Opticarske radnje - Optika Palilula

Registruj se
Prijavi se
Opticarske radnje - Optika Palilula
optika-friends-and-family-opticarske-radnje-690612
OPTIČARSKE RADNJE FRIENDS AND FAMILY Optičarska radnja “ Friends & Family “ postoji na tri lokacije, u Krnjači, Višnjičkoj Banji i Karaburmi. U našoj optici možete besplatno prekontrolisati svoj vid od strane stručnog oftalmologa koji će vam dati neophodne savete.
Posedujemo širok asortiman dioptrijskih stakala i okvira, sunčanih naočara kao i kontaktnih sočiva i sredstava za njih.
red-optika-opticarske-radnje-992575

RED Optika

Beograd, Palilula, Mitropolita Petra 17 064 8609455
cena: Cenovnik
OPTIČARSKE RADNJE - RED OPTIKA Pored širokog asortimana dioptrijskih okvira i sunčanih naočara, RED Optiku karakteriše inovativan, avangardan i drugačiji izbor.
U našoj optici možete besplatno obaviti kontrolu dioptrije (kompjuterski) i uz stručan savet odabrati oftalmološko sočivo za Vaš okvir.
RED Optika opremljena je najsavremenijim mašinama za ugradnju stakala (plastike) što omogućava brzu izradu naočara kao i usluge popravke i servisiranja.
Nudimo širok spektar proizvoda od proizvođača oftalmoloskih sočiva kako stranih tako i domaćih (Hoya, Essilor, Zeiss, Pol, Gross) kao i kontaktnih sočiva (Alcon, Bausch and Lomb, Cooper Vision)
optika-beovid-opticarske-radnje-128410

Optika Beovid

Beograd, Palilula, Bulevar Kralja Aleksandra 17 011 3242656
cena: Cenovnik
OPTIČARSKE RADNJE - OPTIKA BEOVID Optičarska radnja Beovid u centru Beograda, izbor za sve generacije.
Dioptrijski okviri, naočare za sunce, sočiva i tečnosti, zamena stakala, popravka i servis ramova, ugradnja i zamena stakala na licu mesta, vrlo brzo i profesionalno.
green-eyes-optika-opticarske-radnje

Green Eyes optika

Beograd, Palilula, Bulevar despota Stefana 61 069 3237131
cena: Cenovnik
OPTIČARSKE RADNJE GREEN EYES Optika Green Eyes nalazi se u centru grada i nudi Vam veliki izbor dioptrijskih okvira i sunčanih naočara vodećih svetskih brendova, po pristupačnim cenama.
Uz stručnu pomoć i savet našeg ljubaznog i profesionalnog osoblja, sigurni smo da kod nas uvek možete da pronađete odgovarajući par naočara.Sa željom da Vam ponudimo proizvode visokog kvaliteta, u našoj optičarskoj radnji nudimo Vam proizvode renomiranih svetskih proizvođača: Ray Ban, Vogue, Laura Biagiotti, Versace, Miss Sixty i mnogi drugi brendovi.
opticarska-radnja-multilens-opticarske-radnje

Optičarska radnja Multilens

Beograd, Palilula, Karnedžijeva 5 011 3342993
OPTIČARSKE RADNJE MULTILENS je proizašao iz kompanije Pol, firme koja je od 1985.godine prisutna na našem tržištu i koja poseduje proizvodnju optičkih stakala.
Cilj nastanka MULTI LENS-a je fokusiranje na distribuciju kvalitetnih proizvoda za brigu o zdravlju očiju: kontaktnih sočiva, rastvora i preparata za negu sočiva i očiju, dioptrijskih okvira i sunčanih naočara.
Naša misija je da domaćem tržištu učinimo dostupnim neke od najkvalitetnijih evropskih i svetskih brendova, kada je u pitanju briga o zdravlju očiju.
Poseban kvalitet koji pruža jedino MULTILENS je izlazak u susret svim specijalnim potrebama, bilo da su u pitanju Torična sočiva, ili bilo koja druga specijala, ili neki drugi artikal koji zahteva čekanje, uz poštovanje rokova.
Samo kod nas možete dobiti Torična sočiva za dve do tri nedelje, prema vašem receptu.
ocna-ordinacija-mitrovic-opticarske-radnje
OPTIKA MITROVIĆ Očna ordinacija Mitrović je porodična ordinacija osnovana 1997.
Osnivač ordinacije je dr Jevra Mitrović.
Ordinaciju čini tim oftalmologa: prof dr Miodrag Mitrović, dr mr sci Mirjana Mitrović, dr Predrag Mitrović.
U ordinaciji se može obaviti opšti oftalmološki pregled i posebna snimanja oka sa kontrastom.
Uz to kod nas možete izabrati okvir po Vašoj meri kao i sunčane naočare renomiranih svetskih proizvođača.

Očna kuća Castelli

Beograd, Palilula, 011 3222809
OPTIČARSKE RADNJE - OČNA KUĆA CASTELLI
LOKACIJE
Back to Top