Privatno predškolsko Banjica

Registruj se
Prijavi se
Privatno predškolsko Banjica
privatni-vrtic-puz-privatno-predskolsko

Privatni vrtić Puž

Beograd, Banjica, Bulevar oslobođenja 142 - 144 011 2665461
cena: 25.000din
PRIPREMNI PROGRAM ZA PREDŠKOLCE U BEOGRADU.
Privatna predškolska ustanova Puž osnovana je 1999.godine u Beogradu.
U prijatnom i toplom ambijentu predškolske ustanove "Puž" Vaše dete će kroz igru steći samostalnost i sigurnost: učiće da govori engleski jezik, da pleše, peva, crta, glumi; radiće vežbe za pravilan razvoj i korekciju stopala i kičmenog stuba.
vrtic-svrca-privatno-predskolsko

Vrtić Švrća

Beograd, Banjica, Baštovanska 56a 011 4087884
cena: 235 €
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ ŠVRĆA Naš zadatak je da pored brige o deci, vaše dete bude bude srećno i zadovoljno, da mu bude zanimljivo, da upozna prve prijatelje i da se igrajući oseti voljeno.
vrtic-iskra-privatno-predskolsko

Vrtić Iskra

Beograd, Banjica, Bulevar JNA 9 064 9693404
cena: 27.952din
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ ISKRA Ostvarivanje programa zasnovano je na viziji vrtića kao zdravog, podsticajnog, udobnog i kvalitetnog mesta za boravak, učenje i razvoj dece.
Osnova programa koji se ostvaruje u vrtiću je usmerena na obezbeđivanje uslova za integrisano učenje kroz razvijanje projekata na nivou vaspitnih grupa i vrtića u celini kao najkvalitetnijih savremenih pristupa u radu i učenju dece predškolskog uzrasta.
predskolska-ustanova-i-jaslice-sunce-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - PREDŠKOLSKA USTANOVA I JASLICE SUNCE Dugogodisnje iskustvo garantuje da ce Vase dete ovde biti zadovljno i srecno, a Vi ponosni na njegovo ponasanje i znanje.
vrtic-happy-children-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - HAPPY CHILDREN U našem privatni vrtić sve sobe su obogaćene raznovrsnim stimulansima koji angažuju sva dečija čula.
Sredina je podsticajna, promenjljiva, fleksibilna, individualizovana, u duhu tema ili projekta koji je aktuelan.
LOKACIJE
Back to Top