Opticarske radnje - Optika Vidikovac

Registruj se
Prijavi se
Opticarske radnje - Optika Vidikovac
OPTIČARSKE RADNJE - OPTIKA VID Optika vid nudi: - Besplatnu kontrolu vida - Komjutersko određivanje dioptrije - Dioptrijska sočiva u staklu i plastici (monofokalna, bifokalna, multifokalna i progresivna) - Nudimo veliki izbor dioptrijskih okvira za odrasle i decu( plasticnih, metalnih i titanijumskih ramova) - Nudimo kvalitetnu i brzu izradu naočara, kao i popravku dioptrijskih okvira - Kontaktna sočiva
triooptik-opticarske-radnje

TrioOptik

Beograd, Vidikovac, Vidikovački venac 80v 063 7497735
OPTIČARSKE RADNJE TRIOOPTIK Očni salon TRIOOPTIC osnovan je u aprilu 2007.godine sa sedištem u Beogradu.
Osnovna delatnost očnog salona TRIOOPTIC je kontrola vidne oštrine i određivanje dioptrije, prodaja dioptrijskih naočara, ugradnja dioptrijskih i zaštitnih sočiva (stakala), kontaktnih sočiva, kozmetskih sočiva (sočiva u boji).
Ono što ćete zapaziti je naš odnos prema Vama – ljubazan, neposredan i prijatan.
Primetićete da svakome pristupamo na jedinstven način, upravo u skladu sa vašim, jedinstvenim i specifičnim potrebama.Posetite nas i možte se uveriti u našu kompetentnost i znanje.
Na istom mestu možete kupiti neka od mnogobrojnih dioptrijskih stakala, ramova, kontaktnih sočiva, dobiti kratku obuku za bezbedno nošenje i rukovanje optičkim proizvodima.
Optički proizvodi su visokoh kvaliteta, poznatih i proverenih robnih marki, iz širokog asortimana renomiranih domaćih i stranih proizvođača optike.
mimanera-optic-opticarske-radnje

Mimanera Optic

Beograd, Vidikovac, Vidikovački venac 80b 065 3333484
OPTIČARSKE RADNJE MIMANERA OPTIC Veliki izbor sunčanih i dioptrijskih okvira, veliki izbor sočiva i stakala za vaš vid, pregled i određivanje dioptrije.
optika-vidikovac-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE - OPTIKA VIDIKOVAC Optičarska radnja OPTIKA VIDIKOVAC nalazi se u sklopu TC Bazar Vidikovac, pored MC Donalds-a.
LOKACIJE
Back to Top