Opticarske radnje - Optika Smederevo

Registruj se
Prijavi se
Opticarske radnje - Optika Smederevo
optika-fokus-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE OPTIKA FOKUS Optika Fokus je otpočela sa radom 25.05.
2003.
U to vreme bila je jedna od savremenijih Optika u Smederevu.
Posle sedam godina vrednog i napornog rada, otvorena je još jedna optika i oftalmološka ordinacija, po najsavremenijim svetskim kriterijumima, uz najmoderniju opremu i stručnost na najvišem nivou.
U prodajnim objektima Optike Fokus nudimo Vam dioptrijske okvire, sunčane naočare (najpoznatijih brendova, čiji smo generalni zastupnici na ovim prostorima), zaštitne naočare sa dioptrijom od poli-karbonata, dioptrijska sočiva svih vrsta i kvaliteta, kontaktna sočiva kao i tečnosti za održavanje istih.
sani-optik-opticarske-radnje

Sani Optik

Smederevo, Kralja Petra I 8 026 4622114
OPTIČARSKE RADNJE SANI OPTIK Pod sloganom “Zdravlje sa stilom” kompanija “SANI OPTIK” posluje u 34 grada Srbije kroz mrežu od 43 specijalizovane prodavnice za promet medicinskim sredstvima na malo. Kao sinonim kvalitetnih proizvoda i usluga, kompanija svojim potrošačima nudi dioptrijske i naočare za sunce renomiranih brendova, savremenu tehnologiju slušnih pomagala, pouzdane usluge provere dioptrije, ugradnju svih vrsta dioptrijskih sočiva u okvire, ugradnju dioptrijskih sočiva u naočare za sunce, izrade individulanih oliva za slušne aparate i slično.
SANI OPTIK je sinonim za svet u kome svako uživa u gledanju i slušanju života, bez ograničenja, uz stilizovan i moderan izgled.
dr-dankov-opticarske-radnje

Dr Dankov

Smederevo, Knez Mihajlova 47 026 611673
OPTIČARSKE RADNJE - DR DANKOV U sklopu ordinacije radi i optika koja nudi veliki broj brendiranih okvira za dioptrijska stakla, prateći program za naočare, sočiva, dioptrijska stakla i sve usluge izrade naočara za vid.
LOKACIJE
Back to Top