Stomatološke ordinacije Savski venac

Registruj se
Prijavi se
Stomatološke ordinacije Savski venac
dental-clinic-stomatoloska-ordinacija-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA BEOGRAD DENTAL CLINIC Stomatološka ordinacija Dental Clinic osnovana je 1998, a za gotovo dve decenije postojanja postala je sinonim za profesionalno, stručno i vrhunsko pružanje svih vrsta stomatoloških usluga.
Osnivač Dental Clinic je dr Vesna Lazić, specijalista stomatološke protetike sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa bezmetalnom keramikom, protetikom na implantatima i sanaciji svih vrsta poremećaja zagrižaja, stručnjak u estetskoj restaurativnoj stomatologiji i primeni CAD/CAM tehnologije.
U ordinaciji Dental Clinic možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga (terapija laserom, estetski ispuni, beljenje zuba, CAD/CAM, fasete, implantologija, oralna hirurgija, protetika, parodontologija, ortodoncija i endodoncija), koje su u dosluhu sa svim najsavremenijim svetskim metodama u ovoj medicinskoj oblasti i uz korišćenje najboljih stomatoloških alata i materijala.
Prvi pregled je besplatan, na kojem ćete saznati sve o svom stomatološkom problemu, istovremeno i dobiti informaciju o metodama i načinima kako se on može rešiti i to na što efikasniji i bezbolniji način.
dental-studio-savic-&-team-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA BEOGRAD DENTAL STUDIO SAVIĆ & TEAM Dental Studio Savić & Team čini tim stručnjaka iz oblasti stomatologije sa dugogodišnjim iskustvom i velikim brojem zadovoljnih pacijenata.
Ordinacija je od 2006.
do 2015.
godine uspešno radila u Gospodar Jevremovoj ulici, a od februara 2016.
poslujemo u većem i savremeno opremljenom prostoru u Birčaninovoj ulici.
Pružamo sve usluge iz oblasti savremene stomatologije sa najsavremenijom aparaturom i materijalom.
Pratimo svetske trendove i u mogućnosti smo da odgovorimo na sve izazove.
stomatoloska-ordinacija-omnident-stomatologija-stomatoloske-ordinacije
Stomatološka ordinacija OMNIDENT STOMATOLOGIJA u Beogradu je deo porodične stomatološke tradicije duge više od tri decenije, ali i simbol moderne i kvalitetne stomatologije.
Osnovali su je dr Gordana i dr Dražen Burgermajster.
stomatoloska-ordinacija-gentle-touch-dental-centar-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD GENTLE TOUCH DENTAL CENTAR Naše stomatološke usluge pružamo u savremenom i modernom ambijentu koristeći najnovija saznanja i poslednju reč tehnike vodeći računa da Vam sve vreme tretmana bude što prijatnije i da uz našu pomoć savladate strah od stomatoloških intervencija. Stručno osoblje svojim znanjem i umećem osposobljeno je da pruži najkvalitetniju uslugu estetske stomatologije i popravke zuba, savladavajući sa lakoćom i najzahtevnije estetske probleme. Budite slobodni i kontaktirajte nas za više informacija na koji način možemo Vama i Vašoj porodici podariti lep i zdrav osmeh koji traje večno.
stomatoloska-ordinacija-roda-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE BEOGRAD STOMATOLOSKA ORDINACIJA RODA Stomatološka ordinacija “Roda” je ponosna na pružanje stručnih i pristupačnih usluga u svim oblastima stomatologije od 2004.
godine.
Širok spektar stomatoloških delatnosti, od opštih, restorativnih do kozmetičkih, uključujući – beljenje zuba, porcelanske i kompozitne fasete, implantate, sve vrste protetskih nadoknada, ortopediju vilica, lečenje kanala korena zuba i mnoge druge, obavlja iskusan tim vrsnih stomatologa i sertifikovanog osoblja.
stomatoloska-ordinacija-anadent-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Anadent

