Stomatološke ordinacije Novi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Stomatološke ordinacije Novi Beograd
stomatoloska-ordinacija-fabrika-osmeha-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE BEOGRAD FABRIKA OSMEHA Kombinujući iskustvo i znanje, Fabrika Osmeha je osnovana da radi u svrhu poboljšanja vašeg oralnog zdravlja.
Naš tim broji pet stomatolga koji će vam uz posvećen rad, sveobuhvatnu negu i inovativne tretmane pružiti profesionalnu i kvalitetnu uslugu. Stručnost, pouzdanost i praćenje najnovijih tehnologija i dostignuća na području stomatologije naši su principi rada i razvoja.
U ugodnom ambijentu moderno uređene ordinacije nudimo vam individualnu i profesionalnu stomatološku uslugu iz oblasti preventivne i dečje stomatologije, protetike, paradontologije, oralne hirurgije, ortopedije vilice i estetske stomatologije.
stomatoloska-ordinacija-dr-predrag-kostic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD DR PREDRAG KOSTIĆ Ordinacija dr Predrag Kostić je osnovana 2003.godine.
Ordinacija ima u svom sastavu kompletno opremljenu zubotehničku laboratoriju sa svim neophodnim aparatima, pa stoga ne zavisi od drugih laboratorija već isključivo sama diktira tempo izrade radova.

Belville Dental Centar

Novi Beograd, Jurija Gagarina 14n 011 6300955
cena: Cenovnik
STOMATOLOSKA ORDINACIJA BEOGRAD BELVILLE DENTAL CENTAR.
Tim Belville Dental Centra sastoji se od 16 zaposlenih na funkcijama stomatologa, specijalista i tehničara koji zajednički sarađuju i razmenjuju iskustava radi najboljeg izbora terapije za vas.
Zajedno posedujemo zavidno iskustvo u svim sferama moderne prakse.
Cilj nam je da se pozicioniramo kao lideri i eksperti u domenu pružanja stomatoloških usluga.
stomatoloska-ordinacija-sveti-antipa-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA SVETI ANTIPA Stomatološka ordinacija Sv.
Antipa počela je sa radom 1.12.2004.god.
Od tada ona svakog dana dobija nove pacijente, usavršava svoj stručni kadar, pruža maksimalnu uslugu od kvaliteta preko cene pa sve do prijatnog razgovora i korisnih saveta.
Time i opravdava svoj naziv Sv.
Antipa (svetitelj, iscelitelj zubnih bolesti, zaštitnik stomatologa).
Vlasnica ordinacije je doktorka Maša Popović, koja je diplomirala na stomatološkom fakultetu u Beogradu 2000.god.
stomatoloska-ordinacija-duka-dent-stomatoloske-ordinacije-225520

