Privatno predškolsko Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Privatno predškolsko Novi Sad
decija-kuca-ljubav-vera-i-nada-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - DEČIJA KUĆA LJUBAV, VERA I NADA Dečija kuća Ljubav, Vera i Nada je mesto gde ćemo o Vašoj deci brinuti na visokokvalitetan način.
Rad sa decom sporovodimo po Montesori metodama.
Dete posmatramo kao aktivno biće nastojeći da razvijemo kod njega socijalnu i emotivnu inteligenciju.
skolarko-privatno-predskolsko

Školarko

Novi Sad, Alekse Šantića 5 063 8267388
PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM NOVI SAD.
Dodatna priprema predškolaca za školu.
Školarko u okviru svoje ponude nudi i pripremni program predškolaca za školu.
Ovaj program u potpunosti osposobljava dete za ovaj važan dan.
Program vode: vaspitač sa dugogodišnjim radnim iskustvom i licencom za pripremu predškolaca za školu, kao i nastavnik fonetske gimnastike.
Sistem rada je celovitog, sveobuhvatnog karaktera, sastoji se iz četiri segmenta: Grafomotorički segment, Segment opismenjavanja i temeljne pripreme za čitanje, Segment upoznavanja sveta oko nas, Segment vezan za matematiku, matematičke pojmove i osnovne matematičke operacije.
Program je koncipiran tako da se pored osnovne edukacije posebna pažnja posvećuje i drugim nivoima edukacije svakog deteta pojedinačno, te u tom smislu mi posebno vodimo računa i o: govornom izražavanju deteta, o razvoju pažnje i koncentracije, o stepenu razvijenosti logičnog mišljenja i zaključivanja-to jest o kognitivnim sposobnostima, o stepenu razvijenosti fine motorike i grafomotorike uopšte.
Ono po čemu se Školarko posebno isiče je veoma bogata biblioteka, koja izdvaja i niz udžbenika i nastavnih sredstava za rad sa predškolcima.
Poseban akcenat stavljamo na predškolce upravo zato što je naš stav da dobra osnova za školu predstavlja čvrst temelj za dalju nadogradnju i dalje usvajanje znanja u školi.
Naša temeljnost i iskustvo su tu da Vašem detetu omogući kvalitenu i stabilnu osnovu za školu.
Časovi pripreme za školu se odvijaju 2 puta nedeljno u trajanju od 50 min.
Grupe su male-do šestoro učenika u grupi.
Cena na mesečnom nivou je 2600 dinara.
Dete dobija fasciklu i radni materijal od nas, kao i osnovna sredstva za kvalitetan rad.
vrtic-cvrcak-privatno-predskolsko

Vrtić Cvrčak

Novi Sad, Rodoljuba Čolakovića 14 021 6393715 |
063 8044077 |
cena: Pozvati
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ CVRČAK Osnovan je 2000.godine i kroz njega je prošlo mnogo uspešne dece.
Njihov kasniji izuzetno dobar rejting u školama, prepoznavanje dece koja dolaze iz Cvrčka po ophođenju, usvojenim zanjima i umecima, veliki broj preporuka koji svedoče o izuzetnom zadovoljstvu ne samo naše dece vec i roditelja, ali i ovako dug staž poslovanja – osnovni su pokažatelji uspešnog rada
deciji-vrtic-mastolend-privatno-predskolsko

Dečiji vrtić Maštolend

Novi Sad, Radnička 31 021 527780
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD DEČIJI RTIĆ MAŠTOLEND Naš predškolski program veoma pažljivo je osmišljen, i kroz igru i razonodu priprema decu na buduće školovanje.
vrtic-andjeo-cuvar-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ ANĐEO ČUVAR Vrtić i Predškolska ustanova „Anđeo čuvar“ počeo je sa radom 2009/2010.godine u Novom Sadu, nalazi se na veoma atraktivnom mestu, na samoj obali Dunava, koji nas deli ujedno i povezuje sa Fruškom gorom.
Ova dva bisera prirode koja su svojom snagom ispisala vekove istorije pre nas, čine deo svakodnevnice naše dece i najlepšim bojama večne lepote trajno boje njihova detinjstva.
Uspešnih i plodotvornih šest godina našeg postojanja, sagledavamo u sjaju ukazanog nam roditeljskog poverenja.
Poverenje i poštovanje posvećenih roditelja naše je neprocenjivo blago i dragocenost koju dosledno i sa ljubavlju čuvamo.
I uvek ćemo to činiti.
vrtic-lunja-i-maza-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ LUNJA I MAZA Tokom usmerenih aktivnosti vaspitač utiče na stvaranje pozitivne atmosfere u grupi, kao i na razvoj socijalizacije.
Sastavni deo svakodnevnih aktivnosti su i razvoj motorike, govora kao i socio- emocionalne inteligencije.
Nega, vaspitanje i obrazovanje deteta se prepliću u radu i životu u vrtiću.
Za zdrav razvoj, i pravilan napredak Vašeg deteta su zaduženi pedagog i psiholog, koji obilaze vaspitne grupe i savetodavno rade sa vaspitačima.
Dobrodošli u drugi dom Vaše dece!
deciji-vrtic-puz-novi-sad-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD DEČIJI VRTIĆ PUŽ Deca rade pa Planu i programu koji je podeljen u celine: Program pripreme za početno čitanje i pisanje, Jezička komunikacija, Svet oko nas, Matematička saznanja, Likovno izražavanje, Muzičko izražavanje, Fizičko.
U svom radu koriste radne listove iz srpskog jezika, matematike, sveta oko nas.
Dva puta nedeljno imaju čas engleskog jezika, jedan put nedeljnočcas kompjutera, jedan put nedeljno čas sporta i svake druge nedelje čas šaha.
vrtic-carobna-kuca-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ ČAROBNA KUĆA Naš cilj je da vaše dete bude zadovoljno i srećno, da stekne prve prijatelje, da nauči da voli ljude i prirodu, da uči kroz igru, a da se igrajući oseća sigurnim i voljenim.
vrtic-carobnjak-privatno-predskolsko

