Stomatološke ordinacije Beograd

Registruj se
Prijavi se
Stomatološke ordinacije Beograd
stomatoloska-ordinacija-sanident-dr-paripovic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Sanident - Dr Paripović

Beograd, Vračar, Južni Bulevar 136 011 6420566
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA SANIDENT Mi ćemo Vam omogućiti da se sa samopouzdanjem osmehnete.
I naravno da u svakoj prilici i pokažete Vaše blistavo bele zube.U veoma opuštenoj i prijatnoj atmosferi naš stomatolog će se pobrinuti da sve nepravilnosti i problemi sa Vašim desnima i zubima budu u najkraćem vremenskom periodu otklonjeni.
stomatoloska-ordinacija-dr-lukovac-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR LUKOVAC Specijalistička stomatološka ordinacija dr Ljubomir Lukovac sa tri decenije prakse u zemlji i inostranstvu pružiće Vam vrhunsku stomatološku uslugu i sa svojim timom vrhunskih specijalista učiniće da Vaš osmeh zablista. Dođite i uverite se!
stomatoloska-ordinacija-ss-dental-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija SS Dental

Beograd, Zvezdara, Đevđelijska 13 063 8186222
STOMATOLOSKA ORDINACIJA SS DENTAL Stomatološka ordinacija "SS Dental",osnovana od strane Dr Sanje Savić,nalazi se na izuzetno atraktivnoj lokaciji,u blizini najužeg centra Beograda. Zahvaljujuci strucnosti lekara,opremljenosti po najsavremenijim i najmodernijim standardima i vrhunskom kvalitetu materijala,koji se kod nas koriste,u mogućnosti smo da efikasno i kvalitetno rešimo svaki Vaš problem. U prijatnom ambijentu ordinacije,cilj nam je da pružimo pomoć svojim pacijentima i da zajedno dodjemo do najboljeg rešenja za Vas i Vaš osmeh,po povoljnim cenama.
stomatoloska-ordinacija-dr-jankovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR JANKOVIĆ Stomatološka ordinacija Janković je osnovana 1988.godine.
Ordinacija se nalazi kod Hrama Svetog Save na skveru Mome Kapora.
Tim ordinacije čine Dr Ljiljana Janković, Dr Gordana Janković i Dr Isidora Janković, specijalista za ortopediju vilice.
U ordinaciji se pružaju sve stomatološke usluge sa posebnim osvrtom na estetski deo, što se postiže timskim radom.
stomatoloska-ordinacija-dr-jasminka-jekic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija dr Jasminka Jekić

Beograd, Arena, Bulevar Arsenija Čarnojevića 52a 063 7169725 |
011 3139416 |
STOMATOLOSK ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR JASMINKA JEKIĆ Stomatološka ordinacija dr Jasminka Jekić nalazi se u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 52a u zgradi gde se nalazi restoran Novak, pored hotela In, u blizini Beogradske arene i Sava centra i predstavlja jednu od vodećih stomatoloških ordinacija u Beogradu, koja pruža kompletnu stomatološku negu, uz primenu najsavremenije tehnologije i aparata.
U prijatnom ambijentu naše ordinacije, stručni i profesionalni tim pruža Vam kompletne usluge: najjednostavnije korekcije i popravke zuba, ali i komplikovano vađenje zuba i kompleksne hiruške zahvate iz oblasti oralne hirurgije.
stomatoloska-ordinacija-dentonio-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dentonio

Beograd, Savski venac, Kneza Miloša 93/I 011 3611774 |
064 1314866 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIAJ DENTONIO Naša ordinacija se nalazi u centru grada u ulici Kneza Miloša 93.
Posedujemo najsavremeniju stomatološku opremu i radimo sa najkvalitetnijim materijalima.Takođe, koristimo i kompjutersku stomatološku opremu koja obezbeđuje preciznost i garantuje kvalitet usluga koje pružamo.
stomatoloska-ordinacija-razic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA RAZIĆ Stomatološkom praksom se bavimo punih 30 godina.
Veliko radno i životno iskustvo, uz neprekidno usavršavanje, sticali smo u zdravstvenim ustanovama, kao i u privatnoj praksi u republikama bivše Jugoslavije .
Radeći na različitim mestima, sa različitim populacijama, upoznali smo različitu patologiju koju smo rešavali sa puno entuzijazma, čak i u nemogucim uslovima.Sve to nam je pomoglo da, kada smo 1994 osnovali ordinaciju, napravimo takav koncept rada koji će zadovoljiti i one pacijente koji dolaze nevoljno, sa bolom, kao i one koji imaju naviku da brinu o svom oralnom zdravlju.
Naši pacijenti u najvecem broju dolaze kod nas dugi niz godina, uglavnom porodično.
stomatoloska-ordinacija-duo-estetica-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DUO ESTETICA Zdrav i lep osmeh je postao imperativ u današnje vreme i mi razumemo koliko izgled vaših zuba može uticati na osećaj vašeg samopouzdanja.
Ukoliko imate i najmanju sumnju u vaš osmeh i zdravlje zuba mi vam možemo pomoći.
Svakom pacijentu pristupamo individualno vodeći se njegovim željama, potrebama ali i mogućnostima.
Sigurni smo da zajedno možemo pronaći najbolje rešenje za vas.
stomatoloska-ordinacija-my-dent-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija MY DENT

Beograd, Arena, Bulevar Zorana Đinđića 56/1 011 2135703 |
060 5135703 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA MY DENT Mi kao profesionalci u našem poslu, znamo da veliki procenat pacijenata nije imalo baš nekog lepog iskustva sa određenim stomatolozima, i kada treba da dođu na najobičniji pregled, nije im prijatno.E, to kod nas nije slučaj.
Svi naši klijenti su tako tretirani, da sa osmehom dođu kod nas, a sa većim, kada odlaze.
Kod nas se možete osećati kao u Vašem domu, dok naše kolege rade na Vašem saniranju, vi udobno možete gledati TV iz naših komfornih stolica.
stomatoloska-ordinacija-prodentist-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINAICIJA PRODENTIST Stomatološka ordinacija "Prodentist" pruža usluge iz svih oblasti stomatologije, održavanja i lečenja zuba, za decu i odrasle, a naš rad se zasniva na stručnom i kvalitetnom pristupu svakom pacijentu ponaosob.Nalazimo se u Beogradu, u ulici Bokeljska 7, lokal 9, a preglede i konsultacije možete zakazati putem brojeva +381 (0)65 9190 619 i +381 (0)11 2400 676.Svi pregledi u stomatološkoj ordinaciji “Prodentist” su besplatni, a tom prilikom dobićete sve informacije u vezi stomatoloških usluga, saveta za zdravlje vaših zuba i načina prevencije kojom možete sprečiti nastajanje oštećenja zuba, desni i vilice.
stomatoloska-ordinacija-dr-natasa-djukic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR NATAŠA ĐUKIĆ Stomatološka ordinacija nalazi se u Beogradu, na Paliluli, na adresi Vojvode Micka Krstića 1b u Beogradu, u modernom poslovno-stambenom kompleksu Dunavske terase.
Savremeno opremljena ordinacija nudi Vam na jednom mestu siroku paletu stomatoloških usluga, koje ce učiniti da Vaši zubi budu savršeno zdravi i estetski lepi.
stomatoloska-ordinacija-dr-zelenovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR ZELENOVIĆ Ordinacija se nalazi na uglu ulica Kruševačke i Veselina Masleše (prva paralelna sa Gospodara Vučića).
U prijatnom ambijentu, optimalnim kombinovanjem tradicionalne stomatologije i savremenih metoda i materijala, pružamo sve vrste stomatoloških usluga.
stomatoloska-ordinacija-vukadin-dental-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA VUKADIN DENTAL Vukadin Dental je jedna od vodećih stomatoloških ordinacija u Beogradu, koja pruža kompletnu stomatološku negu.
U našoj ordinaciji smo posvećeni kvalitetnoj stomatologiji i postizanju vrhunskih rezultata.
Naše visoke profesionalne standarde održavamo u komfornom, prijateljskom i primamljivom okruženju, a naš visoko obučen, talentovan i iskusan tim, vam pomaže da uz primenu najsavremenije tehnologije i materijala postignete željene rezultate.
Vukadin Dental, na čijem je čelu Prim dr specijalista Milanko Vukadin, pruža stomatološke usluge od najjednostavnih korekcija i popravki do najkompleksnijih hirurških zahvata iz oblasti oralne hirurgije.
ordinacija-za-stomatologiju-i-akupunkturu-akudenta-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA AKUDENTA Ordinacija Akudenta pruža usluge iz svih oblasti stomatologije, kao i akupunkture.
Vodimo se holističkim pristupom, pa u tom smislu u oblasti stomatologije posebnu pažnju poklanjamo preventivnoj stomatologiji, a u oblasti akupunkture se bavimo čovekom, a ne bolešću.
stomatoloska-ordinacija-bi-dent-stomatoloske-ordinacije

