Opticarske radnje - Optika Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Opticarske radnje - Optika Novi Sad
look-&-look-optika-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE BEOGRAD LOOK & LOOK OPTIKA Look & Look Vam nudi veliki broj standardnih modela sunčanih naočara, kao i najnovije modele renomiranih svetskih brandova:Vivienne Westwood, Moschino, Missoni, Laura Biagiotti, Guess, Paciotti itd...
Ako su Vaš izbor kontaktna sočiva, mi Vam možemo ponuditi veliki izbor modela najpoznatijih svetskih firmi (Bausch & Lomb, Ciba Vision, Hydron…).
Imamo dnevna, mesečna, tromesečna i godišnja meka sočiva, kao i polutvrda i tvrda sočiva za uspešno rešavanje astigmatizma (cilindra).
Uz to, nudimo i kompletan izbor mekih kontaktnih sočiva u boji sa i bez dioptrije (šestomesečna i godišnja).
opticki-centar-oculus-opticarske-radnje

Optički centar Oculus

Novi Sad, Bulevar oslobođenja 102 021 6368535
OPTIČARSKE RADNJE.
Vrhunske usluge korekcije vida naočarima i kontaktnim sočivima.
optika-yason-opticarske-radnje

Optika Yason

Novi Sad, Zmaj Jovina 26 021 422580
OPTIČARSKE RADNJE YASON Na teritoriji Novog Sada poslujemo sa pet optika opremljenih mašinama i alatima najnovije generacije.
Prodajni asortiman čine sunčane i korekcijske naočare vodećih svetskih dizajnera.
Pored velikog izbora naočara, kod nas možete pronaći i sve vrste kontaktnih sočiva, dioptrijskih stakala, kao i prateće optičarske opreme.
U našim optikama dočekaće Vas tim profesionalaca sa iskustvom, koji će pokušati da odgovori na sva Vaša pitanja i pruži Vam vrhunsku uslugu kako bi ste postali i ostali naš zadovoljan klijent.
ghetaldus-optika-opticarske-radnje

Ghetaldus Optika

Novi Sad, Narodnog fronta 52 021 469074
OPTIČARSKE RADNJE Osnovan 1957.u Zagrebu SFRj.Pod imenom Optička industrija "Ghetaldus" Nosi ime Dubrovačkog fizičara iz 16.veka.
Marin Getaldič.(Latin: Marinus Ghetaldus).
Avgusta 1964.
Otvara se optika u Novom Sadu, Nikole Pašića 11.
Zvanično najstarija Optika u Novom Sadu.
Tokom perioda od 50.godina prolazi kroz razne transformacije i reorganizacije ali uvek uspeva da zadrži tradicionalne vrednosti.
Znanje, stručnost, visoki kvalitet usluga.
Danas "Ghetaldus"D.O.O za očnu optiku Novi Sad, čine 14 poslovnih jedinica, većim delom u Vojvodini. Poluvekovna tradicija, usavršavanje znanja i opreme čine "Ghetaldus" jednom od najstarijih i najkvalitetnijih optika Srbije.
ocna-kuca-axis-visualis-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE AXIS VISUALIS Iz jedne vizije, iz ljubavi i posvećenosti, nastala je Očna kuća AXIS VISUALIS.
Simbolika imena je u latinskom korenu koji označava LINIJU VIDA, jedini put kojim svetlost od fiksacinog objekta dolazi do tačke jasnog vida u oku, znači jedini put kojim možemo da vidimo.
Sledeću simboliku svog imena, Očna kuća AXIS VISUALIS sa svoje dve optike, postala je na našu radost VAŠA LINIJA VIDA.
ocni-centar-dr-stevanovic-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE OČNI CENTAR DR STEVANOVIĆ Zdravo oko podrazumeva dobru i kvalitetnu oštrinu vida kako na daljinu tako i na blizinu i to bez napora.
U slučajevima refrakcionih anomalija (kratkovidost, dalekovidost, astigmatizam) kako kod dece tako i kod odraslih neophodno je blagovremeno i korektno ispraviti iste.
Ispravka refrakcionih mana se postiže NAOČARIMA ili KONTAKTNIM SOČIVIMA kako bi osobe sa njima imale DOBAR VID.
bomar-opticarske-radnje

Očna kuća BOMAR

Novi Sad, Bulevar Mihaila Pupina 1 062 282074
OPTIKA BOMAR OČI SU STVAR POVERENJA Pod ovim motom BOMAR Očne kuće već više od dve decenije vode brigu o zdravom i oštrom pogledu naših sugrađana.
Zadovoljstvo desetine hiljade naših klijenata najbolja su nagrada za takav rad i zalog za budućnost.
Zahvaljujući njima BOMAR je izrastao u jednu od vodećih očnih kuća u Vojvodini.
Naš stručni tim veruje, zna i može da opravda Vaše poverenje i da vidi i bude ispred ostalih.
sani-optik-opticarske-radnje

Sani Optik

Novi Sad, Zmaj Jovina 28 021 6611099
OPTIČARSKE RADNJE SANI OPTIK Pod sloganom “Zdravlje sa stilom” kompanija “SANI OPTIK” posluje u 34 grada Srbije kroz mrežu od 43 specijalizovane prodavnice za promet medicinskim sredstvima na malo. Kao sinonim kvalitetnih proizvoda i usluga, kompanija svojim potrošačima nudi dioptrijske i naočare za sunce renomiranih brendova, savremenu tehnologiju slušnih pomagala, pouzdane usluge provere dioptrije, ugradnju svih vrsta dioptrijskih sočiva u okvire, ugradnju dioptrijskih sočiva u naočare za sunce, izrade individulanih oliva za slušne aparate i slično.
SANI OPTIK je sinonim za svet u kome svako uživa u gledanju i slušanju života, bez ograničenja, uz stilizovan i moderan izgled.
optika-zoric-opticarske-radnje

