Stomatološke ordinacije Palilula

Registruj se
Prijavi se
Stomatološke ordinacije Palilula
stomatoloska-ordinacija-dr-ognjen-stankov-stomatoloske-ordinacije-458090
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR OGNJEN STANKOV Stomatološka ordinacija " Dr Ognjen Stankov " nalazi se u Borči, osnovana je 1998.godine.
Raspolaže sa šest stomatoloških stolica, a u sklopu ordinacije nalazi se i dentalni rendgen kabinet.
Rad ove moderno opremljene ordinacije ogleda se kako u stalnom stručnom usavrašavanju zaposlenih, tako i u neprekidnom unapređenju tehnike i korišćenju najkvalitetnijih uvoznih stomatoloških materijala, u skladu sa najvišim i najstrožim stomatološkim standardima.
U stomatološkoj ordinaciji " Dr Ognjen Stankov " možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga sa primenom najsavremenijih metoda i materijala.
Naš tim broji 16 zaposlenih koga čine sedam vrhunskih stomatologa, na čijem je čelu vlasnik i osnivač Dr Ognjen Stankov – specijalista.
stomatoloska-ordinacija-dr-maja-cvetkovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA MAJA CVETKOVIĆ Stomatološka ordinacija se nalazi u Beogradu, u ulici Dragoslava Srejovica 72p, na granici opstina Karaburma i Mirijevo.
Savremeno opremljena ordinacija sa timom iskusnih doktora stomatologije pruzice vam kvalitetne stomatoloske usluge po pristupacnim cenama.
Zadovoljni pacijenti jesu i uvek ce biti nas primarni cilj.
Posebnu paznju posvecujemo izboru materijala visokog kvaliteta, kao i higijeni zubarske ordinacije i stomatoloskih instrumenata.
STOMATOLOSKA ORDINACIJA CDEI - CENTAR ZA DENTALNU ESTETIKU i IMPLANTOLOGIJU CDEI je mesto gde se tim stalno usavršava kroz kontinuiranu edukciju na globalno priznatim institucijama.
Zadovoljstvo nam je što naš rad i filozofiju našeg Centra možemo da kroz predavanja prenesemo kolegama širom sveta. U CDEI se kroz kurseve i radionice stomatolozi iz zemlje i regiona edukuju u različitim oblastima estetske stomatologije i implantologije. Smatramo da smo uz dosadašnje iskustvo i stručan tim koji okupljamo spremni da uspostavimo i sledimo najviše standarde stomatologije u regionu.
Zato Vas pozivamo da nas posetite ako Vam je potrebna pomoć stomatologa.
Ponosni smo brojem komplikovanih slučajeva koje smo sa uspehom rešili, ali i pažnjom i vremenu koju poklanjamo našim najmlađim pacijentima.
Naše iskustvo je da uz uzajamnu, iskrenu i pre svega prijateljsku komunikaciju možemo unaprediti zdravlje Vaših zuba, a time i kvalitet Vašeg života.
Biće nam čast da o osmehu Vas i Vaših najmilijih brinemo baš mi.

Stomatološka ordinacija Aksić

Beograd, Palilula, Bulevar despota Stefana 104 065 2768811
Zubna odrinacija u Beogradu. Konzervativa stomatologija, Izbeljivanje zuba, Endodoncija i parodontologija, Dečija stomatologija. Podrazumeva zbrinjavanje zuba ispunima (plombama). Preparacija kaviteta i postavljanje ispuna predstavlja jednu od najučestalijih medicinskih intervencija. Razlog tome je velika rasprostranjenost zubnog karijesa. Za restauraciju koriste se kompozitni materijali. Kompozitni ispuni “bele plombe” – najnovije generacije kompozita rešile su pitanje trajnosti (izdržljivosti) plombe. Hemijska veza između zuba i plombe sprečava prodor bakterija.

Stomatološka ordinacija MND

Beograd, Palilula, Draže Pavlovića 25 062 8950855
STOMATOLOSKA ORDINACIJA MND Specijalistička ordinacija MND Dental osnovana je 2010. godine kao naslednik opšte stomatološke ordinacije „Dr Đuric“, inače otvorene još 1992, jedne od prvih privatnih te vrste u Beogradu. Posebno smo prepoznatljivi u oblasti Ortopedije vilica. Preko dve hiljade stalnih pacijenata ukazalo nam je i ukazuje poverenje. U ordinaciji MND Dental pored standardnih usluga lečenja zuba, akcenat je stavljen na estetsku stomatologiju gde se, između ostalog, izdvajaju veneers (ljuspice) bez preparacije. Takođe, sad vec kao standardnu uslugu, nudimo i implante svetski najpoznatijih proizvođača, kao što su Nobel i Straumann.

