Opticarske radnje - Optika Čačak

Registruj se
Prijavi se
Opticarske radnje - Optika Čačak
sani-optik-opticarske-radnje

Sani Optik

Čačak, Železnička 8 032 340125
OPTIČARSKE RADNJE SANI OPTIK Pod sloganom “Zdravlje sa stilom” kompanija “SANI OPTIK” posluje u 34 grada Srbije kroz mrežu od 43 specijalizovane prodavnice za promet medicinskim sredstvima na malo. Kao sinonim kvalitetnih proizvoda i usluga, kompanija svojim potrošačima nudi dioptrijske i naočare za sunce renomiranih brendova, savremenu tehnologiju slušnih pomagala, pouzdane usluge provere dioptrije, ugradnju svih vrsta dioptrijskih sočiva u okvire, ugradnju dioptrijskih sočiva u naočare za sunce, izrade individulanih oliva za slušne aparate i slično.
SANI OPTIK je sinonim za svet u kome svako uživa u gledanju i slušanju života, bez ograničenja, uz stilizovan i moderan izgled.
ocna-kuca-iris-opticarske-radnje
OPTIČARSKE RADNJE OČNA KUĆA IRIS Od samog osnivanja predano primenjujemo najnovija dostignuća vrhunske tehnologije u oblasti dijagnostike i praćenja očnih bolesti i refraktornih mana kod dece i odraslih.
Najsavremenija oprema omogućava našim pacijentima brzu, komfornu i preciznu uslugu.
Praćenje svetskih tokova na polju razvoja optičarske opreme i vrhunskih materijala za izradu naočara trajno je opredeljenje naše kuće.
Očna kuća "IRIS" član je Udruženja Kontaktologa SCG i Evropske Asocijacije Kontaktologa.
LOKACIJE
Back to Top