Optika Zorić

Novi Sad, Poštanska 5 021 451080
OPTIČARSKE RADNJE OPTIKA ZORIĆ Veliki izbor dioptrijskih i sunčanih naočara poznatih brendova, kontaktna sočiva, kompjutersko utvrdjivanje dioptrije, ugradnja svih vrsta stakala.
ocni-centar-bjelica-opticarske-radnje

Očni centar Bjelica

Novi Sad, Teodora Pavlovića 36 021 6321155
OPTIČARSKE RADNJE OČNI CENTAR BJELICA Uz očni centar posluje i optika Bjelica sa velikim izborom dioptrijskih okvira i sunčanih naočara.
Raspolažemo paletom specijalnih optičkih pomagala i različitim vrstama kontaktnih sočiva sa pratećom opremom za održavanje.
optika-extra-focus-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE EXTRA FOCUS Zahvaljujući dugogodišnjem radu, stečenom iskustvu i stalnoj edukaciji zaposlenih u mogućnosti smo da odgovorimo na sve zahteve i potrebe kako domaćih tako i stranih klijenata.
Očnu kuću Extra Focus čini prodavnica u ulici Cara Dušana 40 i savremena oftalmološka ordinacija.
Prodavnica i ordinacija su ekskluzivno uređene i opremljene najsavremenijim oftalmološkim aparatima kao i automatizovanim mašinama (kompjuterizovano određivanje dioptrije, sofisticirana ugradnja stakala, kompjuterizovano vidno polje).
optika-basara-opticarske-radnje

Optika Basara

Novi Sad, Janka Čmelika 24a 064 4507540
OPTIKA BASARA Optika Basara ,temelji se na 10.godina iskustva i profesionalnog rada u struci.
U modernom i ugodnom ambijentu Optike Basara, naše ljubazno i stručno osoblje pomoći će Vam u pronalasku najboljeg rešenja za Vaše potrebe.
Već danas, dokazali smo da voleti ono što radiš čini najveći uspeh u poslovanju i sami rezultat tog pristupa je izuzetno zadovoljstvo.
optika-fokus-lens-opticarske-radnje

Fokus Lens optika

Novi Sad, Futoška 1 021 422914
OPTIČARSKE RADNJE FOKUS LENS Kod nas ćete naći sve na jednom mestu.
Sunčane naočare, kontaktna sočiva, ramove i sve vrste stakala.
Takođe možete doći na kompijutersko određivanje dioptrije.
optika-nana-opticarske-radnje

Optika Nana

Novi Sad, Kornelija Stankovića 17 021 6312025
OPTIKA NANA U ponudi imamo samo za vas: Ramove, Stakla, Naočare.
A možete doći i na besplatan pregled bez zakazivanja.
opticarska-radnja-s-opticarske-radnje

Optičarska radnja S

Novi Sad, Kralja Petra I 89 021 447060
OPTIKA S Optika S sa više od 30 godina rada može osigurati da dobijete odgovarajuće naočare za svoje potrebe.Stalnom edukacijom zaposlenih i pažljivo biranom ponudom kvalitetnih proizvoda,kroz proteklo vreme osigurali smo visoko stručnu uslugu za naše klijente.Raspolažemo velikim izborom okvira za dioptrijske i sunčane naočare,modernog i klasičnog dizajna po konkurentnim cenama.Bilo da želite zameniti stare ili kupiti nove naočare radi modernog dizajna,a da vas ne košta pravo bogadstvo, Optika S je pravo mesto za vas
optika-west-opticarske-radnje

Optika West

Novi Sad, Fruškogorska 6 063 7638362
OPTIČARSKE RADNJE OPTIKA WEST Naš cilj je da stvorimo optometrijski centar koji će zadovoljiti sve želje i potrebe kupca i ponuditi im najbolja rešenja.
Širok asortiman dioptrijskih i sunčanih naočara odličnog kvaliteta, po veoma pristupačnim cenama; Organska i mineralna dioptrijska sočiva renomiranih svetskih proizvođača (Essilor, Okm); Kontaktna sočiva svih vrsta i proizvođača (Ciba Vision- Alcon, Cooper Vision, Bausch & Lomb).
Usluga izrade i ugradnje dioptrijskih stakala u najkraćem roku na mašinama najnovije generacije; I kao najvažnije, besplatno utvrđivanje dioptrije od strane diplomiranog optometriste.
optika-piljak-opticarske-radnje
OPTIKA PILJAK Optika Piljak je preduzeće za maloprodaju dioptrijskih naočara, kontaktnih sočiva i naočara za sunce.
Optika je opremljena savremenim aparatima za izradu i servisiranje dioptijskih naočara.
U njoj radi dobro obučeno osoblje.
Zahvaljujući vrhunskoj opremi u Optici Piljak se brzo i kvalitetno izradjuju naočare po želji kupca.
Roba izložena u radnji je visokog kvaliteta renomiranih svetskih proizvođača
moja-optika-opticarske-radnje

Moja Optika

Novi Sad, Bulevar Oslobođenja 78 021 6611826
MOJA OPTIKA Moja OPTIKA radnje pozicionirane su kao prepoznatljiv brend sa širokom ponudom sunčanih i dioptrijskih naočara u regiji. Tome su doprinijeli moderan izgled radnji, savremena opremljenost, široka ponuda (naočara, sočiva, satova), dugogodišnje iskustvo, stručan kadar…
LOKACIJE
Back to Top