Stomatološke ordinacije Valjevo

Registruj se
Prijavi se
Stomatološke ordinacije Valjevo
stomatoloska-ordinacija-viva-dent-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA VIVA DENT U našoj stomatološkoj ordinaciji možete dobiti sledeće usluge: lečenje zuba, vađenje zuba, izrada proteza i keramičkih krunica, dečija stomatologija, bolesti usta, oralna hirurgija, estetska hirurgija, implantologija.
stomatoloska-ordinacija-dr-dejan-grozdanovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR DEJAN GROZDANOVIĆ Stomatološka ordinacija “dr Dejan Grozdanović” osnovana je 1998.godine u Valjevu.
U ordinaciji su angažovani dr Grozdanović, stomatolog i dr Mića Ilić, oralni hirurg kao i dve asistentkinje (stomatološka sestra Ivana Glišić i stomatološka sestra Tanja Ašković).
Tokom proteklih 13 godina, ordinacija je prevalila dug put od male ordinacije koja je zapošljavala jednog doktora i jednog asistenta do moderne stomatološke ustanove koja pruža sve usluge koje nudi današnja stomatologija.
Kako smo rasli i širili spektar usluga tako se i broj pacijenata povećavao tako da se možemo pohvaliti da danas imamo pacijente na svim kontinentima, što je, nadamo se, vrlo jasna potvrda kvaliteta naših usluga.
Kako dosta polažemo u opremu kojom izvodimo intervencije, krajem 2011.godine nabavili smo najnoviju stomatološku opremu, proširili i preuredili enterijer i uveli dvokratno radno vreme.
U planu je i uvođenje posebnih sadržaja za naše najmlađe pacijente.
stomatoloska-ordinacija-mladenovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA MLADENOVIĆ Stomatološka ordinacija Stomatolog koja je osnovana 15.
maja 1993 godine na čelu sa Dr.
Slavoljubom Mladenovićem zajedno sa Dr.
Nikolom Mladenovićem i asistentom Gordanom Pokrajac čini vrhunski tim koji će Vam uvek izaći u susret i vaše stomatološke probleme i zahteve rešiti na najmoderniji i ujedno najbezbolniji načn.
Pored vrhunske opreme tu su i visoko kvalitetni materijali koji će zajedno sa dve decenije iskustva i usavršavanja našeg tima, vašem osmehu podariti sjaj o kakvom ste oduvek sanjali.
Dr.Slavoljub Mladenović, specijalista ortopedije vilice poseduje zavidno iskustvo i tokom svoje karijere nailazio je na razne probleme, kao i na različite zahteve svojih pacijenata koje je zahvaljujući svojim sposobnostima i veštinama, uz svoj tim, uspešno rešavao.
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili sugestija, biće nam zadovoljstvo da Vam izađemo u susret i odgovorimo u najkraćem roku i na taj način ostvarimo zajedničke ciljeve, lepši osmeh i kvalitetnije usluge.
stomatoloska-ordinacija-novakovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA NOVAKOVIĆ Stomatološka ordinacija Novaković raspolaže sa dve ordinacije i savremenom pratećom opremom neophodnom za obavljanje svih stomatoloških intervencija.
Od 2012.godine opremili smo hiruršku salu koja omogućava obavljanje svih oralnohirurških intervencija kao i ugradnju dentalnih implanata.
stomatoloska-ordinacija-stanarevic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA STANAREVIĆ Stomatološka ordinacija Stanarević je otvorena 1989.godine.
Prvobitno je bila u ulici Ljube Kovačevića.
Sada se nalazi u ulici dr Pantića 114 i opremljena je savremenom opremom koja omogućava kvalitetne i bezbedne intervencije.
Dr Gorana Tomić Stanarević i dr Zoran Stanarević učestvuju na mnogobrojnim seminarima i kongresima iz oblasti stomatologije, što uz njihovo ogromno iskustvo garantuje kvalitetnu uslugu za pacijente svih uzrasta.
Prilikom intervencija koristi se materijal koji zadovoljava najviše standarde.
Dođite i po pristupačnim cenama uverite se u kvalitet naših usluga.
stomatoloska-ordinacija-divjak-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Divjak

Valjevo, Čika Ljubina 17 014 237688
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DIVJAK Znanjem i iskustvom našeg stučnog tima, nastojimo da svakom od Vas omogućimo da ima zdrave i lepe zube.U veoma prijatnoj opuštajućoj atmosferi, dočekaće Vas naše profesionalno osoblje i ponuditi Vam kompletnu stomatološku uslugu.
stomatoloska-ordinacija-selenic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA SELENIĆ Za nas je svaki pacijent poseban, posvećujemo mu se maksimalno i predano.
Spremnost naših doktora da saslušaju pacijenta u potpunosti i udruženim snagama dođu do najboljeg rešenja za svakog pacijenta ponaosob je ono što nas izdvaja od drugih!
