Stomatološke ordinacije Zemun

Registruj se
Prijavi se
Stomatološke ordinacije Zemun
stomatoloska-ordinacija-adriadent-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA BEOGRAD ADRIADENT Specijalistička stomatološka ordinacija Adriadent se nalazi u centru Zemuna u blizini Zemunske bolnice na adresi Bežanijska 48 (ugao ugrinovačke i bežanijske).
Smeštena je u moderno opremljenom prostoru koji raspolaže sa dve stomatološke ordinacije, čekaonicom i kancelarijom.Osnivač je Dr Jadran Stojadinović spec.
ortopedije vilica.
Stomatološki fakultet u Beogradu je završio 2002.godine.
Od tada stiče veštinu i znanje radeći kao polivalentni stomatolog u privatnoj praksi, i pohađajući mnogobrojne kurseve i seminare.
2010.
Godine završava specijalizaciju iz ortopedije vilca na Stomatološkom Fakultetu u Beogradu.
(slika doktora i slika sestre i slike ordinacije).
marinac-dental-studio-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD MARINAC DENTAL STUDIO U predivnom ambijentu naše ordinacije opremljene novom opremom dobićete vrhunsku uslugu.
stomatoloska-ordinacija-zem-dent-stomatoloske-ordinacije
Stomatološka ordinacija ZEM DENT nalazi se u veoma prijatnom enterijeru,u najlepšoj ulici u srcu Zemuna.
Već preko 20 godina uspešno pruža stomatološke usluge svim svojim pacijentima.
Dr Gordana Vukasović svojim dugogodišnjim iskustvom, preciznom dijagnostikom i adekvatnom terapijom brine o oralnom zdravlju pacijenata.
Kvalitetnu uslugu upotpunjuju konstantni edukativni razgovori na temu higijene usne duplje, prilagođene svakom pacijentu ponaosob.
Ordinacija ZEM DENT pruža usluge iz sledećih oblasti: Stomatološke protetike, Bolesti usta i zuba, Ortopedija vilica, Dečije preventivne stomatologije.
Prema potrebi pacijenata, ordinacija ZEMDENT je obezbedila saradnju sa vrhunskim stručnim konsultantima iz ortodoncije, kao i oralne i maksilofacijalne hirurgije.
Prioriteti u radu stomatološke ordinacije ZEMDENT su bezbolne intervencije, sterilnost instrumenata, kvalitetni materijali, higijena radnog prostora kaoi i psihološki pristup svim pacijentima koji poseduju strah.
Mislite o svojim zubima na vreme zakažite BESPLATAN pregled.
implant-centar-stojanovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA BEOGRAD IMPLANT CENTAR STOJANOVIĆ Prim Dr Branislav Stojanović je jedan od utemeljivača implantologije u Srbiji. Bavi se uspešnom ugradnjom poznatih i priznatih implantatskih sitema,ne favorizujući ni jedan brend kao važniji jer je u svetu zabranjeno u stručnoj javnosti favorizovati pojedine implant sisteme u odnosu na druge.Po našem mišljenju to su čiste plaćene reklame što nije validno za struku.
SAMO USPEŠAN IMPLANT JE DOBAR IMPLANT!
FAVORIZOVANJEM POJEDINIH IMPLANT SISTEMA PRIKRIVA SE NEUSPEH I NESTRUČNOST IMPLANTOLOGA KOJI OBIČNO KAŽU DA GA ODBACUJE ORGANIZAM.
Organizam NIKAD ne odbacuje implantat po sistemu antigen- antitelo.
IMPLANTAT SE NAJČEŠĆE GUBI ZBOG NEADEKVATNE UGRADNJE, LOŠE PROCENE KVALITETA I VOLUMENA KOSTI, KAO I LOŠE PROTETSKE NADOKNADE.
stomatoloska-ordinacija-magic-dent-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA.
Ortodoncija.
Ortodoncija se bavi prevencijom, dijagnostikovanjem i ispravljanjem loše postavljenih zuba i okolnih struktura.
Parodontologija.
Parodontologija se bavi zdravljem desni.
Zdrave desni i kost temelj su zdravog zuba, a na dobrim temeljima zubi čvrsto stoje.
Dečija stomatologija.
Deca su posebni pacijenti i traže posebne metode rada.
S njima treba raditi brzo, nestrpljivi su i često jako uplašeni.
Endodoncija.
