Stomatološke ordinacije Beograd

Registruj se
Prijavi se
Stomatološke ordinacije Beograd
stomatoloska-ordinacija-barjaktarevic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA BARJAKTAREVIĆ Sve što stomatolog i savremena stomatologija može pružiti pacijentu u bilo kojoj svetskoj ordinaciji, može pacijent dobiti i u Stomatološkoj ordinaciji Barjaktarević.
Od praktičnih uputstava o održavanju oralne higijene za decu i odrasle, savremene dijagnostike do svih stomatoloških intervencija, beljenja, popravke zuba, najkomplikovanijih lečenja i oralnih hirurških intervencija, do primene najsavremenijih metoda u stomatološkoj protetici, poput izrade mostova, krunica i plombi i faseta cad-cam tehnologijom, pa preko implantologije i uspešnog lečenja parodontopatije.
U svakoj od intervencija primenjuje se vrhunski estetski kriterijum.
stomatoloska-ordinacija-a1-dental-studio-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA BEOGRAD.
Koristimo digitalne tehnologije i moderne materijale renomiranih proizvođača sa ciljem da Vašim zubima povratimo zdravlje, a Vašem osmehu lepotu.
Uvek smo u toku sa najsavremenijim trendovima u stomatologiji koje smo spojili sa dugogodišnjom tradicijom.
Svakog radnog dana, od 11 do 19 časova, stojimo Vam na raspolaganju.
Mi poštujemo vreme naših pacijenata i prilagodićemo se Vašem rasporedu.
Podsetićemo Vas na svaki zakazani termin i na svaku redovnu kontrolu.
Nakon pregleda i izrade rendgen snimka analiziraćemo Vaše trenutno stanje i odrediti plan i tok lečenja, a sve to uz timski rad naših stručnjaka.
stomatoloska-ordinacija-milbo-dent-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD MILBO DENT U našoj stomatološkoj ordinaciji dočekaće vas ljubazno i nasmejano osoblje koje će vam u prijatnom ambijentu i u potpunoj privatnosti pružiti sve neophodne stomatološke usluge.
Naš cilj je blistav osmeh zadovoljnog pacijenta.
Radno vreme ordinacije je usklađeno sa vašim dnevnim obavezama.
U našoj ordinaciji izlečićete svoje zube i dobiti neophodne savete o očuvanju i održavanju zuba.
stomatoloska-ordinacija-dr-ivanovic-stomatoloske-ordinacije
Stomatološka ordinacija dr Ivanović se nalazi u srcu Vračara, odmah preko puta hrama Svetog Save.
ENDODONCIJA, ORTODONCIJA, PARADONTOLOGIJA.
Stomatološka ordinacija dr Ivanović je opremljena modernom tehnologijom sa puno ljubavi i strpljenja.
Uvek smo u toku sa najsavremenijim trendovima u stomatologiji uz stalno usavršavanje.
U ovakvom okruženju Vi i Vaša porodica imate mogućnost lečenja zuba na jednom mestu, što Vam štedi vreme a i novac.
Imamo otvorenu i jednostavnu komunikaciju sa pacijentima što nam omogućava uzajamno razumevanje.
Izbor terapije predlažemo na osnovu kliničkog stanja i potrebama pacijenta.
Volimo da naši pacijenti učestvuju u celoj priči, jer nam je Vaš osmeh najvažniji.
Prilikom prve posete svaki pacijent uz besplatan pregled dobija i analizu rendgen snimaka.
Diskrecija svih pacijenata je zagarantovana.
Sve intervencije se sprovode u sterilnim uslovima u skladu sa normama
stomatoloska-ordinacija-dr-popovic-stomatoloske-ordinacije
Privatna stomatološka ordinacija “Dr Popović” osnovana je oktobra 1987.godine od strane dr Dragoslava Popovića, a od juna 2007.
registrovana je na sina osnivača, dr Nemanju Popovića, magistra na katedri za oralnu hirurgiju i tom prilikom je i renovirana i proširena tako da je kompletno opremljena sa tri stomatološke stolice.
U sklopu stomatološka ordinacija “Dr Popović” postoje tri odvojene kompletno opremljene ordinacije kao i čekaonica sa pultom za prijem i pomoćne prostorije, sve to na površini od 70m2.
Prostorije se nalaze u privatnoj porodičnoj kući.
Tokom dve i po decenije svog postojanja ordinacija je uspešno uslužila veliki broj pacijenata svih uzrasta i u svim poljima stomatološke delatnosti.
Od svog osnivanja pa do danas specijalizovala se kao ordinacija za sve članove porodice što postiže i uspešnom saradnjom sa eminentnim stručnjacima Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, tako da pruža usluge iz svih grana stomatologije.
stomatoloska-ordinacija-duodental-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija DuoDental

Beograd, Vidikovac, Pilota Mihaila Petrovića 70a 011 2322997 |
011 2322998 |
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA U BEOGRADU.
Osnovana 1993., ordinacija DuoDental je svoje poslovanje počela kao porodična ordinacija u cilju pružanja vrhunskih usluga svakom pacijentu.
Tokom godina, investirajući u najsavremeniju tehnologiju i stručne kadrove, proširila je svoje poslovanje sa svrhom najkompletnije usluge u oblasti zdravstvene zaštite.
Kombinacija porodične tradicije, koja svoje znanje pokazuje u praksi, sa savremenim instrumentima i stručnim partnerima, obezbeđuje svojim pacijentima zdrav osmeh koji svojom lepotom pokazuje predan rad u oblasti oralne zaštite.
stomatoloska-ordinacija-dr-jokanovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA JOKANOVIĆ Dobrodošli u privatnu stomatološku ordinaciju dr Jokanović na Senjaku, koja brine o zdravlju vaših zuba.
Uz najsavremeniju opremu i materijale i u prijatnom ambijentu, brzo ćete zaboraviti na svaki strah od zubara.
Počnite sa besplatnim pregledom i ukazite poverenje nasem strucnom timu, koji svakog pacijenta posmatra individualno i sa posebnom pažnjom pristupa svakom problemu.
stomatoloska-ordinacija-anadent-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Anadent

Beograd, Savski venac, Admirala Geprata 6 011 7620613 |
011 3065572 |
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA U BEOGRADU.
Usluge koje vršimo obuhvataju sve oblasti savremene stomatologije: KONZERVATIVA STOMATOLOGIJA, PROTETIKA, DEČIJA i PREVENTIVNA STOMATOLOGIJA, PARODONTOLOGIJA, ORTODONCIJA.
Ukoliko je potrebno i ako to usluga zahteva dr Gvozdenović angažuje eminentne stručnjake sa Stomatološkog fakulteta univerziteta u Beogradu.
Stomatološka ordinacija ANADENT od svog osnivanja stavlja akcenat na brzu i kvalitetnu uslugu koja prati najnovija dostignuća savremene stomatologije i koristi najkvalitetnije materijale današnjice.
U prijatnom i opuštenom ambijentu naše ordinacije sačekaće vas ljubazna doktorka koja će zajedno sa vama pokušati da vas oslobodi svih bezrazložnih strahova vezanih za stomatološke inervencije i da vam ponudi rešenje za vas koje će biti finansijski prihvatljivo.
Ukoliko vam je stalo da održite zdravlje vaših zuba i usta možete postati naš klijent a mi ćemo vam omogućiti da vam odlazak stomatologu postane nešto normalno i prijatno.
Pregled i saveti su besplatni, a ako postanete naš redovan klijent moći ćete da uživate u raznim beneficijama koje uvek odobravamo.
Studenti u našoj ordinaciji imaju stalan popust na sve usluge.
Kod nas postoje povoljni porodični paketi.
Ukoliko ste zainteresovani javite se i mi ćemo se potruditi da dobijete kvalitetnu uslugu – estetsku i funkcionalnu.
stomatoloski-centar-jovsic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološki centar Jovšić

