Stomatološke ordinacije Kragujevac

Registruj se
Prijavi se
Stomatološke ordinacije Kragujevac
stomatoloska-ordinacija-dr-vladimir-milivojevic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR VLADIMIR MILIVOJEVIĆ Ordinacija raspolaze najsavremenijim laserom za obradu tvrdih i mekih tkiva Fotona LightWalker AT expert!
Time su terapijske i dijagnosticke usluge na nivou najsavremenijih i najopremljenih evropskih ordinacija!
Ovo je prvi i za sada jedini laser ove vrste na ovim prostorima!
Primenom lasera u mnogome se povecava komfor a narocito kvalitet pruzene usluge!
Light Walker AT spada u sami vrh stomatoloske laserske tehnologije!
Bez vibracija, neprijatnih zvukova i gotovo bezbolno (najcesce anestezija nije neophodna) mozemo papravljati vase zube, a posebno je znacajna njegova primena u decjoj stomatologiji!
stomatoloska-ordinacija-ciric-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Ćirić

Kragujevac, Kraljevačkog bataljona 43 064 0074692
STOMATOLOSKA ORDINACIJA ĆIRIĆ Stomatološki centar Ćirić opremljen je aparatima koji omogućavaju brzu i tačno postavljenu dijagnozu bez potrebe odlaska na druge lokacije u gradu, a stručni tim sprovodi potrebnu terapiju iz svih oblasti stomatologije.
Dr Mirko Ćirić, stomatolog, osnivač orinacije.
Osnovnu i srednju školu završio u Kanadi.
Osnovne studije stomatologije završio na Stomatološkom fakultetu u Pančevu.
Specijalistički staž iz oblasti oralne hirurgije kompletirao na Stomatološkom fakultetu u Beogradu.
Redovan je učesnik kongresa i kurseva, pretežno iz oblasti oralne hirurgije i implantologije.
stomatoloska-ordinacija-parodont-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Parodont

Kragujevac, Miloja Pavlovića, 10/ II-3 034 333506
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA PARODONT Stomatološka ordinacija Parodont vam sa ponosom predstavlja svoju internet prezentaciju gde pored informacija o našim uslugama možete pronaći i mnogobrojne informacije vezane za stomatologiju, savete vezane za prevenciju zubnih bolesti, stručne radove itd.
stomatoloska-ordinacija-kandic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA KANDIĆ Klinika Dr.
Kandić kontinuirano prati dešavanja u modernoj stomatologiji, stiče nova znanja koja u skladu sa tim i primenjuje, koristi najkvalitetnija sredstava i materijal za rad, a sve u cilju zadovoljenja potreba pacijenata.Posebna pažnja je poklonjena stalnoj edukaciji zaposlenih.To potvrdjuju mnogobrojni sertifikati sa naučnih skupova u zemlji i inostranstvu.
stomatoloska-ordinacija-stanisic-&-team-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Stanišić & team

Kragujevac, Kralja Aleksandra I Karađorđevića 132 034 320333
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOŠKA ORDINACIJA STANIŠIĆ & TEAM Privatna stomatološka ordinacija "Stanišić & team" je osnovana 2005.godine u Kragujevcu i od tada svojim pacijentima pruža najkvalitetnije stomatološke usluge.
Za vrlo kratko vreme smo stvorili prepoznatljivo ime, a naročito smo se specijalizovali za vršenje oralno-hirurških intervencija.
Visok nivo stručnosti, kvalitet usluga, korišćenje najsavremenije opreme i najkvalitetnijih materijala je ono na šta su naši pacijenti odavno navikli i ono što nas svrstava u vrhunske ordinacije.
stomatoloska-ordinacija-dr-ivanov-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dr Ivanov

Kragujevac, Kralja Aleksandra I Karadjordjevica 37/1-1 062 624235
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR IVANOV Naša poslovna filozofija zasniva se na stručnom i kvalitetnom pristupu svakom pacijentu pojedinačno.
Zahvaljujući konstantnom stručnom usavršavanju kao i praćenju najnovijih svetskih trendova i dostignuća, ordinacija dr Ivanov predložiće Vam najbolje rešenje iz domena zubne implantologije, oralne hirurgije, protetike, paradontologije, ortodoncije, rekonstruktivne stomatologije, primenom najsavremenijih uvoznih materijala, koji prate moderne svetske standarde.
stomatoloska-ordinacija-akord-dental-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOŠKA ORDINACIJA AKORD DENTAL Stomatološka ordinacija “ Akord Dental” se nalazi u strogom centru grada, u Skerlićevoj ulici, br.
8 u Kragujevcu. Postojimo od 2012.godine i poslujemo u okviru velike i ugledne firme koja se bavi prodajom stomatološkog materijala i opreme.Inspirisanim ogromnim znanjem koje smo stekli tokom dvodecenijskom iskustva i poslovanja u oblasti stomatološke opreme preneli smo i na polje rada sa našim pacijentima.
To je rezultiralo da smo sada ordinacija koja osim vrhunskog tima stručnjaka raspolaže i najsavremenijom opremom.
stomatoloska-ordinacija-dr-rakic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija dr Rakić