LOKACIJE
Stomatološke ordinacije Aleksandrovac
Stomatološke ordinacije Aleksinac
Stomatološke ordinacije Aranđelovac
Stomatološke ordinacije Arilje
Stomatološke ordinacije Bačka Topola
Stomatološke ordinacije Bački Petrovac
Stomatološke ordinacije Beška
Stomatološke ordinacije Bogatić
Stomatološke ordinacije Bor
Stomatološke ordinacije Bujanovac
Stomatološke ordinacije Čačak
Stomatološke ordinacije Gornji Milanovac
Stomatološke ordinacije Inđija
Stomatološke ordinacije Ivanjica
Stomatološke ordinacije Jagodina
Stomatološke ordinacije Kikinda
Stomatološke ordinacije Kladovo
Stomatološke ordinacije Knjaževac
Stomatološke ordinacije Kragujevac
Stomatološke ordinacije Kraljevo
Stomatološke ordinacije Kruševac
Stomatološke ordinacije Lebane
Stomatološke ordinacije Leskovac
Stomatološke ordinacije Loznica
Stomatološke ordinacije Mali Zvornik
Stomatološke ordinacije Negotin
Stomatološke ordinacije Niš
Stomatološke ordinacije Novi Pazar
Stomatološke ordinacije Novi Sad
Stomatološke ordinacije Palić
Stomatološke ordinacije Pančevo
Stomatološke ordinacije Paraćin
Stomatološke ordinacije Petrovac na Mlavi
Stomatološke ordinacije Pirot
Stomatološke ordinacije Požarevac
Stomatološke ordinacije Požega
Stomatološke ordinacije Prijepolje
Stomatološke ordinacije Ruma
Stomatološke ordinacije Šabac
Stomatološke ordinacije Smederevo
Stomatološke ordinacije Smederevska Palanka
Stomatološke ordinacije Sokobanja
Stomatološke ordinacije Sombor
Stomatološke ordinacije Sremska Kamenica
Stomatološke ordinacije Sremski Karlovci
Stomatološke ordinacije Stara Pazova
Stomatološke ordinacije Subotica
Stomatološke ordinacije Temerin
Stomatološke ordinacije Trstenik
Stomatološke ordinacije Užice
Stomatološke ordinacije Valjevo
Stomatološke ordinacije Velika Plana
Stomatološke ordinacije Vladičin Han
Stomatološke ordinacije Vranjska Banja
Stomatološke ordinacije Vrbas
Stomatološke ordinacije Vrnjačka Banja
Stomatološke ordinacije Žabalj
Stomatološke ordinacije Zaječar
Stomatološke ordinacije Zrenjanin
Stomatološke ordinacije su zdravstvene ustanove u kojima se doktori stomatolozi ili kako ih u narodu zovu zubari, brinu o zdravlju zuba i desni. U stomatološkim ordinacijama vrše se sve vrste stomatoloških usluga kao što su na primer stomatološke usluge iz oblasti: konzervativne stomatologije (popravljanje zuba), paradontologije, oralne hirurgije, protetike, ugradnje zubnih implanata, dečije stomatologije, ortodoncije ili beljenja zuba. Preventivni pregledi kod zubara neophodni su kako biste očuvali oralno zdravlje. Zahvaljujući preventivnim pregledima možete sprečiti da se, na primer, kvar zuba proširi i na pravi Vam veći problem. Kada je u pitanju neka tegoba, kada Vas boli zub ili Vas bole desni i krvare, treba odmah da zakažete pregled kod stomatologa kako biste utvrdili u čemu je problem i otklonili ga na vreme. Često strah ili nelagodnost od predstojećeg tretmana uzrokuju odlaganje odlaska pacijenta kod stomatologa čime se pogoršava postojeći problem i moguće rešenje čini sve zahtevnijim. Strah od bola, čudni i neprijatni zvuci, dugotrajnost postupka, osećaj gađenja, neprijatna iskustva u prošlosti ali i mnogi drugi razlozi sačinjavaju strah od stomatologa. Način prevazilaženja straha je individualan i razlikuje se od uzrasta pacijenta, raspoloživog vremena, neophodnog tretmana. Postoji mnogo stvari koje možete preduzeti da ulepšate svoj osmeh, povratite belinu svojih zuba ali i samopouzdanje koje lep osmeh pruža. Vremenom zubi dobijaju tamne pigmente, troše se, na njima se vrše razne intervencije, ugrađuje im se sve više plombi, sve intenzivnije se skuplja zubni kamenac, i gubitak zuba kao konačan negativan ishod…Briga o poboljšanju estetike, uz očuvanje zdravlja zuba, sastavni je deo svake stmatološke intervencije. Prevaziđite strah i posetite zubara, jer samo zdrav osmeh je i lep osmeh. Stomatolške ordinacije Beograd ili zubarske ordinacije u Beogradu je strana na kojoj su cene stomatoloških usluga i sve informacije u vezi sa stomatološkim uslugama. Treba Vam zamena plombe, popravka zuba i zanimaju Vas cene stomatoloških usluga? Kako naći stomatologa sa preporukom u Beogradu? Sve stomatološke ordinacije u Beogradu su pred Vama. Pogledajte gde se nalaze stomatološke ordinacije u Beogradu, cenovnike, fotografije i detaljne opise stomatoloških usluga. Bilo da Vam treba zamena plombe, popravka zuba sa karijesom, uklanjanje kamenca ili bilo koja usluga iz oblasti paradontologije, protetike, oralne hirurgije, ortodoncije, ugradnje implanata ili izbeljivanje zuba, za sve se obratite nekoj od beogradskih stomatoloških ordinacija koje Vam ovde predstavljamo.
Back to Top