Opticarske radnje - Optika Niš

Registruj se
Prijavi se
Opticarske radnje - Optika Niš
OPTIČARSKE RADNJE VEZUS-V U sklopu ZONE VIDA VESELI­NOVIĆ nalazi se i optika VIZUS-V, koja pos­toji nešto duže, od 1995.
g.
sa pred­hod­nim sedištem u PC „Ambasador“ u Nišu.
U ovoj optici možete dobiti vrlo kvalitetno izrađene naočare po pris­tu­pačnim cenama.
Deviza ove optike je „Vašim očima s ljubavlju“ i tako funkcioniše god­i­nama, pri čemu je sve više onih koji su se uver­ili u kvalitet naočara i ljubaznost osoblja.
opticki-centar-oculus-opticarske-radnje

Optički centar Oculus

Niš, Vojvode Tankosića 15 018 503610
OPTIČARSKE RADNJE.
Vrhunske usluge korekcije vida naočarima i kontaktnim sočivima.
oftalmoloska-klinika-maja-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE KLINIKA MAJA Donošenje odluke o stilu naočara prevazilazi samo činjenicu da ćete videti dobro, one daje novi momenat o tome ko ste vi.
Vaša odluka utiče na to kako vidite i kako želite da vas drugi vide.
Ali sa toliko različitih stilova naočara koje možete izabrati, odluka koje ćete izabrati uzimajući izgled vašeg lica i vašeg životnog stila može biti teška.
Naše osoblje će vam pomoći da pronađete najbolji okvir koji odgovara vašim specifičnim potrebama i objasniti kako će različita stakla i okviri uticati na vaš vid.
Individualan pristup klijentu, najnovija tehnologija izrade naočara, veliki izbor dijoptrijskih okvira i kontaktnih sočiva ima za cilj da klijentu pružimo što kvalitetniji vid, vrhunski komfor i zdravije oko.
Kod nas možete naći veliki izbor najkvalitetnijih dijoptrijskih okvira dostupan svakom kupcu, od najobičnijih do eksluzivnih modela sa potpisom svetski poznatih modnih kreatora.
sani-optik-opticarske-radnje

Sani Optik

Niš, Trg Kralja Milana 21 018 247664
OPTIČARSKE RADNJE SANI OPTIK Pod sloganom “Zdravlje sa stilom” kompanija “SANI OPTIK” posluje u 34 grada Srbije kroz mrežu od 43 specijalizovane prodavnice za promet medicinskim sredstvima na malo. Kao sinonim kvalitetnih proizvoda i usluga, kompanija svojim potrošačima nudi dioptrijske i naočare za sunce renomiranih brendova, savremenu tehnologiju slušnih pomagala, pouzdane usluge provere dioptrije, ugradnju svih vrsta dioptrijskih sočiva u okvire, ugradnju dioptrijskih sočiva u naočare za sunce, izrade individulanih oliva za slušne aparate i slično.
SANI OPTIK je sinonim za svet u kome svako uživa u gledanju i slušanju života, bez ograničenja, uz stilizovan i moderan izgled.
ocna-kuca-igic-opticarske-radnje

Očna kuća Igić

Niš, Koste Stamenkovića 6 018 512210
OPTIČARSKE RADNJE OPTIKA IGIĆ -Optičarske usluge -Salon naočara -Izrada svih vrsta dioptrijskih naočara -Izrada sunčanih naočara sa dioptrijom -Provera dioptrije -Kompijuterski odabir naočara -Kompijuterska ugradnja stakala -Garancija
vid-optika-opticarske-radnje-445657

VID Optika

Niš, Knjaževačka 153 018 577177
OPTIČARSKE RADNJE - VID OPTIKA Dugogodišnja tradicija i kvalitet.
LOKACIJE
Back to Top