Stomatološke ordinacije Kraljevo

Registruj se
Prijavi se
Stomatološke ordinacije Kraljevo
stomatoloska-ordinacija-dent-in-plus-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE KRALJEVO - STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENT IN PLUS Stomatološka praksa sa porodičnom tradicijom koja obuhvata tri ordinacije, u Kraljevu, Mataruškoj banji i Lađevcima.
specijalisticka-stomatoloska-ordinacija-stankovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE KRALJEVO SPECIJALISTIČKA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA STANKOVIĆ U stomatološkoj ordinaciji Stanković dočekaće Vas prijatan ambijent i iskusni i posvećeni stručnjaci sa ciljem da Vam pruže najbolju uslugu prilagođenu Vašim potrebama.
Svakog radnog dana od 9 do 14 i od 15 do 18 časova stojimo Vam na raspolaganju.Zakazivanjem termina poštujemo Vaš raspored i štedimo Vaše vreme.
stomatoloska-ordinacija-dr-vukovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE KRALJEVO - STOMATOLOG KRALJEVO - STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR VUKOVIĆ Cilj stomatološke ordinacije Dr Vuković je razgovor sa pacijentima i savetovanje o pravilnoj oralnoj higijeni.
Pravilno održavanje zuba pacijentu smanjuje traumu pri odlasku kod stomatologa.
Samim tim su intervencije manje, kao i troškovi održavanja Vaših zuba.
stomatoloska-ordinacija-miletic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE KRALJEVO - STOMATOLOG KRALJEVO - STOMATOLOSKA ORDINACIJA MILETIĆ Pokazalo se da je saradnja stručnjaka iz svih oblasti stomatologije od ogromnog značaja za postizanje željenog uspeha.
Isto tako, saradnja stomatologa i zubnog tehničara pri izradi kompleksnih i estetskih protetskih nadoknada predstavlja ključ uspeha svih ovih godina.
Pri tome se postiže individualizacija svake nadoknade i svakom pacijentu se poklanja naročita pažnja.
U ordinaciji se koriste najsavremenije metoda rada i najkvalitetniji materijali što nam omogućuje da pacijentima pružimo najbolju uslugu i to u prijatnom ambijentu po prihvatljivoj ceni.
stomatoloska-ordinacija-i-ortopan-centar-dr-milosavljevic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE KRALJEVO - STOMATOLOG KRALJEVO - STOMATOLOSKA ORDINACIJA I ORTOPAN CENTAR DR MILOSAVLJEVIĆ Vlasnik privatne zubne ordinacije MILOSAVLJEVIĆ, dr Milosavljević Jovica, rođen je 1954.godine u Jagodini.
Osnovnu školu završio je u Požarevcu, a gimnaziju u Požarevcu i Beogradu.
Stomatološki fakultet je završio u Beogradu i karijeru počeo kao vojni doktor stomatologije.
Specijalizaciju iz stomatološke protetike je završio pri Vojnoj bolnici Split i pri Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.
Kasnije je radio u Garnizonskoj ambulanti Kraljevo, kao načelnik zubne stanice, a potom i kao upravnik Garnizonske ambulante Kraljevo i načelnik saniteta Garnizona Kraljevo.
Od 1994.godine vodi privatnu zubnu ordinaciju "Milosavljević", sa velikim brojem uspešno zbrinutih pacijenata.
stomatoloska-ordinacija-alfadent-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA ALFADENT Dr Aleksandar Katić, osnivač je stomatološke prakse ALFADENT od 1995 .godine.Diplomirao na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1984.
Polje rada: Mobilna protetika(Totalne proteze, parcijalne akrilatne proteze, parcijalna skeletirana-vizil proteza), Fiksna protetika(metalokreamičke krunice i mostovi, bezmetalne krunice).
Usavršavao se u oblasti stomatološke protetike na zubnim implantima i kompjuterizovane stomatologije-CAD- CAM sistemu bezmetalne keramike.
Alfadent ordinacija u Kraljevu osnovana je 2007 .
Od početka osnivanja prati najnovija dostignuća iz oblasti stomatologije.
Kontinuirano stručno usavršavanje i timski rad odlikuju našu ordinaciju i čine je centrom moderne stomatologije.
Naš tim će Vam obezbediti kvalitet rada, pažnju i brigu u svako vreme.
Primenjujemo najviše standarde kvaliteta, moderne tehnologije i upotrebljavamo najbolje materijale proizvedene u okviru EU i Severne Amerike.
stomatoloska-ordinacija-djusic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Đusić