Stomatološka ordinacija Duka Dent

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 106 011 3190766
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE - DUKA DENT Kvalitetne stomatološke usluge na Novom Beogradu.
stomatoloska-ordinacija-maxim-dent-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA MAXIM DENT Ordinacija MAXIM DENT se nalazi na Novom Beogradu, između zgrade Genex-a i bioskopa Fontana.Do nas možete doći autobuskim linijama 65 i 74.Stomatološka ordinacija MAXIMDENT raspolaže sa dva radna mesta, savremenom pratećom opremom, neophodnom za obavljanje stomatoloških intervencija.Pregled i konsultacije u ordinaciji su besplatni.
Tokom pregleda ćete saznati na koji se sve način može rešiti Vaš problem, i dobićete predračun svih mogućnosti
stomatoloska-ordinacija-dentina-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTINA BEOGRAD.
Moderna, savremeno opremljena stomatološka ordinacija po visokim standardima privatne prakse u kojoj možete dobiti sveobuhvatnu dijagnostiku i stomatološku zaštitu. Nudimo Vam rešenje vaših problema iz svih oblasti stomatologije: konzervativne stomatologije i endodoncije, preventivne i dečije stomatologije, protetike, oralne hirurgije, ortodoncije i naravno ESTETSKE stomatologije koja je nezaobilazna u 21.
veku!
stomatoloska-ordinacija-abdental-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA ABDENTAL Specijalistička stomatološka ordinacija AbDental otvorena je 14.11.2016.godine.
Osnivaci i vlasnici su clanovi porodice Petrovic koja se stomatologijom bavi više od 55 godina.
Privatnu stomatološku praksu zapoceo je dr Branko Petrovic specijalista stomatološke protetike sa Vojnomedicinske Akademije 1996.godine.
Ordinacija je radila pod imenom ‚‚B&M stomatološka ordinacija‚ na adresi Jurija Gagarina 27G, Novi Beograd.
Dr Jelena Petrovic i Doc.
dr Milan Petrovic pridružuju se u radu ordinacije 2001.godine.
Nakon 21.
godine rada stomatološka ordinacija B&M seli se na novu lokaciju u veci i moderniji prostor u ulici Uroša Martinovica 27, A blok, Novi Beograd pod novim nazivom AbDental.
stomatoloska-ordinacija-kolovic-dent-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD KOLOVIĆ DENT Stomatološka ordinacija na Novom Beogradu – Kolović Dent, svojim pacijentima već godinama pruža stomatološke usluge koje zadovoljavaju potrebe svake osobe koja nam se obrati.
stomatoloska-ordinacija-dental-vision-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD ORDINACIJA ZA ESTETSKU STOMATOLOGIJU DENTAL VISION Profesionalnost, znanje, iskustvo, rad sa najsavremenijom i najkvaliletnijom opremom i materijalima, kao i istrajnost u tome da nijedan oralni problem nije nerešiv – ključne su odrednice filozofije stomatološke ordinacije Dental vision u Beogradu.
Ona se pored vrhunskog rada na rešavanju zdravstvenih problema na zubima i desnima, izdvojila i kao vodeći centar u našoj zemlji specijalizovan za estetsku stomatologiju.
To znači da se naš tim stručnjaka, sastavljen od najboljih stomatologa, hirurga, medicinskog osoblja i protetičara može pobrinuti da iz ordinacije svaki pacijent izađe sa novim, lepšim, savršenim osmehom – onim koji uliva samopouzdanje, a druge ljude obara s nogu.
stomatoloska-ordinacija-mea-dent-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA NA NOVOM BEOGRADU.
Ordinacija uređena po visokim standardima privatne stomatološke prakse, prijatan ambijent čekaonice, ljubazno i neposredno osoblje učiniće da se osetite opušteno, skoro kao kod kuće, a bezbolna intervencija, rad sa najkvalitetnijim materijalima i pre svega zadovoljan pacijent naši su prioriteti.
Pružamo vam širok spektar stomatoloških usluga, počevši od sanacije zuba nanohibridnim kompozitnim ispunima, preko hirurških i ortodontskih intervencija, dečije stomatologije, kao i parodontoloških intervencija koje radimo primenjujući najnoviju tehniku otkrivanja uzročnika.
Ono na šta smo takođe ponosni jeste savremena i moderna protetika bazirana na izradi metalokeramičkih kruna i posebno bezmetalnih kruna koje daju izvanredan estetski moment, izrada totalnih i parcijalnih proteza, zatim lasersko beljenje zuba sa preparatima različitih koncentracija.
Implanti od titanijumskog materijala i mini implanti koji predstavljaju nosače novih proteza ukoliko nemate nijedan zub, topla su preporuka za svakog ko želi visokofunkcionalne estetske nadoknade.
bel-medic-opsta-bolnica-i-dom-zdravlja-stomatoloske-ordinacije

Bel Medic Opšta bolnica i Dom zdravlja

Novi Beograd, Palmira Toljatija 1 011 3091050
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD BEL MEDIC OPŠTA BOLNICA I DOM ZDRAVLJA Stomatološka služba Bel Medic-a na raspolaganju Vam je 24 sata dnevno, i vikendom i praznikom. Organizovana je na temelju multidisciplinarnosti, tako da nudi punu zaštitu oralnog zdravlja - od prevencije i različitih rešenja za probleme (patološka stanja i oboljenja), preko estetske stomatologije, fiksne i mobilne protetike, oralne hirurgije, do ortopedije vilica i mogućnosti pružanja hitnih usluga. Zubnim rendgenom se, takođe u svakom trenutku, može obaviti ciljano snimanje zuba.
stomatoloska-ordinacija-vesodent-1-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Vesodent