Stomatoloska ordinacija Bi Dent

Beograd, Banjica, Paunova 30 011 3674518 |
064 1946343 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA BI DENT Bi-Dent specijalistička ordinacija opšte stomatologije, sa višedecenijskim iskustvom, pruža bezbednost i sigurnost pacijentima, savesnim lečenjem, popravkom zuba i izradom vrhunskih protetskih radova (proteza, krunica, mostova).
Preporuke naših dugogodišnjih pacijenata, drugima, motiviše nas da i dalje radimo pružajući maksimum svog stručnog znanja, uz korišćenje najnovijih stomatoloških metoda lečenja i stručnog tima zubnih tehničara.
stomatoloska-ordinacija-donna-dent-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DONNA DENT Želite savršen osmeh i dugovečnu lepotu?
Naše desetogodišnje iskustvo je u službi vašeg zdravlja i lepote.
Donna dent tim čine vrhunski stomatolozi, specijalisti ortodoncije i oralne hirurgije.Konstantno usavršavamo naše usluge, koristimo najnovije metode i materijale vrhunskog kvaliteta.Iako je strah od stomatologa jedan od najčešćih strahova to ne treba da bude razlog izbegavanja redovne kontrole i posete stomatologu.
stomatoloska-ordinacija-dr-jelena-kratohvil-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dr Jelena Kratohvil

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 488a 064 2588592
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR JELENA KRATOHVIL Nalazimo se u Bulevaru kralja Aleksandra 488a, u okviru TC, na okretnici tramvaja 5,6,7 i 14 i autobusa 50.Nudimo vam sve vrste stomatoloških usluga na jednom mestu po najpovoljnijim cenama.
stomatoloska-ordinacija-3-ag-dent-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija 3 AG DENT

Beograd, Banovo brdo, Zrmanjska 17 011 3572969
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA 3 AG DENT Stomatološka ordinacija 3 AG Dent nalazi se u ulici Zrmanjska 17, na Banovom brdu.
Ukažite poverenje našem stručnom timu, koji svakog pacijenta posmatra individualno.
Zahvaljujući stručnosti lekara, kao i opremljenosti po najsavremenijim standardima i vrhunskom kvalitetu materijala, rešićemo svaki Vaš problem efikasno i kvalitetno.
stomatoloska-ordinacija-biser-dent-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA BISER DENT Nalazimo se na Banovom brdu u ulici Valjevska 3.
Kompletna stomatološka usluga uključuje estetske plombe, proteze, krunice i mostove.
Pridajemo važnost timskom radu, da bi se pacijent sanirao na najbolji način zdravstveno, funkcionalno i estetski.
Naš stručni kadar rešiće sve vaše nevolje koje se tiču zdravlja vaših zuba brzo i uz garanciju vrhunskog kvaliteta usluga.
stomatoloska-ordinacija-vukovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA VUKOVIĆ U prijatnom i opuštajućem ambijentu, čeka vas naš stručni tim doktora, koji svakom pacijentu pristupa posvećeno, u želji da nađe i primeni najbolje moguće rešenje.Moto naše stomatološke ordinacije je "Lečiti svakog pacijenta kao sebe".Gradimo prijateljski odnos i razgovaramo otvoreno sa pacijentima, kako bismo mi što bolje razumeli njih i oni što bolje rezumeli nas.
stomatoloska-ordinacija-dentistry-rakic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTISTRY RAKIĆ Za Vaše oralno zdravlje i blistav osmeh brinuće se stručni tim lekara opšte stomatologije kao i lekara specijalista,kako bi svaki problem bio rešen na jednom mestu i u najkraćem roku. Pored stručnosti, najbitniji nam je iskren i prijateljski odnos sa pacijentima što svaku posetu čini prijatnijim iskustvom..Sa Vama smo u stomatologiji od 2007.god a u zubnoj tehnici od 2000.god, a Vaše dugogodišnje poverenje i stalne preporuke su dobar pokazatelj da idem0 u pravom smeru.
Na nama je da nivo naših usluga u budućnosti podignemo na jos viši nivo, trajnom edukacijom, praćenjem trendova vezanih za najkvalitetnije materijale i opremu.
stomatoloska-ordinacija-dental-corner-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTAL CORNER Stomatološka ordinacija Dental Corner se nalazi u Bulevaru Nikole Tesle 2/2 u blizini hotela Jugoslavija, na samom uglu Bulevara Nikole Tesle i ulice Džona Kenedija, pa otuda i naziv ordinacije.
Do nas se najlakše dolazi autobusima 15, 84 i 706, a nedaleko se nalazi i autobuska stanica linija 17, 73, 81, 81L, 82, 83, 88, 610, 611… Za one koji dolaze kolima u neposrednoj blizini ordinacije se nalazi veliki broj parking mesta.U prijatnoj atmosferi savremeno opremljene ordinacije, o vašem oralnom zdravlju brinu licencirani doktori, Dr Marina Rapić-Glisić i Dr Veljko Rapić.
stomatoloska-ordinacija-dr-ivana-potpara-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija dr Ivana Potpara