Stomatološka ordinacija Dr Kalenić

Beograd, Palilula, Svetozara Ćorovića 19 011 3229069
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA KALENIĆ Stomatološka ordinacija Kalenić nalazi se na Paluli u ulici Svetozara Ćorovića 19.Pružamo usluge iz oblasti oralne hirurgije, parodontologije, zubne protetike i estetske stomatologije.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA OSMEH Uz svoje stručne saradnike Tatjana Radenkov pruža kompletan opseg stomatoloških usluga, a svojim znanjem i umećem tim ordinacije "Osmeh" savlađuje sa lakoćom i najzahtevnije probleme. Spoj najsavremenije opreme, vrhunskog kvaliteta materijala i stručnog osoblja je najbolja garancija za vrhunsku uslugu i brzi, bezbedni i bezbolni put do vašeg novog osmeha.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR JASNA MADŽAREV U prijatnom ambijentu možete koristiti naše usluge: - Besplatan pregled - Bezbolno vađenje zuba - Bezbolne prepravke zuba sa upotrebom visokokvalitetnih materijala - Beljenje zuba - Ultrazvučno uklanjanje zubnog kamenca i mekih naslaga - Estetske krune, mostovi i proteze - Ugradnja cirkona i brilijanata - Ugradnja implantata - Sve vrste oralno-hiruških intervencija - Dečija stomatologija
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTAL STUDIO Stomatološka ordinacija Dental Studio osnovana je 2003.godine. Od samog početka dr Bojana Golić i njen tim saradnika napravili su koncept ordinacije koji ide u pravcu savremene estetske stomatologije, a koja podrazumeva konstantno usavršavanje kako na polju znanja tako i edukacije iz oblasti najsavremenijih tehnologija koje se koriste u vrhu svetske stomatologije.U izuzetnom ambijentu, okruženi prijatnom atmosferom, stručnim i ljubaznim timom u mogućnosti smo da vam pružimo stomatološku uslugu u skladu sa svetskim standardima.

Stomatološka ordinacija Dent Event

Beograd, Palilula, Dalmatinska 66 011 3240469 |
060 3322166 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENT EVENT DENT EVENT je ordinacija savremene i estetske stomatologije. Nalazi se u srcu Beograda, nadomak Tašmajdanskog parka, u Dalmatinskoj ulici broj 66. Naš cilj je da, kroz timski rad i individualni pristup pacijentu, pružimo maksimalan kvalitet usluge iz svih oblasti stomatologije na jednom mestu.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINAIJA DENTAL STUDIO ILIĆ Stomatološka ordinacija Dental Studio Ilić je ordinacija sa tradicijom preko 20 godina gde se mogu susreti iskustvo, znanje i dugogodišnji rad sa jedne, i mladost, snaga i entuzijazam sa druge strane. U prijatnom ambijentu i jednom od najlepših delova grada, dočekaće Vas tim odanih i posvećenih stomatologa koji će pacijentima pružiti najsavremeniju i najbolju moguću uslugu po povoljnim cenama.Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu sve vrste stomatoloških usluga obavljamo kvalitetno i sa garancijom. U skladu sa našim motom „Vaš osmeh ispred svega“, trudimo se da ovo za većinu pacijenata neprijatno iskustvo, prođe što bezbolnije i prijatnije.

Stomatološka ordinacija Dr Cerović

Beograd, Palilula, Starine Novaka 2 063 222368 |
011 3240312 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR CEROVIĆ Stomatološka ordinacija Dr Cerović nalazi se u centru Beograda, kod Tašmajdanskog parka, u ulici Starine Novaka br.2.Specijalizovana je za pružanje svih vrsta stomatoloških usluga uz garanciju kvaliteta, o čemu svedoči veliki broj zadovoljnih pacijenata.Opremljena je savremenom opremom i materijalima. Takođe, u okviru dugogodišnje prakse poseduje veliko iskustvo sa osobama sa posebnim potrebama.
STOMATOLOSKA ORDINACIJA PILIPOVIĆ Ukoliko ste nezadovoljni svojim osmehom istražite šta Vam nudi današnja stomatologija! Obratite nam se, jer posedujemo umeće, iskustvo i tehnologiju kojima možemo vratiti sjaj Vašeg osmeha! Dentalne procedure koje koristimo uključuju: estetske „bele plombe“, beljenje zuba, ispravljanje zuba, izradu krunica I mostova od BEZMETALNE I metalo keramike ,implanata, parodontološke intervencije poput rezanj operacije popunjavanje defekata u kosti VEŠTAČKOM KOSTI produženja krune zuba ili prekrivanja eksponiranog korena zuba.