Endodoncija je oblast stomatologije čiji je je cilj briga o zdravlju zubne pulpe, kao i tkiva koja okružuju koren zuba.
stomatoloska-ordinacija-adamat-stomatoloske-ordinacije
Stomatološka ordinacia ADAMAT vam pruža usluge iz sledećih domena.
Dečija i preventivna stomatologija: Zalivanje fisura, Fluorizacija zuba, Ekstrakcija mlečnih zuba, Kompozitni i GJC ispuni.
Ortopedija vilice: Mobilni i fiksni aparati.
Paradontologija i bolesti usta: Uklanjanje mekih naslaga i ultrazvučno skidanje kamenca, Peskiranje zuba, Kiretaža džepova.
Konzervativna stomatologija: Kompozitni, amalgamski i GJC ispuni; Lečenje zuba.
stomatoloska-ordinacija-dr-mirjana-tanaskovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR MIRJANA TANASKOVIĆ Dr spec.
Mirjana Tanasković osnovala je stomatološku ordinaciju MT 1986.godine, od 1994.
do januara 2015.
godine radili smo na adresi Kneza Sime Markovića 9.
Od januara 2015.
smo na Novom Beogradu, Aleksinačkih rudara 33.
U novoj savremenoj ordinaciji po svetskim standardima odlučili smo se i za novi naziv MYDENTALOFFICE.
Od samog početka kvalitetnom i stručnom uslugom, kao i prijateljskim pristupom, vezali smo za sebe veliki broj zadovoljnih pacijenata.
Potrudili smo se, da se u našem ambijentu osećate prijatno, da kod nas dolazite bez straha, a odlazite zadovoljni.
MYDENTALOFFICE ordinacija takođe pruža i sve stomatološke specijalističke usluge sa posebnim akcentom na ortodontske tretmane najsavremenijim fiksnim i pokretnim ortodontskim aparatima, a pored svog stalnog tima angažuje eminentne stručne saradnike iz svih oblasti stomatologije.
stomatoloska-ordinacija-alta-dent-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ALTA DENT Stomatološka ordinacija Alta Dent nalazi se u naselju Altina u Zemunu, u ulici Ugrinovački put 18, lokal 8.
Vlasnik Stomatološke ordinacije Alta Dent je dr Tanja Eić Preradović, doktor stolmatologije na specijalizaciji iz Stomatološke protetike.
Stomatološka ordinacija Alta Dent pruža sve vrste stomatoloških usluga po razumnim cenama, a da se pri tome ne gubi na kvalitetu radova, jer se u našoj stomatološkoj praksi najviše pažnje obraća na kvalitet rada što proizvodi zadovoljstvo pacijenata i zato se koriste najsavremeniji materijali nemačkih,američkih i japanskih proizvođača, savremena oprema i iskustvo i znanja eminentnih stručnjaka sa kojima sarađujemo iz svih oblasti stomatologije.
stomatoloska-ordinacija-vilena-greda-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA VILENA GREDA Stomatološka ordinacija Vilena greda poseduje više od 50 godina dugu tradiciju uspešnog rada koja se prenosi sa generacije na generaciju.
U prijatnom ambijentu ordinacije koja je smeštena u nizu porodičnih kuća, u mirnom kraju nedaleko od Dunavskog keja, nudimo sve vrste stomatoloških usluga vrhunskog kvaliteta, po pristupačnim cenama.
stomatoloska-ordinacija-dental-corner-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTAL CORNER Stomatološka ordinacija Dental Corner se nalazi u Bulevaru Nikole Tesle 2/2 u blizini hotela Jugoslavija, na samom uglu Bulevara Nikole Tesle i ulice Džona Kenedija, pa otuda i naziv ordinacije.
Do nas se najlakše dolazi autobusima 15, 84 i 706, a nedaleko se nalazi i autobuska stanica linija 17, 73, 81, 81L, 82, 83, 88, 610, 611… Za one koji dolaze kolima u neposrednoj blizini ordinacije se nalazi veliki broj parking mesta.U prijatnoj atmosferi savremeno opremljene ordinacije, o vašem oralnom zdravlju brinu licencirani doktori, Dr Marina Rapić-Glisić i Dr Veljko Rapić.
stomatoloska-ordinacija-dr-kljajic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dr Kljajić