Novi Beograd, Bulevar Arsenija Čarnojevića 82 064 1848191
cena: Cenovnik
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD VESODENT Stomatoloska ordinacija 'VesoDENT' je savremeno opremljena ordinacija u kojoj mozete dobiti sve vrste stomatoloskih usluga.
stomatoloska-ordinacija-wisil-m-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA NA NOVOM BEOGRADU.
Stomatološka ordinacija wisil m nalazi se u Novom Beogradu.
Otvorena je 2007.godine.
U njoj se mogu dobiti sve vrste stomatoloških usluga.
Ordinacija je organizovana tako da stručni tim, zajedno sa timom zubotehničke laboratorije wisil m po principu SVE NA JEDNOM MESTU može da izradi sve vrste visoko estetskih i funkcionalnih zubnih nadoknada.
Bolesti zuba sa endodoncijom.
Lečenje zuba i korenskih kanala u zubnoj ordinaciji, podrazumeva ispravnu dijagnostiku sa odabirom novih, visokokvalitetnih materijala i tehniku koja osigurava uspešnu terapiju.
Ortopedija vilice.
U zubnoj ordinaciji primenjuje se savremeni način u lečenju i ispravljanju anomalija nastalih u rastu i razvoju zuba kod dece i odraslih osoba.
Uz primenu novih i savremenih fiksnih i mobilnih aparata, postižu se dobri rezultati i uspešna terapija.
U toku nedelje organizovan je ortodontski dan kada će gostovati specijalista ortopedije vilica.
Dečja i preventivna stomatologija.
Podrazumeva preventivu i lečenje zuba i usta kod dece.
U okviru nedelje organizovan je dečiji dan, kada ordinira specijalista dečije preventivne stomatologije.
stomatoloska-ordinacija-dr-radevic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dr Radević

Novi Beograd, Španskih boraca 22 011 3132740
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA.
ORTOPEDIJA VILICA.
Bez obzira kojeg ste starosnog doba, ortodoncija Vam može pomoći!
Put do perfektnog osmeha pomoću ortodontskog tretmana je dug, ali je definitivno je vredan strpljenja.
Promjenjen položaj zuba, pojava teskobe u zubnom nizu, malokluzija i nepravilan zagrižaj, ne samo da su estetski nedostaci, već i česti uzročnici nastanka karijesa, parodontalnih oboljenja, kompromitovane ishrane, govora.
ENDODONCIJA.
Endodoncija je jedno od najvažnijih područja stomatologije te joj u našim stomatološkim ordinacijama posvećujemo posebnu pažnju.
Endodoncija je deo stomatologije koji podrazumeva lečenje zubnih kanala, vađenje živca ili, u ekstremnim slučajevima, vađenje korena zuba.
Radi se pre svega o tretiranju tzv.
zubne pulpe koja se nalazi u samom kanalu zuba.
stomatoloska-ordinacija-mr-sci.-dr-mirela-cvjetkovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD MR.