Beograd, Vidikovac, Pilota Mihaila Petrovića 53v 011 2341460 |
063 8331858 |
Naša stomatološka ordinacija u Beogradu koristi digitalne tehnologije i moderne materijale renomiranih proizvođača sa ciljem da Vašim zubima povratimo zdravlje, Vašem osmehu lepotu.
Uvek smo u toku sa najsavremenijim trendovima u stomatologiji.
Savremena stomatologija se bazira na bezbolnom radu.
Posetite nas i uverite se!
Usluge koje pruža naša stomatološka ordinacija: besplatan pregled, preventivna stomatologija, dečiji stomatolog, lečenje zuba, vađenje zuba, keramičke krunice i mostovi, totalne, parcijalne klasične i parcijalne vizil proteze
stomatoloska-ordinacija-dr-markovic-stomatoloske-ordinacije
Specijalistička stomatološka ordinacija “Dr Marković” u Beogradu osnovana je januara 2003.godine od strane Prof.
Dr Alekse Markovića i Dr Dejana Kurtovića.
U stomatološkoj ordinaciji "Dr Marković" možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga najsavremenijim metodama i materijalima.
Stomatološka ordinacija "Dr Marković" omogućava savremeno lečenje tvrdih i mekih tkiva, sve vrste hirurških intervencija iz domena oralne hirurgije i parodontologije, ugradnju implantata, sve vrste korekcija nepravilnosti vilica i zuba koju pruža savremena ortodoncija kao i lečenje i rekonstrukcija oštećenih zuba.
Dve stomatološke ordinacije namenjene tretmanu svih vrsta stomatoloških oboljenja i potpuno opremljen RTG kabinet, omogućavaju vrhunsko rešavanje svakog stomatološkog problema.
stomatoloska-ordinacija-futura-dent-stomatoloske-ordinacije
Savremena stomatološka ordinacija “Futura Dent” u Beogradu, koncipirana po evropskim kriterijumima i standardima pruža sve vrste stomatoloških usluga.
Raspolažemo najsavremenijom dijagnostičko-terapijskom stomatološkom opremom.
U radu koristimo lekove, materijale i preparate najpoznatijih svetskih proizvođača.
Pružamo kvalitetne stomatološke usluge iz domena implantologije, paradontologije, estetske i rekonstruktivne stomatologije, protetike, dečje stomatologije, ortodoncije.
Uz modernu dijagnostiku dobićete dobar savet kako da na najbolji način rešite svoj zdravstveni ili estetski problem u skladu sa Vašim zahtevima i Vašim mogućnostima.
Konzervativna stomatologija predstavlja granu stomatologije koja obuhvata popravku i apsolutnu restauraciju zuba, dovodeći ih, po pitanju morfologije, funkcije i estetike, u prvobitno stanje.
U toj svrsi koristimo najsavremenije materijale i metode.
Endodontska terapija se odnosi na tretman unutrašnjosti zuba tj kanalnog sistema korena zuba, u kome je smeštena zubna pulpa.
Nakon medikamentozno mehaničke obrade kanala, sledi njegovo punjenje specijalnim pastama.
Na taj način se otklanja mogućnost ponovnog naseljavanja bakterija unutar zuba i ponovnog javljanja zapaljenske reakcije, sa svim posledicama (bol, otok).
Sve intervencije se obavljaju u lokalnoj anesteziji, bezbolno i komforno.
stomatoloska-ordinacija-my-dental-office-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD MY DENTAL OFFICE My dental office je ordinacija nastala spojem savremenog pristupa stomatologiji i velikog znanja i iskustva.
Dobra energija i uspešna višegodišnja saradnja rezultirala je udruživanjem naših veština i kompetencija i stvaranjem jedne moderne ordinacije po najvišim svetskim standardima.
Od samog početka kvalitetnom i stručnom uslugom, kao i prijateljskim pristupom, vezali smo za sebe veliki broj zadovoljnih pacijenata.
Trudimo se da se u našem ambijentu osećate prijatno, da kod nas dolazite bez straha, a odlazite zadovoljni.My dental office ordinacija pruža sve stomatološke specijalističke usluge sa posebnim akcentom na ortodontske tretmane najsavremenijim fiksnim i pokretnim ortodontskim aparatima, a pored svog stalnog tima angažuje eminentne stručne saradnike iz svih oblasti stomatologije.
stomatoloska-ordinacija-dentalux-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENTALUX Dr Stojan Stajić je osnovao stomatološku ordinaciju Dentalux 1994 godine.
Do osnivanja privatne ordinacije radio je kao stomatolog u JNA.
Bio je dugogodišnji rukovodilac stomatološke službe na VMC-u Cerak, a takođe je radio i na Vojno Medicinskoj Akademiji (VMA) i u VMC-u na Slaviji.
Svoju privatnu ordinaciju je opremio po najvišim svetskim standardima, pored ostalog od 2005 godine u stomatološkoj ordinaciji Dentalux se u svakodnevnoj praksi koriste dva najsavremenija tipa lasera erbijum-yag I CO2, koji svoju primenu imaju kako u oralnoj hirurgiji tako i u ostalim granama stomatologije.
Penzionisao se 2013 godine.
stomatoloska-ordinacija-family-dent-stomatoloske-ordinacije
Stomatološku ordinaciju, polivalentnog tipa, „Family dent“ osnovao je dr Nenad Topalović, 2007.godine.
Tehnička opremljenost ordinacije je na visokom nivou, prema svim zahtevima naše i svetske stomatološke prakse.
Dočekaće Vas prijatan ambijent, tiha muzika, i što je najbitnije ljubazno osoblje.
Od prvog susreta trudimo se da se pacijenti osećaju što ugodnije, bez "straha od zubara".
Svakome pristupamo na individualnom nivou u zavisnosti od težine slučaja.
Sve zahvate vršimo pod lokalnom anestezijom, potpuno bezbolno.
Svaka intervencija se unapred detaljno objašnjava.
Pratimo i primenjujemo najnovija dostignuća iz oblasti stomatologije, koristimo najsavremenije materijale, instrumente i aparate renomiranih proizvođača.
Rad je organizovan tako da nema čekanja.
Za hitne slučajeve dostupni smo vikendom i praznikom.
Specijalisti ortopedije vilica, oralne hirurgije i implantologije uvek su dostupni za konsultacije i intervencije.
stomatoloska-ordinacija-lumident-studio-stomatoloske-ordinacije
Stomatološka ordinacija u Beogradu.
Da li ste ikad imali strah od posete stomatologu?
Vaše iskustvo će se kod nas zauvek promeniti!
Naš tim stomatologa brine o zdravlju Vaših zuba i desni, kao i lepoti Vašeg osmeha.
Savremenim tehnologijama i kvalitetnim materijalima pružamo Vam kompletnu uslugu vezanu za zdravlje Vaših usta i zuba.
Smejte se zadovoljno i bez brige.
S ljubavlju Vaš Lumident studio.
stomatoloska-ordinacija-london-dent-stomatoloske-ordinacije
Stomatološka ordinacija u Beogradu je otvorena 2003.
godine.
London Dent u stručnom i organizacionom pogledu, modernom opremom i savremenim materijalima i tehnikama rada ispunjava visoko postavljenje standarde savremene stomatološke prakse.
Pristup svakom pacijentu je potpuno individualan, jer je naš prioritet da Vama, našim pacijentima, obezbedimo najbolje moguće rešenje problema, osluškujući vaše želje i potrebe. Želimo da se osećate sigurno i samopouzdano, pre, tokom i posle tretmana, i da Vaše iskustvo bude maksimalno ugodno u opuštenoj i prijatnoj atmosferi naše ordinacije.
Ordinacija je namenjena tretmanu svih vrsta stomatoloških oboljenja.
Hitni slučajevi su prioritet i uvek će biti sanirani u najkraćem mogućem roku.
Prelep osmeh koji ste oduvek želeli, je naš cilj!
Vlasnik i osnivač je Dr Mihailo Jokić specijalista ortodoncije, diplomirao i specijalizirao na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Ordinacija pruža usluge iz svih grana stomatologije i stoga ima veoma uspešnu, dugogodišnju saradnju sa renomiranim stručnjacima, specijalistima, u svojoj oblasti.
Zajedno smo tim, koji će shodno vašim individualnim potrebama, ličnim željama i realnim mogućnostima, kreirati najbolje moguće rešenje.
stomatoloska-ordinacija-djurisic-stomatoloske-ordinacije
Stomatološka ordinacija Đurišić u Beogradu pruža kvalitetne stomatološke usluge iz domena zubne implantologije, oralne hirurgije, protetike, paradontologije, ortodoncije, estetske i rekonstruktivne stomatologije, primenom najsavremenijih materijala, koji prate moderne evropske standarde.
Uz savremenu dijagnostiku, dobićete dobar savet kako da na najbolji način rešite svoj zdravstveni ili estetski problem u skladu sa Vašim zahtevima i Vašim mogućnostima.
Nalazimo se u centru Beograda, tri minuta od kružnog toka Slavija.
Stručno osoblje, u ordinaciji opremljenoj vrhunskom opremom, pruža sveobuhvatne stomatološke usluge.
U stomatološkoj ordinaciji ĐURIŠIĆ, uz korišćenje najsavremenijih metoda, možete obaviti sve potrebne stomatološke zahvate i intervencije: Oralna hirurgija i implantologija, Fiksna i mobilna protetika, Preventivna i dečja stomatologija, Konzervativa i endodoncija, Paradontologija
merkur-markom-stomatoloska-ordinacija-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA BEOGRAD MERKUR MARKOM Stomatološka ordinacija Merkur Markom nalazi se u samom centru Beograda u ulici Skadarska 20.
Najsavremenija generacija stomatoloških aparata omogućava da intervencije prođu bezbolno.
Nudimo brža, efikasnija, bezbednija, a iznad svega najkvalitetnija rešenja za naše pacijente.
Pozovite naš kontakt telefon i zakažite termin pregleda.
stomatoloska-ordinacija-dentalpro-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija DentalPro