Kraljevo, Vojvode Putnika bb 036 311507
STOMATOLOSKE ORDINACIJE KRALJEVO - STOMATOLOSKA ORDINACIJA ĐUSIĆ Dijapazon usluga u ordinaciji Đusić je vrlo širok i obuhvata sve stomatološke intervencije i procedure: popravku, lečenje, vađenje zuba, prevenciju i lečenje parodontopatije, sve protetske radove, oralnu hirurgiju, ortopediju vilica, i poslednjih godina sve atraktivniju, estetsku stomatologiju.
stomatoloska-ordinacija-dr-jovan-stojanovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE KRELJAVO - STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR JOVAN STOJANOVIĆ Stomatološka ordinacija Stojanović se nalazi u Kraljevu u ulici Hajduk Velkova 20 i pruža usluge iz oblasti konzervativne stomatologije, oralne hirurgije, parodontologije i estetske stomatologije.

Stomatološka ordinacija T&D Dent

Kraljevo, Miloša Velikog 17/2 064 1444770
STOMATOLOSKE ORDINACIJE KRALJEVO - STOMATOLOŠKA ORDINACIJA T&D DENT Stomatološka ordinacija T&D Dent nalazi se u Kraljevu u ulici Miloša Velikog 17/2 i pruža sve vrste stomazoloških usluga.U službi smo vašeg zdravlja.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE KRALJEVO STOMATOLOSKA ORDINACIJA RADOSAVLJEVIĆ Stomatološka ordinacija Radosavljević nalazi se u Kraljevu, u ulici Hajduk Veljkova 99.Pružamo stomatološke usluge iz oblasti konzervativne stomatologije, oralne hirurgije i i implantologije, parodontologije, zubne protetike, estetske stomatologije i ortodoncije.
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE KRALJEVO - STOMATOLOG KRALJEVO - STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR DRAGOSALV TODOSIJEVIĆ U našoj ordinaciji možete uraditi sve na jednom mestu. Jedinstven i lični pristup svakom pacijentu, sa željom da ih oslobodimo straha od same intervencije je ono po čemu se naša ordinacija razlikuje od drugih.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE KRALJEVO - STOMATOLOG KRALJEVO - STOMATOLOŠKA ORDINACIJA PRIMADENT - DR ALEKSANDAR SORTIROV U ordinaciji pacijenta štitimo iskustvom, stručnošću, i stalnim usavršavanjem u struci. Mi se brinemo o našim pacijentima, vodimo računa o njihovim potrebama i pružamo najbolji stručni savet i tretman. Kod nas će te naći najbolji način da rešite svoj zdravstveni ili estetski problem.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE KRALJEVO - STOMATOLOG KRALJEVO - STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR TOMA BRKIĆ Bezbolno i uz pomoć najsavremenijih metoda i najkvalitetnijih materijala, vratićemo osmeh na Vaše lice. O našem uspešnom radu i vrhunskoj stomatološkoj usluzi svedoči veliki broj zadovoljnih pacijenata.

