Stomatološke ordinacije Pančevo

Registruj se
Prijavi se
Stomatološke ordinacije Pančevo
stomatoloska-ordinacija-dr-radobolja-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija dr Radobolja

Pančevo, Svetozara Miletića 93b 063 7443343
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR RADOBOLJA U stomatološkoj ordinaciji dr Radobolja možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga sa najsavremenijim metodama i materijalima.
Nemojte se ustručavati da nas pozovete i posetite.
Naše stručno osoblje će Vas primiti i pobrinuti se da Vam sve vreme tretmana bude što prijatnije i da uz našu pomoć savladate strah od stomatoloških intervencija.
stomatoloska-ordinacija-dental-studio-pancevo-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA PANČEVO.
Privatna stomatološka ordinacija Dental Studio već više od 25 godina neguje tradiciju u stvaranju lepih i zdravih osmeha sa svojim timom stručnjaka.
Ono što nas razlikuje od ostalih stomatoloških ordinacija je što uz standardne usluge svih vrsta, poseban značaj pridajemo potpornom aparatu zuba na najvišem nivou, i sagledavanju stomatoloških problema u celini, a ne samo problemima na zubima pojedinačno.
Takav pristup sagledavanja šire slike omogućava kvalitetnije rezultate, a samim tim veći i dugoročniji uspeh naše terapije.
Kao potvrdu kvaliteta naše stomatološke ordinacije dajemo Vam garanciju na sve radove u periodu od 1 do 10 godina.
To Vam možemo omogućiti zahvaljujući stalnom ulaganju u najsavremenija znanje i metode, kao i korišćenjem najkvalitetnijih materijala koji postoje u svetu.
Naš tim se sastoji od lekara razlitičih specijalnosti, koji pored ucešća na kontinuiranim edukacijama takođe učestvuje i u edukaciji drugih stomatologa u regionu
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA SANIDENT Mi ćemo Vam omogućiti da se sa samopouzdanjem osmehnete. I naravno da u svakoj prilici i pokažete Vaše blistavo bele zube.U veoma opuštenoj i prijatnoj atmosferi naš stomatolog će se pobrinuti da sve nepravilnosti i problemi sa Vašim desnima i zubima budu u najkraćem vremenskom periodu otklonjeni.
stomatoloska-ordinacija-dzivdzanovski-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DŽIVDŽANOVSKI Naše stomatološke usluge pružamo u savremenom i modernom ambijentu koristeći najnovija saznanja i poslednju reč tehnike, vodeći računa da vam sve vreme tretmana bude što prijatnije i da uz našu pomoć savladate strah od stomatoloških intervencija.
stomatoloski-centar-dental-city-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKI CENTAR DENTAL CITY Stomatološki centar Dental City je osnovan 2009.godine u cilju pružanja stomatoloških usluga po najvišim svetskim standardima.
Pružamo usluge iz svih oblasti stomatologije.
Pored zdravlja i funkcije zuba, veliki akcenat stavljamo na estetiku i osmehe naših pacijenata!

Stomatološka ordinacija Dr Biljana Stanković

Pančevo, Vojvode Radomira Putnika 1 013 346607 |
063 263095 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJA STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR BILJANA STANKOVIĆ Stomatološka ordinacija Dr Biljana Stanković nalazi se u Pančevu u Vojvode Radomira Putnika 1. U našoj ordinaciji možete uraditi sve na jednom mestu. Jedinstven i lični pristup svakom pacijentu, sa željom da ih oslobodimo straha od same intervencije je ono po čemu se naša ordinacija razlikuje od drugih.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE SOMATOLOSKA ORDINACIJA MISALJEVIĆ Spoj dugogodišnjeg iskustva i primena savremenih materijala i metoda stavljaju u prvi plan kvalitetan rad stomatološke ordinacije Misaljević.Prijatan ambijent i osoblje koje je ljubazno, pažljivo, strpljivo i puno razumevanja.U ordinaciji rade dr Jelena Radić, opšti stomatolog, dr Jasmina Nestorov opšti stomatolog, i dr Nadežda Misaljević specijalista dečije i preventivne stomatologije kao konsultant.

Stomatološka ordinacija Dr Milenković Ranko

Pančevo, Zmaj Jove Jovanovića bb 013 370670
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR MILENKOVIĆ RANKO Stomatološka ordinacija Milenković Ranko nalazi se u ulici Zmaj Jove Jovanovića bb u Pančevu..Koristimo samo savremene tehnologije i materijale svetskih proizvođača.U našoj ordinaciji lekari su uvek raspoloženi da prime pacijenta koji je uplašen ili nervozan zbog predstojećeg tretmana.Posetite nas i vratićemo vam osmeh na lice.
stomatoloska-ordinacija-maja-ljiljana-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJA STOMATOLOSKA MAJA LJILJANA Specijalistička ordinacija iz stomatologije „Maja-Ljiljana” je koncipirana kao kombinacija modernih terapijskih celina sa namerom da Vas opuštajuća atmosfera uz ljubazno osoblje oslobodi eventualne nelagodnosti zbog posete stomatologu.Dva savremeno opremljena radna mesta za opštu stomatologiju i posebno izdvojen operacioni blok omogućavaju nam da tretiramo većinu stomatoloških problema.Osnivač i vlasnik ordinacije je dr Ljiljana Pujić Golubović specijalista oralne hirurgije sa dugogodišnjim kliničkim iskustvom.Naš tim lekara se kontinuirano stručno usavršava i u mogućnosti je da Vam ponudi najkvalitetnija praktična rešenja.Posebna pažnja se poklanja bezbednosti pacijenta.Savremeno opremljen sterilizacioni blok i sredstva za dezinfekciju su u skladu sa važećim preporukama nauke i struke.Kompletan dodatni pribor je za jednokratnu upotrebu.