DR MIRELA CVJETKOVIĆ U stomatološkoj ordinaciji radi tim stomatologa i asistenata, profesionalaca koji se okupio radi zajedničkog cilja – Vašeg zdravog, lepog i zadovoljnog osmeha.
Svoja znanja konstantno usavršavamo u zemlji i inostranstvu kako bismo Vam ponudili stomatologiju po najvišim svetskim standardima. Detaljan pregled, dobra analiza, odlična i efikasna komunikacija je odlika našeg tima.
Zbog toga se ova zubna ordinacija izdvaja po veoma pouzdanim, preciznim i kvalitetnim stomatološkim radovima.
Naš cilj su zadovoljni pacijenti uz stvaranje prijatne atmosfere i dugoročne saradnje. Naša stomatološka ordinacija u Beogradu raspolaže sa modernom opremom neophodnom za preciznu dijagnostiku i pouzdanu terapiju.
U radu koristimo isključivo kvalitetne stomatološke materijale koji nam omogućuju izradu dugotrajnih stomatoloških radova za Vas. U zubnoj ordinaciji ćete se osećati prijatno, uz lep ambijent, ljubazno osoblje i posvećenost naših stomatologa, stručnjaka, Vama kao pacijentu.
Ponosni smo što ovu stomatološku ordinaciju u Beogradu posećuje veliki broj zadovoljnih pacijenata. Možete se osećati sigurno sa nama, uz usluge kojima možemo poboljšati funkciju zubnih nizova i ulepšati Vaš osmeh.
stomatoloska-ordinacija-dental-office-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA.
POPRAVKA ZUBA, ENDODONCIJA, PREGLED i KONSULTACIJE SA STOMATOLOGOM, ORTODONCIJA, PARODONTOLOGIJA, DEČIJA STOMATOLOGIJA.
Stomatološka ordinacija Dr Branislava Smiljkovic je savremeno opremljena ordinacija u kojoj možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga.
Iz oblasti protetike, oralne implantologije, paradontologije, endodoncije i estetske i rekonstruktivne stomatologije.
Tim stručnjaka i konsultanata obezbedice Vam najadekvatnije rešenje.
Oslonac na tradicionalnoj stomatologiji i kontinuirano praćenje novih dostignuća i trendova, kao i njihov pažljiv odabir, dozvoljavaju nam da garantujemo najbolji izbor za Vaš problem.
stomatoloska-ordinacija-dental-care-stomatoloske-ordinacije
Stomatološka ordinacija na Novom Beogradu.
Pružamo širok asortiman stomatoloških usluga, pritom stavljajući akcenat na stručnost i savremenu i kvalitetnu opremu.
Posebnu pažnju pridajemo tome da uz ljubaznost i besprekorne uslove Vašu posetu zubaru pretvorimo u prijatno iskustvo.
Posle besplatnog pregleda i dijagnostike zajedno sa Vama pravimo detaljan plan lečenja.
U slučaju specifičnih usluga obezbedićemo Vam u najkraćem roku pregled od strane nekog od naših saradnika specijalista.
Naše radno vreme je prilagođeno potrebama pacijenata.
Naravno, naročito u hitnim slučajevima, spremni smo da Vam izađemo u susret i zakažemo pregled u neko drugo vreme - slobodno nas kontaktirajte!

