Opticarske radnje - Optika Zvezdara

Registruj se
Prijavi se
Opticarske radnje - Optika Zvezdara

Optika Soko

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 321 066 242624
cena: Cenovnik
OPTIČARSKE RADNJE OPTIKA SOKO Najbolji izbor originalnih Vogue, Ray Ban i drugih svetskih brendova.
Vrhunski kvalitet dioptrijskih stakala i kontaktnih sočiva.
Videti bolje - jer na to imate pravo!
mam-optika-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE BEOGRAD MAM OPTIKA Pošto je više puta dokazana tvrdnja da optičarski zanat – optičarska radnja počiva na preporuci, MAM optika se osim raznolikim asortimanom naočara i stakala, ugradnjom, i svim vrstama korekcija naočara, može pohvaliti celim porodicama među svojim mušterijama – iz razloga što se dobra usluga prenosi.
Naša Optičarska radnja nudi širok dijapazon naočara za sunce i naočara za vid za decu i odrasle, proizvedenih u vodećim svetskim firmama (Ray Ban, Persol, Vogue, Oakley, Dolce & Gabbana), a takođe i kontaktna sočiva svih tipova, sredstva za održavanje, čine ime MAM optika, a sve to uz povoljne cene i mogućnost odloženog plaćanja.

Optika Lepši Pogled

Beograd, Zvezdara, Gvozdićeva 18 069 2401437
cena: Cenovnik
OPTIČARSKE RADNJE - OPTIKA LEPŠI POGLED Optika Lepši Pogled je mesto gde u prijatnom ambijentu brigu o svojim očima prepuštate timu koji će posvećeno i ljubazno, zajedno sa Vama, učiniti sve za zdravlje Vaših očiju.
Zahvaljujući velikom broju autobuskih, trolejbuskih i tramvajskih linija, do nas možete stići brzo i lako iz različitih delova grada.
Dođite i posetite nas, da zajedno uz stručne savete i prijatan razgovor izaberemo najbolje za Vas!
opticarska-radnja-multilens-opticarske-radnje

Optičarska radnja Multilens

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 46 011 3239123
OPTIČARSKE RADNJE MULTILENS je proizašao iz kompanije Pol, firme koja je od 1985.godine prisutna na našem tržištu i koja poseduje proizvodnju optičkih stakala.
Cilj nastanka MULTI LENS-a je fokusiranje na distribuciju kvalitetnih proizvoda za brigu o zdravlju očiju: kontaktnih sočiva, rastvora i preparata za negu sočiva i očiju, dioptrijskih okvira i sunčanih naočara.
Naša misija je da domaćem tržištu učinimo dostupnim neke od najkvalitetnijih evropskih i svetskih brendova, kada je u pitanju briga o zdravlju očiju.
Poseban kvalitet koji pruža jedino MULTILENS je izlazak u susret svim specijalnim potrebama, bilo da su u pitanju Torična sočiva, ili bilo koja druga specijala, ili neki drugi artikal koji zahteva čekanje, uz poštovanje rokova.
Samo kod nas možete dobiti Torična sočiva za dve do tri nedelje, prema vašem receptu.
opticki-centar-oculus-opticarske-radnje

Optički centar Oculus

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 191 011 2407044
OPTIČARSKE RADNJE.
Vrhunske usluge korekcije vida naočarima i kontaktnim sočivima.
sani-optik-opticarske-radnje

Sani Optik

Beograd, Zvezdara, Živka Davidovića 86 011 6309420
OPTIČARSKE RADNJE SANI OPTIK Pod sloganom “Zdravlje sa stilom” kompanija “SANI OPTIK” posluje u 34 grada Srbije kroz mrežu od 43 specijalizovane prodavnice za promet medicinskim sredstvima na malo. Kao sinonim kvalitetnih proizvoda i usluga, kompanija svojim potrošačima nudi dioptrijske i naočare za sunce renomiranih brendova, savremenu tehnologiju slušnih pomagala, pouzdane usluge provere dioptrije, ugradnju svih vrsta dioptrijskih sočiva u okvire, ugradnju dioptrijskih sočiva u naočare za sunce, izrade individulanih oliva za slušne aparate i slično.
SANI OPTIK je sinonim za svet u kome svako uživa u gledanju i slušanju života, bez ograničenja, uz stilizovan i moderan izgled.

MEDIOPTIK Exclusive

Beograd, Zvezdara, 011 2403992
OPTIČARSKA RADNJA, OPTIKA - MEDIOPTIK EXCLUSIVE

Očna kuća Profi Optik

Beograd, Zvezdara, Ustanička 204a 011 2883184
OPTIČARSKE RADNJE

Expres Optičar

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 305 011 2409552
Optičarska radnja

Očna kuća Monokl

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 300 011 3822522
OPTIČARSKE RADNJE

Eurooptic

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 278 011 2415130
OPTIČARSKE RADNJE
LOKACIJE
Back to Top