Stomatološke ordinacije Loznica

Registruj se
Prijavi se
Stomatološke ordinacije Loznica
stomatoloska-ordinacija-dr-ratko-rale-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR RATKO RALE U našoj stomatološkoj ordinaciji možete dobiti sledeće stomatološke usluge: oralna hirurgija, parodontologija, estetska stomatologija, dečija stomatologija, ortodoncija, zubna protetika, digitalno snimanje zuba.
stomatoloska-ordinacija-dr-mirjana-bursac-radicevic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR MIRJANA BURSAĆ RADIČEVIĆ Dr Mirjana Bursać radićević rodjena je u Loznici u porodici prosvetnih radnika.Osnovnu školu i Gimnaziju je završila u Loznici.Stomatološki fakultet u Beogradu je završila u roku 1993 godine diplomskim radom na temu „Fraktura endodontskih instrumenata i metode uklanjanja“.Posle desetogodišnjeg rada u Domu zdravlja u Loznici,odlučuje se za otvaranje privatne ordinacije, u kojoj radi i danas.
stomatoloska-ordinacija-denta-ve-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTA VESpecijalistička stomatološka ordinacija Denta–V DR Vera Gajić Vulović specijalista ortopedije vilica.Našim malim i odraslim pacijentima pružamo sledeće usluge:stomatološki pregledi i konsultacije su besplatni, nepravilnosti zuba i vilica kod dece i odraslih se leče: a) pokretnim aparatima(aktivnim ili pasivniim) b) fiksnom tehnikom.Zastupljen je rad sa malom decom i sprovode se mereiz interceptivne ortodoncije.U oblasti bolesti usta i zuba sprovodi se najsavremenije lečenje sa najnovijim materijalima.U ordinaciji se rade sve vrste pokretnih i fiksnih protetskih nadoknada.
stomatoloska-ordinacija-dr-mira-misic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR MIRA MIŠIĆ Naćiće te nas u samom centru grada preko puta Opštine u Karađorđevoj br.6.
Radimo od 11:00 do 19:00.
Naš stomatolg pružiće Vam sve vrste visoko kvalitetnih stomatoloških usluga,saniranje dece, ortodonskih usluga, fihsnih ili aktivnih aparata, saniranje odraslih, popravke, protetsko zbrinjavanje bezbednost od običnih akrilatnih proteza, vizol proteza, fleksibilnih silikonskih proteza, keramičkih metalnih kruna, bezmetalnih ili najnoviji cirkon keramičkih kruna.
Poliranje i izbeljivanje zuba !
!
!
stomatoloska-ordinacija-dr-zarko-ilic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dr Žarko Ilić

Loznica, Bulevar Dositeja Obradovića 50 015 889470
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR ŽARKO ILIĆ U našoj stomatološkoj ordinaciji dočekaće vas ljubazno i nasmejano osoblje koje će vam u prijatnom ambijentu i u potpunoj privatnosti pružiti sve neophodne stomatološke usluge.
Naš cilj je blistav osmeh zadovoljnog pacijenta.
stomatoloska-ordinacija-dr-boris-vladic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR BORIS VLADIĆ Znanjem i iskustvom našeg stučnog tima, nastojimo da svakom od Vas omogućimo da ima zdrave i lepe zube.U veoma prijatnoj opuštajućoj atmosferi, dočekaće Vas naše profesionalno osoblje i ponuditi Vam kompletnu stomatološku uslugu.