Beograd, Zemun, Dobanovačka 52 011 2610340
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR KLJAJIĆ Stomatološka ordinacija Dr Kljajić nalazi se u Zemunu u ulici Dobanovačka 52.
Nudimo vam sve vrste usluga opšteg tipa stomatologije i potpuno zbrinjavanje na jednom mestu.
Zahvaljujući konstantnom stručnom usavršavanju kao i praćenju najnovijih svetskih trendova i dostignuća u stomatologiji predložićemo vam najbolje rešenje za vaš problem.
Pozovite naš kontakt telefon i dobićete dodatne informacije.
specijalisticka-stomatoloska-ordinacija-dr-karajanev-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE SPECIJALISTIČKA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR KARAJANEV Specijalistička stomatološka ordinacija „Dr.
Karajanev“ postoji dugi niz godina.
Pružamo izuzetno kvalitetne usluge iz svih pblasti stomatologije (popravljanje i vađenje zuba, protetika idr ), naročito iz oblasti ortodoncije, što je rezultat dugogodišnjeg iskustva u radu sa pacijentima svih starosnih dobi.
Nasmejan i zadovoljan pacijent je naša najbolja preporuka i dokaz da svoj posao obavljamo na najbolji mogući način.
stomatoloska-ordinacija-dr-goran-stojakovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR GORAN STOJAKOVIĆ Stomatološka ordinacija Dr Goran Stojaković nalazi se u opštini Zemun u ulici Bežanijska 43.
Ordinacija u kojoj se neguje osmeh.
Pregled, kao i sve vrste konsultacija u ordinaciji su besplatni.
Jedinstven i izuzetno prijatan ambijet u našem stomatološkom centru učiniće da se osećate prijatno, opušteno i bezbedno kao u svom domu.
stomatoloska-ordinacija-vasic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Vasić

Beograd, Zemun, Prvomajska 8 011 2613546 |
062 477222 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA VASIĆ Stomatološka ordinacija Vasić je savremena ordinacija sa iskustvom preko 20 godina.
Na sadašnjoj lokaciji u Zemunu, stoji Vam na raspolaganju već 10 godina.
Ordinacija pruža sve vrste stomatoloških usluga.
Usluge - estetska stomatologija, beljenje zuba, protetika, lečenje zuba, dečija i preventivna stomatologija, oralna hirurgija, uklanjanje kamenca.
stomatoloska-ordinacija-dr-ljubica-jankovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR LJUBICA JANKOVIĆ Stomatološka ordinacija dr Ljubica Janković vam nudi kompletne stomatološke usluge iz sledećih oblasti: - Ortodoncija - Hirurgija - Beljenje zuba - Protetika (specijalista) - Plombiranje, vađenje zuba - Rad sa decom i savetovanje oko oralne nege
stomatoloska-ordinacija-dr-popovic-zemun-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR POPOVIĆ Stomatološka ordinacija Dr Popović je delo višegodišnjeg iskustva i rada u privatnoj praksi i stručnog usavršavanja, čiji je rezultat otvaranje samostalne ordinacije u Zemunu, u ulici Radoja Dakića br.1.Stomatološka ordinacija Dr Popović se nalazi u neposrednoj blizini zemunskog parka, bolnice i sportskog centra “Pinki”.Do nas se lako dolazi autobuskim linijama 15, 45 i 81, a u blizini su i stajališta linija 17, 18, 73, 78, 88 i 611.
stomatoloska-ordinacija-dr-kerkez-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija dr Kerkez

