Stomatološke ordinacije Dorćol

Registruj se
Prijavi se
Stomatološke ordinacije Dorćol
stomatoloska-ordinacija-orthodent-dr-popovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE BEOGRAD.
Stomatološka ordinacija Orthodent dr Popovic postoji vec 30godina.
Dr.Popović ima višedecenisku praksu po našim državnim stomatološkim ustanovama.Stomatološka ordinacija Orthodent dr Popović pruža brojne usluge iz oblasti stomatologije.
ENDODONCIJA i KONZERVATIVA - lečenje obolele pulpe jednokorenih i višekorenih zuba - plombiranje zuba uz primenu najsavremenijih materijala. DEČIJA i PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA - lečenje i plombiranje mlečnih i stalnih zuba - zalivanje fisura - ekstrakcija zuba PARADONTOLOGIJA - čišćenje zubnog kamenca - duboka kiretaža gingivalnih džepova - gingivektomija - režanj operacija uz pripremu veštačke kosti ORTODONCIJA - mobilni ortodonski aparati - fiksna ortodoncija
stomatoloska-ordinacija-morita-beogradski-osmeh-stomatoloske-ordinacije
Stomatološka ordinacija Morita – Beogradski osmeh radi po savremenim protokolima i prati svetske trendove u svetu stomatologije.
Tako da sada, u cilju skraćivanja procesa zakazivanja pregleda, nudi i online zakazivanje.
Izaberite stomatologa, ukoliko ga već nemate, i u roku od par minuta zakažite pregled mejlom ili telefonom.
Stomatološka ordinacija Morita – Beogradski osmeh je osnovana 2010.god, a do tada je svoje tridesetogodišnje iskustvo stečeno u stomatološkoj poliklinici „Mažestik„, dr Tijana Bjenjaš svakodnevno prenosila onima koji posle nje dolaze da nastave put savremene stomatologije i uspešno je primene u svakodnevnoj praksi.
Ordinaciju je osnovala njena ćerka dr Ivona Bjenjaš.
stomatoloska-ordinacija-dr-sladjana-petrovic-stomatoloske-ordinacije
Ordinacija opšte stomatologije Dr Slađana Petrović se nalazi na Dorćolu, u neposrednoj blizini Crkve Sv.
Aleksandra Nevskog i Prve beogradske gimnazije.
Ordinacija je opremljena savremenom opremom i primenjuje moderne tehnologije u radu naglašavajući vrhunsku stomatološku zaštitu uz primenu najviših nivoa higijene, dezinfekcije i sterilizacije.
Zahvaljujući stručnom kadru ordinacije, kao i timu konsultanata iz raznih oblasti stomatologije, omogućena je kompletna dijagnostika i primena odgovarajuće terapije na jednom mestu.
Pregledi, saveti i konsultacije su besplatni, a pacijentima je omogućeno i plaćanje na više mesečnih rata.
Bolesti zuba i endodoncija.
Kompozitne (bele) plombe, Amalgamske plombe, Kompozitna nadogradnja na fiberglas kocicu Lečenje gangrene, Endodontsko lečenje kanala korena zuba, Uklanjanje starog kanalnog punjenja (revizija).
Zubni karijes je najčešće oboljenje zuba.
Nastaje kao posledica delovanja bakterija zubnog plaka koji se nakuplja usled neadekvatne oralne higijene.
Tokom vremena, u manjem ili većem obimu, dolazi do razaranja zubnog tkiva. Nastali defekti se zbrinjavaju postavljanjem odgovarajućih amalgamskih ili kompozitnih ispuna.
Nekada uznapredovali karijes ugrožava pulpu zuba dovodeći do infekcije i tada je potrebno primeniti metode endodontskog lečenja kanala korena zuba.
dental-plaza-centar-za-savremenu-i-estetsku-stomatologiju-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD DENTAL PLAZA Naši pacijenti izuzetno cene pažnju i strpljenje koje im posvećujemo.