LOKACIJE
Stomatološke ordinacije Aleksandrovac
Stomatološke ordinacije Aleksinac
Stomatološke ordinacije Aranđelovac
Stomatološke ordinacije Arilje
Stomatološke ordinacije Bačka Topola
Stomatološke ordinacije Bački Petrovac
Stomatološke ordinacije Beška
Stomatološke ordinacije Bogatić
Stomatološke ordinacije Bor
Stomatološke ordinacije Bujanovac
Stomatološke ordinacije Čačak
Stomatološke ordinacije Gornji Milanovac
Stomatološke ordinacije Inđija
Stomatološke ordinacije Ivanjica
Stomatološke ordinacije Jagodina
Stomatološke ordinacije Kikinda
Stomatološke ordinacije Kladovo
Stomatološke ordinacije Knjaževac
Stomatološke ordinacije Kragujevac
Stomatološke ordinacije Kraljevo
Stomatološke ordinacije Kruševac
Stomatološke ordinacije Lebane
Stomatološke ordinacije Leskovac
Stomatološke ordinacije Loznica
Stomatološke ordinacije Mali Zvornik
Stomatološke ordinacije Negotin
Stomatološke ordinacije Niš
Stomatološke ordinacije Novi Pazar
Stomatološke ordinacije Novi Sad
Stomatološke ordinacije Palić
Stomatološke ordinacije Pančevo
Stomatološke ordinacije Paraćin
Stomatološke ordinacije Petrovac na Mlavi
Stomatološke ordinacije Pirot
Stomatološke ordinacije Požarevac
Stomatološke ordinacije Požega
Stomatološke ordinacije Prijepolje
Stomatološke ordinacije Ruma
Stomatološke ordinacije Šabac
Stomatološke ordinacije Smederevo
Stomatološke ordinacije Smederevska Palanka
Stomatološke ordinacije Sokobanja
Stomatološke ordinacije Sombor
Stomatološke ordinacije Sremska Kamenica
Stomatološke ordinacije Sremski Karlovci
Stomatološke ordinacije Stara Pazova
Stomatološke ordinacije Subotica
Stomatološke ordinacije Temerin
Stomatološke ordinacije Trstenik
Stomatološke ordinacije Užice
Stomatološke ordinacije Valjevo
Stomatološke ordinacije Velika Plana
Stomatološke ordinacije Vladičin Han
Stomatološke ordinacije Vranjska Banja
Stomatološke ordinacije Vrbas
Stomatološke ordinacije Vrnjačka Banja
Stomatološke ordinacije Žabalj
Stomatološke ordinacije Zaječar
Stomatološke ordinacije Zrenjanin
Stomatološke ordinacije su zdravstvene ustanove u kojima se doktori stomatolozi ili kako ih u narodu zovu zubari, brinu o zdravlju zuba i desni. U stomatološkim ordinacijama vrše se sve vrste stomatoloških usluga kao što su na primer stomatološke usluge iz oblasti: konzervativne stomatologije (popravljanje zuba), paradontologije, oralne hirurgije, protetike, ugradnje zubnih implanata, dečije stomatologije, ortodoncije ili beljenja zuba. Preventivni pregledi kod zubara neophodni su kako biste očuvali oralno zdravlje. Zahvaljujući preventivnim pregledima možete sprečiti da se, na primer, kvar zuba proširi i na pravi Vam veći problem. Kada je u pitanju neka tegoba, kada Vas boli zub ili Vas bole desni i krvare, treba odmah da zakažete pregled kod stomatologa kako biste utvrdili u čemu je problem i otklonili ga na vreme. Često strah ili nelagodnost od predstojećeg tretmana uzrokuju odlaganje odlaska pacijenta kod stomatologa čime se pogoršava postojeći problem i moguće rešenje čini sve zahtevnijim. Strah od bola, čudni i neprijatni zvuci, dugotrajnost postupka, osećaj gađenja, neprijatna iskustva u prošlosti ali i mnogi drugi razlozi sačinjavaju strah od stomatologa. Način prevazilaženja straha je individualan i razlikuje se od uzrasta pacijenta, raspoloživog vremena, neophodnog tretmana. Postoji mnogo stvari koje možete preduzeti da ulepšate svoj osmeh, povratite belinu svojih zuba ali i samopouzdanje koje lep osmeh pruža. Vremenom zubi dobijaju tamne pigmente, troše se, na njima se vrše razne intervencije, ugrađuje im se sve više plombi, sve intenzivnije se skuplja zubni kamenac, i gubitak zuba kao konačan negativan ishod…Briga o poboljšanju estetike, uz očuvanje zdravlja zuba, sastavni je deo svake stmatološke intervencije. Prevaziđite strah i posetite zubara, jer samo zdrav osmeh je i lep osmeh. Stomatolške ordinacije Beograd ili zubarske ordinacije u Beogradu je strana na kojoj su cene stomatoloških usluga i sve informacije u vezi sa stomatološkim uslugama. Treba Vam zamena plombe, popravka zuba i zanimaju Vas cene stomatoloških usluga? Kako naći stomatologa sa preporukom u Beogradu? Sve stomatološke ordinacije u Beogradu su pred Vama. Pogledajte gde se nalaze stomatološke ordinacije u Beogradu, cenovnike, fotografije i detaljne opise stomatoloških usluga. Bilo da Vam treba zamena plombe, popravka zuba sa karijesom, uklanjanje kamenca ili bilo koja usluga iz oblasti paradontologije, protetike, oralne hirurgije, ortodoncije, ugradnje implanata ili izbeljivanje zuba, za sve se obratite nekoj od beogradskih stomatoloških ordinacija koje Vam ovde predstavljamo.
Back to Top