Opticarske radnje - Optika Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Opticarske radnje - Optika Novi Sad
look-&-look-optika-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE BEOGRAD LOOK & LOOK OPTIKA Look & Look Vam nudi veliki broj standardnih modela sunčanih naočara, kao i najnovije modele renomiranih svetskih brandova:Vivienne Westwood, Moschino, Missoni, Laura Biagiotti, Guess, Paciotti itd...
Ako su Vaš izbor kontaktna sočiva, mi Vam možemo ponuditi veliki izbor modela najpoznatijih svetskih firmi (Bausch & Lomb, Ciba Vision, Hydron…).
Imamo dnevna, mesečna, tromesečna i godišnja meka sočiva, kao i polutvrda i tvrda sočiva za uspešno rešavanje astigmatizma (cilindra).
Uz to, nudimo i kompletan izbor mekih kontaktnih sočiva u boji sa i bez dioptrije (šestomesečna i godišnja).
opticki-centar-oculus-opticarske-radnje

Optički centar Oculus

Novi Sad, Bulevar oslobođenja 102 021 6368535 |
063 1090464 |
OPTIČARSKE RADNJE.
Vrhunske usluge korekcije vida naočarima i kontaktnim sočivima.
optika-yason-opticarske-radnje

Optika Yason

Novi Sad, Zmaj Jovina 26 021 422580
OPTIČARSKE RADNJE YASON Na teritoriji Novog Sada poslujemo sa pet optika opremljenih mašinama i alatima najnovije generacije.
Prodajni asortiman čine sunčane i korekcijske naočare vodećih svetskih dizajnera.
Pored velikog izbora naočara, kod nas možete pronaći i sve vrste kontaktnih sočiva, dioptrijskih stakala, kao i prateće optičarske opreme.
U našim optikama dočekaće Vas tim profesionalaca sa iskustvom, koji će pokušati da odgovori na sva Vaša pitanja i pruži Vam vrhunsku uslugu kako bi ste postali i ostali naš zadovoljan klijent.
ghetaldus-optika-opticarske-radnje

Ghetaldus Optika

Novi Sad, Narodnog fronta 52 021 469074
OPTIČARSKE RADNJE Osnovan 1957.u Zagrebu SFRj.Pod imenom Optička industrija "Ghetaldus" Nosi ime Dubrovačkog fizičara iz 16.veka.
Marin Getaldič.(Latin: Marinus Ghetaldus).
Avgusta 1964.
Otvara se optika u Novom Sadu, Nikole Pašića 11.
Zvanično najstarija Optika u Novom Sadu.
Tokom perioda od 50.godina prolazi kroz razne transformacije i reorganizacije ali uvek uspeva da zadrži tradicionalne vrednosti.
Znanje, stručnost, visoki kvalitet usluga.
Danas "Ghetaldus"D.O.O za očnu optiku Novi Sad, čine 14 poslovnih jedinica, većim delom u Vojvodini. Poluvekovna tradicija, usavršavanje znanja i opreme čine "Ghetaldus" jednom od najstarijih i najkvalitetnijih optika Srbije.
ocna-kuca-axis-visualis-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE AXIS VISUALIS Iz jedne vizije, iz ljubavi i posvećenosti, nastala je Očna kuća AXIS VISUALIS.
Simbolika imena je u latinskom korenu koji označava LINIJU VIDA, jedini put kojim svetlost od fiksacinog objekta dolazi do tačke jasnog vida u oku, znači jedini put kojim možemo da vidimo.
Sledeću simboliku svog imena, Očna kuća AXIS VISUALIS sa svoje dve optike, postala je na našu radost VAŠA LINIJA VIDA.
ocni-centar-dr-stevanovic-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE OČNI CENTAR DR STEVANOVIĆ Zdravo oko podrazumeva dobru i kvalitetnu oštrinu vida kako na daljinu tako i na blizinu i to bez napora.
U slučajevima refrakcionih anomalija (kratkovidost, dalekovidost, astigmatizam) kako kod dece tako i kod odraslih neophodno je blagovremeno i korektno ispraviti iste.
Ispravka refrakcionih mana se postiže NAOČARIMA ili KONTAKTNIM SOČIVIMA kako bi osobe sa njima imale DOBAR VID.
bomar-opticarske-radnje