Stomatološka ordinacija Starčević

Beograd, Palilula, Stanoja Glavaša 15 011 3223951 |
063 7723434 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA STARČEVIĆ Ordinacija "Starčević" pored pružanja kompletnog tretmana po najvišim standardima, svoje pacijente upućuje u stanje njihovog oralnog zdravlja i edukuje kako da svoj blistav osmeh sačuvaju što duže.Visoka stručnost i profesionalnost, dugogodišnje iskustvo, savremena oprema i materijali renomiranih svetskih proizvođača, garantuju uspeh i dugotrajnost naših radova.Stomatološka ordinacija "Starčević" nekoliko godina unazad uspešno brine o zdravlju i lepoti svojih pacijenata.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR BRANKO GOLUBOVIĆ Stomatološka ordinacija Dr Branko Golubović smeštena na Paliluli u ulici Cvijićeva 109.Kod nas možete biti podvrgnuti tretmanima svih vrsta stomatoloških oboljenja. U našoj moderno opremljenoj ordinaciji prilikom intervencija isključivo koristimo materijale najpouzdanijih evropskih i američkih proizvođača. Takođe pratimo sve najsavremenije trendove iz sveta stomatologije.
STOMATOLOSKA ORDINACIJA CITY DENTIST Nalazimo se u užem centru grada, nadomak botaničke bašte,u ulici Draže Pavlovića 14. Koristimo visoko kvalitetne materijale proizvedene od svetski renomiranih firmi. Osim svih dostignuća najmodernije stomatologije, stomatološka odrinacija nudi Vam boravak u modernom ambijentu opuštene atmosfere,gde su zadovoljni pacijenti s lepim osmehom naše najveće zadovoljstvo, jer Vi imate pravo na osmeh.

Stomatološka ordinacija Petradent

Beograd, Palilula, Kraljice Marije 13 011 3233477
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA PETRADENT Kvalitetnom i stručnom uslugom, kao i prijateljskim pristupom, vezali smo za sebe veliki broj zadovoljnih pacijenata. Trudimo se da se u našem ambijentu osećate prijatno, da kod nas dolazite bez straha, a odlazite zadovoljni.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA FILDENT DR MILAN DABIĆ Stomatološka ordinacija "Fildent" se nalazi u Beogradu, u ulici Milana Tankosića 1, u neposrednoj blizini tržnog centra Zira. Pruža sve vrste stomatoloških usluga. Naš profesionalni tim rešiće sve Vaše stomatološke probleme.

Stomatološka ordinacija Colointermedicus

Beograd, Palilula, Dalmatinska 72 011 3346767
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA COLOINTERMEDICUS Stomatološka ordinacija Colointermedicus nalazimo se u ulici Dalmatinska 72 na Paliluli. U prijatnom ambijentu ordinacije biće vam pružen kompletan stomatološki tretman. Sve stomatološke usluge pružamo koristeći najnovije, savremene metode lečenja, kao najkvalitetnije instrumente, koji obezbeđuju brz i efikasan tretman.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR MILICA POPOVIĆ RADULOVIĆ Bezbolno i uz pomoć najsavremenijih metoda i najkvalitetnijih materijala, vratićemo osmeh na Vaše lice. O našem uspešnom radu i vrhunskoj stomatološkoj usluzi svedoči veliki broj zadovoljnih pacijenata.

Stomatološka ordinacija Dr Nada Grga

Beograd, Palilula, Dalmatinska 72 011 3220794
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR NADA GRGA Stomatološka ordinacija Nada Grga nalazi se u ulici Dalmatinska 72, na Paliluli. Savremeno opremljena ordinacija u kojoj možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga. Svoju praksu i zadovoljstvo pacijenata zasnivamo na radu sa visokokvalitetnim materijalom renomiranih proizvođača.Zadovoljstvo pacijanata i osmeh pri izlasku iz ordinacije su najveća satisfakcija za nas trud i to nam je na prvom mestu!

Stomatološka ordinacija Dentiko

Beograd, Palilula, Bistrička 2 011 7295179
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTKIKO Stomatološka ordinacija Dentiko nalazi se u ulici Bistrička 2/2, na Paliluli. Jedino čemu težimo jeste zadovoljstvo pacijenta posle izvršenih stomatoloških usluga. Trudimo se da pratimo razvoj stomatoloških materijala i opreme, koristimo proverene i dokazane metode u radu. Uverite se i sami u naš kvalitet pozovite nas i zakažite termin pregleda.

Stomatološka ordinacija LenaDent BG

Beograd, Palilula, Vatroslava Lisinskog 19 060 0632444 |
061 2855990 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA LENA DENT Stomatološka ordinacija Lena Dent nalazi se na teritoriji opštine Stari Grad, na Dorćolu u ulici Kralja Petra 85 u Beogradu. Sa svojim radom započeli smo pre nekoliko godina, težeći ka tome da svojim pacijentima omogućimo da imaju zdrave i estetski lepe zube. Kompletna stomatološka usluga očekuje Vas na jednom mestu, po veoma konkurentnim cenama.Tim stručnih stomatologa, svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom u radu, garantuje Vam za ispravnost usluga naše stomatološke ordinacije. Različite bolesti usta i zuba nastojimo da otklonimo uz pomoć savremene opreme i materijala za popravke zuba.