Smatramo da upravo to najviše nedostaje danas u odnosu stomatolog - pacijent.
I zato, ukoliko imate osećaj straha i nelagodnosti pri samoj pomisli na stomatologa - obratite se nama.
Bićete prijatno iznenađeni.
Jer naš cilj je da odlazak kod stomatologa ne bude više "neprijatnost koja se mora obaviti", već stvar kojom ćete rado unaprediti vaše zdravlje i izgled.
Ali ne zaboravite - do krajnjeg cilja, a to je svakako osmeh na vašem licu, možemo stići samo uz obostrani trud i zalaganje.
Iz tog razloga vas upućujemo da posetite i edukativne strane naše internet prezentacije na kojima ćemo nastojati da predstavimo sve ono što bi trebalo da znate o zdravlju zuba i usta, a potrudićemo se da vas redovno upoznajemo i sa novostima iz sveta stomatologije.
stomatoloska-ordinacija-dr-novakov-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA U BEOGRADU.
Preventiva, Dečija stomatologija, Kompozitni ispuni, Krunice i mostovi, Ortodoncija, Implantati, Parodontologija.
Ordinacija je opremljena vrhunskom stomatološkom opremom i materijalima.
Da bismo Vam pomogli da se opustite, eliminisali smo standardne mirise i obezbedili Vam aroma- terapiju.
Uverite se i sami.
Za zdravlje Vašeg osmeha brinuće se specijalizovan stručni tim koji teži savršenstvu da bi Vam zadržao ili vratio lep i zdrav osmeh na lice.
Težimo ka tome da sa Vama ostvarimo iskrenu komunikaciju i da Vam poseta stomatologu bude jedno prijatno iskustvo.
Zajedno ćemo prodiskutovati o mogućnostima različitih metoda kako bismo pronašli najbolje rešenje za Vas.
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR ALEKSANDAR RADOVANOVIĆ Centar za zubnu implantologiju i primenu lasera u oralnoj hirurgiji dr Aleksandar Radovanović osnovana je 1994. godine. Njen osnivač i vlasnik je dr Aleksandar Radovanović specijalista oralne hirurgije. Centar se usko specijalizovao za pružanje usluga iz domena zubne implantologije i oralne hirurgije, naročito u laserskom lečenju paradontopatija, oboljenja mekih tkiva i usne duplje. Stomatološka ordinacija pruža i ostale stomatološke usluge iz domena estetske i rekonstruktivne stomatologije. Tu pre svega treba istaći lasersko beljenje zuba, ugradnja faseta i bezmetalnih keramičkih krunica koje predstavljaju vrhunsko dostignuće u estetskoj stomatologiju. Privatna specijalistička stomatološka ordinacija Dr Aleksandar Radovanović u Beogradu pruža kvalitetne stomatološke usluge iz domena zubne implantologije, paradontologije, ortodoncije, estetske i rekonstruktivne stomatologije, primenom novih proteteskih materijala, koji prate savremene evropske standarde. Uz modernu dijagnostiku, dobićete dobar savet kako da na najbolji način rešite svoj zdravstveni ili estetski problem u skladu sa vašim zahtevima i vašim mogućnostima.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA BEO WHITE DENT Stomatološka ordinacija beowhitedent nalazi se u centru grada na pet minuta od Trga Republike , preko puta crkve Aleksandar Nevski. Pruža kvalitetne stomatološke usluge iz domena zubne implantologije, oralne hirurgije, protetike, paradontologije, ortodoncije, estetske i rekonstruktivne stomatologije, primenom najsavremenijih materijala i opreme. Prijatan ambijent, visoko strucan tim u saradnji sa dr Jelenom Đaković učiniće da svaki vaš odlazak stomatologu bude jedno prijatno i opuštajuće iskustvo bez straha i bola.