Beograd, Zemun, Elija Fincija 5 011 3757192
STOMATOLOSKE ODINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR KERKEZ Stomatološka ordinacija dr Kerkez se nalazi u Zemun Polju u ulici Elija Fincija 5.
Ono što nas izvaja u odnosu na druge stomatološke ordinacije je kvalitet usluge koju nudimo, pristupačne cene, prijateljska atmosfera, kao i dugogodišnje zadovoljstvo naših pacijenata kojima smo pomogli.
stomatoloska-ordinacija-orto-centar-11080-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA ORTO CENTAR ORTO CENTAR 11080 je stomatološka ordinacija koja se nalazi u samom centru Zemuna, u TC ZEMUNIKUM, Glavna 18, Lokal 42, koja pruža sve vrste najsavremenijih stomatoloških usluga kao i kompletnu uslugu radiološkog snimanja u stomatologiji.
Stomatološka usluga se zasniva na svim vrstama konzervativnog lečenja zuba, protetskih radova, hirških intervencija kao i estetskoj stomatologiji kao što je izbeljivanje zuba, stavljanje cirkona na zube i sl.
stomatoloska-ordinacija-mb-dent-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija MB Dent

Beograd, Zemun, Alaska 40 011 2611469
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOŠKA ORDINACIJA MB DENT U našoj stomatološkoj ordinaciji dočekaće vas ljubazno i nasmejano osoblje koje će vam u prijatnom ambijentu i u potpunoj privatnosti pružiti sve neophodne stomatološke usluge.
Naš cilj je blistav osmeh zadovoljnog pacijenta.
stomatoloska-ordinacija-dr-milovanov-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dr Milovanov

Beograd, Zemun, Zadrugarska 3h 011 3166673
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR MILOVANOV Za nas je svaki pacijent poseban, posvećujemo mu se maksimalno i predano.
Spremnost naših doktora da saslušaju pacijenta u potpunosti i udruženim snagama dođu do najboljeg rešenja za svakog pacijenta ponaosob je ono što nas izdvaja od drugih!
stomatoloska-ordinacija-dr-vrcelj-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija dr Vrcelj

Beograd, Zemun, Avijatičarski trg 2 011 2193433
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR VRCELJ Stomatološka ordinacija Dr Ana Vrcelj nalazi se u Zemunu u ulici Avijatičarski trg 2.
U ordinaciji pacijenta štitimo iskustvom, stručnošću, i stalnim usavršavanjem u struci.
Mi se brinemo o našim pacijentima, vodimo računa o njihovim potrebama i pružamo najbolji stručni savet i tretman.
Kod nas će te naći najbolji način da rešite svoj zdravstveni ili estetski problem.
stomatoloska-ordinacija-dr-josip-simunovic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija dr Josip Šimunović

Beograd, Zemun, Radoja Domanovića 5 011 2100660
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR JOSIP ŠIMUNOVIĆ U našoj ordinaciji možete uraditi sve na jednom mestu.
Jedinstven i lični pristup svakom pacijentu, sa željom da ih oslobodimo straha od same intervencije je ono po čemu se naša ordinacija razlikuje od drugih.
stomatoloska-ordinacija-dr-branislav-andrijevic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dr Branislav Andrijević

Beograd, Zemun, Gorana Kovačića 5a 011 3077466
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR BRANISLAV ANDREJEVIĆ Stomatološka ordinacija Dr Branislav Andrijević nalazi se u Zemunu u ulici Gorana Kovačića 5a.
U tehnološki modernom prostoru nudimo Vam široku paletu stomatoloških usluga.
Naši stomatolozi će učiniti sve da Vaši zubi dugo budu zdravi i lepi.
Posetite nas na našoj adresi u uverite se u našu profesionalnost po veoma povoljnim cenama.
stomatoloska-ordinacija-dentessa-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dentessa