Beograd, Savski venac, Kralja Milutina 48 011 3616150 |
063 479063 |
Stomatološka ordinacija u Beogradu.
Mr sci Dr Milka Živadinović
stomatoloska-ordinacija-dental-care-stomatoloske-ordinacije
Stomatološka ordinacija na Novom Beogradu.
Pružamo širok asortiman stomatoloških usluga, pritom stavljajući akcenat na stručnost i savremenu i kvalitetnu opremu.
Posebnu pažnju pridajemo tome da uz ljubaznost i besprekorne uslove Vašu posetu zubaru pretvorimo u prijatno iskustvo.
Posle besplatnog pregleda i dijagnostike zajedno sa Vama pravimo detaljan plan lečenja.
U slučaju specifičnih usluga obezbedićemo Vam u najkraćem roku pregled od strane nekog od naših saradnika specijalista.
Naše radno vreme je prilagođeno potrebama pacijenata.
Naravno, naročito u hitnim slučajevima, spremni smo da Vam izađemo u susret i zakažemo pregled u neko drugo vreme - slobodno nas kontaktirajte!
stomatoloska-ordinacija-bodent-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA BODENT BEOGRAD.
Mi smo tim.
Uspešna kombinacija visoko edukovanih stomatologa u različitim oblastima stomatologije.
Istovremeno, individualci i profesionalci obučeni i sposobni za pružanje vrhunskih usluga u oblasti Parodontologije, Endodoncije, Estetske i rekonstruktivne stomatologije, Oralne implantologije i Stomatološke protetike.
Mi smo tim… realnih entuzijasta, zaljubljenika u profesiju, doslednih u pridržavanju savremenim i svetski aktuelnim doktrinama u stomatologiji koji se zasnivaju na biološkim principima.
Šta nam je specifičnost.
Mogućnost kompleksne i potpune terapije(uključujući i protetsku rehabilitaciju) obolelih od parodontopatije sa izraženom restrukcijom potpornih tkiva i gubitkom velikog broja zuba.
Takva terapija obuhvata sve domene hirurške terapije parodontopatija… regenerativnu terapiju (primenu koštanih transplantata i implantata, usmerenu regeneraciju parodoncijuma), istovremenu primenu oralnih implantata u cilju nadoknade izgubljenih zuba ali i rekonstruktivnu plastičnu mukogingivalnu hirurgiju.
stomatoloska-ordinacija-aksic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Aksić

Beograd, Palilula, Bulevar despota Stefana 104 011 2768811 |
065 2768811 |
Zubna odrinacija u Beogradu.
Konzervativa stomatologija, Izbeljivanje zuba, Endodoncija i parodontologija, Dečija stomatologija.
Podrazumeva zbrinjavanje zuba ispunima (plombama).
Preparacija kaviteta i postavljanje ispuna predstavlja jednu od najučestalijih medicinskih intervencija.
Razlog tome je velika rasprostranjenost zubnog karijesa.
Za restauraciju koriste se kompozitni materijali.
Kompozitni ispuni “bele plombe” – najnovije generacije kompozita rešile su pitanje trajnosti (izdržljivosti) plombe.
Hemijska veza između zuba i plombe sprečava prodor bakterija.
stomatoloska-ordinacija-kruna-dent-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Kruna Dent

Beograd, Vračar, Vukice Mitrović 62 011 2447102 |
060 5577886 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA KRUNA DENT KRUNA DENT, stomatološka ordinacija, se nalazi na Crvenom Krstu.
U našoj neposrednoj blizini su Čuburski park, Dom Zdravlja Vračar i Beogradsko Dramsko Pozorište.
Do nas se veoma lako dolazi autobusima 83, 26, 25 ili trolejbusima 19, 21, 22 ,29.Radno vreme ordinacije je od 12h do 19h, svakim radnim danom, a za ostale termine se možemo dogovoriti.
Saradnici naše ordinacije su specijalisti iz različitih oblasti stomatologije.Zahvaljujući stalnom stručnom usavršavanju, učestvovanju na kongresima i seminarima u zemlji i inostranstvu, u mogućnosti smo da Vam ponudimo najbolja terapijska rešenja za Vaš problem.
stomatoloska-ordinacija-dr-milan-pavlovic-stomatoloske-ordinacije
Stomatološka ordinacija u Beogradu.
Dr Milan Pavlović, specijalista za oralnu medicinu i parodontologiju.
Trudićemo se da vam predstavimo korisne informacije u vezi održavanja vaših zuba.
stomatoloska-ordinacija-adamat-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Adamat

Novi Beograd, Palmira Toljatija 62 011 3191219 |
064 1165790 |
Stomatološka ordinacia ADAMAT vam pruža usluge iz sledećih domena.
Dečija i preventivna stomatologija: Zalivanje fisura, Fluorizacija zuba, Ekstrakcija mlečnih zuba, Kompozitni i GJC ispuni.
Ortopedija vilice: Mobilni i fiksni aparati.
Paradontologija i bolesti usta: Uklanjanje mekih naslaga i ultrazvučno skidanje kamenca, Peskiranje zuba, Kiretaža džepova.
Konzervativna stomatologija: Kompozitni, amalgamski i GJC ispuni; Lečenje zuba.
stomatoloska-ordinacija-hazena-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Hazena

Beograd, Vračar, Brane Crnavčevića 13 011 2430122 |
069 2552512 |
Privatna stomatoloska ordinacija Hazena u Beogradu osnovana je pre više od 20 godina u Beogradu.
Vađenje i popravka zuba, Ugradnja implanta, Zubne proteze, Izbeljivanje zuba, Skidanje kamenca sa zuba.
Posvećenošću prema klijentima kao i konstantnim radom na unapređenju kvaliteta stomatoloških usluga uspeli smo da izgradimo veliko poverenje i učinimo zadovoljnim preko 10.000 pacijenata.
Stomatološka ordinacija Hazena poseduje savremenu tehnologiju i radi isključivo po savremenim standardima.
Poslovni uspeh gradimo na posvećenosti prema pacijemtima, tradiciji i bogatom iskustvu.
Povratite blistavi osmeh po izuzetno povoljnim cenama.
stomatoloska-ordinacija-dr-vojinovic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dr Vojinović

Novi Beograd, Bulevar Milutina Milankovića 44 011 2136607 |
063 7719390 |
Stomatološka ordinacija Novi Beograd.
Uklanjanje zubnog kamenca i mekih naslaga, Konzervativa stomatologija, Implantologija, Ortodoncija.
Porodica Vojinović se punih 63 godine bavi stomatološkom praksom.
Na sadašnjoj adresi se nalazi od 2003 godine.
Svih ovih godina nastojala je težnja ka neprekidnom usavršavanju u radu, unapređenju organizacije rada i praćenja trendova savremene stomatologije.
dentics-stomatoloski-centar-stomatoloske-ordinacije
Stomatološka ordinacija u Beogradu.
Stomatološke usluge.
Dentics nije samo znanje i zanat - Dentics je pre svega filozofija zdravlja.
Naša ponuda: kompjuterizovana obrada pacijenata i podataka, visoka stručna osposobljenost zaposlenih i saradnika, savremeni metodi u lečenju i tretmanu pacijenata, vrhunska profesionalna oprema najnovije generacije, Video Imaging Computer system za trenutnu kontrolu zuba, besplatan pregled i kontrola zuba, visok nivo sterilizacije i higijene, najsavremenije materijale, sve stomatološke usluge na jednom mestu
stomatoloska-ordinacija-dental-hygia-stomatoloske-ordinacije
Stomatološka ordinacija Beograd.
Ordinacija je posvećena primeni najsavremenijih tehnika, materijala i instrumenata u cilju postizanja i održavanja zdravlja Vaših usta i zuba.
Verujemo da se vrhunski tretman kojem težimo postiže integracijom moderne tehnologije i svakodnevnog napretka u nauci.
Naš cilj je jednostavan: da Vam omogućimo najbolji mogući stomatološki tretman.
Naša filozofija u kojoj nema mesta za kompromis na račun kvaliteta rada nas pozicionira među vodeće stomatološke ordinacije.
stomatoloska-ordinacija-dragon-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Draga Dent

