krajem 2009 godine.
sani-optik-opticarske-radnje

Sani Optik

Sombor, Ulica Mirna 8 025 443333
OPTIČARSKE RADNJE SANI OPTIK Pod sloganom “Zdravlje sa stilom” kompanija “SANI OPTIK” posluje u 34 grada Srbije kroz mrežu od 43 specijalizovane prodavnice za promet medicinskim sredstvima na malo. Kao sinonim kvalitetnih proizvoda i usluga, kompanija svojim potrošačima nudi dioptrijske i naočare za sunce renomiranih brendova, savremenu tehnologiju slušnih pomagala, pouzdane usluge provere dioptrije, ugradnju svih vrsta dioptrijskih sočiva u okvire, ugradnju dioptrijskih sočiva u naočare za sunce, izrade individulanih oliva za slušne aparate i slično.
SANI OPTIK je sinonim za svet u kome svako uživa u gledanju i slušanju života, bez ograničenja, uz stilizovan i moderan izgled.
optika-kuc-opticarske-radnje

Optika Kuč

Sombor, Avrama Mrazovića 11 025 460361
OPTIKA KUČ Više od 20 godina brinemo o zdravlju vaših očiju.
Utvrđivanje dioptrije i specijalistički oftalmološki pregledi.
SUNČANE NAOČARE, DIOPTRIJSKE NAOČARE, KONTAKTNA SOČIVA.
LOKACIJE
Back to Top