Stomatološka ordinacija Dr Vojinović

Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 44 011 2136607 |
063 7719390 |
Stomatološka ordinacija Novi Beograd. Uklanjanje zubnog kamenca i mekih naslaga, Konzervativa stomatologija, Implantologija, Ortodoncija. Porodica Vojinović se punih 63 godine bavi stomatološkom praksom. Na sadašnjoj adresi se nalazi od 2003 godine. Svih ovih godina nastojala je težnja ka neprekidnom usavršavanju u radu, unapređenju organizacije rada i praćenja trendova savremene stomatologije.

Stomatološka ordinacija Adamat

Novi Beograd, Palmira Toljatija 62 011 3191219 |
064 1165790 |
Stomatološka ordinacia ADAMAT vam pruža usluge iz sledećih domena. Dečija i preventivna stomatologija: Zalivanje fisura, Fluorizacija zuba, Ekstrakcija mlečnih zuba, Kompozitni i GJC ispuni. Ortopedija vilice: Mobilni i fiksni aparati. Paradontologija i bolesti usta: Uklanjanje mekih naslaga i ultrazvučno skidanje kamenca, Peskiranje zuba, Kiretaža džepova. Konzervativna stomatologija: Kompozitni, amalgamski i GJC ispuni; Lečenje zuba.
STOMATOLOSKA ORDINACIJA VRANEŠ Naša ordinacija poseduje savremenu opremu koja, uz naše znanje i iskustvo, pruža vrhunski kvalitet usluge po izuzetno povoljnim cenama. Dođite i uverite se, lekarski pregled je besplatan. Garancija na plombe je 6 meseci, a na sve protetske radove 12 meseci.
STOMATOLOSKA ORDINACIJA BIODENT Stomatološka ordinacija Biodent početak svoga rada locira u sada već daleku 1989. god. Od svog osnivanja nalazi se na Novom Beogradu u uluci Jurija Gagarina 82-84. Dvadesetogodišnja vernost i poverenje pacijenata građeni su kvalitetom, stalnim unapređenjem znanja i opreme. Od 2003 god. proširili smo se i na Vračar, u ulici Požarevačka 24, sa ciljem da budemo blizi našim pacijentima kojima je ova lokacija pristupačnija. Specijalistički tim od 9 stomatologa predstavlja garanciju savesnog i stručnog rada. Pet doktora stomatoloskih nauka, i 3 magistra dokaz su da veliku pažnju pridajemo najsavremenijim naučnim dostignućima, i da smo respektabilna zdravstvena ustanova sa izuzetnim stručnim i naučnim potencijalom.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR LOPIČIĆ Dugogodišnje poverenje kod svojih pacijenata izgrađeno je zahvaljujući velikoj posvećenosti pacijentima i stalnim unapređenjem kvaliteta stomatoloških usluga. Posedujemo savremenu tehnologiju i radimo po svetskim stomatološkim standardima. Stomatološku ordinaciju čine tim: Dr Dragana Lopičić-specijalista stomatološke protetike, Dr Mirjana Predojević-doktor stomatologije, kao i stručni saradnici i profesori sa Stomatološkog fakulteta u Beogradu.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA STEFAL Stomatološka ordinacija Stefal nalazi se na Novom Beogradu u ulici Dragiše Brašovana 2. Raspolažemo sa najmodernijom opremom visoke tehnologije za snimanje zuba. Obavljmo sve vrste stomatoloških usluga, bolesti i lecenje zuba, parodontologija, protetika, oralna hirurgija,...Prijatan ambijent, ljubazno osoblje i celokupna atmosfera, učiniće da Vaša poseta stomatologu bude jedno prijatno iskustvo.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR ZLOPAŠA Stomatološka ordinacija dr Zlopaša nalazi se na Novom Beogradu u ulici Bulevar Zorana Đinđića 211.Poseite nas i uverite se u kvalitet i stručnost naših stomatologa.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA MEDIKDENT Stomatološka ordinacija Medikdent nalazi se na Novom Beogradu u ulici Nehruova 93. U načoj ordinaciji svi stomatološki pregledi kao i konsultacije su besplatni. U toku pregleda dobićete sve potrebne informacije o stanju i zdravlju vaših zuba i oralnih tkiva kao i predlog terapije i njihovu cenu. Obratite nam se ukoliko imate bilo kakvih problema i pozovite naš kontakt telefon kako biste zakazali termin za pregled.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA AMFORA DENT Stomatološka ordinacija „ Amfora dent“ nalazi se na Novom Beogradu u Bloku 44 u ulici Nehruova 51a, Tržni centar „Kula“ (lokal 80). Do nas možete stići koristeći linije autobusa: 45, 73, 82 i 94, kao i tramvaja: 7, 9, 13.Ordinacija nudi sve vrste stomatoloških usluga po najpovoljnijim cenama uz primenu najkvalitetnijih materijala, vrši stalno usavršavanje stručnog i mladog osoblja, kao i konstantno praćenje savremenih stomatoloških metoda i svetskih standarda koji se primenjuju u svetu stomatologije. Sarađujemo sa lekarima sa višegodišnjim iskustvom.

Stomatološka ordinacija Dental Choice

Novi Beograd, Pariske komune 15/8 064 1969181 |
063 7135393 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTAL CHOICE Stomatološka ordinacija Dental Choice nalazi se u ulici Pariske Komune 15, na Novom Beogradu. Princip našeg rada je poseban pristup svakom pacijentu. U našoj ordinaciji nudimo sve vrste stomatoloških usluga za decu i odrasle, počev od estetskog zbrinjavanja zuba ispunima, keramičkim krunama do specijalističkih parodontoloških, hirurških tretmana po najstrožim kriterijumima.