Beograd, Zvezdara, Jovanke Radaković 23g 011 4095326 |
064 2892228 |
Stomatološku ordinaciju Draga Dent u Beogradu je 2008 osnovala dr Dragica Jovanović nakon višegodinjeg iskustva kako u državnoj, tako i u privatnoj stomatološkoj praksi.
Posedujemo kompjuterizovanu obradu kartona i snimaka koja nam omogućava bolje praćenje lečenja naših pacijenata.
Tokom svih zahvata primenom anestetika pacijent se ne susreće sa bolom što dodatno olaškava tretman.
Koristimo savremene materijale i opremu, a naše osoblje prati sva nova nučna dostignuća i kurseve kontinuirane edukacije kako bi zadovoljilo sve potrebe i želje pacijenata.
Nudimo besplatan pregled i kontrole, to našim pacijentima finansijski olaškava brigu o svom zdravlju.
Sistemi održavanja higijene i sterilizacije su na najvišem mogućem nivou, a nudimo mogućnost obavljanja svih stomatoloških usluga na jednom mestu.
Za nepokretne pacijente, spremni smo da obezbedimo usluge terenskog vađenja zuba i izrade pločastih proteza.
Rad na zakazivanje omogućava da se skrati vreme koje pacijent provodi u čekaonici u toku kog se svaki pacijent najneprijatnije oseća kada je u poseti stomatologu.
Osoblje stomatološke ordinacije Dragon pomoći će savetom i praktičnom demonstracijom svakoj osobi zainteresovanoj za pravilno održavanje higijene usta i zuba.
klinika-impuls-stomatoloske-ordinacije

Klinika Impuls

Beograd, Karaburma, Višnjička 91a 011 2970702
cena: Cenovnik
Preventivna stomatologija.
Dečija stomatologija.
Pregledi konsultacije i saveti, Parodontologija, Implantologija, Protetika, Ortodoncija, Rekonstruktivna stomatologija.
Stomatologija.
U okviru klinike IMPULS je i savremeno opremljena stomatološka ordinacija u kojoj možete dobiti sve stomatološke usluge na jednom mestu. Tim stručnjaka i konsultanata obezbeđuje da Vaš dolazak stomatologu bude prijatno iskustvo, uz vrhunsku stomatološku uslugu i najbolje terapijsko resenje.
stomatoloska-ordinacija-vas-zubar-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Vaš zubar

Beograd, Mirijevo, Samjuela Beketa 5a 011 3436259 |
065 2255521 |
Stomatološka ordinacija Beograd.
Vaša poseta stomatologu može biti potpuno bezbolna.
Anestezije zadnje generacije garantuju bezbolnost zahvata.
Najmoderniji materijali i tehnologije u kombinaciji sa dugogodišnjim iskustvom zasigurno će zadovoljiti sve vaše zdravstvene i estetske potrebe.
Garantujemo najviši standard i povoljne cene.
Naša stomatološka ordinacija Vam nudi celi niz usluga (implantologija i hirurgija, protetika, bezmetalna keramika, metalna keramika, silikonske proteze, vizil, estetske plombe, beljenje zuba, lečenje zuba, popravka zuba) - od besplatnog prvog pregleda i konsultacija sa stomatologom pa do složenih implantoloških zahvata.
Ažurnost, efikasnost, kvalitet i poslovnost su neophodnost u današnje vreme, tako da i zdravlje, funckionalnost i lepota Vašeg osmeha i Vaših zuba su imperativ za rad u našoj ordinaciji!
Uverite se!
stomatoloska-ordinacija-beldent-1-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD BELDENT Stomatološka ordinacija BelDent je osnovana 1991.godine u Beogradu i usklađena je sa najnovijim kriterijumima CED (Council of European Dentists) koji postavljaju visoke standarde i uvode primenu najsavremenijih metoda u stomatologiji.
Osnovna ideja u našoj praksi je individualizovan pristup, personalizovanost i programiranost svakog zakazanog termina za efikasan rad i potpunu posvećenost klijentu.
Praćenje svetskih trendova i stalno stručno usavršavanje su osnovne karakteristike koje ordinaciju izdvajaju i već dugi niz godina čine praksom koja svojim klijentima pruža tretman na nivou najnovijih dostignuća moderne stomatologije.
dom-zdravlja-clinicanova-stomatoloske-ordinacije

Dom zdravlja Clinicanova

Beograd, Savski venac, Višegradska 26 011 7151777 |
060 3980808 |
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA.
Zdravlje i lepota usta i zuba su deo opšteg telesnog i mentalnog zdravlja.
Lepota zdravog osmeha doprinosi sticanju samopouzdanja i sigurnosti, što je izuzetno značajno u privatnom i poslovnom životu svake osobe.
Tajna lepog osmeha, prvenstveno, je u zdravim i čistim, dakle negovanim ustima.
Voditi računa o svom oralnom zdravlju ne treba da bude luksuz, već rutina!
U mogućnosti smo da unapredimo Vaše oralno zdravlje, nizom preventivnih intervencija, lečenjem zuba ili rešavanjem drugih problema u usnoj regiji, koje zahtevaju protetsko, oralno- hirurško ili ortodontsko zbrinjavanje.
Za Vas organizujemo pružanje usluga, u kratkim vremenskim rokovima, kao i mimo regularnog radnog vremena.
opsta-bolnica-alfa-medic-stomatoloske-ordinacije

Opšta bolnica Alfa Medic

Beograd, Palilula, Osmana Đikića 3 011 7858888
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA.
U Alfa Medic opštoj bolnici, dostupna Vam je kompletna stomatološka usluga.
KONZERVATIVNA STOMATOLOGIJA.
Dečija i preventivna stomatologija (nega najmlađih pacijenata i njihovih zubića).
Ortopedija vilica (fiksni i mobilni aparati za korekciju položaja zuba i vilica).
Parodontologija (konzervativna i hirurška terapija parodontopatije i drugih oboljenje potpornog aparata zuba).
Sve stomatološke intervencije, posebno one dugotrajnije mogu se biti izvedene u opštoj anesteziji.
opsta-bolnica-medicinski-sistem-beograd-msb-stomatoloske-ordinacije
Stomatologija.
Stomatologija za celu porodicu, Detaljni pregledi zuba i usne duplje, Digitalni snimci.
Preventivna stomatologija, čišćenje i poliranje zuba, tretmani fluoridom, zalivanje fisura, beljenje zuba, izrada štitnika za zube za sportiste, izrada štitnika za zube kod bruksizma (loših navika - škripanja zuba).
Urgentna stomatologija: prva pomoć kod bolnih stanja.
Dečja stomatologija.
Parodontologija: lečenje paradentoze, duboko čišćenje zuba po kvadrantima, gingivoplastika.
SMAT (slobodni mukogingivalni autotransplantat), popunjavanje koštanih defekata, režanj operacija
stomatoloska-ordinacija-panakeia-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA BANOVO BRDO.
Stomatološka ordinacija Panakeia skoro deceniju unazad brine o zdravlju i lepoti vaših zuba.
U Panakei ćemo vas, od prvog susreta, opustiti, edukovati i preuzeti uslugu koja će ispuniti vaša očekivanja.
ordinacija-denta-art-stomatoloske-ordinacije

Ordinacija Denta Art

Beograd, Bežanijska Kosa, Dr Teodora Borockog 36 011 3182409 |
064 1627000 |
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA BEŽANIJSKA KOSA.
Dr Vujović i njen ljubazni tim imaju zadovoljstvo da vam predstave našu jedinstvenu i zanimljivu zubarsku praksu.
Vaša potreba za zdravim zubima i desnima je naša glavna briga.
Denta Art je poznata po tome što prepoznaje individualne potrebe svakog pacijenta, shvatajući njegove posebne potrebe i zahteve.
Dr Vujović planira vaše lečenje tako da se dođe do optimalnog nivoa zdravlja.
Njena ekspertiza u lečenju zuba daje prava, dugotrajna rešenja.
Umesto samo da popuni zub, ona mu vraća prirodnu lepotu i snagu.
dental-aesthetic-studio-stomatoloske-ordinacije

Dental Aesthetic Studio

Beograd, Bežanijska Kosa, Partizanske avijacije 30 064 3110014
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA BEŽANIJSKA KOSA.
Mi smo tim… realnih entuzijasta, zaljubljenika u profesiju, doslednih u pridržavanju savremenim i svetski aktuelnim doktrinama u stomatologiji koji se zasnivaju na biološkim principim.
Šta nam je specifičnost… mogućnost kompleksne i poptune terapije (uključujući i protetsku rehabilibaciju) obolelih od paradontopatije sa izraženom destrukcijom potpornih tkiva i gubitkom velikog broja zuba.
Takva terapija obuhvata sve domene hirurške terapije paradontopatija… regenerativnu terapiju (primenu koštanih transplanata i implanata, usmerenu regeneraciju paradoncijuma), istovremenu primenu oralnih implantata u cilju nadoknade izgunljenih zuba ali i rekonstruktivnu plastičnu mukogingivalnu hirurgiju.
Naš profesionalni moto je “zdravlje pre svega… uspostavljanje a potom očuvanje uspostavljenog zdravlja potpornih tkiva i zuba a potom nadoknada izgubljenih zuba”.
U pitanju je kompleksna terapija u okviru koje se postizanje visokih estetskih rezultata terapije, čak i u najtežim slučajevima, podrazumeva.
stomatoloska-ordinacija-moj-zubar-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Moj Zubar