Beograd, Zemun, Dobrovoljačka 1 065 2323426
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTESSA Stomatološka ordinacija Dentessa pruža sve vrste stomatoloških usluga već punih 25 godina.
stomatoloska-ordinacija-dr-vanja-strinic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dr Vanja Strinić

Beograd, Zemun, Laze Jovanovića Porcija 12 065 4242002 |
011 4081286 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR VANJA STRINIĆ Dr Vanja Strinić ordinacija opšte stomatologije nalazi se u mirnom delu Zemuna, između Ugrinovačke i ulice Cara Dušana.
Nastavljamo put koji je pre više od 25 godina započela i utabala Zubna protetika Stojković, sa željom da opravdamo Vaše poverenje.
stomatoloska-ordinacija-tosic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Tošić

Beograd, Zemun, Gornjogradska 11 011 2195469 |
063 8779133 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA TOŠIĆ Stomatološka ordinacija Tošić, nalazi se u ulici Gornjogradska br.
11 (bivša Save Kovačevića), u Zemunu.U veoma prijatnom ambijentu ordinacije,možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga,najsavremenijim metodama i materijalima !
stomatoloska-ordinacija-yugodent-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija YugoDent

Beograd, Zemun, Bulevar Nikole Tesle 38/3 063 7032888
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA YUGODENT Stomatološka ordinacija, radi već 28 godina.
Obavljamo terapiju iz svih oblasti stomatologije, u saradnji sa profesorima Stomatološkog fakulteta u Beogradu.
YugoDent se nalazi u ulici Bulevar Nikole Tesle 38/3, Novi Beograd (peko puta hotela Jugoslavija).
Do njih saobraćaju autobusi 15, 84, 704, 707, a u neposrednoj blizini i 16, 17, 73, 83, 88..
Za sve pacijente postoji parking.Prva asocijacija većine ljudi kada pomisle na stomatologa je bol.
U stomatološkoj ordinaciji YugoDent možete dobiti sve stomatološke usluge na jednom mestu, trudimo se da svaka naša intervencija bude potpuno bezbolna.
Naše ljubazno osoblje u prijatnom ambijentu YugoDent ordinacije, učiniće da se osećate ugodno i opušteno.
Garantujemo vam da ćete posle samo jednog dolaska kod nas shvatiti da svaka poseta stomatologu može biti prijatno iskustvo.
LOKACIJE
Stomatološke ordinacije Aleksandrovac
Stomatološke ordinacije Aleksinac
Stomatološke ordinacije Aranđelovac
Stomatološke ordinacije Arilje
Stomatološke ordinacije Bačka Topola
Stomatološke ordinacije Bački Petrovac
Stomatološke ordinacije Beška
Stomatološke ordinacije Bogatić
Stomatološke ordinacije Bor
Stomatološke ordinacije Bujanovac
Stomatološke ordinacije Čačak
Stomatološke ordinacije Gornji Milanovac
Stomatološke ordinacije Inđija
Stomatološke ordinacije Ivanjica
Stomatološke ordinacije Jagodina
Stomatološke ordinacije Kikinda
Stomatološke ordinacije Kladovo
Stomatološke ordinacije Knjaževac
Stomatološke ordinacije Kragujevac
Stomatološke ordinacije Kraljevo
Stomatološke ordinacije Kruševac
Stomatološke ordinacije Lebane
Stomatološke ordinacije Leskovac
Stomatološke ordinacije Loznica
Stomatološke ordinacije Mali Zvornik
Stomatološke ordinacije Negotin
Stomatološke ordinacije Niš
Stomatološke ordinacije Novi Pazar
Stomatološke ordinacije Novi Sad
Stomatološke ordinacije Palić
Stomatološke ordinacije Pančevo
Stomatološke ordinacije Paraćin
Stomatološke ordinacije Petrovac na Mlavi
Stomatološke ordinacije Pirot
Stomatološke ordinacije Požarevac
Stomatološke ordinacije Požega