Stomatološka ordinacija ADdent

Novi Beograd, Uroša Martinovića 4 064 9869266
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA ADDENT Osnivač i vlasnik ordinacije je dr Ivana Bojadžić Pušica.Studije stomatologije je završila na Stomatološkom fakultetu u Beogradu.Radno iskustvo sticala tokom rada u više privatnih stomatoloških ordinacija u Beogradu.Danas kontinuirano prati savremena dostignuća stomatologije putem kongresa, seminara i kurseva.Pored dr Ivane kao stalno zaposlene ordinacija ADdent ima i gostujuće lekare: - specijalistu ortopedije vilica dr Aleksandru Selaković - specijalistu oralne hirurgije dr Bojana Miloševića
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR TIJANA ĐERIĆ Nalazimo se u naselju Belville, na Novom Beogradu, u objektu Jorgovan.U prijatnom i savremeno opremljenom prostoru, koristeći moderne tehnologije i materijale,tim stručnjaka iz svih oblasti stomatologije se trudi da brine o zdravlju Vaših usta i zuba i lepoti Vašeg osmeha.Individualnim pristupom, multidisciplinarnošću i posvećenošću struci ,stekli smo poverenje velikog broja pacijenata.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA MY DENT Mi kao profesionalci u našem poslu, znamo da veliki procenat pacijenata nije imalo baš nekog lepog iskustva sa određenim stomatolozima, i kada treba da dođu na najobičniji pregled, nije im prijatno.E, to kod nas nije slučaj. Svi naši klijenti su tako tretirani, da sa osmehom dođu kod nas, a sa većim, kada odlaze. Kod nas se možete osećati kao u Vašem domu, dok naše kolege rade na Vašem saniranju, vi udobno možete gledati TV iz naših komfornih stolica.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DUO ESTETICA Zdrav i lep osmeh je postao imperativ u današnje vreme i mi razumemo koliko izgled vaših zuba može uticati na osećaj vašeg samopouzdanja. Ukoliko imate i najmanju sumnju u vaš osmeh i zdravlje zuba mi vam možemo pomoći. Svakom pacijentu pristupamo individualno vodeći se njegovim željama, potrebama ali i mogućnostima. Sigurni smo da zajedno možemo pronaći najbolje rešenje za vas.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA APOLONIJA Stomatološka ordinacija „Apolonija“ osnovana je 1998 godine kao jedna od prvih u bloku 64. Od samog početka trudimo se da uvođenjem savremenih metoda rada i korišćenjem najnovijih materijala pružimo vrhunsku uslugu našim pacijentima. Da nam je kvalitet rada najbitniji kao i poverenje pacijenata dokaz je preko 4000 Vas koji nam se iz godine u godinu vraćate i poveravate brigu o vašem oralnom zdravlju.
STOMATOLOSK ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR JASMINKA JEKIĆ Stomatološka ordinacija dr Jasminka Jekić nalazi se u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 52a u zgradi gde se nalazi restoran Novak, pored hotela In, u blizini Beogradske arene i Sava centra i predstavlja jednu od vodećih stomatoloških ordinacija u Beogradu, koja pruža kompletnu stomatološku negu, uz primenu najsavremenije tehnologije i aparata. U prijatnom ambijentu naše ordinacije, stručni i profesionalni tim pruža Vam kompletne usluge: najjednostavnije korekcije i popravke zuba, ali i komplikovano vađenje zuba i kompleksne hiruške zahvate iz oblasti oralne hirurgije.

Stomatoloska ordinacija Novadent

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 10 060 3336682
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA NOVADENT Naša ordinacija je osnovana na porodičnim vrednostima i dugom tradicijom. Spojili smo savremenu stomatologiju i svetske standarde u radu kao i kvalitetu.Naše radno vreme je od pon- petka od 10-19h. Uvek stojimo na raspolaganju nasim pacijentima i lako se mozemo prilagoditi Vasem rasporedu. Sve Naše pacijente potsetimo na svaki zakazani termin , kao i na 6 mesecni besplatni pregled kod nas putem email ili SMS-om.

Stomatoloska ordinacija DentaleS

Novi Beograd, Goce Delčeva 16 011 2672441 |
064 1232680 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTALES Stomatoloska ordinacija "Dentales" se nalazi na Novom Beogradu u ulici Bulevar Marsala Tolbuhina(bivsa Goce Delceva) na veoma atraktivnoj lokaciji blizu Hotela Jugoslavija i neposrednoj blizini Dunavskog keja,na samo par kilometara od centra Beograda.Nas tim cine 2 stalno zaposlena stomatologa kao i nekoliko eminentnih gostujucih doktora,koji svojim velikim strucnim znajem i vestinama cine da se svakom nasem pacijentu moze u potpunosti pruziti najbolja moguca stomatoloska usluga.

