Stomatološke ordinacije Zvezdara

Registruj se
Prijavi se
Stomatološke ordinacije Zvezdara
stomatoloska-ordinacija-dr-milenkovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA U BEOGRADU.
Stomatološka ordinacija Dr Milenković je prelepa i moderno opremljena ordinacija.
Naš cilj je da iz nje izlaze samo zadovoljni i nasmejani pacijenti, Dr Milan Milenković.
DEČIJA STOMATOLOGIJA.
Iako briga o zdravlju zuba Vaših mališana počinje još u trudnoći, sigurni smo da bi trebalo da znate činjenice.
Prvo, da je vreme za prvu posetu stomatologu po nicanju prvog mlečnog zuba, i drugo, ako smo to već prevideli, a prvi karijesi su nastali, od prvog iskustva sa stomatologom zavisiće i dalja želja deteta za sledećim posetama.
Iskreno se preporučujemo da brigu o zdravlju zuba Vaše dece pruzmemo baš mi.
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DEDENT U našoj stomatološkoj ordinaciji možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga.
STOMATOLOSKA ORDINACIJA BIG TOOTH BIG TOOTH dental studio je savremena zubno - lekarska ordinacija koja je počela sa radom 2004. godine. Stručni kadar sačinjavaju lekari specijalisti, a konsultanti su nam profesori Stomatološkog fakulteta i Vojnomedicinske akademije u Beogradu. Raspolažemo sa dve ordinacije koji su opremljene savremenim aparatima vrhunskih svetskih proizvođača. Postoji još mnogo toga što bismo mogli da kažemo o sebi, ali Vas pozivamo da nas posetite i sami donesete ostale zaključak o nama.

Stomatološka ordinacija dr Banduka

Beograd, Zvezdara, Mihaila Todorovića 14b 011 3477475
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR BANDUKA U sklopu mlade ordinacije biće pokrivene usluge iz raznih specijalnosti stomatologije. Nalazimo se između autoputa Beograd - Niš i Ustaničke ulice na adresi Mihaila Todorovića 14b.

Stomatološka ordinacija Dentnix

Beograd, Zvezdara, Kajmakčalanska 15 011 3835436
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTNIX Stomatološka ordinacija Dentnix nalazi se na Zvezdari u ulici Kajmakčalanska 15. Naša kompletna stomatološka usluga vam pruža brzo, efikasno i što bezbolnije moguće rešenje. Dobićete tačne informacije na koje se sve načine može rešiti vaš problem, koji način je za vas najbolji, a dobićete i predračun svih mogućnosti. U hitnim slučajevima tu smo za vas i van radnog vremena.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA KOLAK Stomatološka ordinacija Kolak počela je sa radom 1997. godine. Osnivač je Prof. dr Žarko Kolak, redovni profesor Stomatološkog fakulteta u Beogradu. Danas, ovaj porodični posao vodi dr Mirjana Kolak, specijalista bolesti usta i zuba uz pomoć sinova, dr Veljka i dr Nenada Kolaka. Ordinacija se nalazi u Beogradu, na teritoriji opštine Zvezdara u ulici Vojvode Bogdana 25.

Stomatološka ordinacija dr Kalezić

Beograd, Zvezdara, Stanislava Sremčevića 20 011 3809228 |
063 8327462 |
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR KALEZIĆ Prijatan ambijent, ljubazno osoblje i celokupna atmosfera, učiniće da Vaša poseta stomatologu bude jedno prijatno iskustvo. Kontinuirana edukacija našeg stručnog tima i usvajanje novih metoda, uz korišćenje savremenih materijala i opreme, omogućava da i najteže slučajeve rešimo na obostrano zadovoljstvo. U savremenoj terapiji, veoma često je potrebna kombinacija nekoliko stomatoloških grana da bi se postigli željeni rezultati.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR NIKOLA PEROVIĆ Stomatološka ordinacija Perović osnivana je 2000 godine, i za to vreme stekla je reputaciju i imidž na zavidnom nivou. Stomatološka ordinacija Perović u vlasništvu je dr Nikole Perovića. Ordinacija se nalazi na Zvezdari u ulici Dojranskoj 12.Od osnivanja, 2000. godine koliko postojimo kroz našu ordinaciju prošlo je preko 6000 pacijenta koji su naši stalni i povremeni klijenti u zavisnosti od njihovih potreba. Ordinacija pruža spektar različitih stomatoloških usluga od endodoncije, ortodoncije, paradentologije, protetike, hirurgije, bolesti zuba, implantologije.U poslednjih par godina naša ordinacija se bavi i estetskom stomatologijom za koju postoji sve veći broj zainteresovanih klijenata. Sarađujemo sa kolegama kako iz zemlje tako i inostranstva.Prisutni smo na seminarima, sajmovima i pratimo trend kontinuirane edukcije iz svih oblasti koje su nam bliske .