Stomatološke ordinacije Prijepolje
Stomatološke ordinacije Ruma
Stomatološke ordinacije Šabac
Stomatološke ordinacije Smederevo
Stomatološke ordinacije Smederevska Palanka
Stomatološke ordinacije Sokobanja
Stomatološke ordinacije Sombor
Stomatološke ordinacije Sremska Kamenica
Stomatološke ordinacije Sremski Karlovci
Stomatološke ordinacije Stara Pazova
Stomatološke ordinacije Subotica
Stomatološke ordinacije Temerin
Stomatološke ordinacije Trstenik
Stomatološke ordinacije Užice
Stomatološke ordinacije Valjevo
Stomatološke ordinacije Velika Plana
Stomatološke ordinacije Vladičin Han
Stomatološke ordinacije Vranjska Banja
Stomatološke ordinacije Vrbas
Stomatološke ordinacije Vrnjačka Banja
Stomatološke ordinacije Žabalj
Stomatološke ordinacije Zaječar
Stomatološke ordinacije Zrenjanin
Stomatološke ordinacije su zdravstvene ustanove u kojima se doktori stomatolozi ili kako ih u narodu zovu zubari, brinu o zdravlju zuba i desni. U stomatološkim ordinacijama vrše se sve vrste stomatoloških usluga kao što su na primer stomatološke usluge iz oblasti: konzervativne stomatologije (popravljanje zuba), paradontologije, oralne hirurgije, protetike, ugradnje zubnih implanata, dečije stomatologije, ortodoncije ili beljenja zuba. Preventivni pregledi kod zubara neophodni su kako biste očuvali oralno zdravlje. Zahvaljujući preventivnim pregledima možete sprečiti da se, na primer, kvar zuba proširi i na pravi Vam veći problem. Kada je u pitanju neka tegoba, kada Vas boli zub ili Vas bole desni i krvare, treba odmah da zakažete pregled kod stomatologa kako biste utvrdili u čemu je problem i otklonili ga na vreme. Često strah ili nelagodnost od predstojećeg tretmana uzrokuju odlaganje odlaska pacijenta kod stomatologa čime se pogoršava postojeći problem i moguće rešenje čini sve zahtevnijim. Strah od bola, čudni i neprijatni zvuci, dugotrajnost postupka, osećaj gađenja, neprijatna iskustva u prošlosti ali i mnogi drugi razlozi sačinjavaju strah od stomatologa. Način prevazilaženja straha je individualan i razlikuje se od uzrasta pacijenta, raspoloživog vremena, neophodnog tretmana. Postoji mnogo stvari koje možete preduzeti da ulepšate svoj osmeh, povratite belinu svojih zuba ali i samopouzdanje koje lep osmeh pruža. Vremenom zubi dobijaju tamne pigmente, troše se, na njima se vrše razne intervencije, ugrađuje im se sve više plombi, sve intenzivnije se skuplja zubni kamenac, i gubitak zuba kao konačan negativan ishod…Briga o poboljšanju estetike, uz očuvanje zdravlja zuba, sastavni je deo svake stmatološke intervencije. Prevaziđite strah i posetite zubara, jer samo zdrav osmeh je i lep osmeh. Stomatolške ordinacije Beograd ili zubarske ordinacije u Beogradu je strana na kojoj su cene stomatoloških usluga i sve informacije u vezi sa stomatološkim uslugama. Treba Vam zamena plombe, popravka zuba i zanimaju Vas cene stomatoloških usluga? Kako naći stomatologa sa preporukom u Beogradu? Sve stomatološke ordinacije u Beogradu su pred Vama. Pogledajte gde se nalaze stomatološke ordinacije u Beogradu, cenovnike, fotografije i detaljne opise stomatoloških usluga. Bilo da Vam treba zamena plombe, popravka zuba sa karijesom, uklanjanje kamenca ili bilo koja usluga iz oblasti paradontologije, protetike, oralne hirurgije, ortodoncije, ugradnje implanata ili izbeljivanje zuba, za sve se obratite nekoj od beogradskih stomatoloških ordinacija koje Vam ovde predstavljamo.
Back to Top