Beograd, Bežanijska Kosa, Nedeljka Gvozdenovića 39 011 6128411 |
065 6730077 |
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA BEŽANIJSKA KOSA.
Dobrodošli na sajt stomatološke ordinacije Moj Zubar.
Želimo da Vas upoznamo sa uslugama koje nudimo.
Moj Zubar je moderna stomatološka ordinacija smeštena na BEŽANIJSKOJ KOSI koja svojim uređenjem stvara ugodnu, opuštajuću atmosferu, upotpunjenu visoko personalizovanim odnosom sa svakim pacijentom.
Ujedno, ordinacija je opremljena najnovijom stomatološkom opremom što nam omogućava da Vam ponudimo brzu i kvalitetnu negu, individualni pristup i profesionalnu brigu o pacijentu.
Takođe, ne bi trebalo izostaviti da je odnos cena/kvalitet na zavidnom nivou.
Profesionalnim pristupom lečenju i primenom visoke tehnologije rukama stručnjaka nastojimo pružiti najbolju negu za Vas i Vašu porodicu.
Stomatološka ordinacija Moj Zubar, Bežanijska Kosa
stomatoloska-ordinacija-vanadent-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija VANADENT

Beograd, Bežanijska Kosa, Partizanske avijacije 25 011 2284599 |
064 1716840 |
Stomatološka ordinacija VANADENT je porodična stomatološka ordinacija koja se nalazi na Bežanijskoj kosi, pored crkve Sv Vasilija Ostroškog.
Savremeno opremljena i konceptuirana ordinacija pruža Vam sve vrste stomatoloških usluga uz potpunu bezbolnost kod intervencija najkvalitetnijim materijalima na tržištu.
Porodična tradicija bavljenja stomatologijom i kvalitetan stručni tim stomatologa garantovaće Vam kvalitetne stomatološke usluge.
Zahvaljujući stalnom stručnom usavršavanju u mogućnosti smo da Vam pružimo najkvalitetnija terapijska rešenja, u dogovoru sa Vama, po pristupačnim cenama.
Našim pacijentima uvek izlazimo u susret i pružamo razne vrste popusta, određene gratis usluge za naše stalne pacijente, kao i mesečne akcije.
stomatoloska-ordinacija-mitrovic-dent-stomatoloske-ordinacije
Stomatološku ordinaciju Mitrović dent osnovao je u junu 2010 godine dr Andrej Mitrović.
Korišćenjem najsavremenije stomatološke opreme i materijala, u mogućnosti smo da efikasno i kvalitetno odgovorimo svim Vašim potrebama.
Ova savremeno opremljena ordinacija Vam pruža usluge konzervativnog i endodontskog lečenja zuba, estetske i rekonstruktivne stomatologije, stomatološke protetike, oralne hirurgije i implantologije, paradontologije kao i ortodoncije.
U veoma prijatnom ambijentu naše ordinacije, svakodnevno Vam stojimo na raspolaganju, gde uz stomatološki pregled možete dobiti sve informacije i savete o metodama koje sprovodimo.
Trudimo se da sa našim pacijentima uspostavimo odnos uzajamnog poverenja i razumevanja i da tako njihov boravak u ordinaciji učinimo prijatnim i opuštenim.
stomatoloska-ordinacija-apalos-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BANOVO BRDO.
Stomatološka ordinacija Apalos od 2010 se nalazi na Banovom brdu u neposrednoj blizini pijace.
Osnivač ordinacije je dr Aleksandra Pantić koja skoro deceniju obavlja ovu delatnost.
U saradnji sa svojim ocem Ninoslavom Pantićem rešavamo najkomplikovanije slučajeve i postižemo vrhunska estetska rešenja.
Ninoslav Pantić, zubni tehničar sa tridesetpetogodišnjim iskustvom i dugogodišnjim radom na VMA.
U timu se takodje nalaze i stručni konsultanti sa Stomatološkog fakulteta i VMA.
Stalno se usavršavamo i pratimo svetske trendove.
Koristimo najkvalitetnije materijale, a visok nivo higijene i sterilizacije je imperativ za nas.
Želimo da se naši pacijenti osećaju prijatno i opušteno da nas pitaju sve što žele o metodama koje sprovodimo u našoj ordinaciji, trudeći se da postignemo odnos međusobnog poverenja.
Mi brineno o Vama i van ordinacije!
stomatoloska-ordinacija-moraca-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BANOVO BRDO.
U našoj ordinaciji možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga. Činimo sve da pružimo najbolje, funkcionalno i estetsko rešenje, u Vašim uslovima krezubosti da bi smo postigli ono što Vi želite.
stomatoloska-ordinacija-dr-crnogorac-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA BANOVO BRDO.
Dobro došli u jednu od prvih privatnih stomatoloških praksi u našoj zemlji.
Dobro došli u ordinaciju sa višedecenijskim iskustvom i hiljadama zadovoljnih pacijenata.
Dobro došli na mesto gde se za najveći uspeh smatra vaš osmeh.
Koristimo isključivo proverene i dokazane medicinske metode.
Primenjujemo napredne procedure i savremene tehnologije.
Insistiramo na stalnom usavršavanju našeg stručnog tima.
Svakom problemu i svakom pacijentu prilazimo s jednakom pažnjom.
Zato što je vaše zdravlje naš najvažniji cilj.
Zato što je vaše poverenje naša najveća referenca.
stomatoloska-ordinacija-petkovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA PETKOVIĆ Dental centar Petković posluje od 1985.godine kao jedna od prvih privatnih stomatoloških ordinacija.
Osnivač i vlasnik Dental centra je dr Željko Petković, član stomatološke komore, saradnik brojnih edukativnih programa iz oblasti implantologije i estetske stomatologije.
Kroz porodičnu tradiciju dugu trideset godina, prati svetska dostignuća iz oblasti savremene stomatologije i uz primenu najsavremenijih stomatoloških metoda, tehnika i najsavremenije opreme, Dental centar Petković posluje i pruža sve vrste stomatoloških usluga u sklopu četiri najmodernije opremljene stomatološke ordinacije.
Dental centar Petković poseduje i svoju zubo- tehničku laboratoriju, koja omogućava sve protetske radove u najkraćem mogućem roku.
stomatoloska-ordiancija-caninus-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ŽARKOVO.
Vlasnik ordinacije je doktor stomatologije – specijalista oralne hirurgije Tihomir M.
Magazin, rođen 1960 godine.
Stomatološki fakultet završio je u Sarajevu 1984.godine, a specijalizaciju iz oralne hirurgije u Beogradu, 2002 godine.
Član je više stomatoloških asocijacija u zemlji i inostranstvu gde aktivno učestvuje i objavljuje stručne radove.
Stomatoloska ordinacija se nalazi u Beogradu, u naselju Žarkovo, u Vodovodskoj ulici.
Ambijent ukusno uređenog prostora same ordinacije i dobra opremljenost aparaturom i instrumentarijem pruži će Vam ugodan boravak pri bilo kojoj stomatološkoj intervenciji ili pregledu.
stomatoloska-ordinacija-dimic-dent-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DIMIĆ DENT U našoj stomatološkoj ordinaciji možete dobiti sledeće vrste stomatoloških usluge: estetska stomatologija, zubna protetika, oralna hirurgija, ortodoncija, dečija i preventivna stomatologija.
stomatoloska-ordinacija-dr-aleksandar-pavlovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR ALEKSANDAR PAVLOVIĆ Stomatološka ordinacija dr Pavlović osnovana je u februaru 2004.godine, a od leta 2009.godine se nalazi u novom, proširenom objektu u Niškoj ulici na Vračaru.
U Stomatološkoj ordinaciji dr Pavlović pružaju se sve vrste stomatoloških usluga uz upotrebu najsavremenijih metoda i materijala.
stomatoloska-ordinacija-unident-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija UniDent