BOMAR

Novi Sad, Bulevar Mihaila Pupina 1 062 282074
OPTIKA BOMAR OČI SU STVAR POVERENJA Pod ovim motom BOMAR Očne kuće već više od dve decenije vode brigu o zdravom i oštrom pogledu naših sugrađana.
Zadovoljstvo desetine hiljade naših klijenata najbolja su nagrada za takav rad i zalog za budućnost.
Zahvaljujući njima BOMAR je izrastao u jednu od vodećih očnih kuća u Vojvodini.
Naš stručni tim veruje, zna i može da opravda Vaše poverenje i da vidi i bude ispred ostalih.
sani-optik-opticarske-radnje

Sani Optik

Novi Sad, Zmaj Jovina 28 021 6611099 |
069 8330524 |
OPTIČARSKE RADNJE SANI OPTIK Pod sloganom “Zdravlje sa stilom” kompanija “SANI OPTIK” posluje u 34 grada Srbije kroz mrežu od 43 specijalizovane prodavnice za promet medicinskim sredstvima na malo. Kao sinonim kvalitetnih proizvoda i usluga, kompanija svojim potrošačima nudi dioptrijske i naočare za sunce renomiranih brendova, savremenu tehnologiju slušnih pomagala, pouzdane usluge provere dioptrije, ugradnju svih vrsta dioptrijskih sočiva u okvire, ugradnju dioptrijskih sočiva u naočare za sunce, izrade individulanih oliva za slušne aparate i slično.
SANI OPTIK je sinonim za svet u kome svako uživa u gledanju i slušanju života, bez ograničenja, uz stilizovan i moderan izgled.
optika-zoric-opticarske-radnje

Optika Zorić

Novi Sad, Poštanska 5 021 451080
OPTIČARSKE RADNJE OPTIKA ZORIĆ Veliki izbor dioptrijskih i sunčanih naočara poznatih brendova, kontaktna sočiva, kompjutersko utvrdjivanje dioptrije, ugradnja svih vrsta stakala.
ocni-centar-bjelica-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE OČNI CENTAR BJELICA Uz očni centar posluje i optika Bjelica sa velikim izborom dioptrijskih okvira i sunčanih naočara.
Raspolažemo paletom specijalnih optičkih pomagala i različitim vrstama kontaktnih sočiva sa pratećom opremom za održavanje.
optika-extra-focus-opticarske-radnje

Optika Extra Focus

Novi Sad, Cara Dušana 40 021 468844
OPTIČARSKE RADNJE EXTRA FOCUS Zahvaljujući dugogodišnjem radu, stečenom iskustvu i stalnoj edukaciji zaposlenih u mogućnosti smo da odgovorimo na sve zahteve i potrebe kako domaćih tako i stranih klijenata.
Očnu kuću Extra Focus čini prodavnica u ulici Cara Dušana 40 i savremena oftalmološka ordinacija.
Prodavnica i ordinacija su ekskluzivno uređene i opremljene najsavremenijim oftalmološkim aparatima kao i automatizovanim mašinama (kompjuterizovano određivanje dioptrije, sofisticirana ugradnja stakala, kompjuterizovano vidno polje).
optika-basara-opticarske-radnje

Optika Basara

Novi Sad, Janka Čmelika 24a 064 4507540
OPTIKA BASARA Optika Basara ,temelji se na 10.godina iskustva i profesionalnog rada u struci.
U modernom i ugodnom ambijentu Optike Basara, naše ljubazno i stručno osoblje pomoći će Vam u pronalasku najboljeg rešenja za Vaše potrebe.
Već danas, dokazali smo da voleti ono što radiš čini najveći uspeh u poslovanju i sami rezultat tog pristupa je izuzetno zadovoljstvo.
optika-fokus-lens-opticarske-radnje