Beograd, Vračar, Kičevska 30/4 064 1754682
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR IVANA POTPARA Stomatološka ordinacija dr Ivana Potpara nalazi se na Vračaru u ulici Kičevska 30/4.U prijatnom ambijentu ordinacije nudimo Vam sve vrste stomatoloških usluga: - konzervativno zbrinjavanje zuba - endodontsko lečenje zuba - protetski radovi - hirurške i paradontološke intervencije - dečija i preventivna stomatologija - estetska stomatologija (akcija izbeljivanja zuba po najpovoljnijoj ceni)
stomatoloska-ordinacija-dr-tijana-djeric-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR TIJANA ĐERIĆ Nalazimo se u naselju Belville, na Novom Beogradu, u objektu Jorgovan.U prijatnom i savremeno opremljenom prostoru, koristeći moderne tehnologije i materijale,tim stručnjaka iz svih oblasti stomatologije se trudi da brine o zdravlju Vaših usta i zuba i lepoti Vašeg osmeha.Individualnim pristupom, multidisciplinarnošću i posvećenošću struci ,stekli smo poverenje velikog broja pacijenata.
stomatoloska-ordinacija-dentamax-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dentamax

Beograd, Zvezdara, Marka Oreškovića 12 011 6414894 |
064 1250226 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTAMAX Stomatološka ordinacija DENTAMAX se nalazi u ulici Marka Oreškovica br.12,na Zvezdari,blizu Djeram pijace i Vukovog spomenika(50 m od Bulevara).
Pregled i konsultacija su besplatni Ordinacija pruža usluge iz svih oblasti stomatologije, uz primenu najsavremenijih metoda,materijala i opreme.
stomatoloska-ordinacija-vardent-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Vardent

Beograd, Vračar, Sazonova 37 011 2448452 |
063 8113341 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA VARDENT Stomatološka ordinacija Vardent nalazi se na Vračaru u ulici Sazonova 37, u Beogradu.
Sa svojim radom započeli smo težeći ka tome da Vam na jednom mestu obezbedimo kompletnu stomatološku uslugu, uz najviši vid perfektnosti pri radu.Naš iskusni stomatološki tim, predvođen specijalistom stomatološke protetike dr Katarinom Martić, prilikom svog rada koristi najsavremeniju tehnologiju i materijale kako bi Vama pružio besprekornu uslugu i omogućio da imate zdrave i estetski lepe zube.
Stručnim savetima za negu zuba, pomoći ćemo Vam da sačuvate Vaše zube i sprečite moguće veće probleme sa njima.
stomatoloska-ordinacija-dental-protect-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dental Protect

Beograd, Karaburma, Vojvode Micka Krstića 1j/s3 011 4091604 |
064 4040335 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTAL PROTECT Stomatološka ordinacija Dental Protect pruža profesionalnu i kvalitetnu stomatološku uslugu, u modernoj ordinaciji koja poseduje najsavremeniju opremu.Garant našeg kvaliteta su stručnost, visokokvalitetni materijali i procedure koje koristimo u radu, kako bismo postigli vrhunske standarde u lečenju naših pacijenata.
stomatoloska-ordinacija-dr-vranic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dr Vranić

Beograd, Stari Grad, Gundulićev venac 3 011 3392263 |
064 1397881 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR VRANIĆ Vlasnik opšte stomatološke ordinacije DR VRANIĆ i Vaš dr Nemanja Vranić je rodjen 1980.godine u Beogradu.
Osnovnu školu Skadarlija je sa uspehom završio davne 1996 god.
kada je i upisao srednju Zubotehnočku školu.
1999 godine upisuje Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu, gde ga sa uspehom i završava.Osnovna znanja iz stomatologije je stekao na studijama, a kasnije usavršavanje dobija na stazu na Stomatološkom fakultetu.
Uporedo sa staziranjem je volontirao u jednoj eminentnoj privatnoj klinici u Beogradu gde se osposobio za samostalni rad.
Nakon polaganja stručnog ispita, zapošljava se u privatnoj ordinaciji, gde je sa uspehom savladavao sve izazove i probleme u stomatologiji.
Nakon nepune dve godine rada u privatnoj praksi, dr Nemanja Vranić otvara svoju sopstvenu.
Sa znanjem koje poseduje i iskustvom, odgovoriće na svaki vaš problem.
stomatoloska-ordinacija-delevic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DELEVIĆ Privatna stomatološka ordinacija Delević pruza usluge kompletnog stomatološkog programa:ortopedija vilice, stomatološka protetika, oralna hirurgija, bolesti zuba, dečija stomatologija, estetska stomatologija itd. Kompletna stomatološka usluga uključuje: - estetske plombe - proteze - krunice i mostove - ljuskice - proteze - implantate - oralnohiruške zahvate - ciščenje zuba - ortodontske aparate i još mnogo toga
stomatoloska-ordinacija-dental-centar-pocuca-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTAL CENTAR POČUČA Stomatološka ordinacija Dental centar Počuča nalazi se u Zemunu i pruža sve vrste stomatoloških usluga u savremenom i modernom ambijentu, uz upotrebu najsavremenije opreme i materijala.
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti našeg tima stomatologa, u mogućnosti smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja, stručne i estetske zahteve.
stomatoloska-ordinacija-vasja-dent-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Vasja Dent

Beograd, Vračar, Cerska 110 062 1505157
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA VASJA DENT Vasja Dent je novootvorena stomatološka ordinacija koja pruža sve vrste stomatoloških usluga za Vaš lep osmeh i zdrave zube.
Upotrebom najsavremenije opreme i materijala, kao i stručnosti našeg tima stomatologa, garantujemo vrhunsku uslugu i uspešno rešavanje svih problema koji se tiču zdravlja Vaših zuba.
stomatoloska-ordinacija-helix-dent-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Helix Dent

Beograd, Blokovi, Gandijeva 106v/11 011 2283530 |
065 5055040 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA HELIX DENT Centar za estetsku i rekonstruktivnu stomatologiju "Helix dent" nalazi se u Gandijevoj ulici broj 106V / 11, na Novom Beogradu.
U veoma ugodnoj atmosferi našeg stomatološkog centra, tim profesionalnih stomatologa veoma ogdovorno brine se o zdravlju i lepoti Vaših zuba.
Individualnim i ljubaznim pristupom svakom našem pacijentu možemo da omogućimo kompletnu estetsku i rekonstruktivnu stomatološku uslugu.
Iskustvo i znanje koje imamo u svom poslu, pruža nam mogućnost da Vam obezbedimo kompletnu stomatološku zaštitu na najvišem nivou.
stomatoloska-ordinacija-dental-v-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dental V