Beograd, Banovo brdo, Trebevićka 45 063 7344312
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA BANOVO BRDO.
Stomatološka ordinacija UniDent se nalazi u Beogradu, opština Banovo Brdo i predstavlja novootvorenu ordinaciju po najmodernijim standardima.
Tim čine iskusni stručnjaci u oblasti stomatologije uz koje možete biti sigurni da će svaka intervencija biti urađena maksimalno odgovorno u korist zdravlja vas i vaših zuba.
Ordinacija UniDent specijalizovana je za sve vrste stomatoloških usluga.
Ordinaciju je osnovala dr stomatologije Aleksandra Sibinović, koja je nakon višegodišnjeg rada u renomiranim stomatološkim ordinacijama širom Beograda odlučila da spoj stečenog znanja i iskustva pretoči u svoj koncept moderne stomatološke ordinacije.
Njena ideologija je potpuna podjednaka predanost svakom klijentu i maksimalna briga o zdravlju njihovih zuba.
stomatoloska-ordinacija-dr-malbasic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD Privatna stomatološka ordinacija dr Malbašić s tradicijom od 1994.godine.
Ordinacija dr Tonija Malbašića pruža usluge kompletnog stomatološkog programa - ortopedija vilica, stomatološka protetika, oralna hirurgija, parodontologija, bolesti zuba, dečija stomatologija, estetska stomatologija.
Stomatološka ordinacija Malbašić objedinjuje stomatološko znanje, oralnu hirurgiju, što uključuje i usađivanje implantata, RTG snimanje zuba, zglobova i sinusa.
U sklopu poliklinike nalazi se i zubotehnička laboratorija sa svim mogućnostima koje su potrebne za izradu protetskog rada koji u potpunosti zadovoljava zahteve stomatologa i pacijenta.
Kompletna stomatološka usluga uključuje estetske plombe, proteze, krunice i mostove, ljuskice, zubni nakit, proteze, implantate, oralnohirurške zahvate, čišćenje zuba i lečenje parodontoze, ortodontske aparate i drugo.
stomatoloska-ordiancija-dentin-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija DENTIN

Beograd, Filmski grad, Arhimandrita Gerasima Zelića 8 011 2318464 |
069 2318464 |
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA BANOVO BRDO.
Ključ uspeha je u savršenom skladu ambijenta, osoblja, tehnologije i materijala.
Ne postoji karika koja je manje ili više bitna.
Poseta stomatologu većini ljudi pričinjava stres.
Potrudili smo se da se u ambijentu naše ordinacije osećate prijatno i opušteno.
Pripremićemo vas za svaku intervenciju, odgovoriti na svako vaše pitanje.
Osim našeg znanja i iskustva, iza nas stoje oprema i materijali u koje imamo potpuno poverenje.
Služimo se i koristimo samo proizvode renomiranih firmi.
Sva naša oprema i materijali su kupljeni i kupuju se kod ovlašćenih prodavaca koji te materijale skladište i čuvaju onako kako proizvođač nalaže.
Naša dentalna radna mesta, naša oprema za hirurgiju, sterilizaciju, instrumenti i materijali koje koristimo nam omogućavaju da svoj posao radimo maksimalno profesionalno.
Dođite, posetite nas, uvereni smo da ćemo steći vaše poverenje.
stomatoloska-ordinacija-dental-oral-centar-milosevic-stomatoloske-ordinacije
- Garancija na radove 10 godina
- Preko 35 godina iskustva
- Prvoklasni materijali, Napredne tehnologije
- Vrhunski tim stručnjaka

Više od 16.000 pacijenata su dokaz da smo doneli dobru odluku kada smo se odlučili za upoterebu samo marerijala premijum klase vodećih svetskih proizvođača koji Vama garantuju kvalitet.
stomatoloska-ordinacija-perovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJE PEROVIĆ Specijalistička ordinacija Dr.
Perović Dentistry (Beograd) – pruža sve vrste tretmana zuba.
Posle pionirskog početka u implantologiji godine 1970.
prof.
Dr.
Jovan Perović je uspešni stručnjak u implantologiji kod nas i bazirajući njegovo veliko iskustvo bavljenja stomatologijom još od 1957.godine, i autora preko 15 objavljenih knjiga i primaoca mnogobrojnih društvenih priznanja nama je bilo mnogo lakše da sav raskoš i iskustvo stomatološkog umeća usmerimo u profesionalni odnos prema pacijentima.
Specijalista stomatolog Perović Dr.
Goran 31 godina iskustva, Dr.
Božidar Perović i Dr.
Ivana Rakočević, perspektivni doktori stomatološkog domena sada, kada su mu otvorena sva vrata porodičnog kvaliteta, pouzdanosti, iskustva i umeća u radu, koristeći najsavremeniju opremu i najkvalitetnije materijale svetski renomiranih proizvođača.
Pouzdanost i kvalitet našeg rada upotpunjuju i dve sestre Mirjana Pumpalović i Sanja Jakovljević, uvek spremne da pomognu pacijentu i da naprave prijatnu atmosferu.
Predstavlja nam veliko zadovoljstvo da Vaš boravak u ambijentu opuštene smirene atmosfere izazovemo zadovoljstvo i osmeh na vašem licu jer su to najlepši pokazatelji našeg rada i truda.
Vaša poseta stomatologu je sigurno potpuno bezbolna što garantuje poslednja generacija anestetika.
Najmoderniji materijali i tehnologije u kombinaciji sa dugogodišnjim iskustvom, sigurno će zadovoljiti sve vaše zdravstvene i estetske potrebe.
Mi sa naše strane Vam garantujemo najviši standard usluga i povoljne cene.
stomatoloska-ordinacija-dr-lazarevic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR LAZAREVIĆ Naša stomatološka ordinacija postoji već 23 godine sa preko 12 000 zadovoljnih pacijenata i sa najsavremenijom stomatološkom opremom omogućavamo precizno dijagnostikovanje kao i pouzdano lečenje svih bolesti zuba.
Privatna stomatološka ordinacija Lazarevic specijalizovana je na područiju estetske i restaurativne dentalne medicine, što potvrđuje svojim višegodišnjim aktivnim delovanjem i iskustvom u svim oblastima stomatologije.
U našem radu uvek težimo najboljem, zbog čega konstantno ulažemo u nove tehnologije i znanja.
stomatoloska-ordinacija-beoosmeh-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Beoosmeh

Beograd, Vračar, Južni bulevar 33 011 2443997
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA BEOOSMEH U našoj stomatološkoj ordinaciji Beoosmeh možete dobiti sve stomatološke usluge.
Nalazimo se na lokaciji Južni Bulevar 33, i za Vas smo tu već 30 godina.
stomatoloska-ordinacija-dr-jovan-cabunac-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR JOVAN CABUNAC Stomatološka ordinacija je osnovana 1999.godine.
Od osnivanja ordinacija se razvijala u dva smera – u smeru estetske stomatologije i smeru anti-aging medicine.
Ponosimo se činjenicom da smo pioniri u razvijanju koncepta dental-spa, koji se u ordinaciji sprovodi od prvog dana rada ordinacije.
I danas, otvoreni smo za sve novine u stomatologiji i učesnici smo najprestižnijih kongresa i edukacija iz oblasti koje doprinose boljem zbrinjavanju pacijenata.
Koncept estetske stomatolgije i implantologije sprovodi Dr Jovan Cabunac, a anti-aging concept i ortodonciju Dr Željka Cabunac.
Naš zadatak i cilj, kao ordinacije estetske stomatologije, jeste da, pored očuvanja integriteta postojećih zuba, učinimo da stomatološke nadoknade budu maksimalno konforne, a da funkcionalnost i estetika budu vrhunski unapređeni, tako da pacijentima obezbeđuju sigurnost u komunikaciji i intimnim situacijama.
Ili, drukčije rečeno – nastojimo da obezbedimo pacijentima samopoštovanje i sigurnost, koji su uslov za uspešnost u svakodnevnom životu i profesionalnoj karijeri.
stomatoloska-ordinacija-jelenkovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA JELENKOVIĆ Ordinacija Jelenković osnovana je 1997.godine.
U stalnom sastavu ordinacije su tri lekara, a postoji i saradnja sa nekoliko konsultanata, predavača sa Stomatološkog fakulteta u Beogradu.
U ordinaciji se mogu dobiti sve stomatološke usluge kao što su: Popravke zuba sa estetskim materijalima, Protetika (bezmetalne, metalokeramičke krune i sve vrste proteza), Ortopedija vilice, Oralna hirurgija, Ugradnja implantata i dr Cene su veoma povoljne a pružamo i mogućnost plaćanja karticom ili čekom
stomatoloska-ordinacija-dr-milisic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija dr Milišić