Stomatološka ordinacija Dentiva

Novi Beograd, Vajara Živojna Lukića 3 011 2270553 |
065 3475524 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTIVA Stomatološka ordinacija “Dentiva” brine o oralnom zdravlju svih članova Vaše porodice, pružajući kompletne stomatološke usluge na jednom mestu. Sa željom da Vaš osmeh učinimo čarobnim, okupili smo tim vrhunskih stručnjaka svih oblasti savremene stomatologije koji se trudi da svaka Vaša poseta našoj ordinaciji bude prijatno iskustvo. Na čelu stručnog tima ordinacije Dentiva je dr Ivana Dragić, specijalista ortopedije vilica koja poseduje veliki broj sertifikata i priznanja iz oblasti ortodoncije, kao i višegodišnje iskustvo u radu sa pacijentima svih uzrasta.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA HELIX DENT Centar za estetsku i rekonstruktivnu stomatologiju "Helix dent" nalazi se u Gandijevoj ulici broj 106V / 11, na Novom Beogradu. U veoma ugodnoj atmosferi našeg stomatološkog centra, tim profesionalnih stomatologa veoma ogdovorno brine se o zdravlju i lepoti Vaših zuba. Individualnim i ljubaznim pristupom svakom našem pacijentu možemo da omogućimo kompletnu estetsku i rekonstruktivnu stomatološku uslugu. Iskustvo i znanje koje imamo u svom poslu, pruža nam mogućnost da Vam obezbedimo kompletnu stomatološku zaštitu na najvišem nivou.
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENTAL ONE Našu ordinaciju karakteriše usmerenost ka savremenoj i modernoj stomatologiji.To se trudimo da postignemo prateći savremene svetske trendove u estetskoj stomatologiji i primenjivanjem tih dostignuća u našoj ordinaciji. Mi možemo sa ponosom da istaknemo da najviše ulažemo u edukaciju u inostranstvu i savremenu opremu koja prati nemačke standarde i trendove, što podrazumeva proverene svetske proizvođace opreme i materijala koji nam daju sigurnost u radu i zaštitu pacijenata. Znanje nemačkog jezika i kontak sa kolegama koji žive i rade u Nemackoj, Sloveniji, Holandiji itd. nam daje mogućnost da lakše i brže dođemo do novih i važnih saznanja. Naravno nismo zanemarili ni usavršavanje postdiplomsko u našoj zemlji već smo i tu učili od najboljih kao sto je specijalizacija na stomatoloskom fakultetu u Beogradu gde sam imao priliku da učim od Prof. Aleksandra Todorovića koji mi je bio mentor na specijaliaciji od 2005. do 2008. dalje bih istakao BREDENT Akademiju Prof Manfed Lang sa Dr Tomaz Roznik-om Slovenija. Specijalizacija iz Implatologije na Medicinskom Fakultetu Vojno medicinske akademije u Beogradu pod mentorstvom Prof Zorana Lazića i mnogo drugih poseta predavanjima, simpozijumima, kongresima sajmovima. Trudimo se da što češće i više učimo novog i primenjujemo u svom radu a nadamo se na dobrobit i zadovljstvo naših pacijenta.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOŠKA ORDINACIJA 314 DENTISTRY Stomatološka ordinacija 314 Dentistry nalazi se na Novom Beogradu u ulici Mihaila Pupina 10. Koristimo najnovije stomatološke materijale i pratimo svetske trendove na polju stomatologije. Naša ordinacija pruža usluge iz svih grana stomatologije. Imamo dugogodišnje iskustvo i tim vrhunskih specijalista, spremnih da vam uvek izađu u susret.

Stomatološka ordinacija Dr Bošković Zoran

Novi Beograd, Generala Ždanova 16 011 3191130
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIAJ DR BOŠKOVIĆ ZORAN Naše stomatološke usluge pružamo u savremenom i modernom ambijentu. Koristimo najnovija saznanja i poslednju reč tehnike pri čemu nam je veoma bitna vaša udobnost prilikom tretmana jer znamo da vam je bila potrebna hrabrost i da je odlazak kod zubara uvek stresan. Uz našu pomoć savladajte strah od stomatoloških intervencija.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA ARTDENT Privatna stomatološka ordinacija Artdent otvorena je 2006. godine kao nastavak petnaestogodišnje porodične tradicije. Nalazi se u Studentskoj ulici br. 25, na Novom Beogradu, preko puta Politehničke akademije. U ovom prijatnom prostoru, sastavljenom od ordinacije opremljene najsavremenijom stomatološkom opremom, prostorom za sterilizaciju i ugodne čekaonice za pacijente, dočekaće vas doktor Živojin Vranjković i protetičar Zvonimir Vranjković, spremni da vam pruže vrhunske usluge kompletnog stomatološkog programa.