Beograd, Savski venac, Sarajevska 83 011 4061920 |
065 2454686 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJE DENTAL V Stomatoloska ordinacija u kojoj je vasa zelja i osmeh najbitnija stvar.
Trudicemo se da nasom strucnoscu, ljubaznim pristupom i strpljenjem razbijemo sve predrasude o tome da je zubar nesto strasno.
Zadovoljan pacijent je nasa zelja i nas lajt motiv.
Dodjite da zajedno razbijemo predrasude o tome da je poseta stomatologu strasna stvar.
stomatoloska-ordinacija-dr-ljiljana-panajotovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR LJILJANA PANAJOTOVIĆ Dobro došli u stomatološku ordinaciju dr Panajotović, specijalizovanu za pružanje usluga iz domena zubne implantologije i oralne hirurgije.
Ordinaciju vodi dr Ljiljana Panajotović sa više od trideset godina iskustva.Naša poslovna filozofija zasniva se na stručnom i kvalitetnom pristupu svakom pacijentu pojedinačno.
Zahvaljujući konstantnom stručnom usavršavanju kao i praćenju najnovijih svetskih trendova i dostignuća, ordinacija dr Panajotović predložiće Vam najbolje rešenje iz domena zubne implantologije, oralne hirurgije, protetike, paradontologije, ortodoncije, rekonstruktivne stomatologije, primenom najsavremenijih uvoznih materijala, koji prate moderne svetske standarde.
stomatoloska-ordinacija-marija-ignjatovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA MARIJA IGNJATOVIĆ Stomatološka ordinacija Marija Ignjatović nudi Vam široku paletu usluga iz oblasti opšte stomatologije koje će učiniti da Vaši zubi budu savršeno zdravi i estetski lepi.
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i upotrebi najkvalitetnijih materijala, nudimo Vam visok kvalitet usluge, po pristupačnim cenama. U prijatnom ambijentu naše ordinacije dočekaće Vas tim visoko edukovanih stomatologa koji čine: dr Marija Ignjatović, dr Dragana Knežević i dr Slavica Petrović.
Prilikom rada u našoj moderno opremljenoj ordinaciji koja se nalazi u Mirijevu koristimo najkvalitetnije materijale i savremenu opremu, što nam omogućava da uspešno rešimo svaki Vaš stomatološki problem.
stomatoloska-ordinacija-winner-smile-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Winner smile

Beograd, Voždovac, Strumička 7 011 4065018 |
064 3317080 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA WINNER SMILE Stomatološka ordinacija Winner smile pruža širok dijapazon stomatoloških usluga i procedura, uz poseban naglasak na sve vrste protetskih radova i poslednjih godina sve popularniju estetsku stomatologiju.
Pored brojnih stomatoloških usluga, u prijatnom ambijentu naše ordinacije nudimo i usluge iz oblasti anti-aging programa – botox i mezoterapija.
Zahvaljujući tome što pratimo sve najsavremenije trendove iz sveta stomatologije i prilikom intervencija isključivo koristimo najkvalitetnije materijale, u našoj moderno opremljenoj ordinaciji možete uspešno rešiti svaki Vaš stomatološki problem.
Naš tim čine četiri vrhunska stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom, a u rad ordinacije uključeni su i stručni saradnici sa VMA.
stomatoloska-ordinacija-dental-studio-ilic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINAIJA DENTAL STUDIO ILIĆ Stomatološka ordinacija Dental Studio Ilić je ordinacija sa tradicijom preko 20 godina gde se mogu susreti iskustvo, znanje i dugogodišnji rad sa jedne, i mladost, snaga i entuzijazam sa druge strane.
U prijatnom ambijentu i jednom od najlepših delova grada, dočekaće Vas tim odanih i posvećenih stomatologa koji će pacijentima pružiti najsavremeniju i najbolju moguću uslugu po povoljnim cenama.Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu sve vrste stomatoloških usluga obavljamo kvalitetno i sa garancijom.
U skladu sa našim motom „Vaš osmeh ispred svega“, trudimo se da ovo za većinu pacijenata neprijatno iskustvo, prođe što bezbolnije i prijatnije.
stomatoloska-ordinacija-dent-32-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dent 32

Beograd, Vračar, Desanke Maksimović 4 065 5111161
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENT 32 Pacijenti su nam uvek na prvom mestu. Pacijenti su nam uvek na prvom mestu.
Stomatološka ordinacija DENT32 se nalazi u Beogradu u ulici Desanke Maksimović br.4.
Ordinacija je modernog enterijera i prijatnog ambijenta u kome ćete se i Vi osećati prijatno i rasterećeno.
Opremljeni smo najsavremenijom opremom i najkvalitetnijim materijalima, tako da smo u mogućnosti da Vam pružimo uslugu na najvišem mogućem nivou.
stomatoloska-ordinacija-dr-garic-dental-care-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dr Garić Dental Care

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 195b 063 271350
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR GARIĆ DENTAL CARE Stomatološka ordinacija Dr Garić Dental Care počela je sa radom 1995.godine sa željom da Vam ponudi kompletne stomatološke usluge za decu i odrasle.
U prijatnom ambijentu naše porodične ordinacije dočekaće Vas vrhunski tim stomatologa, na čelu sa doktorom Garićem koji poseduje dugogodišnje iskustvo u radu sa pacijentima svih uzrasta.
Zahvaljujući tome što pratimo savremene trendove i dostignuća iz sveta stomatologije i prilikom intervencija koristimo najkvalitetnije materijale, u našoj moderno opremljenoj ordinaciji na Zvezdari možete uspešno rešiti svaki Vaš stomatološki problem.
stomatoloska-ordinacija-sp-dent-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija SP Dent

Beograd, Petlovo Brdo, Tuzlanska 29b 064 2192227
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA SP DENT Moderna stomatološka ordinacija, specijalizovanaa za naprednu dijagnostiku i lečenje zubnih poremećaja.
Garantujemo sveobuhvatnu dijagnostiku i nudimo različite oblike stomatološke nege, hirurške procedure i kozmetičke stomatološke usluge.
stomatoloska-ordinacija-dr-slavica-petrovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR SLAVICA PETROVIĆ Stomatološka ordinacija Dr Slavica Petrović posvećena je vašem zdravlju i vašem najlepšem osmehu.
Smeštena nadomak čuvenog Bulevara Kralja Aleksandra, u Bukureškoj ulici, izmedju Đerma, Cvetkove pijace i Liona, naša ordinacija je idealan komšija za sve građane Zvezdare, Vračara i ostalih centarlnih gradskih opština.
Sa višegodišnjim iskustvom i konstantnom edukacijom iz savremene stomatologije, mi svakom pacijentu poklanjamo maksimalnu pažnju i strpljenje, jer mi volimo svoj posao.
Rad po svetskim standardima najkvalitetnijim materijalima,garantuju Vam maksimalnu uslugu i bezbednost.Savremen pristup, kreativnost, dogovor, bezbolne procedure, prijatna atmosfera su koncept našeg tima.
stomatoloska-ordinacija-proestetik-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Proestetik

Beograd, Savski venac, Jug Bogdanova 23 011 2620817 |
064 1965960 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA PROESTETIK - Komplikovano vađenje zuba – gde usled oblika položaja ili stanja zuba postoje otežavajuće okolnosti tokom procesa vađenja zuba. - Hirurško vađenje zuba – delimično iznikli zubi, zubi koji su u vilici i nemaju mogućnost da izbiju. - Apikotomija – odsecanje vrha korena uklanjanje zapaljenskog procesa na vrhu korena kada je onemogućeno konzervativno lečenje. - Cistektomija – odstanjivanje cisti na zubima ili u viličnoj - kosti. - Frenektomija – presecanje niskih pripoja usne ili obraza za desni u cilju sprečavanja povlačenja desni i razmicanja zuba. - Preprotetska hirurgija - Rezanj operacije
stomatoloski-centar-slavija-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKI CENTAR SLAVIJA Naš stručni tim je kombinacija iskusnih stomatologa koji su svoje znanje i iskustvo stekli višegodišnjim radom i usavršavanjem u inostranstvu, i mladih stomatologa edukovanih za rad na trenutno najnaprednijim kompjuterskim tehnologijama (CAD- CAM) i aparatima, usredsređenih na stalno usavršavanje i lično stručno dokazivanje. Iza našeg tridesetogodišnjeg iskustva stoje hiljade dokumentovanih stomatoloških intervencija i radova iz oblasti estetske protetike, konzervative, oralne hirurgije i implantologije.
stomatoloska-ordinacija-dentiva-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dentiva

