Stomatološke ordinacije Karaburma

Registruj se
Prijavi se
Stomatološke ordinacije Karaburma
stomatoloska-ordinacija-dr-maja-cvetkovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA MAJA CVETKOVIĆ Stomatološka ordinacija se nalazi u Beogradu, u ulici Dragoslava Srejovica 72p, na granici opstina Karaburma i Mirijevo.
Savremeno opremljena ordinacija sa timom iskusnih doktora stomatologije pruzice vam kvalitetne stomatoloske usluge po pristupacnim cenama.
Zadovoljni pacijenti jesu i uvek ce biti nas primarni cilj.
Posebnu paznju posvecujemo izboru materijala visokog kvaliteta, kao i higijeni zubarske ordinacije i stomatoloskih instrumenata.

Klinika Impuls

Beograd, Karaburma, Višnjička 91a 011 2970702
Preventivna stomatologija. Dečija stomatologija. Pregledi konsultacije i saveti, Parodontologija, Implantologija, Protetika, Ortodoncija, Rekonstruktivna stomatologija. Stomatologija. U okviru klinike IMPULS je i savremeno opremljena stomatološka ordinacija u kojoj možete dobiti sve stomatološke usluge na jednom mestu. Tim stručnjaka i konsultanata obezbeđuje da Vaš dolazak stomatologu bude prijatno iskustvo, uz vrhunsku stomatološku uslugu i najbolje terapijsko resenje.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOŠKA ORDINACIJA I ZUBOTEHNIČKA LABORATORIJA DENTAS M Naš ambijent koga čine stomatološka ordinacija i zubotehnička laboratorija kao jedna celina,pruža našim pacijentima mogućnost da na jednom mestu dobiju sve sto današnja savremena stomatologija zahteva. Pod tim podrazumevamo,pre svega brzu i kvalitetnu uslugu,što kao rezultat ima Vaš blistaviji osmeh. Kao imperativ današnjice posebnu pažnju polažemo na higijenu naših prostorija,sterilnost instrumenata,koje održavamo savremenim aparatima za sterilizaciju (autoklav MELAG klase B) Stalnom edukacijom pratimo nova dostignuća u stomatologiji koja primenjujemo u našem radu,koristeći najsavemenije materijale.

Stomatološka ordinacija Vladimir Milosavljević

Beograd, Karaburma, Dragoslava Srejovića 44 011 2971911 |
063 7726418 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA VLADIMIR MILOSAVJEVIĆ Stomatološka ordinacija "Milosavljević" predvođena dr Vladimirom, ponudiće Vam na jednom mestu učinkovite metode lečenja i popravke zuba. Iza sebe dr Vladimir ima stručni tim specijalista iz različitih oblasti zahvaljujući kojima smo u mogućnosti da Vam pružimo sve stomatološke usluge. Prilikom svog rada koristimo najsavremenije metode lečenja i materijale koji nam olakšavaju pristup pacijentima i popravku njihovih zuba.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR NATAŠA ĐUKIĆ Stomatološka ordinacija nalazi se u Beogradu, na Paliluli, na adresi Vojvode Micka Krstića 1b u Beogradu, u modernom poslovno-stambenom kompleksu Dunavske terase. Savremeno opremljena ordinacija nudi Vam na jednom mestu siroku paletu stomatoloških usluga, koje ce učiniti da Vaši zubi budu savršeno zdravi i estetski lepi.

Stomatološka ordinacija Dental Protect

Beograd, Karaburma, Vojvode Micka Krstića 1j/s3 011 4091604 |
064 4040335 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTAL PROTECT Stomatološka ordinacija Dental Protect pruža profesionalnu i kvalitetnu stomatološku uslugu, u modernoj ordinaciji koja poseduje najsavremeniju opremu.Garant našeg kvaliteta su stručnost, visokokvalitetni materijali i procedure koje koristimo u radu, kako bismo postigli vrhunske standarde u lečenju naših pacijenata.

Stomatološka ordinacija Kordent

Beograd, Karaburma, Dragoslava Srejovića 72e 011 3432147 |
064 1174649 |
SSTOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA KORDENTStomatološka ordinacija "Kordent" nalazi se na granici sa Mirijevom, na Karaburmi u ulici Dragoslava Srejovića broj 72e. Preciznije rečeno možete nas pronaći nedaleko od okretnice autobusa broj 23, 25 i 16. Opseg naših poslova obuhvata kompletnu stomatološku uslugu uz najviši vid profesionalnosti pri radu. Više od 30 godna dr. Korać Milić se bavi stomatološkom praksom.