Stomatološka ordinacija dr Trninić

Beograd, Dorćol, Strahinjića Bana 52B 011 2635499
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR TRNINIĆ Naš tim stručnjaka ponosan je na kvalitet svog rada, i trudi se da svaka vaša poseta stomatologu bude korisno i prijatno iskustvo. Pri svakoj intervenciji od najjednostavnijih rutinskih zahvata do najkomplikovanijih terapeutskih procedura-koje vam vraćaju osmeh na lice, možete biti uvereni da ste u nežnim i sigurnim rukama.

Stomatološka ordinacija Arsović

Beograd, Dorćol, Gundulićev venac 42/2 011 3391627 |
060 3391627 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA ARSOVIĆ Prijatan ambijent i ljubazni kolektiv, uz dobru tehničku opremu i savremene materijale, pružiće Vam kvalitetnu uslugu. Ordinacija je smeštena u centru Beograda i do nje je lako doći iz bilo kog dela grada. Za informacije nas možete pozvati na brojeve telefona ili nas kontaktirajte putem e-maila.
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR MEDIĆ Stomatološka ordinacija „Dr Medić“osnovana je 2006. godine sa sedištem u Beogradu, ul. Solunska 3, na Dorćolu. Osnivač i vlasnik ordinacije dr Branko Medić, rođen je 1970. godine u Kninu, R Hrvatska. Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1995. godine, a zvanje specijaliste oralne hirurgije stekao 2012. godine. Član je sekcije oralnih hirurga i implantologa Republike Srbije. Stomatološka ordinacija „Dr Medić” pruža širok izbor kvalitetnih dentalnih usluga prateći inovativne svetske trendove u svim granama stomatologije. Uvođenjem savremenih metoda i tehnika rada postavljen je osnovni cilj – individualan pristup u prevenciji, lečenju i unapređenju oralnog zdravlja kako bi se zadovoljile potrebe svih klijenata i opravdali dosadašnji uspesi u radu.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR JOVANOVIĆ MIROSLAV Više od dve decenije postojanja privatne ordinacije Jovanović posvećene su vrhunskoj stomatološkoj usluzi sa posebnim naglaskom na estetsku stomatologiju i protetiku. Stojimo Vam na raspolaganju za sve usluge protetike,ortopedijevilice,oralne hirurgije, bolesti zuba i usta, dečije i preventivne stomatologije,kao i estetske stomatologije.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR BOGOLJUB KONDIĆ Stomatološka ordinacija Dr Bogoljub Kondić nalazimo se u ulici Solunska 25, opština Stari grad. Nudimo Vam visoku stručnost u uslugama i iskustvo našeg stomatološkog tima. Osmeh je jedna od stvari koja svakome dobro stoji. Zato ne dozvolite da ga pokvare sitnice kao što su problemi sa zubima. Posetite as na našoj adresi.
LOKACIJE
Stomatološke ordinacije Aleksandrovac
Stomatološke ordinacije Aleksinac
Stomatološke ordinacije Aranđelovac
Stomatološke ordinacije Arilje
Stomatološke ordinacije Bačka Topola
Stomatološke ordinacije Bački Petrovac
Stomatološke ordinacije Beška
Stomatološke ordinacije Bogatić
Stomatološke ordinacije Bor
Stomatološke ordinacije Bujanovac
Stomatološke ordinacije Čačak
Stomatološke ordinacije Gornji Milanovac
Stomatološke ordinacije Inđija
Stomatološke ordinacije Ivanjica
Stomatološke ordinacije Jagodina
Stomatološke ordinacije Kikinda
Stomatološke ordinacije Kladovo
Stomatološke ordinacije Knjaževac
Stomatološke ordinacije Kragujevac
Stomatološke ordinacije Kraljevo
Stomatološke ordinacije Kruševac
Stomatološke ordinacije Lebane
Stomatološke ordinacije Leskovac
Stomatološke ordinacije Loznica
Stomatološke ordinacije Mali Zvornik
Stomatološke ordinacije Negotin
Stomatološke ordinacije Niš
Stomatološke ordinacije Novi Pazar
Stomatološke ordinacije Novi Sad
Stomatološke ordinacije Palić
Stomatološke ordinacije Pančevo
Stomatološke ordinacije Paraćin
Stomatološke ordinacije Petrovac na Mlavi
Stomatološke ordinacije Pirot
Stomatološke ordinacije Požarevac
Stomatološke ordinacije Požega
Stomatološke ordinacije Prijepolje
Stomatološke ordinacije Ruma
Stomatološke ordinacije Šabac
Stomatološke ordinacije Smederevo
Stomatološke ordinacije Smederevska Palanka
Stomatološke ordinacije Sokobanja
Stomatološke ordinacije Sombor
Stomatološke ordinacije Sremska Kamenica
Stomatološke ordinacije Sremski Karlovci
Stomatološke ordinacije Stara Pazova
Stomatološke ordinacije Subotica
Stomatološke ordinacije Temerin
Stomatološke ordinacije Trstenik
Stomatološke ordinacije Užice
Stomatološke ordinacije Valjevo
Stomatološke ordinacije Velika Plana
Stomatološke ordinacije Vladičin Han
Stomatološke ordinacije Vranjska Banja
Stomatološke ordinacije Vrbas
Stomatološke ordinacije Vrnjačka Banja
Stomatološke ordinacije Žabalj
Stomatološke ordinacije Zaječar
Stomatološke ordinacije Zrenjanin
Back to Top