Stomatološka ordinacija Dr Branko Tomić

Pančevo, Miloša Obrenovića 1/A 063 8251562
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR BRANKO TOMIĆ U prijatnom ambijentu naše ordinacije osetićete se kao kod svoje kuće. Uvek nasmejano i ljubazno osoblje je tu da Vas sasluša i otkloni svaku sumnju, eventualni strah i problem zbog kog ste došli. Svojim stručnim, savesnim, odgovornim i predanim radom, osposobljeni smo i opremljeni da rešimo svaki Vaš stomatološki problem.
stomatoloska-ordinacija-dr-taso-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dr Taso

Pančevo, Kneza Mihajla Obrenovića 67/1 012 2511847
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR TASO Stomatološka ordinacija Dr Taso nalazi se u pančevu u naselju Tesla u blizini samog centra grada.
Radno vreme ordinacije je radnim danima od 12–201 subotom od 913.
Ordinacija pruža širok spektar stomatoloških usluga izsledećih oblasti: - Bolesti zuba i usta - Stomatološke protetike - Oralne hirurgije (implantologije) - Dečije i preventivne stomatologije - Izbeljivanja zuba - Hijaluronskih filera

Stomatološka ordinacija Dr Morišan

Pančevo, Zmaj Jove Jovanovića 5 013 332966
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR MORIŠAN Savremena stomatologija, odgovarajućim hiruškim postupcima i primenom lokalne anestezije, omogućava bezbolne oralno- hiruške intervencije sa minimalnom traumom okolnih tkiva i retkim postoperativnim komplikacijama.
LOKACIJE
Stomatološke ordinacije Aleksandrovac
Stomatološke ordinacije Aleksinac
Stomatološke ordinacije Aranđelovac
Stomatološke ordinacije Arilje
Stomatološke ordinacije Bačka Topola
Stomatološke ordinacije Bački Petrovac
Stomatološke ordinacije Beška
Stomatološke ordinacije Bogatić
Stomatološke ordinacije Bor
Stomatološke ordinacije Bujanovac
Stomatološke ordinacije Čačak
Stomatološke ordinacije Gornji Milanovac
Stomatološke ordinacije Inđija
Stomatološke ordinacije Ivanjica
Stomatološke ordinacije Jagodina
Stomatološke ordinacije Kikinda
Stomatološke ordinacije Kladovo
Stomatološke ordinacije Knjaževac
Stomatološke ordinacije Kragujevac
Stomatološke ordinacije Kraljevo
Stomatološke ordinacije Kruševac
Stomatološke ordinacije Lebane
Stomatološke ordinacije Leskovac
Stomatološke ordinacije Loznica
Stomatološke ordinacije Mali Zvornik
Stomatološke ordinacije Negotin
Stomatološke ordinacije Niš
Stomatološke ordinacije Novi Pazar
Stomatološke ordinacije Novi Sad
Stomatološke ordinacije Palić
Stomatološke ordinacije Pančevo
Stomatološke ordinacije Paraćin
Stomatološke ordinacije Petrovac na Mlavi
Stomatološke ordinacije Pirot
Stomatološke ordinacije Požarevac
Stomatološke ordinacije Požega
Stomatološke ordinacije Prijepolje
Stomatološke ordinacije Ruma
Stomatološke ordinacije Šabac
Stomatološke ordinacije Smederevo
Stomatološke ordinacije Smederevska Palanka
Stomatološke ordinacije Sokobanja
Stomatološke ordinacije Sombor
Stomatološke ordinacije Sremska Kamenica
Stomatološke ordinacije Sremski Karlovci
Stomatološke ordinacije Stara Pazova
Stomatološke ordinacije Subotica
Stomatološke ordinacije Temerin
Stomatološke ordinacije Trstenik
Stomatološke ordinacije Užice
Stomatološke ordinacije Valjevo
Stomatološke ordinacije Velika Plana
Stomatološke ordinacije Vladičin Han
Stomatološke ordinacije Vranjska Banja
Stomatološke ordinacije Vrbas
Stomatološke ordinacije Vrnjačka Banja
Stomatološke ordinacije Žabalj
Stomatološke ordinacije Zaječar
Stomatološke ordinacije Zrenjanin
Back to Top