Stomatološka ordinacija Viz Dentis

Beograd, Palilula, Stojana Novakovića 6 011 2761014 |
063 7259960 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA VIZ DENTIS Stomatološka ordinacija Viz Dentis smeštena je u Stojana Novakovića 6, na teritoriji opštine Palilula, u Beogradu. Veliki broj zadovoljnih pacijenata i duga tradicija govore o kvalitetu našeg rada.

Stomatološka ordinacija Bokarev

Beograd, Palilula, Bulevar despota Stefana 106/1 011 2767949 |
063 300207 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA BOKAREV Smeštena u užem centru grada, stomatološka ordinacija Bokarev već dugi niz godina uspešno vodi računa o zdravlju i lepoti zuba svojih pacijenata. Rad ordinacije Bokarev zasnovan je na želji da Vam ponudimo sve vrste stomatoloških usluga na jednom mestu, pouzdano, kvalitetno i povoljno. U našem radu koristimo savremenu stomatološku opremu i materijale, što garantuje uspešno rešavanje svih problema vezanih za zdravlje Vaših zuba.
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR ALEKSANDAR JANKOVIĆ Specijalistička stomatološka ordinacija Dr Aleksandar Janković pruža usluge iz svih oblasti stomatološke prakse, ali se izrada protetskih nadoknada izdvaja kao specijalnost kojoj posvećujemo naročitu pažnju. Sve vrste metalnih i bezmetalnih keramičkih krunica i mostova, kompozitne i keramičke fasete, ugradnja implantata "Straumann" i protetskih nadoknada na implantatima, delimične, skeletirane, elastične i totalne proteze izrađuju se stručno, precizno i sa dugogodišnjim iskustvom.

Stomatološka ordinacija Estetik dent

Beograd, Palilula, Kraljice Marije 9 011 3235070 |
063 338118 |
LOKACIJE
Stomatološke ordinacije Aleksandrovac
Stomatološke ordinacije Aleksinac
Stomatološke ordinacije Aranđelovac
Stomatološke ordinacije Arilje
Stomatološke ordinacije Bačka Topola
Stomatološke ordinacije Bački Petrovac
Stomatološke ordinacije Beška
Stomatološke ordinacije Bogatić
Stomatološke ordinacije Bor
Stomatološke ordinacije Bujanovac
Stomatološke ordinacije Čačak
Stomatološke ordinacije Gornji Milanovac
Stomatološke ordinacije Inđija
Stomatološke ordinacije Ivanjica
Stomatološke ordinacije Jagodina
Stomatološke ordinacije Kikinda
Stomatološke ordinacije Kladovo
Stomatološke ordinacije Knjaževac
Stomatološke ordinacije Kragujevac
Stomatološke ordinacije Kraljevo
Stomatološke ordinacije Kruševac
Stomatološke ordinacije Lebane
Stomatološke ordinacije Leskovac
Stomatološke ordinacije Loznica
Stomatološke ordinacije Mali Zvornik
Stomatološke ordinacije Negotin
Stomatološke ordinacije Niš
Stomatološke ordinacije Novi Pazar
Stomatološke ordinacije Novi Sad
Stomatološke ordinacije Palić
Stomatološke ordinacije Pančevo
Stomatološke ordinacije Paraćin
Stomatološke ordinacije Petrovac na Mlavi
Stomatološke ordinacije Pirot
Stomatološke ordinacije Požarevac
Stomatološke ordinacije Požega
Stomatološke ordinacije Prijepolje
Stomatološke ordinacije Ruma
Stomatološke ordinacije Šabac
Stomatološke ordinacije Smederevo
Stomatološke ordinacije Smederevska Palanka
Stomatološke ordinacije Sokobanja
Stomatološke ordinacije Sombor
Stomatološke ordinacije Sremska Kamenica
Stomatološke ordinacije Sremski Karlovci
Stomatološke ordinacije Stara Pazova
Stomatološke ordinacije Subotica
Stomatološke ordinacije Temerin
Stomatološke ordinacije Trstenik
Stomatološke ordinacije Užice
Stomatološke ordinacije Valjevo
Stomatološke ordinacije Velika Plana
Stomatološke ordinacije Vladičin Han
Stomatološke ordinacije Vranjska Banja
Stomatološke ordinacije Vrbas
Stomatološke ordinacije Vrnjačka Banja
Stomatološke ordinacije Žabalj
Stomatološke ordinacije Zaječar
Stomatološke ordinacije Zrenjanin
Back to Top