Stomatološka ordinacija Dentim

Beograd, Zvezdara, Kajmakčalanska 63 011 3088177 |
063 302330 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTIM Stomatološka ordinacija "Dentim" nalazi se u Kajmakčalanskoj ulici broj 63, na teritoriji opštine Zvezdara. Duga tradicija, kao i veliki broj zadovoljnih pacijenata govore o kvalitetu našeg rada.

Stomatološka ordinacija dr Rade Dubajić

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 302 011 2419786 |
065 2419786 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR RADE DUBAJIĆ Stomatološka ordinacija, otvorena na ovoj lokaciji 2007. pruža spoj mladosti i iskustva u savremeno opremljenom prostoru. Ordinacija ostvaruje izuzetnu saradnju i angažovanje stručnjaka sa Stomatološkog fakulteta i specijalista različitih oblasti koji su znanjem i umećem osposobljeni da pruže najkvalitetnije usluge u različitim oblastima.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR DUŠAN MARJANOVIĆ Dijapazon usluga u ordinaciji Dr Dušan Marjanović je vrlo širok i obuhvata sve stomatološke intervencije i procedure: popravku, lečenje, vađenje zuba, prevenciju i lečenje parodontopatije, sve protetske radove, oralnu hirurgiju, ortopediju vilica, i poslednjih godina sve atraktivniju, estetsku stomatologiju.

Stomatološka ordinacija Dr Garić Dental Care

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 195b 063 271350
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR GARIĆ DENTAL CARE Stomatološka ordinacija Dr Garić Dental Care počela je sa radom 1995. godine sa željom da Vam ponudi kompletne stomatološke usluge za decu i odrasle. U prijatnom ambijentu naše porodične ordinacije dočekaće Vas vrhunski tim stomatologa, na čelu sa doktorom Garićem koji poseduje dugogodišnje iskustvo u radu sa pacijentima svih uzrasta. Zahvaljujući tome što pratimo savremene trendove i dostignuća iz sveta stomatologije i prilikom intervencija koristimo najkvalitetnije materijale, u našoj moderno opremljenoj ordinaciji na Zvezdari možete uspešno rešiti svaki Vaš stomatološki problem.

Stomatološka ordinacija Dentamax

Beograd, Zvezdara, Marka Oreškovića 12 011 6414894 |
064 1250226 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTAMAX Stomatološka ordinacija DENTAMAX se nalazi u ulici Marka Oreškovica br.12,na Zvezdari,blizu Djeram pijace i Vukovog spomenika(50 m od Bulevara). Pregled i konsultacija su besplatni Ordinacija pruža usluge iz svih oblasti stomatologije, uz primenu najsavremenijih metoda,materijala i opreme.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR SLAVICA PETROVIĆ Stomatološka ordinacija Dr Slavica Petrović posvećena je vašem zdravlju i vašem najlepšem osmehu. Smeštena nadomak čuvenog Bulevara Kralja Aleksandra, u Bukureškoj ulici, izmedju Đerma, Cvetkove pijace i Liona, naša ordinacija je idealan komšija za sve građane Zvezdare, Vračara i ostalih centarlnih gradskih opština. Sa višegodišnjim iskustvom i konstantnom edukacijom iz savremene stomatologije, mi svakom pacijentu poklanjamo maksimalnu pažnju i strpljenje, jer mi volimo svoj posao. Rad po svetskim standardima najkvalitetnijim materijalima,garantuju Vam maksimalnu uslugu i bezbednost.Savremen pristup, kreativnost, dogovor, bezbolne procedure, prijatna atmosfera su koncept našeg tima.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DOKTORKE SAVIĆ Specijalistička stomatološka ordinacija iz protetike dr Mira Savić osnovana je davne 1994. godine i od tada smo stalni članovi Komore privatnih doktora stomatologije Srbije.Danas ordinacija ponosno nosi i epitet porodične tradicije jer će Vas pored dr Mire Savić – specijaliste stomatološke protetike dočekati i njena ćerka i naslednica prakse dr Jovana Savić Anđelić– dr stomatologije.Želja nam je da Vam svojim smirenim stavom, otvorenom komunikacijom, visokom stručnošću i kvalitetnim radovima omogućimo da budete još jedan od mnogobrojnih pacijenata koji bez straha dolaze u našu porodičnu ordinaciju.