Stomatološka ordinacija Dr Milović

Kraljevo, 4. kraljevačkog bataljona 19/B 036 324355
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR MILOVIĆ U našoj ordinaciji možete uraditi sve na jednom mestu. Jedinstven i lični pristup svakom pacijentu, sa željom da ih oslobodimo straha od same intervencije je ono po čemu se naša ordinacija razlikuje od drugih.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE KRALJEVO - STOMATOLOG KRALJEVO - STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR STANOJEVIĆ MIODRAG U našoj stomatološkoj ordinaciji dočekaće vas ljubazno i nasmejano osoblje koje će vam u prijatnom ambijentu i u potpunoj privatnosti pružiti sve neophodne stomatološke usluge. Naš cilj je blistav osmeh zadovoljnog pacijenta.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE KRALJEVO - STOMATOLOG KRALJEVO - STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR SANJA U našoj ordinaciji pacijenta štitimo iskustvom, stručnošću, i stalnim usavršavanjem u struci. Mi se brinemo o našim pacijentima, vodimo računa o njihovim potrebama i pružamo najbolji stručni savet i tretman. Kod nas će te naći najbolji način da rešite svoj zdravstveni ili estetski problem.

Stomatološka ordinacija 3M Božović

Kraljevo, Prote Nenadovića, 23 036 321005
STOMATOLOSKE ORDINACIJE KRALJEVO - STOMATOLOG KRALJEVO - STOMATOLOSKA ORDINACIJA 3M BOŽOVIĆ Za nas je svaki pacijent poseban, posvećujemo mu se maksimalno i predano. Spremnost naših doktora da saslušaju pacijenta u potpunosti i udruženim snagama dođu do najboljeg rešenja za svakog pacijenta ponaosob je ono što nas izdvaja od drugih!
LOKACIJE
Stomatološke ordinacije Aleksandrovac
Stomatološke ordinacije Aleksinac
Stomatološke ordinacije Aranđelovac
Stomatološke ordinacije Arilje
Stomatološke ordinacije Bačka Topola
Stomatološke ordinacije Bački Petrovac
Stomatološke ordinacije Beška
Stomatološke ordinacije Bogatić
Stomatološke ordinacije Bor
Stomatološke ordinacije Bujanovac
Stomatološke ordinacije Čačak
Stomatološke ordinacije Gornji Milanovac
Stomatološke ordinacije Inđija
Stomatološke ordinacije Ivanjica
Stomatološke ordinacije Jagodina
Stomatološke ordinacije Kikinda
Stomatološke ordinacije Kladovo
Stomatološke ordinacije Knjaževac
Stomatološke ordinacije Kragujevac
Stomatološke ordinacije Kraljevo
Stomatološke ordinacije Kruševac
Stomatološke ordinacije Lebane
Stomatološke ordinacije Leskovac
Stomatološke ordinacije Loznica
Stomatološke ordinacije Mali Zvornik
Stomatološke ordinacije Negotin
Stomatološke ordinacije Niš
Stomatološke ordinacije Novi Pazar
Stomatološke ordinacije Novi Sad
Stomatološke ordinacije Palić
Stomatološke ordinacije Pančevo
Stomatološke ordinacije Paraćin
Stomatološke ordinacije Petrovac na Mlavi
Stomatološke ordinacije Pirot
Stomatološke ordinacije Požarevac
Stomatološke ordinacije Požega
Stomatološke ordinacije Prijepolje
Stomatološke ordinacije Ruma
Stomatološke ordinacije Šabac
Stomatološke ordinacije Smederevo
Stomatološke ordinacije Smederevska Palanka
Stomatološke ordinacije Sokobanja
Stomatološke ordinacije Sombor
Stomatološke ordinacije Sremska Kamenica
Stomatološke ordinacije Sremski Karlovci
Stomatološke ordinacije Stara Pazova
Stomatološke ordinacije Subotica
Stomatološke ordinacije Temerin
Stomatološke ordinacije Trstenik
Stomatološke ordinacije Užice
Stomatološke ordinacije Valjevo
Stomatološke ordinacije Velika Plana
Stomatološke ordinacije Vladičin Han
Stomatološke ordinacije Vranjska Banja
Stomatološke ordinacije Vrbas
Stomatološke ordinacije Vrnjačka Banja
Stomatološke ordinacije Žabalj
Stomatološke ordinacije Zaječar
Stomatološke ordinacije Zrenjanin
Back to Top