Fokus Lens optika

Novi Sad, Futoška 1 021 422914
OPTIČARSKE RADNJE FOKUS LENS Kod nas ćete naći sve na jednom mestu.
Sunčane naočare, kontaktna sočiva, ramove i sve vrste stakala.
Takođe možete doći na kompijutersko određivanje dioptrije.
optika-nana-opticarske-radnje

Optika Nana

Novi Sad, Kornelija Stankovića 17 021 6312025
OPTIKA NANA U ponudi imamo samo za vas: Ramove, Stakla, Naočare.
A možete doći i na besplatan pregled bez zakazivanja.
opticarska-radnja-s-opticarske-radnje

Optičarska radnja S

Novi Sad, Kralja Petra I 89 021 447060 |
063 567164 |
OPTIKA S Optika S sa više od 30 godina rada može osigurati da dobijete odgovarajuće naočare za svoje potrebe.Stalnom edukacijom zaposlenih i pažljivo biranom ponudom kvalitetnih proizvoda,kroz proteklo vreme osigurali smo visoko stručnu uslugu za naše klijente.Raspolažemo velikim izborom okvira za dioptrijske i sunčane naočare,modernog i klasičnog dizajna po konkurentnim cenama.Bilo da želite zameniti stare ili kupiti nove naočare radi modernog dizajna,a da vas ne košta pravo bogadstvo, Optika S je pravo mesto za vas
optika-west-opticarske-radnje

Optika West

Novi Sad, Fruškogorska 6 063 7638362
OPTIČARSKE RADNJE OPTIKA WEST Naš cilj je da stvorimo optometrijski centar koji će zadovoljiti sve želje i potrebe kupca i ponuditi im najbolja rešenja.
Širok asortiman dioptrijskih i sunčanih naočara odličnog kvaliteta, po veoma pristupačnim cenama; Organska i mineralna dioptrijska sočiva renomiranih svetskih proizvođača (Essilor, Okm); Kontaktna sočiva svih vrsta i proizvođača (Ciba Vision- Alcon, Cooper Vision, Bausch & Lomb).
Usluga izrade i ugradnje dioptrijskih stakala u najkraćem roku na mašinama najnovije generacije; I kao najvažnije, besplatno utvrđivanje dioptrije od strane diplomiranog optometriste.
optika-piljak-opticarske-radnje
OPTIKA PILJAK Optika Piljak je preduzeće za maloprodaju dioptrijskih naočara, kontaktnih sočiva i naočara za sunce.
Optika je opremljena savremenim aparatima za izradu i servisiranje dioptijskih naočara.
U njoj radi dobro obučeno osoblje.
Zahvaljujući vrhunskoj opremi u Optici Piljak se brzo i kvalitetno izradjuju naočare po želji kupca.
Roba izložena u radnji je visokog kvaliteta renomiranih svetskih proizvođača
moja-optika-opticarske-radnje