Beograd, Savski venac, Admirala Geprata 6 011 7620613
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA U BEOGRADU.
Usluge koje vršimo obuhvataju sve oblasti savremene stomatologije: KONZERVATIVA STOMATOLOGIJA, PROTETIKA, DEČIJA i PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA, PARODONTOLOGIJA, ORTODONCIJA.
Ukoliko je potrebno i ako to usluga zahteva dr Gvozdenović angažuje eminentne stručnjake sa Stomatološkog fakulteta univerziteta u Beogradu.
Stomatološka ordinacija ANADENT od svog osnivanja stavlja akcenat na brzu i kvalitetnu uslugu koja prati najnovija dostignuća savremene stomatologije i koristi najkvalitetnije materijale današnjice.
U prijatnom i opuštenom ambijentu naše ordinacije sačekaće vas ljubazna doktorka koja će zajedno sa vama pokušati da vas oslobodi svih bezrazložnih strahova vezanih za stomatološke inervencije i da vam ponudi rešenje za vas koje će biti finansijski prihvatljivo.
Ukoliko vam je stalo da održite zdravlje vaših zuba i usta možete postati naš klijent a mi ćemo vam omogućiti da vam odlazak stomatologu postane nešto normalno i prijatno.
Pregled i saveti su besplatni, a ako postanete naš redovan klijent moći ćete da uživate u raznim beneficijama koje uvek odobravamo.
Studenti u našoj ordinaciji imaju stalan popust na sve usluge.
Kod nas postoje povoljni porodični paketi.
Ukoliko ste zainteresovani javite se i mi ćemo se potruditi da dobijete kvalitetnu uslugu – estetsku i funkcionalnu.
stomatoloska-ordinacija-dentalpro-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija DentalPro

Beograd, Savski venac, Kralja Milutina 48 011 3616150
Stomatološka ordinacija u Beogradu.
Mr sci Dr Milka Živadinović
dom-zdravlja-clinicanova-stomatoloske-ordinacije