Stomatološka ordinacija Mrdak

Novi Beograd, Antifašističke borbe 18 011 2134419
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA MRDAK Stomatološka ordinacija Mrdak nalazi se u ulici Antifasisticke borbe 18 na Novom Beogradu. Izlazimo u susret Vašim predlozima i Vašu posetu zakazujemo u terminu koji Vama najviše odgovara.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DEVOJICA DENT Stomatološka ordinacija Devocija Dentnalazi se na Novom Beogradu u ulici Gandijeva 99a. Pružamo kompletnu stomatološku uslugu i trudimo se da udovoljimo svakom pacijentu. Pružamo usluge fiksne i mobilne protetike, ortodoncije, oralne hirurgije i implantologije, konzervativne stomatologije, dečije stomatologije, parodontologije kao i estetske stomatologije.

Specijalistička stomatološka ordinacija Dr Vladimir Ibrić

Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 34 011 6600684 |
064 1115758 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE SPECIJALISTIČKA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR VLADIMIR IBRIĆ Specijalistička stomatološka ordinacija Dr Vladimir Ibrić vrši sve vrste stomatoloških pregleda, izrađuje zubne proteze, zubne navlake i bavi se preventivnom stomatologijom.
LOKACIJE
Stomatološke ordinacije Aleksandrovac
Stomatološke ordinacije Aleksinac
Stomatološke ordinacije Aranđelovac
Stomatološke ordinacije Arilje
Stomatološke ordinacije Bačka Topola
Stomatološke ordinacije Bački Petrovac
Stomatološke ordinacije Beška
Stomatološke ordinacije Bogatić
Stomatološke ordinacije Bor
Stomatološke ordinacije Bujanovac
Stomatološke ordinacije Čačak
Stomatološke ordinacije Gornji Milanovac
Stomatološke ordinacije Inđija
Stomatološke ordinacije Ivanjica
Stomatološke ordinacije Jagodina
Stomatološke ordinacije Kikinda
Stomatološke ordinacije Kladovo
Stomatološke ordinacije Knjaževac
Stomatološke ordinacije Kragujevac
Stomatološke ordinacije Kraljevo
Stomatološke ordinacije Kruševac
Stomatološke ordinacije Lebane
Stomatološke ordinacije Leskovac
Stomatološke ordinacije Loznica
Stomatološke ordinacije Mali Zvornik
Stomatološke ordinacije Negotin
Stomatološke ordinacije Niš
Stomatološke ordinacije Novi Pazar
Stomatološke ordinacije Novi Sad
Stomatološke ordinacije Palić
Stomatološke ordinacije Pančevo
Stomatološke ordinacije Paraćin
Stomatološke ordinacije Petrovac na Mlavi
Stomatološke ordinacije Pirot
Stomatološke ordinacije Požarevac
Stomatološke ordinacije Požega
Stomatološke ordinacije Prijepolje
Stomatološke ordinacije Ruma
Stomatološke ordinacije Šabac
Stomatološke ordinacije Smederevo
Stomatološke ordinacije Smederevska Palanka
Stomatološke ordinacije Sokobanja
Stomatološke ordinacije Sombor
Stomatološke ordinacije Sremska Kamenica
Stomatološke ordinacije Sremski Karlovci
Stomatološke ordinacije Stara Pazova
Stomatološke ordinacije Subotica
Stomatološke ordinacije Temerin
Stomatološke ordinacije Trstenik
Stomatološke ordinacije Užice
Stomatološke ordinacije Valjevo
Stomatološke ordinacije Velika Plana
Stomatološke ordinacije Vladičin Han
Stomatološke ordinacije Vranjska Banja
Stomatološke ordinacije Vrbas
Stomatološke ordinacije Vrnjačka Banja
Stomatološke ordinacije Žabalj
Stomatološke ordinacije Zaječar
Stomatološke ordinacije Zrenjanin
Back to Top