Moja Optika

Novi Sad, Bulevar Oslobođenja 78 021 6611826
MOJA OPTIKA Moja OPTIKA radnje pozicionirane su kao prepoznatljiv brend sa širokom ponudom sunčanih i dioptrijskih naočara u regiji. Tome su doprinijeli moderan izgled radnji, savremena opremljenost, široka ponuda (naočara, sočiva, satova), dugogodišnje iskustvo, stručan kadar…
LOKACIJE
Optičarske radnje Beograd i optika u Beogradu su ako Vas zanima cena naočara sa dioptrijom u Beogradu, cene naočara za sunce sa UV zaštitom, cena naočara sa okvirom u optičarskim radnjama u Beogradu i mnogo više od toga. Naočare sa dioptrijom u optičarskim radnjama u Beogradu su napravljene od stakla ili plastike, postoje fotogrej i fotobraun naočare, naočare sa bifokalnim staklima i naočare sa multifokalnim staklima, a sve su u ponudi beogradskih optičarskih radnji sa ove strane. Adrese i telefone optičarskih radnji u svim delovima Beograda saznajte ovde, pogledajte fotografije optičarskih radnji i detaljne opise načina rada, usluga i proizvode koje nude. Mnoge optike u Beograd nude i besplatano utvrđivanje dioptrije, a ovde saznajte gde možete besplatno proveriti dioptriju i na jednom mestu uradite i pregled i kupite odgovarajuće naočare. Zaštita očiju od UV zračenja veoma je važna, zato naočare za sunce kupujte u nekoj od ovde predstavljenih optika, kako biste bili sigurni u njihov kvalitet i kako biste sačuvali zdravlje svojih očiju. Optičarske radnje u Beogradu nude Vam veliki izbor okvira. Pogledajte ponudu i birajte! - Optičarske radnje ili optike u svojoj ponudi imaju veliki broj modela naočara za vid i naočara za sunce. U optičarski radnjama pored kupovine odgovarajućih naočara, u novije vreme sve češće je praksa da dobijate i besplatno utvrđivanje dioptrije koje obavlja lekar oftalmolog. Na taj način na jednom mestu možete i obaviti kontrolu dioptrije a i kupiti odgovarajuće naočare. Optike nude kvalitetna stakla napravljena po najvišim standardima. Zaštita očiju od UV zraka veoma je važna. Zato naočare za sunce nisu samo modni detalj, nego i potreba. Naočare za sunce obavezno kupujte u optičarskim radnjama jer na taj način imate garanciju da su naočare koje ste kupili kvalitetne, tj. da pružaju stoprocentnu zaštitu od UV zraka. Naočare za sunce ne moraju biti najskuplje, samo je bitno da ih kupite u optici. Nikad naočare za sunce nemojte kupovati na ulici jer na taj način možete naneti veću štetu svojim očima nego da ih uopšte ne nosite. Ukoliko idete po sunčanom danu, bez naočara za sunce, prirodno je da ćete imati potrebu da žmirkate i na taj način ćete bar malo zaštiti svoje oči, međutim, kad nosite nekvalitetne naočare kupljene na ulici, zbog tamnije boje stakla nećete imati potrebu da žmirkate, a vaše oči će upijati štetna UV zrake.Naočare za vid predstavljaju medicinsko pomagalo za korekciju vida. Pored toga imaju i ulogu modnog detalja i izražaj individualnosti osobe koja ih nosi. Naočare za vid treba veoma pažljivo birati i to uz pomoć stručne osobe. Odabir samih stakala je veoma važan postupak jer upravo stakla su ta koja koriguju vid i od izuzetnog je značaja da budu vrhunskog kvaliteta i izrade. Živimo u doba raznih elektronskih uredjaja koji su svakodnevnica savremenog čoveka, mnogi od njih su malih dimenzija pa se ljudsko oko prilikom njihovog korišćenja napreže više nego obično. Iz tog razloga broj ljudi koji koriste naočare za vid raste konstantno. Naravno nije to jedini razlog, tu su i genetika kao i mnogi drugi biološki faktori. Kontaktna sočiva imaju dosta prednosti u odnosu na naočare i to je razlog zašto su kontaktna sočiva sve popularnija i sve više su u upotrebi. Sočiva omogućavaju bolju oštrinu vida, cak do 30% u odnosu na naočare. Medjutim, kod kontaktnih sočiva se mora obratiti pažnja na higijenu, odnosno na održavanje sočiva. Ona zahtevaju posebnu brigu i redovno čišćenje. Postoje informacije da oko 125 miliona ljudi širom sveta koristi kontaktna sočiva.
Back to Top