Opticarske radnje - Optika Šabac

Registruj se
Prijavi se
Opticarske radnje - Optika Šabac
optika-amici-opticarske-radnje-768167
OPTIČARSKE RADNJE ŠABAC - OPTIKA AMICI Precizno određivanje dioptrije, savremena oftalmološka pomagala, veliki izbor naočara za vid, kontaktnih sočiva i naočara za sunce.
Optika Šabac, Optika Loznica.
ghetaldus-optika-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE Osnovan 1957.u Zagrebu SFRj.Pod imenom Optička industrija "Ghetaldus" Nosi ime Dubrovačkog fizičara iz 16.veka.
Marin Getaldič.(Latin: Marinus Ghetaldus).
Avgusta 1964.
Otvara se optika u Novom Sadu, Nikole Pašića 11.
Zvanično najstarija Optika u Novom Sadu.
Tokom perioda od 50.godina prolazi kroz razne transformacije i reorganizacije ali uvek uspeva da zadrži tradicionalne vrednosti.
Znanje, stručnost, visoki kvalitet usluga.
Danas "Ghetaldus"D.O.O za očnu optiku Novi Sad, čine 14 poslovnih jedinica, većim delom u Vojvodini. Poluvekovna tradicija, usavršavanje znanja i opreme čine "Ghetaldus" jednom od najstarijih i najkvalitetnijih optika Srbije.
sani-optik-opticarske-radnje

Sani Optik

Šabac, Vojvode MIšića 15 015 340350
OPTIČARSKE RADNJE SANI OPTIK Pod sloganom “Zdravlje sa stilom” kompanija “SANI OPTIK” posluje u 34 grada Srbije kroz mrežu od 43 specijalizovane prodavnice za promet medicinskim sredstvima na malo. Kao sinonim kvalitetnih proizvoda i usluga, kompanija svojim potrošačima nudi dioptrijske i naočare za sunce renomiranih brendova, savremenu tehnologiju slušnih pomagala, pouzdane usluge provere dioptrije, ugradnju svih vrsta dioptrijskih sočiva u okvire, ugradnju dioptrijskih sočiva u naočare za sunce, izrade individulanih oliva za slušne aparate i slično.
SANI OPTIK je sinonim za svet u kome svako uživa u gledanju i slušanju života, bez ograničenja, uz stilizovan i moderan izgled.

Optika Obrenović

Šabac, Stojana Novakovića 13 015 345155
OPTIKA ŠABAC OPTIČARSKE RADNJE ŠABAC

PWL Vision

Šabac, Vojvode Mišića 18 015 355001 |
015 355451 |
OPTIČARSKE RADNJE ŠABAC
LOKACIJE
Back to Top