Dom zdravlja Clinicanova

Beograd, Savski venac, Višegradska 26 011 7151777
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA.
Zdravlje i lepota usta i zuba su deo opšteg telesnog i mentalnog zdravlja.
Lepota zdravog osmeha doprinosi sticanju samopouzdanja i sigurnosti, što je izuzetno značajno u privatnom i poslovnom životu svake osobe.
Tajna lepog osmeha, prvenstveno, je u zdravim i čistim, dakle negovanim ustima.
Voditi računa o svom oralnom zdravlju ne treba da bude luksuz, već rutina!
U mogućnosti smo da unapredimo Vaše oralno zdravlje, nizom preventivnih intervencija, lečenjem zuba ili rešavanjem drugih problema u usnoj regiji, koje zahtevaju protetsko, oralno- hirurško ili ortodontsko zbrinjavanje.
Za Vas organizujemo pružanje usluga, u kratkim vremenskim rokovima, kao i mimo regularnog radnog vremena.
stomatoloska-ordinacija-mitrovic-dent-stomatoloske-ordinacije
Stomatološku ordinaciju Mitrović dent osnovao je u junu 2010 godine dr Andrej Mitrović.
Korišćenjem najsavremenije stomatološke opreme i materijala, u mogućnosti smo da efikasno i kvalitetno odgovorimo svim Vašim potrebama.
Ova savremeno opremljena ordinacija Vam pruža usluge konzervativnog i endodontskog lečenja zuba, estetske i rekonstruktivne stomatologije, stomatološke protetike, oralne hirurgije i implantologije, paradontologije kao i ortodoncije.
U veoma prijatnom ambijentu naše ordinacije, svakodnevno Vam stojimo na raspolaganju, gde uz stomatološki pregled možete dobiti sve informacije i savete o metodama koje sprovodimo.
Trudimo se da sa našim pacijentima uspostavimo odnos uzajamnog poverenja i razumevanja i da tako njihov boravak u ordinaciji učinimo prijatnim i opuštenim.
stomatoloska-ordinacija-perovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJE PEROVIĆ Specijalistička ordinacija Dr.
Perović Dentistry (Beograd) – pruža sve vrste tretmana zuba.
Posle pionirskog početka u implantologiji godine 1970.
prof.
Dr.
Jovan Perović je uspešni stručnjak u implantologiji kod nas i bazirajući njegovo veliko iskustvo bavljenja stomatologijom još od 1957.godine, i autora preko 15 objavljenih knjiga i primaoca mnogobrojnih društvenih priznanja nama je bilo mnogo lakše da sav raskoš i iskustvo stomatološkog umeća usmerimo u profesionalni odnos prema pacijentima.
Specijalista stomatolog Perović Dr.
Goran 31 godina iskustva, Dr.
Božidar Perović i Dr.
Ivana Rakočević, perspektivni doktori stomatološkog domena sada, kada su mu otvorena sva vrata porodičnog kvaliteta, pouzdanosti, iskustva i umeća u radu, koristeći najsavremeniju opremu i najkvalitetnije materijale svetski renomiranih proizvođača.
Pouzdanost i kvalitet našeg rada upotpunjuju i dve sestre Mirjana Pumpalović i Sanja Jakovljević, uvek spremne da pomognu pacijentu i da naprave prijatnu atmosferu.
Predstavlja nam veliko zadovoljstvo da Vaš boravak u ambijentu opuštene smirene atmosfere izazovemo zadovoljstvo i osmeh na vašem licu jer su to najlepši pokazatelji našeg rada i truda.
Vaša poseta stomatologu je sigurno potpuno bezbolna što garantuje poslednja generacija anestetika.
Najmoderniji materijali i tehnologije u kombinaciji sa dugogodišnjim iskustvom, sigurno će zadovoljiti sve vaše zdravstvene i estetske potrebe.
Mi sa naše strane Vam garantujemo najviši standard usluga i povoljne cene.
stomatoloska-ordinacija-dr-dasic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR DAŠIĆ Stomatološka ordinacija dr Dašić je osnovana 2006.godine.
Nalazi se na adresi Vojvode Milenka 6 na Savskom Vencu.
Nudimo Vam sve vrste stomatoloških usluga, po veoma povoljnim cenama.
stomatoloska-ordinacija-dr-vladimir-perovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR VLADIMIR PEROVIĆ Dobrodošli na internet stranicu Stomatološke Ordinacije Dr Vladimir Perović.
Ova moderno opremljena ordinacija vam stoji na raspolaganju i uvereni smo da ukoliko nas izaberete da ćete biti izuzetno zadovoljni kvalitetom usluge.
Ukoliko vas nešto zanima, kontaktirajte nas ili dođite lično.
stomatoloska-ordinacija-pesoni-dent-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA PESONI DENTStomatološku ordinaciju "Pesoni Dent" pronaći ćete na Savskom vencu, u Lominoj ulici broj 5, u TC Zeleni Venac, na drugom spratu, u Beogradu.
Vlasnica ordinacije i stomatolog dr Marijana Janković u saradnji sa svojim stručnim timom, nastoji da Vam omogući da se osmehnete sa samopouzdanjem u svakoj prilici.
Osnovna delatnost naše ordinacije ogleda se u pružanju kompletne stomatološke usluge svojim pacijentima.
dental-studio-dr-vladimir-busetic-stomatoloske-ordinacije

Dental studio Dr Vladimir Bušetić

Beograd, Savski venac, Gavrila Principa 26 011 262769
STOMATOLOSKE ORDINACIJE DENTAL STUDIO DR VLADIMIR BUŠETIĆ Stomatološka ordinacija Dr Bušetić osnovana je 1999.god kao porodična delatnost.
Stručnost osoblja, vrhunski kvalitet usluga, rad sa najsavremenijim materijalima i pristupačne cene naša su najbolja preporuka!
Sve intervencije su bezbolne!
Ordinacija se nalazi na uglu ulica Kameničke i Gavrila Principa, tik uz Ekonomski fakultet.
Pregled je besplatan!
dental-bb-stomatoloska-ordinacija-stomatoloske-ordinacije