Novi Beograd, Vajara Živojna Lukića 3 011 2270553 |
065 3475524 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTIVA Stomatološka ordinacija “Dentiva” brine o oralnom zdravlju svih članova Vaše porodice, pružajući kompletne stomatološke usluge na jednom mestu.
Sa željom da Vaš osmeh učinimo čarobnim, okupili smo tim vrhunskih stručnjaka svih oblasti savremene stomatologije koji se trudi da svaka Vaša poseta našoj ordinaciji bude prijatno iskustvo.
Na čelu stručnog tima ordinacije Dentiva je dr Ivana Dragić, specijalista ortopedije vilica koja poseduje veliki broj sertifikata i priznanja iz oblasti ortodoncije, kao i višegodišnje iskustvo u radu sa pacijentima svih uzrasta.
stomatoloska-ordinacija-beo-smile-design-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA BEO SMILE DESIGN Prva ordinacija je osnovana 1984.godine.
Danas se ordinacija nalazi se u užem centru grada i opremljena je najsavremenijom tehnologijom iz oblasti stomatologije.
Okuplja stomatologe koji obavljaju usko specijalizovane segmente u postupcima lečenja i izrade zubne nadoknade.
Preventivna stomatologija, estetska stomatologija, implantologija, oralna hirurgija, stomatološka protetika, dečija stomatologija, izrada titanijumskih nadoknada, neke su od usluga koje Vam nudimo. U saradnji sa savremenom laboratorijom, u mogućnosti smo da precizno i adekvatno izađemo u susret i najzahtevnijim pacijentima.
Uz savremenu dijagnostiku obezbeđujemo najbolja rešenja i savete za svaki zdravstveni i estetski problem u skladu sa Vašim zahtevima i mogućnostima.
Sve naše radove odlikuje vrhunski kvalitet i dugotrajnost.
stomatoloska-ordinacija-dentan-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENTAN Stomatološka ordinacija DentaN nudi vam svoje dugogodišnje iskustvo u radu sa pacijentima, uz savremenu opremu, materijale proverenog kvaliteta i vrhunsku, bezbolnu stomatološku uslugu.
U prijatnoj atmosferi, sa stručnim timom koji se trudi da vas oslobodi straha od zubara.
Sve to sa optimalnim odnosom kvaliteta i cene usluge.
stomatoloska-ordinacija-dr-nikola-jevtov-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija dr Nikola Jevtov

Beograd, Kaluđerica, Kopaonička 21 011 3413723 |
063 206373 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR NIKOLA JEVTOV Stomatološka ordinacija Dr Nikola Jevtov smeštena u Kulađureci u ulici Kopaonička 21.
U prijatnom ambijentu pružamo usluge stručno, potpuno bezbolno, brzo i efikasno.
Trudimo se da pratimo trendove savremene stomatologije i razvoj stomatoloških materijala, koristimo proverene i dokazane metode u radu.
Uverite se i sami u naš kvalitet pozovite nas i zakažite termin pregleda.
stomatoloska-ordinacija-keep-smiling-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Keep Smiling

Beograd, Voždovac, Vojvode Vlahovića 47E 063 423943 |
061 2781765 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA KEEP SMILING Mozemo da Vam obećamo kraljevski osmeh.
Ali istina je da su u prošlosti ljudi svoju moć pokazivali pokvarenim, crnim zubima nastalim između ostalog dejstvom šećera koji su mogli da priušte samo moćni ljudi.A kraljevi su svakako bili najmoćniji, stoga su verovatno i njihovi zubi bili najkvarniji.
Zato vam i nećemo obećati isti.
Ali hoćemo da ćete se osećati kraljevski kada posetite našu ordinaciju.
I da ćete nastaviti da se smešite uvek i u svakoj prilici.
stomatoloska-ordinacija-smart-dent-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Smart Dent

Beograd, Voždovac, Pukovnika Petra Mišića 10 064 2259590 |
011 7702587 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA SMART DENT U ordinaciji SMART DENT očekuju vas kvalitetne, stručne i bezbolne stomatološke usluge, ljubazno osoblje kao i rad u prijatnom ambijentu.
Pregled je besplatan.
Cene su prilagođene vašim mogućnostima.
Na raspolaganju smo kad god smo vam potrebni i usklađujemo se sa vašim obavezama zato što cenimo vaše vreme.
Vaš zadovoljan osmeh je naš cilj.
stomatoloska-ordinacija-dentales-stomatoloske-ordinacije

Stomatoloska ordinacija DentaleS

Novi Beograd, Goce Delčeva 16 011 2672441 |
064 1232680 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTALES Stomatoloska ordinacija "Dentales" se nalazi na Novom Beogradu u ulici Bulevar Marsala Tolbuhina(bivsa Goce Delceva) na veoma atraktivnoj lokaciji blizu Hotela Jugoslavija i neposrednoj blizini Dunavskog keja,na samo par kilometara od centra Beograda.Nas tim cine 2 stalno zaposlena stomatologa kao i nekoliko eminentnih gostujucih doktora,koji svojim velikim strucnim znajem i vestinama cine da se svakom nasem pacijentu moze u potpunosti pruziti najbolja moguca stomatoloska usluga.
stomatoloska-ordinacija-novadent-stomatoloske-ordinacije

Stomatoloska ordinacija Novadent

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 10 060 3336682
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA NOVADENT Naša ordinacija je osnovana na porodičnim vrednostima i dugom tradicijom.
Spojili smo savremenu stomatologiju i svetske standarde u radu kao i kvalitetu.Naše radno vreme je od pon- petka od 10-19h.
Uvek stojimo na raspolaganju nasim pacijentima i lako se mozemo prilagoditi Vasem rasporedu. Sve Naše pacijente potsetimo na svaki zakazani termin , kao i na 6 mesecni besplatni pregled kod nas putem email ili SMS-om.
stomatoloska-ordinacija-dental-plus-22-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dental Plus 22

Beograd, Vračar, Šumatovačka 5-7 011 3444433 |
063 8093988 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTAL PLUS 22 Dental Plus 22 je novoosnovana ordinacija koja nastavlja trideset godina dugu porodičnu tradiciju stomatoloških ordinacija.
Naš tim, sastavljen od opštih stomatologa i konsultanata specijalista svih oblasti, spaja tradiciju i savremene trendove u stomatološkoj nauci kako bismo Vam pružili vrhunske stomatološke usluge.
Savremeni uslovi života su pravi izazov za Vaše oralno zdravlje, a naša misija je da Vam vratimo osmeh na lice i poboljšamo kvalitet života.
stomatoloska-ordinacija-dr-cerovic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dr Cerović