Stomatološka ordinacija Dr Vladimir Arsenijević

Beograd, Zvezdara, Branka Krsmanovića 8 011 2401885
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR VLADIMIR ARSENIJEVIĆ Stomatološka ordinacija Dr Vladimir Arsenijević nalazi se na Zvezdari u ulici Branka Krsmanovića 6. Pružamo kompletnu stomatološku uslugu i trudimo se da udovoljimo svakom pacijentu. Pružamo usluge fiksne i mobilne protetike, ortodoncije, oralne hirurgije i implantologije, konzervativne stomatologije, dečije stomatologije, parodontologije kao i estetske stomatologije. Pozovite nas i zakažite termin pregleda.

Stomatološka ordinacija Amident

Beograd, Zvezdara, Križanićeva 31 062 8717013
STOMATOLOSKA ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA AMIDENT Stomatološka ordinacija Amident nalazi se na Zvezdari u ulici Križanićeva 31 i pruža sve vrste stomatoloških usluga.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR APOSTOLOVIĆ Stomatološka ordinacija Dr Apostolović nalazi se na Zvezdari u ulici Vranjska 6. Kompletnim stomatološkim pregledom, utvrdićemo problem koji imate sa Vaših zubima. Sve na jednom mestu uz primenu moderne tehnologije i najviših svetskih standarda stomatologije. Kod nas imaćete privilegiju da aktivno učestvujete u kreaciji vaših zuba u saradnji s našim timom.

Stomatološka ordinacija Dr Božović

Beograd, Zvezdara, Čelopečka 9 011 2407559
STOMATOLOSKE ORDINACIJA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR BOŽOVIĆ U našoj stomatološkoj ordinaciji dočekaće vas ljubazno i nasmejano osoblje koje će vam u prijatnom ambijentu i u potpunoj privatnosti pružiti sve neophodne stomatološke usluge. Naš cilj je blistav osmeh zadovoljnog pacijenta.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR HRISTOV Stomatološka ordinacija dr Hristov nalazi se na Mirijevo u ulici Koste Nađa 34/B. U našoj ordinaciji možete uraditi sve na jednom mestu. Jedinstven i lični pristup svakom pacijentu, sa željom da ih oslobodimo straha od same intervencije je ono po čemu se naša ordinacija razlikuje od drugih.

Stomatološka ordinacija Dr Dobrica

Beograd, Zvezdara, Radoja Domanovića 28 011 3830931 |
063 282173 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR DOBRICA Stomatološka ordinacija dr Dobrica nalazi se u ulici Radoja Domanovića 28 na Zvezdari i nudi Vam usluge iz svih oblasti stomatologije, uz upotrebu vrhunskih materijala i terapijske opreme, po povoljnim cenama. U prijatnom ambijentu naše ordinacije koja se nalazi na Lionu na Zvezdari, dočekaće Vas stručni tim sa višegodišnjim iskustvom u radu sa decom i odraslima.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR SVETA MARKOVIĆ Stomatološka ordinacija Dr Sveta Marković smeštena je u naselju Mirijevo u Beogradu. Tim stručnih stomatologa, ponudiće Vam u veoma prijatnom ambijentu naše ordinacije odgovornu uslugu popravke i lečenja Vaših zuba. Dugogodišnje iskustvo i rad, pomažu nam da pronađemo najbolja rešenja za sve probleme sa Vašim zubima.

Stomatološka ordinacija dr Mikalački Zoran

Beograd, Zvezdara, Geršićeva 17 011 2413546
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR MIKALAČKI ZORAN Stomatološka ordinacija Eftimovski Dragan nalazi se na Vračaru u ulici Golsvordijeva 27. U domenu našeg rada nalazi se kompletna stomatološka usluga. Prilikom svog rada koristimo savremenu tehnologiju i materijale koji nam omogućavaju da sa lakoćom pristupi najrazličitijim problemima sa Vašim zubima. Naš cilj je dovođenje Vašeg osmeha do besprekornog izgleda.