Beograd, Bežanijska Kosa, Ismeta Mujezinovića 22 011 2272715
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR MILIŠIĆ Stomatološka ordinacija „MILIŠIĆ“ je porodična ordinacija osnovana 1995 godine.
Raspolaže sa dva moderno opremljena radna mesta i zapošljava troje doktora stomatologije.
Zahvaljujući saradnicima sa VMA i stomatološkog fakulteta, uspeli smo da pokrijemo sve oblasti stomatološke prakse: bolesti zuba, dečiju i preventivnu stomatologiju, ortodonciju, parodontologiju, oralnu hirurgiju, stomatološku protetiku, estetsku stomatologiju.
Do danas smo savesnim radom i dobrom uslugom stekli poverenje velikog broja pacijenata.
Lokal u kom je smeštena ordinacija se nalazi u rezidencijalnoj oblasti na Bežaniskoj kosi, u pasažu stambenih zgrada.
Ordinacija ima malu čekaonicu sa udobnim foteljama, gde se možete odmoriti, opustiti, prelistati najnovije časopise i novine.
U samoj ordinaciji će te se osećati jednako prijatno jer je naš cilj da u svakom momentu budete potpuno relaksirani.
stomatoloska-ordinacija-dedent-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DEDENT U našoj stomatološkoj ordinaciji možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga.
stomatoloska-ordinacija-belle-dent-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA BELLE DENT Nudimo Vam sledeće stomatološke usluge: usluge iz oblasti ortodoncije, protetike, estetske stomatologije, endodoncije, parodontologije, dečije i preventivne stomatologije i oralne hirurgije.
stomatoloska-ordinacija-dental-trust-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENTAL TRUST Nudimo Vam sledeće stomatološke usluge: zubna protetika, endodoncija, oralna hirurgija, parodontologija.
stomatoloska-ordinacija-orto-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Orto

Beograd, Voždovac, Koste Jovanovića 52 011 2468459 |
065 9579576 |
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD Stomatološka ordinacija ORTO osnovana je 1993.godine a na sadašnjoj lokaciji se nalazi od 1998.godine.
Nalazimo se na Voždovcu, u mirnom i zelenilom okruženom kraju, dobro povezani sa ostalim delovima grada dvema velikim saobraćajnicama - Bulevarom Oslobođenja i Bulevarom Vojvode Stepe.
Ukoliko dolazite sopstvenim prevozom - na raspolaganju su Vam mesta za besplatno parkiranje.
Ukoliko dolazite gradskim prevozom - stajališta tramvajskih i autobuskih linija se nalaze u blizini ordinacije.
Ulaz u ordinaciju omogućava jednostavan i siguran pristup starijim, teže pokretnim i osobama sa invaliditetima.
stomatoloska-ordinacija-dentaz-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENTAŽ Stomatološka ordinacija “Dentaž” sa sedištem ordinacije u Beogradu u ulici Dobračina 56a.
Stomatološku ordinaciju “Dentaž” osnovao je 1947.godine Dr Savo Ajduković.
Duga tradicija koja se ogleda u radu već treće generacije porodice Ajduković, nudi kompletnu stomatološku uslugu: lečenje, plombiranje i vađenje zuba, hirurgija, paradontologija, protetika, ortodoncija i implantologija.
Ordinacija je opremljena savremenom tehnologijom koja omogućava obavljanje svih vidova stomatoloških usluga.
Pored toga, u okviru iste se nalazi i protetička laboratorija, što omogućava brzu i kvalitetnu izradu protetskih nadoknada, uz stalnu asistenciju lekara.
stomatoloska-ordinacija-big-tooth-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA BIG TOOTH BIG TOOTH dental studio je savremena zubno - lekarska ordinacija koja je počela sa radom 2004.godine.
Stručni kadar sačinjavaju lekari specijalisti, a konsultanti su nam profesori Stomatološkog fakulteta i Vojnomedicinske akademije u Beogradu.
Raspolažemo sa dve ordinacije koji su opremljene savremenim aparatima vrhunskih svetskih proizvođača.
Postoji još mnogo toga što bismo mogli da kažemo o sebi, ali Vas pozivamo da nas posetite i sami donesete ostale zaključak o nama.
stomatoloska-ordinacija-dr-banduka-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija dr Banduka

Beograd, Zvezdara, Mihaila Todorovića 14b 011 3477475
STOMATOLOŠKE ORDINACIJE BEOGRAD STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR BANDUKA U sklopu mlade ordinacije biće pokrivene usluge iz raznih specijalnosti stomatologije.
Nalazimo se između autoputa Beograd - Niš i Ustaničke ulice na adresi Mihaila Todorovića 14b.
stomatoloska-ordinacija-dr-rada-skondric-grujicic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR RADA ŠKONDRIĆ GRUJIČIĆ Stomatološka ordinacija "Dr Rada" je počela sa radom 1988.
godine u Beogradu.
Dugogodišnje iskustvo, veliki broj zadovoljnih pacijenata kao i članstvo u Komori privatnih doktora stomatologije Srbije garantuje kvalitet našeg rada.
stomatoloska-ordinacija-biodent-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA BIODENT Stomatološka ordinacija Biodent početak svoga rada locira u sada već daleku 1989.god.
Od svog osnivanja nalazi se na Novom Beogradu u uluci Jurija Gagarina 82-84.
Dvadesetogodišnja vernost i poverenje pacijenata građeni su kvalitetom, stalnim unapređenjem znanja i opreme.
Od 2003 god.
proširili smo se i na Vračar, u ulici Požarevačka 24, sa ciljem da budemo blizi našim pacijentima kojima je ova lokacija pristupačnija.
Specijalistički tim od 9 stomatologa predstavlja garanciju savesnog i stručnog rada.
Pet doktora stomatoloskih nauka, i 3 magistra dokaz su da veliku pažnju pridajemo najsavremenijim naučnim dostignućima, i da smo respektabilna zdravstvena ustanova sa izuzetnim stručnim i naučnim potencijalom.
stomatoloska-ordinacija-primadent-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Primadent

Beograd, Voždovac, Bulevar Oslobođenja 157a 011 3910128 |
060 5215000 |
STOMATOLOSKA ORDINACIJA PRIMADENT U našoj stomatološkoj ordinaciji možete dobiti sledeće stomatološke usluge: ortodoncija, zubna protetika, parodontologija, implantologija, oralna hirurgija, estetska stomatologija i mnoge druge.
stomatoloska-ordinacija-andric-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Andrić

Beograd, Stari Grad, Vlajkovićeva 31 011 3373976 |
011 3243967 |
STOMATOLOSKA ORDINACIJA ANDRIĆ Stomatološka ordinacija Andrić osnovana je 1989.godine.
Od tada, trudimo se da na najbolji mogući način izađemo u susret potrebama naših pacijenata.
Posebnu pažnju posvećujemo najmlađim pacijentima, ali pružamo i usluge iz svih oblasti stomatologije, tako da su, veoma često, naši pacijenti dve ili tri generacije iste porodice.
stomatoloska-ordinacija-vranes-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA VRANEŠ Naša ordinacija poseduje savremenu opremu koja, uz naše znanje i iskustvo, pruža vrhunski kvalitet usluge po izuzetno povoljnim cenama.
Dođite i uverite se, lekarski pregled je besplatan.
Garancija na plombe je 6 meseci, a na sve protetske radove 12 meseci.
stomatoloska-ordinacija-dentib-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dentib

Beograd, Dušanovac, Braće Kovač 44 011 3443030
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTIB Privatna stomatološka ordinacija DENTIB specijalizovana je na području estetske i restaurativne dentalne medicine te na području implantologije, što potvrđuje svojim višegodišnjim aktivnim delovanjem i iskustvom.
Ordinacija njeguje tradiciju dugu više od dvadeset godina s garancijom vrhunskog i kvalitetnog rada na tehnički i estetski najzahtevnijim zahvatima. Istančan spoj savremene tehnologije, vrhunskih materijala i interdisciplinarne saradnje omogućuje pružanje vrhunske usluge svim našim pacijentima.
stomatoloska-ordinacija-korona-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Korona

Beograd, Vračar, Južni Bulevar 19 011 2405590
STOMATOLOSKA ORDINACIJA KORONA Kada je ordinacija osnovana osnovni zadatak vezan za izbor osoblja bio je okupiti kvalifikovane ljude, različitih specijalnosti, tako da pacijent može dobiti kompletan stomatološki tretman na jednom mestu.
stomatoloska-ordinacija-mnd-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija MND

