Opticarske radnje - Optika Jagodina

Registruj se
Prijavi se
Opticarske radnje - Optika Jagodina
sani-optik-opticarske-radnje

Sani Optik

Jagodina, Kneginje Milice 4 035 223610
OPTIČARSKE RADNJE SANI OPTIK Pod sloganom “Zdravlje sa stilom” kompanija “SANI OPTIK” posluje u 34 grada Srbije kroz mrežu od 43 specijalizovane prodavnice za promet medicinskim sredstvima na malo. Kao sinonim kvalitetnih proizvoda i usluga, kompanija svojim potrošačima nudi dioptrijske i naočare za sunce renomiranih brendova, savremenu tehnologiju slušnih pomagala, pouzdane usluge provere dioptrije, ugradnju svih vrsta dioptrijskih sočiva u okvire, ugradnju dioptrijskih sočiva u naočare za sunce, izrade individulanih oliva za slušne aparate i slično.
SANI OPTIK je sinonim za svet u kome svako uživa u gledanju i slušanju života, bez ograničenja, uz stilizovan i moderan izgled.
ocna-kuca-markovic-opticarske-radnje

Očna kuća Marković

Jagodina, Maksima Gorkog 1 035 231114
OČNA KUĆA MARKOVIĆ Osnovana 1990.godine, kuća od poverenja koja na stručan i najsavremeniji nacin brine o Vasem vidu i zdravlju Vaših očiju.
Sa dva očna lekara, kod nas uvek možete profesionalno i tačno odrediti dioptriju naočara i kontaktnih sočiva kao i obaviti sve vrste oftalmoloških pregleda i lečenja.
Naši lekari su i članovi Udruženja oftalmologa Srbije, Udruženja glaukomatologa Srbije i Udruženja kontaktologa Srbije koji su u obavezi da prate sve novine na polju savremene oftalmologije na stručnim simpozijumima i kongresima.
Dr Dušica Marković je svojim velikim znanjem, stručnošću i 27- ogodišnjim iskustvom u oftalmologiji stekla poverenje mnogih pacijenata koji joj se godinama verno vraćaju.
Naš očni lekar Dr Miljana Marković je pored specijalizacije iz oftalmologije na Medicinskom fakultetu u Beogradu završila i postdiplomske studije- akademsku specijalizaciju iz oblasti endokrinologije i usavršavala svoja znanja na jednomesečnim edukacijama u inostranstvu.
LOKACIJE
Back to Top