Stomatološka ordinacija Ana Ivanović

Beograd, Karaburma, Marijane Gregoran 25 011 2782763 |
064 1806628 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA ANA IVANOVIĆ Mi nudimo usluge iz domena opšte i estetske stomatologije u prijatnom ambijentu u ulici Marijane Gregoran 25, na Karaburmi. Naš tim ljubaznih stomatologa će se potruditi da Vaše potrebe budu uvek u prvom planu. Mi negujemo preventivni pristup u zbrinjavanju i trudimo se da plan terapije bude uvek najbolji za svakog individualnog pacijenta. Svaki tretman se detaljno obrazlaže, sa svim mogućim prednostima i nedostacima i pacijent zajedno sa našim timom učestvuje u odluci i izboru terapije.

Stomatološka ordinacija Zib Zub

Beograd, Karaburma, Garsije Lorke 2b 011 2780944 |
064 9923455 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA ZIB ZUB Stomatološka ordinacija Zib Zub je privatna stomatološka praksa sa izuzetnom domaćom i stranom reputacijom i dugogodišnjom tradicijom. Imamo veliko iskustvo u svim aspektima estetske i rekonstruktivne stomatologije, kao i implantologije, oralne hirurgije, ortodoncije, endodoncije, protetike i dečije stomatologije.Sa ciljem da našim pacijentima ponudimo samo najbolje u radu koristimo najsavremeniju opremu i materijale, što nam omogućava da uspešno rešimo svaki Vaš stomatološki problem.
LOKACIJE
Stomatološke ordinacije Aleksandrovac
Stomatološke ordinacije Aleksinac
Stomatološke ordinacije Aranđelovac
Stomatološke ordinacije Arilje
Stomatološke ordinacije Bačka Topola
Stomatološke ordinacije Bački Petrovac
Stomatološke ordinacije Beška
Stomatološke ordinacije Bogatić
Stomatološke ordinacije Bor
Stomatološke ordinacije Bujanovac
Stomatološke ordinacije Čačak
Stomatološke ordinacije Gornji Milanovac
Stomatološke ordinacije Inđija
Stomatološke ordinacije Ivanjica
Stomatološke ordinacije Jagodina
Stomatološke ordinacije Kikinda
Stomatološke ordinacije Kladovo
Stomatološke ordinacije Knjaževac
Stomatološke ordinacije Kragujevac
Stomatološke ordinacije Kraljevo
Stomatološke ordinacije Kruševac
Stomatološke ordinacije Lebane
Stomatološke ordinacije Leskovac
Stomatološke ordinacije Loznica
Stomatološke ordinacije Mali Zvornik
Stomatološke ordinacije Negotin
Stomatološke ordinacije Niš
Stomatološke ordinacije Novi Pazar
Stomatološke ordinacije Novi Sad
Stomatološke ordinacije Palić
Stomatološke ordinacije Pančevo
Stomatološke ordinacije Paraćin
Stomatološke ordinacije Petrovac na Mlavi
Stomatološke ordinacije Pirot
Stomatološke ordinacije Požarevac
Stomatološke ordinacije Požega
Stomatološke ordinacije Prijepolje
Stomatološke ordinacije Ruma
Stomatološke ordinacije Šabac
Stomatološke ordinacije Smederevo
Stomatološke ordinacije Smederevska Palanka
Stomatološke ordinacije Sokobanja
Stomatološke ordinacije Sombor
Stomatološke ordinacije Sremska Kamenica
Stomatološke ordinacije Sremski Karlovci
Stomatološke ordinacije Stara Pazova
Stomatološke ordinacije Subotica
Stomatološke ordinacije Temerin
Stomatološke ordinacije Trstenik
Stomatološke ordinacije Užice
Stomatološke ordinacije Valjevo
Stomatološke ordinacije Velika Plana
Stomatološke ordinacije Vladičin Han
Stomatološke ordinacije Vranjska Banja
Stomatološke ordinacije Vrbas
Stomatološke ordinacije Vrnjačka Banja
Stomatološke ordinacije Žabalj
Stomatološke ordinacije Zaječar
Stomatološke ordinacije Zrenjanin
Back to Top