Stomatološka ordinacija Aesthetic dentistry

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 211 011 2407677
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOŠKA ORDINACIJA AESTHETIC DENTISTRY Stomatološka ordinacija Aesthetic dentistry nalazi se u Bulevaru kralja Aleksandra 211/3 na Zvezdari. Naša ordinacija je specijalizovana za protetiku. Individualnim pristupom svakom našem pacijentu omogućavamo da za relativno kratko vreme ima zdrave i lepe zube. Korišćenjem proverenih materijala, garantujemo Vam za kvalitet našeg rada.

Stomatološka ordinacija Corona Dent

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 274 011 3837544
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA CORONA DENT U našoj ordinaciji možete uraditi sve na jednom mestu. Jedinstven i lični pristup svakom pacijentu, sa željom da ih oslobodimo straha od same intervencije je ono po čemu se naša ordinacija razlikuje od drugih.

Stomatološka ordinacija Damjanov Dent

Beograd, Zvezdara, Trajka Stamenkovića 6 011 2411921 |
064 2291181 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DAMJANOV DENT Ordinacija Damjanov Dent osnovana 2011. godine je stomatološka ordinacija koja pruža sve vrste stomatoloških usluga za Vaš lep osmeh i zdrave zube. Nalazimo se u ulici Trajka Stamenkovića 6/3 na Zvezdari u Beogradu. Upotrebom najsavremenije opreme i materijala, kao i stručnosti našeg tima stomatologa, garantujemo vrhunsku uslugu i uspešno rešavanje svih problema koji se tiču zdravlja Vaših zuba.

Stomatološka ordinacija DENTAMEDIC

Beograd, Zvezdara, Mariborska 9 064 1260956 |
062 216823 |
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTAMEDIC Stomatološka ordinacija DENTAMEDIC u prijatnom ambijentu pruža usluge iz svih oblasti stomatologije, uz visoko stručan kadar i primenu najsavremenijih materijala i opreme.

Stomatološka ordinacija Dr Dejan Radunović

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 81/9 011 2422120 |
063 8941148 |
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR DEJAN RADUNOVIĆ Stomatološka ordinacija Dr Dejan Radunović nalazi se u Bulevaru kralja Aleksandra 81/9. Dopustite da Vam pružimo samouvereni osmeh s kojim ćete otići iz naše ordinacije. Različite bolesti usta i zuba nastojimo da otklonimo uz pomoć savremene opreme i materijala za popravke zuba. Pozovite nas ukoliko imate bilo kakvih problema sa zubima.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DANKA MILOSAVLJEVIĆ Stomatološka ordinacija Milosavljević svoj rad i zadovoljstvo pacijenata zasniva na radu sa visokokvalitetnim materijalom renomiranih proizvođača, digitalnoj tehnologiji i savremenom pristupu sa ciljem da vam pružimo lep i pre svega trajno zdrav osmeh.Ordinacija radi svaki radni dan, a usled dinamike života ili hitnih intervencija svojim pacijentima spremni smo da izađemo u susret prema dogovoru kako u ranijim ili kasnijim satnicama tako i vikendom, a na osnovu ukazanog nam poverenja.Nakon zakazanog termina, pobrinućemo se za Vaš prvobitni razlog posete, a zatim zajedno razmotriti i analizirati Vaše trenutno stanje i predložiti Vam eventualne dalje mogućnosti poboljšanja Vašeg osmeha ili ukazati na potencijalne probleme koji bi mogli da ga ugroze. Svaki naš pacijent ima pravo na besplatan prvi pregled i preciznu analizu zdravlja svojih usta i zuba.

Stomatološka ordinacija Dušić

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 117/3 011 6412865 |
063 7772466 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DUŠIĆ U prijatnom ambijentu, uz upotrebu najsavremenijih materijala i metoda pružamo stomatološku uslugu celoj vašoj porodici na najbolji mogući način po povoljnim cenama. Poseta stomatologu ne mora biti traumatična, već može biti prijatno iskustvo. Trudimo se da odagnamo strah od stomatološke intervencije, što je posebno važno kada su u pitanju deca. Svakom pacijentu se posvećuje dovoljno vremena. Pacijenta upoznajemo sa detaljnim opisom plana terapije i samog postupka terapije. Sve usluge se obavljaju u uslovima stroge sterilizacije i dezinfekcije.

