Opticarske radnje - Optika Bor

Registruj se
Prijavi se
Opticarske radnje - Optika Bor
optika-ivic-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE "Optika Ivić", tokom dvadesetogodišnjeg iskustva i rada, može da se pohvali pionirskom ulogom prve privatne optičarske radnje u regionu.
Pored toga, u regionu Istočne Srbije, prvi smo otvorili privatnu oftalmološku ordinaciju i započeli praksu redovnih nedeljnih pregleda uz stručni nadzor lekara specijaliste.
Naš moto je KVALITET i zato uživamo zavidnu reputaciju kod naših klijenata.
Stalnim usavršavanjem i edukacijom u pogledu oftalmoloških pregleda, vrste i odabira stakala i okvira, kontinuirano nadograđujemo već postojeća znanja.
Koristeći stečena znanja, u kombinaciji sa dugogodišnjim iskustvom, u stanju smo da svakom potrošaču – u odnosu na njegove potrebe, ponudimo pravi odnos kvaliteta i cene.
Osim velikog izbora dioptrijskih stakala i okvira, možemo se pohvaliti vrlo dobrim izborom kontaktnih dioptrijskih sočiva i estetskih sočiva u boji, kao i svim potrebnim sredstvima za negu sočiva i oka.
sani-optik-opticarske-radnje

Sani Optik

Bor, Đorđa Vajferta 14 030 423165
OPTIČARSKE RADNJE SANI OPTIK Pod sloganom “Zdravlje sa stilom” kompanija “SANI OPTIK” posluje u 34 grada Srbije kroz mrežu od 43 specijalizovane prodavnice za promet medicinskim sredstvima na malo. Kao sinonim kvalitetnih proizvoda i usluga, kompanija svojim potrošačima nudi dioptrijske i naočare za sunce renomiranih brendova, savremenu tehnologiju slušnih pomagala, pouzdane usluge provere dioptrije, ugradnju svih vrsta dioptrijskih sočiva u okvire, ugradnju dioptrijskih sočiva u naočare za sunce, izrade individulanih oliva za slušne aparate i slično.
SANI OPTIK je sinonim za svet u kome svako uživa u gledanju i slušanju života, bez ograničenja, uz stilizovan i moderan izgled.
LOKACIJE
Back to Top