Dental BB stomatološka ordinacija

Beograd, Savski venac, Admirala Geprata 13 011 6684658
STOMATOLOSKE ORDINACIJE DENTAL BB STOMATOLOŠKA ORDINACIJA Dental BB stomatološka ordinacija nalazi se u ulici Admirala Geprata br.13 u Beogradu, opština Savski Venac.
Vlasnik ordinacije je dr Biljana Božić, koja se privatnom praksom bavi dvadeset sedam godina.Od samog početka, a tako i danas, želja nam je da privatnoj stomatološkoj praksi damo jednu novu dimenziju.
Na prvom mestu kvalitetnom i stručnom uslugom, kao i posebnim pristupom pacijentima bilo kog životnog doba oni bili.
stomatoloska-ordinacija-dentonio-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dentonio

Beograd, Savski venac, Kneza Miloša 93/I 011 3611774
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIAJ DENTONIO Naša ordinacija se nalazi u centru grada u ulici Kneza Miloša 93.
Posedujemo najsavremeniju stomatološku opremu i radimo sa najkvalitetnijim materijalima.Takođe, koristimo i kompjutersku stomatološku opremu koja obezbeđuje preciznost i garantuje kvalitet usluga koje pružamo.
stomatoloska-ordinacija-proestetik-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Proestetik

Beograd, Savski venac, Jug Bogdanova 23 011 2620817
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA PROESTETIK - Komplikovano vađenje zuba – gde usled oblika položaja ili stanja zuba postoje otežavajuće okolnosti tokom procesa vađenja zuba. - Hirurško vađenje zuba – delimično iznikli zubi, zubi koji su u vilici i nemaju mogućnost da izbiju. - Apikotomija – odsecanje vrha korena uklanjanje zapaljenskog procesa na vrhu korena kada je onemogućeno konzervativno lečenje. - Cistektomija – odstanjivanje cisti na zubima ili u viličnoj - kosti. - Frenektomija – presecanje niskih pripoja usne ili obraza za desni u cilju sprečavanja povlačenja desni i razmicanja zuba. - Preprotetska hirurgija - Rezanj operacije
stomatoloska-ordinacija-dental-v-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dental V

Beograd, Savski venac, Sarajevska 83 011 4061920
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJE DENTAL V Stomatoloska ordinacija u kojoj je vasa zelja i osmeh najbitnija stvar.
Trudicemo se da nasom strucnoscu, ljubaznim pristupom i strpljenjem razbijemo sve predrasude o tome da je zubar nesto strasno.
Zadovoljan pacijent je nasa zelja i nas lajt motiv.
Dodjite da zajedno razbijemo predrasude o tome da je poseta stomatologu strasna stvar.
stomatoloska-ordinacija-beo-smile-design-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA BEO SMILE DESIGN Prva ordinacija je osnovana 1984.godine.
Danas se ordinacija nalazi se u užem centru grada i opremljena je najsavremenijom tehnologijom iz oblasti stomatologije.
Okuplja stomatologe koji obavljaju usko specijalizovane segmente u postupcima lečenja i izrade zubne nadoknade.
Preventivna stomatologija, estetska stomatologija, implantologija, oralna hirurgija, stomatološka protetika, dečija stomatologija, izrada titanijumskih nadoknada, neke su od usluga koje Vam nudimo. U saradnji sa savremenom laboratorijom, u mogućnosti smo da precizno i adekvatno izađemo u susret i najzahtevnijim pacijentima.
Uz savremenu dijagnostiku obezbeđujemo najbolja rešenja i savete za svaki zdravstveni i estetski problem u skladu sa Vašim zahtevima i mogućnostima.
Sve naše radove odlikuje vrhunski kvalitet i dugotrajnost.
stomatoloska-ordinacija-dr-ana-basic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dr Ana Bašić