Beograd, Palilula, Starine Novaka 2 063 222368 |
011 3240312 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR CEROVIĆ Stomatološka ordinacija Dr Cerović nalazi se u centru Beograda, kod Tašmajdanskog parka, u ulici Starine Novaka br.2.Specijalizovana je za pružanje svih vrsta stomatoloških usluga uz garanciju kvaliteta, o čemu svedoči veliki broj zadovoljnih pacijenata.Opremljena je savremenom opremom i materijalima.
Takođe, u okviru dugogodišnje prakse poseduje veliko iskustvo sa osobama sa posebnim potrebama.
stomatoloska-ordinacija-doktorke-savic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DOKTORKE SAVIĆ Specijalistička stomatološka ordinacija iz protetike dr Mira Savić osnovana je davne 1994.godine i od tada smo stalni članovi Komore privatnih doktora stomatologije Srbije.Danas ordinacija ponosno nosi i epitet porodične tradicije jer će Vas pored dr Mire Savić – specijaliste stomatološke protetike dočekati i njena ćerka i naslednica prakse dr Jovana Savić Anđelić– dr stomatologije.Želja nam je da Vam svojim smirenim stavom, otvorenom komunikacijom, visokom stručnošću i kvalitetnim radovima omogućimo da budete još jedan od mnogobrojnih pacijenata koji bez straha dolaze u našu porodičnu ordinaciju.
stomatoloska-ordinacija-dr-milan-blagojevic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija dr Milan Blagojević

Beograd, Medaković, Radovana Simića Cige 40 062 204711 |
065 2047111 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR MILAN BLAGOJEVIĆ Stomatološka ordinacija dr Milan Blagojević nalazi se u ulici Radovana Simića Cige 40, na Medakoviću, na teritoriji opštine Voždovac u Beogradu.
Postojimo i radimo dve godina, baveći se kompletnom stomatološkom uslugom.Osnivač i vlasnik stomatološke ordinacije dr Milan Blagojević.
Poseduje dugogodišnje iskustvo u radu i svojim znanjem omogućava svakom pacijentu da ima zdrave i blistavo bele zube.
stomatoloska-ordinacija-bludent-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Bludent

Beograd, Vinča, Profesora Vasića 3 063 1058300
STOMATOLOSKE ORFINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA BLUDENT Naša ordinacija postoji već 13 godina u službi zdravlja vaših zuba.Kod nas možete uraditi protetiku, lečenje zuba, sve vrste proteza.
Takođe pružamo usluge dečije stomatologije. Svaki pregled kod nas je BESPLATAN.
stomatoloska-ordinacija-pavlica-dent-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Pavlica dent

Beograd, Batajnica, Majora Zorana Radosavljevića 252 069 5599711
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA PAVLICA DENT Stomatološka ordinacija Pavlica dent nalazi se u Batajnici, u ulici Majora Zorana Radosavljevića 252 u Beogradu.
Opseg naših poslova obuhvata kompletnu stomatološku uslugu uz najviši vid profesionalnosti pri radu.
Više.
Znanje i dugogodišnje iskustvo omogućavaju nam da Vam garantujemo za kvalitet našeg rada.
stomatoloska-ordinacija-pavlovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA PAVLOVIĆ Stomatoloska ordinacija Pavlovic kao vaš lekar, želimo da budete sigurni da smo mi visoko obučeni tim.
Ponosni smo na negu koju Vam pružamo kako bismo sačuvali zdravlje Vaših usta i zuba.
Da bismo obezbedili najbolji mogući tretman i rezultate, mi smo posvećeni obrazovanju i učenju.
Pohađamo predavanja, sastanke i forume gde se informišemo o novim tehnikama, procedurama, najnovijoj opremi koju zubna ordinacija može upotrebiti da bi obezbedila zubnu negu.
Gradeći poverenje, tretiramo naše pacijente kao posebne individue.
Mi razumemo kako nekim od naših pacijenata nije lako da dođu i obave posetu zubaru.
Ceo naš tim je posvećen obezbeđivanju odlične, individulane nege i servisa da bi Vašu posetu učinili što ugodnijom i prijatnijom
stomatoloska-ordinacija-dental-office-1993-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTAL OFFICE 1993 U našoj stomatološkoj ordinaciji Dental Office 1993 možete dobiti sledeće stomatološke usluge: zubna protetika, estetska stomatologija, parodontologija, ortodoncija, oralna hirurgija, implantologija, preventivna i dečija stomatologija, popravka i lečenje zuba.
stomatoloska-ordinacija-lady-dent-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Lady Dent

Beograd, Stari Grad, Majke Jevrosime 43 011 3226069 |
064 2770396 |
STOMATOLOSKA ORDINACIJA LADY DENT Naša ordinacija pruža Vam sve vrste najkvalitetnijih stomatoloških usluga koristeći savremenu tehnologiju, najbolje materijale renomiranih proizvođaca.
To postižemo kontinuiranom edukacijom i praćenjem najnovijih dostignuća u stomatologiji.
Pored toga, trudimo se da cene usluga prilagodimo standardu naseg stanovništva.
Cilj nam je, da Vam obezbedimo kvalitetnu i profesionalnu uslugu, stalnu posvećenost Vasem zdravlju i da budemo otvoreni i spremni na sve Vaše zahteve i pitanja.
Nakon besplatnog pregleda, analiziramo stanje Vaših usta i zuba i predlažemo Vam najadekvatnije i najbolje rešenje.
Zakazivanjem termina poštujemo Vaš raspored i štedimo Vaše vreme.
Ne oklevajte, što pre zakažite besplatan pregled u našoj ordinaciji kako bi proverili oralno zdravlje, uklonili eventualne probleme i postali član velike porodice nasih srećnih i zadovoljnih pacijenata!
stomatoloska-ordinacija-dr-milan-mamuzic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija dr Milan Mamuzić

Beograd, Stari Grad, Tadeuša Košćuška 32a 011 4085183 |
063 341170 |
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR MILAN MAMUZIĆ Pružamo sve vrste stomatoloških usluga iz oblasti stomatološke protetike, estetske stomatologije, oralne hirurgije, konzervative, implantologije, parodontologije i preventivne stomatologije i ortopedije vilice.
stomatoloska-ordinacija-jankovic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Janković

Beograd, Umka, Ilije Babića 27 011 8027403 |
064 1774525 |
STOMATOLOSKA ORDINACIJA JANKOVIĆ U našoj stomatološkoj ordinaciji možete dobiti sve vrste stomatoloških usluga, po veoma povoljnim cenama.
stomatoloska-ordinacija-pilipovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA PILIPOVIĆ Ukoliko ste nezadovoljni svojim osmehom istražite šta Vam nudi današnja stomatologija!
Obratite nam se, jer posedujemo umeće, iskustvo i tehnologiju kojima možemo vratiti sjaj Vašeg osmeha!
Dentalne procedure koje koristimo uključuju: estetske „bele plombe“, beljenje zuba, ispravljanje zuba, izradu krunica I mostova od BEZMETALNE I metalo keramike ,implanata, parodontološke intervencije poput rezanj operacije popunjavanje defekata u kosti VEŠTAČKOM KOSTI produženja krune zuba ili prekrivanja eksponiranog korena zuba.
stomatoloska-ordinacija-dr-medic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR MEDIĆ Stomatološka ordinacija „Dr Medić“osnovana je 2006.godine sa sedištem u Beogradu, ul.
Solunska 3, na Dorćolu.
Osnivač i vlasnik ordinacije dr Branko Medić, rođen je 1970.godine u Kninu, R Hrvatska.
Diplomirao je na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu 1995.godine, a zvanje specijaliste oralne hirurgije stekao 2012.godine.
Član je sekcije oralnih hirurga i implantologa Republike Srbije.
Stomatološka ordinacija „Dr Medić” pruža širok izbor kvalitetnih dentalnih usluga prateći inovativne svetske trendove u svim granama stomatologije.
Uvođenjem savremenih metoda i tehnika rada postavljen je osnovni cilj – individualan pristup u prevenciji, lečenju i unapređenju oralnog zdravlja kako bi se zadovoljile potrebe svih klijenata i opravdali dosadašnji uspesi u radu.
stomatoloska-ordinacija-stevanovic-dentistico-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Stevanović Dentistico