Kragujevac, Branka Radičevića 18/4 034 366831
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR RAKIĆ Ordinacija je osnovana 1991 godine i jedna je od nastarijih u Kragujevcu.
Kroz dugogodišnju uspešnu praksu, stekla je hiljade vernih pacijenataPrateći sva najnovija dostignuća iz oblasti stomatologije, uvek smo u mogućnosti da pružimo najbolju i najkvalitetniju uslugu i tretmane.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE DENTAL STUDIO FI KRAGUJEVAC Dental Studio FI svojim pacijentima od 1990. godine pruža najmodernije tretmane iz svih područja dentalne medicine. Utemeljen na višegodišnjem iskustvu i profesionalnosti članova svog lekarskog tima, Dental Studio FI je uvek u toku sa najsavremnijim svetskim dostignucima iz oblasti dentalne medicine i stomatoloskih usluga.
specijalisticka-zubna-ordinacija-milikic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE SPECIJALISTIČKA ZUBNA ORDINACIJA MILIKIĆ Privatna stomatološka ordinacija "Milikić", osnovana 1987.
godine je najstarija privatna ordinacija u Kragujevcu.
Ordinacija "Milikić" zaslužno uživa renome jedne od najuspešnijih u oblasti pružanja ove vrste zdravstvenih usluga.
Zasluge za uspeh ordinacije pripadaju u najvećoj meri njenom osnivaču dr Vojislavu Milikiću, specijalisti stomatološke protetike.

Stomatološka ordinacija Ljušić

Kragujevac, Svetozara Markovića 89 034 372156 |
064 0345797 |
STOMATOLOSKA ORDINACIJA LJUŠIĆ Stomatološka ordinacija "LJušić" se nalazi u Kragujevcu, u ulici Svetozara Markovića 89/1. Opremljena je kvalitetnim stomatološkim materijalima i opremom visokog tehnološkog standarda. Ordinacija pruža stomatološke usluge iz oblasti opšte stomatologije, stomatološke protetike i estetske stomatologije. Ordinacija ima blisku saradnju sa renomiranim stručnjacima svojih oblasti, čije su konsultacije i praktičan rad uvek dostupne. Naš motiv je zadovoljan klijent koji naše radno mesto doživljava kao svoju ambulantu gde će mu uvek biti pružena adekvatna stomatološka usluga u cilju poboljšanja ili održavanja svog oralnog zdravlja.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA HAPPY DENT Potpuno fokusirani na potrebe naših pacijenata, uz jedinstven idividualni pristup nudimo sve neophodne intervencije uz najsavremenije bezbolne metode lečenja.
STOMATOLOSKA ORDINACIJA STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR VUČIĆEVIĆ Koristimo samo savremene tehnologije i materijale svetskih proizvođača.U našoj ordinaciji lekari su uvek raspoloženi da prime pacijenta koji je uplašen ili nervozan zbog predstojećeg tretmana.Posetite nas i vratićemo vam osmeh na lice.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA MIJEMA DENT Stomatološka ordinacija mijema dent je osnovana 2006 godine u Kragujevcu.Već više od deset godina radimo kvalitetno, a ističemo se postojanim radom i iskustvom.Nalazimo se na adresi ilindenska 7/1.

Stomatološka ordinacija Artdent dr Dragan Ilić

Kragujevac, Kralja Aleksandra I Karađorđevića 122 063 695751
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA ARTDENT DR DRAGAN ILIĆ Privatna stomatološka ordinacija sa dugogodišnjom tradicijom. Sve stomatološke usluge sa najsavremenijim materijalima.

Stomatološka ordinacija Elit Dent

Kragujevac, Branka Radičevića 7 034 360808
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA ELIT DENT U našoj ordinaciji posvećuje se maksimalna pažnja svakom pacijentu sa ciljem da mu se pruži najbolja usluga. Naše iskustvo i znanje ispuniće sva očekivanja naših pacijenata.