Beograd, Savski venac, Risanska 5 011 2682891
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR ANA BAŠIĆ Stomatološka ordinacija Dr Ana Bašić nalazi se u ulici Risanska 5 na opštini Savski venac.Naša ordinacija pruža profesionalnu i kvalitetna uslugu stomatoloških intervencija.
U cilju postizanja vrhunskih rezultata i visokog nivoa profesionalnosti ordinacija sarađuje sa renomiranim specijalistima iz svih oblasti stomatologije.
stomatoloska-ordinacija-inova-dent-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Inova Dent

Beograd, Savski venac, Dr Aleksandra Kostića 2 011 2681234
STOMATOLOSKA ORDINACIJA INOVA DENT Stomatološka ordinacija Inova Dent nalazi se na Savskom Vencu, u Beogradu, u ulici Dr Aleksandra Kostića br.2.
Prateći najviše svetske standarde iz oblasti stomatologije ordinaciju već dvadeset dve godine uspešno vodi Dr Borislav Đuričić.
stomatoloska-ordinacija-profidens-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Profidens

Beograd, Savski venac, Dr Aleksandra Kostića 19 011 3621417
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA PROFIDENS Pružamo sve vrste stomatoloških usluga.Naš tim stručnjaka, garantuje da će vaš problem biti rešen brzo, efikasno i kvalitetno.
LOKACIJE
Stomatološke ordinacije Aleksandrovac
Stomatološke ordinacije Aleksinac
Stomatološke ordinacije Aranđelovac
Stomatološke ordinacije Arilje
Stomatološke ordinacije Bačka Topola
Stomatološke ordinacije Bački Petrovac
Stomatološke ordinacije Beška
Stomatološke ordinacije Bogatić
Stomatološke ordinacije Bor
Stomatološke ordinacije Bujanovac
Stomatološke ordinacije Čačak
Stomatološke ordinacije Gornji Milanovac
Stomatološke ordinacije Inđija
Stomatološke ordinacije Ivanjica
Stomatološke ordinacije Jagodina
Stomatološke ordinacije Kikinda
Stomatološke ordinacije Kladovo
Stomatološke ordinacije Knjaževac
Stomatološke ordinacije Kragujevac
Stomatološke ordinacije Kraljevo
Stomatološke ordinacije Kruševac
Stomatološke ordinacije Lebane
Stomatološke ordinacije Leskovac
Stomatološke ordinacije Loznica
Stomatološke ordinacije Mali Zvornik
Stomatološke ordinacije Negotin
Stomatološke ordinacije Niš
Stomatološke ordinacije Novi Pazar
Stomatološke ordinacije Novi Sad
Stomatološke ordinacije Palić
Stomatološke ordinacije Pančevo
Stomatološke ordinacije Paraćin
Stomatološke ordinacije Petrovac na Mlavi
Stomatološke ordinacije Pirot
Stomatološke ordinacije Požarevac
Stomatološke ordinacije Požega
Stomatološke ordinacije Prijepolje
Stomatološke ordinacije Ruma
Stomatološke ordinacije Šabac
Stomatološke ordinacije Smederevo
Stomatološke ordinacije Smederevska Palanka
Stomatološke ordinacije Sokobanja
Stomatološke ordinacije Sombor
Stomatološke ordinacije Sremska Kamenica
Stomatološke ordinacije Sremski Karlovci
Stomatološke ordinacije Stara Pazova
Stomatološke ordinacije Subotica
Stomatološke ordinacije Temerin
Stomatološke ordinacije Trstenik
Stomatološke ordinacije Užice
Stomatološke ordinacije Valjevo
Stomatološke ordinacije Velika Plana
Stomatološke ordinacije Vladičin Han
Stomatološke ordinacije Vranjska Banja
Stomatološke ordinacije Vrbas
Stomatološke ordinacije Vrnjačka Banja
Stomatološke ordinacije Žabalj
Stomatološke ordinacije Zaječar
Stomatološke ordinacije Zrenjanin
Back to Top