Beograd, Vračar, Šumatovačka 115 065 2652008
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA STEVANOVIĆ DENTISTICO Stomatološka ordinacija “Stevanovic – Dentistico” se nalazi u mirnom delu Vračara.
Tim iskusnih stomatologa u prijatnom ambijentu pružiće Vam kvalitetnu stomatološku uslugu.
Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, uz stalnu edukaciju i usavršavanje naći ćemo najbolje rešenje za Vaš zdravstveni problem.Zadovoljni pacijenti jesu i uvek će biti naš primarni cilj.Stomatološku ordinaciju “Stevanovic -Dentistico” vode dr Olga Stevanovic – Bakir i dr Ivana Pavic koje imaju višegodišnje iskustvo u pružanju stomatoloških usluga.
stomatoloska-ordinacija-dr-bozica-vujic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR BOŽICA VUJIĆ Stomatološka ordinacija dr Božica Vujić je osnovana u Beogradu 1983.godine i jedna je od prvih privatnih stomatoloških ordinacija u Srbiji.
Koristeći vrhunsku opremu renomiranih svetskih brendova, kao i najsavremenije materijale, naša stomatološka ordinacija nudi širok spektar usluga: konzervativa, protetika, sve vrste vađenja zuba, operacije na zubima i desnima, ugradnja titanijumskih implantata, estetska stomatologija.
Za rad koristimo samo dokazane medicinske metode, uz pomoć sopstvenih dijagnostičkih aparata, i uz stalno usavršavanje.
Dr Božica Vujić specijalista je protetike, oralne hirurgije i implantologije, što zajedno sa dugogodišnjim iskustvom, kao rezultat daje hiljade zadovoljnih pacijenata.
stomatoloska-ordinacija-dental-m-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTAL M Stomatološka ordinacija Dental M počela je sa radom 1991.
godine u Njegoševoj ulici na Vračaru u neposrednoj blizini Kalenić pijace.
Ordinacija poseduje dva radna mesta i zubnotehničku laboratoriju a opremljena je za pružanje svih vrsta stomatoloških usluga.
Stomatološke usluge vrše se savremenom opremom i uvoznim materijalima poslednje generacije.
Ugledni konsultanti iz oblasti implantologije, stomatološke protetike, oralne hirurgije i ortodoncije pružiće najbolje rešenje za Vaš novi osmeh.
Stomatološka ordinacija takođe vrši konzervativne kao i protetske usluge slabo pokretnim i nepokretnim osoba uz pomoć mobilne opreme - Kućne posete.
Pristupačne cene keo i mogućnost odloženog plaćanja kreditnim karticama predstavljaju još jednu našu pogodnost.
Posetite nas ili zakažite besplatni stomatološki pregled.
stomatoloska-ordinacija-dr-nina-markovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR NINA MARKOVIĆ Stomatološka ordinacija Dr.
Nina MARKOVIĆ nalazi se u Beogradu u Mileševskoj ulici br 51 (bivša Save Kovačevića), Crveni Krst, opština Vračar.
Osnovana je 1992.godine i od tada bez prestanka pruža usluge iz svih oblasti stomatologije za odrasle i decu.
Vrhunska usluga, stručnost, strpljenje, osmeh, briga za pacijenta i saznanje da je ordinacija na usluzi pacijentima uvek kada je to njima potrebno, daje pacijentima sigurnost, spokoj i lep osmeh-što je cilj naše ordinacije.
Sa iskrenim ponosom ističemo da smo u proteklih 20.godina stekli brojnu klijentelu zadovoljnih pacijenata, a mnogima smo postali i porodični stomatolog!
stomatoloska-ordinacija-dr-momcilo-simic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR MOMČILO SIMIĆ Stomatološka ordinacija “dr Momčilo Simić“ je osnovana 1987.
godine.
U porodičnoj kući na Senjaku stasava treća generacija stomatologa.
Naša praksa predstavlja savršen spoj porodične tradicije i iskustva u svaremenoj stomatologiji, koje stičemo redovnim učešćem na međunarodnim i domaćim kongresima.
Pokrivamo apsolutno sve oblasti stomatologije, od preventivne nege do komplikovanih hirurških intervencija u kooperaciji sa stručnim spoljnim saradnicima.
Osećaj da o Vama brinu ljudi koji vole svoj posao, čini našu praksu posebnom!
stomatoloska-ordinacija-dentist-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dentist

Beograd, Braće Jerković, Dragice Končar 27 011 2473687 |
069 1510122 |
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTIST Stomatološka ordinacija „Dentist“ se uvek trudi da svojim pacijentima obezbedi prijatan i udoban boravak.
Posedujemo tri opremljene ordinacije, kao i jednu udobnu čekaonicu.
Trudimo se da naše usluge obavljamo brzo i efikasno, kako bismo Vam u najkraćem roku pomogli da dobijete lep i blistav osmeh, kakav zaslužujete.
Svakom našem pacijentu poklanjamo punu pažnju.
Pored prijatnog ambijenta, u našoj ordinaciji će Vas sačekati i naše stručno osoblje, koje će uvek biti otvoreno za sva Vaša pitanja i nedoumice.
Vaši zubi su naša briga, i učinićemo sve što je potrebno kako biste uvek mogli da budete nasmejani.
stomatoloska-ordinacija-dr-pazin-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija dr Pažin

Beograd, Banjica, Paunova 24 060 1432202
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR PAŽIN Stomatološka ordinacija Pažin, osnovana 2011.godine nalazi se na teritoriji opštine Voždovac, pruža usluge iz svih oblasti stomatologije.
stomatoloska-ordinacija-novodent-stomatoloske-ordinacije
Stomatološka ordinacija Novodent u Beogradu na čelu sa dr Bojanićem godinama svojim pacijentima pruža najkvalitetnije stomatološke usluge uz upotrebu najsavremenije stomatološke opreme i materijale.
Popravke i lečenje zuba, Stomatološka protetika (keramičke krunice, mostovi i proteze), Parodontologija (uklanjanje kamenca, poliranje i peskiranje).
Ortopedija vilica (fiksne i mobilne proteze za ispravljanje zuba.
Beljenje zuba (Lasersko u ordinaciji i kućno).
Ordinacija raspolaže kvalitetnim timom specijalista različitih grana stomatologije.
Sve intervencije u našoj ordinaciji vrše se apsolutno bezbolno pod dejstvom lokalne anestezije.
Pregledi i konsultacije su potpuno besplatni uz neophodno zakazivanje.
O kvalitetu naših usluga govori veliki broj zadovoljnih pacijenata iz zemlje i inostranstva, koji su naša najbolja preporuka.
stomatoloska-ordinacija-dr-sandra-spanovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR SANDRA ŠPANOVIĆ Sarađujemo sa kolegama sa Stomatološkog fakulteta u Beogradu i VMA, koji imaju međunarodno iskustvo.
Redovno posećujemo simpozijume i kongrese kako bismo pratili savremene trendove u stomatologiji i unapredili naš rad.
Naš tim čine dr Sandra Španović i dr Jasmina Knežević.
Mi čuvamo i lečimo vaše zube.
stomatoloska-ordinacija-sestica-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Šestica