Stomatološka ordinacija Dr Lukić Veselin

Kragujevac, Dr Zorana Đinđića 1 034 1305470 |
034 305471 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR LUKIĆ VESLIN Stomatološka Ordinacija Dr Veselin Lukić" posluje od 2012. godine, sa sedištem u Kragujevcu. Dr Veselin Lukić pruža kompletne stomatološke usluge svojim pacijentima.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR LJUBIŠA STEFANOVIĆ U ordinaciji će Vas toplo dočekati i rešiti svaki Vaš problem. Uz prijatan ambijent, savremenu tehnologiju i primenu najsavremenijih materijala pružićemo vam sve što je neophodno da Vam vratimo osmeh na lice. Pozovite naš kontakt telefon i dobićete sve dodatne informacije.

Stomatološka ordinacija Aksioma

Kragujevac, Crvenog krsta 7 034 6358258 |
064 1162151 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA AKSIOMA U našoj ordinaciji posvećuje se maksimalna pažnja svakom pacijentu sa ciljem da mu se pruži najbolja usluga. Naše iskustvo i znanje ispuniće sva očekivanja naših pacijenata.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA PORCELAN DZEKET U našoj stomatološkoj ordinaciji dočekaće vas ljubazno i nasmejano osoblje koje će vam u prijatnom ambijentu i u potpunoj privatnosti pružiti sve neophodne stomatološke usluge. Naš cilj je blistav osmeh zadovoljnog pacijenta.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTAL ESTETIC CENTAR Stomatološka ordinacija Dental Estetic Centar se nalazi u centru Kragujevca. Prijatan ambijent, ljubazno osoblje i celokupna atmosfera, učiniće da Vaša poseta stomatologu bude jedno prijatno iskustvo.Kontinuirana edukacija našeg stručnog tima i usvajanje novih metoda, uz korišćenje savremenih materijala i opreme, omogućava da i najteže slučajeve rešimo na obostrano zadovoljstvo.
LOKACIJE
Stomatološke ordinacije Aleksandrovac
Stomatološke ordinacije Aleksinac
Stomatološke ordinacije Aranđelovac
Stomatološke ordinacije Arilje
Stomatološke ordinacije Bačka Topola
Stomatološke ordinacije Bački Petrovac
Stomatološke ordinacije Beška
Stomatološke ordinacije Bogatić
Stomatološke ordinacije Bor
Stomatološke ordinacije Bujanovac
Stomatološke ordinacije Čačak
Stomatološke ordinacije Gornji Milanovac
Stomatološke ordinacije Inđija
Stomatološke ordinacije Ivanjica
Stomatološke ordinacije Jagodina
Stomatološke ordinacije Kikinda
Stomatološke ordinacije Kladovo
Stomatološke ordinacije Knjaževac
Stomatološke ordinacije Kragujevac
Stomatološke ordinacije Kraljevo
Stomatološke ordinacije Kruševac
Stomatološke ordinacije Lebane
Stomatološke ordinacije Leskovac
Stomatološke ordinacije Loznica
Stomatološke ordinacije Mali Zvornik
Stomatološke ordinacije Negotin
Stomatološke ordinacije Niš
Stomatološke ordinacije Novi Pazar
Stomatološke ordinacije Novi Sad
Stomatološke ordinacije Palić
Stomatološke ordinacije Pančevo
Stomatološke ordinacije Paraćin
Stomatološke ordinacije Petrovac na Mlavi
Stomatološke ordinacije Pirot
Stomatološke ordinacije Požarevac
Stomatološke ordinacije Požega
Stomatološke ordinacije Prijepolje
Stomatološke ordinacije Ruma
Stomatološke ordinacije Šabac
Stomatološke ordinacije Smederevo
Stomatološke ordinacije Smederevska Palanka
Stomatološke ordinacije Sokobanja
Stomatološke ordinacije Sombor
Stomatološke ordinacije Sremska Kamenica
Stomatološke ordinacije Sremski Karlovci
Stomatološke ordinacije Stara Pazova
Stomatološke ordinacije Subotica
Stomatološke ordinacije Temerin
Stomatološke ordinacije Trstenik
Stomatološke ordinacije Užice
Stomatološke ordinacije Valjevo
Stomatološke ordinacije Velika Plana
Stomatološke ordinacije Vladičin Han
Stomatološke ordinacije Vranjska Banja
Stomatološke ordinacije Vrbas
Stomatološke ordinacije Vrnjačka Banja
Stomatološke ordinacije Žabalj
Stomatološke ordinacije Zaječar
Stomatološke ordinacije Zrenjanin
Back to Top