Beograd, Palilula, Draže Pavlovića 25 011 2767891 |
062 8950855 |
STOMATOLOSKA ORDINACIJA MND Specijalistička ordinacija MND Dental osnovana je 2010.
godine kao naslednik opšte stomatološke ordinacije „Dr Đuric“, inače otvorene još 1992, jedne od prvih privatnih te vrste u Beogradu.
Posebno smo prepoznatljivi u oblasti Ortopedije vilica.
Preko dve hiljade stalnih pacijenata ukazalo nam je i ukazuje poverenje.
U ordinaciji MND Dental pored standardnih usluga lečenja zuba, akcenat je stavljen na estetsku stomatologiju gde se, između ostalog, izdvajaju veneers (ljuspice) bez preparacije.
Takođe, sad vec kao standardnu uslugu, nudimo i implante svetski najpoznatijih proizvođača, kao što su Nobel i Straumann.
stomatoloska-ordinacija-dr-dasic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR DAŠIĆ Stomatološka ordinacija dr Dašić je osnovana 2006.godine.
Nalazi se na adresi Vojvode Milenka 6 na Savskom Vencu.
Nudimo Vam sve vrste stomatoloških usluga, po veoma povoljnim cenama.
stomatoloska-ordinacija-tia-dentico-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Tia Dentico

Beograd, Voždovac, Danila Bojovića 30a 011 3975197 |
061 6313159 |
STOMATOLOSKA ORDINACIJA TIA DENTICO Stomatološka ordinacija “TIA DENTICO” nalazi se u Beogradu. Naš tim čine doktori-specijalisti iz svih oblasti stomatologije, sa jednim ciljem – da Vam pruže najkvalitetniju moguću uslugu.
Osim visokoobrazovanog kadra, naša ordinacija garantuje i primenu materijala renomiranih svetskih proizvođača prateći savremene trendove kao i saradnju sa vodećim dental laboratorijama garantujuci najviši kvalitet što predstavlja drugi ključni element našeg uspeha.
Kao treći element ističemo strpljenje i pažnju, jer smatramo da upravo to danas najviše nedostaje u odnosu stomatolog – pacijent.
Naš cilj je da odlazak kod stomatologa ne bude više “neprijatnost koja se mora obaviti”, već stvar kojom ćete rado unaprediti Vaše zdravlje i izgled.
I ne zaboravite – do krajnjeg cilja, a to je svakako osmeh na vašem licu, možemo stići samo uz obostrani trud i zalaganje.
Iz tog razloga vas upućujemo da posetite i edukativne strane naše internet prezentacije na kojima ćemo nastojati da predstavimo sve ono što bi trebalo da znate o zdravlju zuba i usta, a potrudićemo se da vas redovno upoznajemo i sa novostima iz sveta stomatologije i medicine.
stomatoloska-ordinacija-extra-dental-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA EXTRA DENTAL Tim iskusnih doktora stomatologije formiran je tako da u stručnom pogledu, uz upotrebu najsavremenije opreme i materijala, ispuni visoke standarde koje nameće savremena stomatologija.
Ordinacija raspolaže konsultantskim timom specijalista i profesora stomatološkog fakulteta za različite oblasti stomatološke problematike, tako da za nas praktično nema nerešivih problema.
Članovi smo Stomatološke Komore Srbije i posedujemo licencu za obavljanje stomatološke prakse čime svesno preuzimamo i sve obaveze i odgovornosti koje iz toga proističu.
Redovni smo učesnici stručnih seminara i kongresa koji nam i pored našeg znanja i višegodišnjeg iskustva, kako u zemlji tako i u inostranstvu, obezbeđuju konstantan uvid i prisustvo u naj savremenijim tokovima i načinima pružanja stomatoloških usluga.
Savremena oprema i vrhunski materijali garantuju besprekorne restauracije i visoku pouzdanost intervencija.
Upotrebom intraoralne kamere omogućavamo uvid u stanje struktura usne duplje na mnogo precizniji način, kao i uvid u stanje odredjenog stomatološkog problema pre i posle intervencije.
Sve intervencije se, uz dogovor sa pacijentom, izvode u standardnoj ili jakoj anesteziji tako da su zahvati apsolutno bezbolni.
stomatoloska-ordinacija-dominanta-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dominanta

Beograd, Obrenovac, Vuka Karadžića 84 011 8725420
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DOMINANTA U stomatološkoj ordinaciji "Dominanta", biće vam pružena kompletna stomatološka zaštita, a naša poslovna filozofija zasniva se na potpunom, timskom i stručnom pristupu svakom pacijentu ponaosob.
Zahvaljujući konstsntnom stručnom usavršavanju i praćenju novih dostignuća u stomatologiji, stručni tim naše ordinacije predložiće vam najbolje rešenje, a sve u cilju očuvanja zdravlja vaših usta i zuba i pružanja najkvalitetnije stomatološke usluge.
stomatoloska-ordinacija-dr-aleksandar-radovanovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR ALEKSANDAR RADOVANOVIĆ Centar za zubnu implantologiju i primenu lasera u oralnoj hirurgiji dr Aleksandar Radovanović osnovana je 1994.
godine.
Njen osnivač i vlasnik je dr Aleksandar Radovanović specijalista oralne hirurgije.
Centar se usko specijalizovao za pružanje usluga iz domena zubne implantologije i oralne hirurgije, naročito u laserskom lečenju paradontopatija, oboljenja mekih tkiva i usne duplje.
Stomatološka ordinacija pruža i ostale stomatološke usluge iz domena estetske i rekonstruktivne stomatologije.
Tu pre svega treba istaći lasersko beljenje zuba, ugradnja faseta i bezmetalnih keramičkih krunica koje predstavljaju vrhunsko dostignuće u estetskoj stomatologiju.
Privatna specijalistička stomatološka ordinacija Dr Aleksandar Radovanović u Beogradu pruža kvalitetne stomatološke usluge iz domena zubne implantologije, paradontologije, ortodoncije, estetske i rekonstruktivne stomatologije, primenom novih proteteskih materijala, koji prate savremene evropske standarde.
Uz modernu dijagnostiku, dobićete dobar savet kako da na najbolji način rešite svoj zdravstveni ili estetski problem u skladu sa vašim zahtevima i vašim mogućnostima.
stomatoloska-ordinacija-dr-vladimir-perovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR VLADIMIR PEROVIĆ Dobrodošli na internet stranicu Stomatološke Ordinacije Dr Vladimir Perović.
Ova moderno opremljena ordinacija vam stoji na raspolaganju i uvereni smo da ukoliko nas izaberete da ćete biti izuzetno zadovoljni kvalitetom usluge.
Ukoliko vas nešto zanima, kontaktirajte nas ili dođite lično.
LOKACIJE
Stomatološke ordinacije Aleksandrovac
Stomatološke ordinacije Aleksinac
Stomatološke ordinacije Aranđelovac
Stomatološke ordinacije Arilje
Stomatološke ordinacije Bačka Topola
Stomatološke ordinacije Bački Petrovac
Stomatološke ordinacije Beška
Stomatološke ordinacije Bogatić
Stomatološke ordinacije Bor
Stomatološke ordinacije Bujanovac
Stomatološke ordinacije Čačak
Stomatološke ordinacije Gornji Milanovac
Stomatološke ordinacije Inđija
Stomatološke ordinacije Ivanjica
Stomatološke ordinacije Jagodina
Stomatološke ordinacije Kikinda
Stomatološke ordinacije Kladovo
Stomatološke ordinacije Knjaževac
Stomatološke ordinacije Kragujevac
Stomatološke ordinacije Kraljevo
Stomatološke ordinacije Kruševac
Stomatološke ordinacije Lebane
Stomatološke ordinacije Leskovac
Stomatološke ordinacije Loznica
Stomatološke ordinacije Mali Zvornik
Stomatološke ordinacije Negotin
Stomatološke ordinacije Niš
Stomatološke ordinacije Novi Pazar
Stomatološke ordinacije Novi Sad
Stomatološke ordinacije Palić
Stomatološke ordinacije Pančevo
Stomatološke ordinacije Paraćin
Stomatološke ordinacije Petrovac na Mlavi
Stomatološke ordinacije Pirot
Stomatološke ordinacije Požarevac
Stomatološke ordinacije Požega
Stomatološke ordinacije Prijepolje
Stomatološke ordinacije Ruma
Stomatološke ordinacije Šabac
Stomatološke ordinacije Smederevo
Stomatološke ordinacije Smederevska Palanka
Stomatološke ordinacije Sokobanja
Stomatološke ordinacije Sombor
Stomatološke ordinacije Sremska Kamenica
Stomatološke ordinacije Sremski Karlovci
Stomatološke ordinacije Stara Pazova
Stomatološke ordinacije Subotica
Stomatološke ordinacije Temerin
Stomatološke ordinacije Trstenik
Stomatološke ordinacije Užice
Stomatološke ordinacije Valjevo
Stomatološke ordinacije Velika Plana
Stomatološke ordinacije Vladičin Han
Stomatološke ordinacije Vranjska Banja
Stomatološke ordinacije Vrbas
Stomatološke ordinacije Vrnjačka Banja
Stomatološke ordinacije Žabalj
Stomatološke ordinacije Zaječar
Stomatološke ordinacije Zrenjanin
Back to Top