Stomatološka ordinacija Luna Dent Medaković

Beograd, Zvezdara, Veselina Čajkanovića 6 011 7468316 |
065 8888530 |

Stomatološka ordinacija Dr Lazić

Beograd, Zvezdara, Mihaila Bulgakova 20 060 7676720 |
061 1165411 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR LAZIĆ Stomatološka ordinacija Dr Lazić nalazi se u naselju Mirijevo u Beogradu, ulica Mihaila Bulgakova broj 20 i bavi se izradom fiksnih i mobilnih ortodontskih aparata po najpovoljnijim cenama. U prijatnom ambijentu naše ordinacije nudimo Vam kompletnu stomatološku uslugu, uz mogućnost plaćanja na rate. Naša ordinacija opremljena je savremenom stomatološkom opremom i pruža Vam usluge iz svih oblasti stomatologije, održavanja i lečenja zuba za decu i odrasle. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, sve vrste stomatoloških usluga obavljamo kvalitetno i sa garancijom.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR SANJA ĐORĐEVIĆ Dobrodošli u stomatološku ordinaciju Dr Sanja Đorđević. Ordinacija se nalazi na Zvezdari, u Podujevskoj ulici br.23, u blizini Cvetkove pijace i DZ Zvezdara.Ordinacija pruža usluge iz svih oblasti stomatologije, uz primenu savremenih metoda, materijala i opreme.
LOKACIJE
Stomatološke ordinacije Aleksandrovac
Stomatološke ordinacije Aleksinac
Stomatološke ordinacije Aranđelovac
Stomatološke ordinacije Arilje
Stomatološke ordinacije Bačka Topola
Stomatološke ordinacije Bački Petrovac
Stomatološke ordinacije Beška
Stomatološke ordinacije Bogatić
Stomatološke ordinacije Bor
Stomatološke ordinacije Bujanovac
Stomatološke ordinacije Čačak
Stomatološke ordinacije Gornji Milanovac
Stomatološke ordinacije Inđija
Stomatološke ordinacije Ivanjica
Stomatološke ordinacije Jagodina
Stomatološke ordinacije Kikinda
Stomatološke ordinacije Kladovo
Stomatološke ordinacije Knjaževac
Stomatološke ordinacije Kragujevac
Stomatološke ordinacije Kraljevo
Stomatološke ordinacije Kruševac
Stomatološke ordinacije Lebane
Stomatološke ordinacije Leskovac
Stomatološke ordinacije Loznica
Stomatološke ordinacije Mali Zvornik
Stomatološke ordinacije Negotin
Stomatološke ordinacije Niš
Stomatološke ordinacije Novi Pazar
Stomatološke ordinacije Novi Sad
Stomatološke ordinacije Palić
Stomatološke ordinacije Pančevo
Stomatološke ordinacije Paraćin
Stomatološke ordinacije Petrovac na Mlavi
Stomatološke ordinacije Pirot
Stomatološke ordinacije Požarevac
Stomatološke ordinacije Požega
Stomatološke ordinacije Prijepolje
Stomatološke ordinacije Ruma
Stomatološke ordinacije Šabac
Stomatološke ordinacije Smederevo
Stomatološke ordinacije Smederevska Palanka
Stomatološke ordinacije Sokobanja
Stomatološke ordinacije Sombor
Stomatološke ordinacije Sremska Kamenica
Stomatološke ordinacije Sremski Karlovci
Stomatološke ordinacije Stara Pazova
Stomatološke ordinacije Subotica
Stomatološke ordinacije Temerin
Stomatološke ordinacije Trstenik
Stomatološke ordinacije Užice
Stomatološke ordinacije Valjevo
Stomatološke ordinacije Velika Plana
Stomatološke ordinacije Vladičin Han
Stomatološke ordinacije Vranjska Banja
Stomatološke ordinacije Vrbas
Stomatološke ordinacije Vrnjačka Banja
Stomatološke ordinacije Žabalj
Stomatološke ordinacije Zaječar
Stomatološke ordinacije Zrenjanin
Back to Top