Beograd, Ledine, Bore Stankovića 14 063 275017
STOMATOLOSKA ORDINACIJA ŠESTICA Naša stomatološka ordinacija Vam nudi sve stomatološke usluge po veoma povoljnim cenama.
stomatoloska-ordinacija-dr-kljajic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dr Kljajić

Beograd, Zemun, Dobanovačka 52 011 2610340
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR KLJAJIĆ Stomatološka ordinacija Dr Kljajić nalazi se u Zemunu u ulici Dobanovačka 52.
Nudimo vam sve vrste usluga opšteg tipa stomatologije i potpuno zbrinjavanje na jednom mestu.
Zahvaljujući konstantnom stručnom usavršavanju kao i praćenju najnovijih svetskih trendova i dostignuća u stomatologiji predložićemo vam najbolje rešenje za vaš problem.
Pozovite naš kontakt telefon i dobićete dodatne informacije.
dental-studio-dro-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKA ORDINACIJA DENTAL STUDIO DRO u Beogradu.
Kvalitetom i brzinom naših usluga se izdvajamo od drugih. Čitav koncept i metodologija rada je zasnovan na najsavremenijim tehnikama i materijalima renomiranih proizvođača. Shvativši da sve manje ljudi ima vremena za duge tretmane, DRO Dental Studio nudi brža, efikasnija, bezbednija, a iznad svega najkvalitetnija rešenja za naše pacijente.
stomatoloska-ordinacija-dental-punkt-radulovic-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DENTAL PUNKT RADULOVIĆ Stomatološka ordinacija Dental Punkt Radulović nalazi se na teritoriji opštine Stari grad, u Beogradu.
Već duži niz godina brinemo se o Vašem zdravom i estetski lepom izgledu zuba.
Tim stručnih stomatologa pružiće Vam kompletnu stomatološku uslugu koja će Vam omogućiti da se osmehnete sa samopouzdanjem.Usluge stomatološke ordinacije Dental Punkt Radulović: - protetika - popravke zuba - endodoncija - oralna hirurgija - dečija stomatologija - ortodoncija - parodontologija - beljenje zuba
specijalisticka-stomatoloska-ordinacija-dr-karajanev-stomatoloske-ordinacije
STOMATOLOSKE ORDINACIJE SPECIJALISTIČKA STOMATOLOŠKA ORDINACIJA DR KARAJANEV Specijalistička stomatološka ordinacija „Dr.
Karajanev“ postoji dugi niz godina.
Pružamo izuzetno kvalitetne usluge iz svih pblasti stomatologije (popravljanje i vađenje zuba, protetika idr ), naročito iz oblasti ortodoncije, što je rezultat dugogodišnjeg iskustva u radu sa pacijentima svih starosnih dobi.
Nasmejan i zadovoljan pacijent je naša najbolja preporuka i dokaz da svoj posao obavljamo na najbolji mogući način.
stomatoloska-ordinacija-starcevic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Starčević

Beograd, Palilula, Stanoja Glavaša 15 011 3223951 |
063 7723434 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA STARČEVIĆ Ordinacija "Starčević" pored pružanja kompletnog tretmana po najvišim standardima, svoje pacijente upućuje u stanje njihovog oralnog zdravlja i edukuje kako da svoj blistav osmeh sačuvaju što duže.Visoka stručnost i profesionalnost, dugogodišnje iskustvo, savremena oprema i materijali renomiranih svetskih proizvođača, garantuju uspeh i dugotrajnost naših radova.Stomatološka ordinacija "Starčević" nekoliko godina unazad uspešno brine o zdravlju i lepoti svojih pacijenata.
stomatoloska-ordinacija-dr-tatjana-petrovic-stomatoloske-ordinacije

Stomatološka ordinacija Dr Tatjana Petrović

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 341 011 3987116 |
062 206110 |
STOMATOLOSKE ORDINACIJE STOMATOLOSKA ORDINACIJA DR TATJANA PETROVIĆ Stomatološka ordinacija Dr Tatjana Petrović nalazi se na Voždovcu, u ulici Vojvode Stepe 341.U službi smo zdravlja vašeg osmeha.
LOKACIJE
Stomatološke ordinacije Aleksandrovac
Stomatološke ordinacije Aleksinac
Stomatološke ordinacije Aranđelovac
Stomatološke ordinacije Arilje
Stomatološke ordinacije Bačka Topola
Stomatološke ordinacije Bački Petrovac
Stomatološke ordinacije Beška
Stomatološke ordinacije Bogatić
Stomatološke ordinacije Bor
Stomatološke ordinacije Bujanovac
Stomatološke ordinacije Čačak
Stomatološke ordinacije Gornji Milanovac
Stomatološke ordinacije Inđija
Stomatološke ordinacije Ivanjica
Stomatološke ordinacije Jagodina
Stomatološke ordinacije Kikinda
Stomatološke ordinacije Kladovo
Stomatološke ordinacije Knjaževac
Stomatološke ordinacije Kragujevac
Stomatološke ordinacije Kraljevo
Stomatološke ordinacije Kruševac
Stomatološke ordinacije Lebane
Stomatološke ordinacije Leskovac
Stomatološke ordinacije Loznica
Stomatološke ordinacije Mali Zvornik
Stomatološke ordinacije Negotin
Stomatološke ordinacije Niš
Stomatološke ordinacije Novi Pazar
Stomatološke ordinacije Novi Sad
Stomatološke ordinacije Palić
Stomatološke ordinacije Pančevo
Stomatološke ordinacije Paraćin
Stomatološke ordinacije Petrovac na Mlavi
Stomatološke ordinacije Pirot
Stomatološke ordinacije Požarevac
Stomatološke ordinacije Požega
Stomatološke ordinacije Prijepolje
Stomatološke ordinacije Ruma
Stomatološke ordinacije Šabac
Stomatološke ordinacije Smederevo
Stomatološke ordinacije Smederevska Palanka
Stomatološke ordinacije Sokobanja
Stomatološke ordinacije Sombor
Stomatološke ordinacije Sremska Kamenica
Stomatološke ordinacije Sremski Karlovci
Stomatološke ordinacije Stara Pazova
Stomatološke ordinacije Subotica
Stomatološke ordinacije Temerin
Stomatološke ordinacije Trstenik
Stomatološke ordinacije Užice
Stomatološke ordinacije Valjevo
Stomatološke ordinacije Velika Plana
Stomatološke ordinacije Vladičin Han
Stomatološke ordinacije Vranjska Banja
Stomatološke ordinacije Vrbas
Stomatološke ordinacije Vrnjačka Banja
Stomatološke ordinacije Žabalj
Stomatološke ordinacije Zaječar
Stomatološke ordinacije Zrenjanin
Back to Top