Vrtić Čarobnjak

Novi Sad, Patrijarha Čarnojevića 3 063 1182020 |
021 424587 |
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ ČAROBNJAK Ovaj program doprinosi fizičkoj, socijalnoj, emocionalnoj i intelektualnoj zrelosti i motivaciji za učenje kod dece.
vrtic-malo-stopalo-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ MALO STOPALO Predškolska ustanova Malo stopalo je osmišljena da kao partner porodice u vaspitanju i obrazovanju dece, uzima učešće u ukupnom psihofizičkom razvoju deteta od 1 do 7.godine.
Kroz naš program vaspitanja i obrazovanja u atmosferi poverenja i međusobne saradnje, ostvarujemo svoje sadržaje.
vrtic-zlatna-ribica-privatno-predskolsko

Vrtić Zlatna Ribica

Novi Sad, Marodićeva 4a 021 452957
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ ZLATNA RIBICA Vaspitački kadar našeg vrtića učiniće sve da vaši mališani spremno dočekaju prvi razred.
vrtic-tufnica-privatno-predskolsko

Vrtić Tufnica

Novi Sad, Branka Ćopića 46 021 6396162 |
063 538229 |
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ TUFNICA Ono što nas izdvaja od drugih vrtića je da deca svakodnevno uče nemački jezik- kroz igru, vizuelna i auditivna sredstva.
U „Tufnici“ se deca veoma intenzivno pripremaju za polazak u školu.
vrtic-nasa-carolija-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ NAŠA ČAROLIJA Verujemo da je potrebno savladati osnovne veštine do šeste godine kako bi deca uspela da izgrade produktivan lični i akademski život dok postaju nezavisni mislioci.
Zato zajedno razvijamo edukativne, komunikacione, emocionalne i interpersonalne veštine.
Deci pružamo bezbedno okruženje koje perfektno zadovoljava sve njihove potrebe i interesovanja.
deciji-vrtic-cvetic-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD DEČIJI VRTIĆ CVETIĆ Pomno pratimo detetovo napredovanje, individualizovanim pristupom nastojimo da razvijemo njegove potencijale, što nam manji broj dece u grupama to dozvoljava.
U efikasnoj realizaciji programa pomaže nam i dobra opremljenost vrtića, vaspitno obrazovna sredstva, didaktički materijal i igračke.
privatni-vrtic-dream-land-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO DREAM LAND U cilju uspešnog prelaska institucionalnog vaspitanja i obrazovanja predškolske dece na društveno vaspitanje, uzimajući u obzir sve faktore koji neposredno ili posredno utiču na razvoj ove delatnosti, planiramo da se predškolska vaspitno-obrazovna ustanova što više poveže sa društvenom sredinom, radi što veće uspešnosti ostvarivanja programa u celini.
vrtic-dobra-vila-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO VRTIĆ DOBRA VILA Svoj rad „Dobra vila“ temelji na zvaničnim zakonskim i programskim dokumentima predškolskog vaspitanja i obrazovanja – Zakonu o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja, Zakonu o predškolskom vaspitanju i obrazovanju i Opštim osnovama predškolskog programa. Trenutno, rad realizujemo po Modelu B, koji kao celovit program, pored rada sa decom, obuhvata i saradnju sa porodicom i društvenom sredinom.
vrtic-kornjacica-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - VRTIĆ KORNJAČICA Neke od naših aktivnosti: montesori, kefalica -zabavna matematika, engleski/nemački jezik, gluma i sportić.
vrtic-happy-place-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - VRTIĆ HAPPY PLACE Naši visoko kvalifikovani strucnjaci stvorice atmosferu gde svako dete ima pravo da se razvija i uči.
Kroz redovne kontrole od strane pedijatra i specijaliste fizijatra pratimo razvoj dece u našoj ustanovi.
vrtic-speak-up-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - SPEAK UP Pripremni predškolski program počinje 1.
oktobra i realizuje se u trajanju od 9 meseci, kada se roditeljima izdaju Uverenja o završenom pripremnom predškolskom programu koje je neophodno za upis u OŠ.
vrtic-sundjer-bob-i-patrik-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - SUNĐER BOB I PATRIK Veoma bogatim i raznovrsnim sadržajem, kod dece podstičemo intelektualni, motorni, emocionalni i socijalni razvoj .
predskolska-ustanova-duga-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - PREDŠKOLSKA USTANOVA DUGA U “Dugi” deca žive i rade u prijatnoj, gotovo kućnoj atmosferi, sa stručnim timom vaspitača, pedagoga, profesora jezika, likovne i muzičke umetnosti.
zil-vern-privatno-predskolsko

Žil Vern

Novi Sad, Đorđa Nikšića Johana 30 021 6301527 |
063 7670062 |
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - ŽIL VERN Prepodnevni boravak dece predškolskog uzrasta odvija se od 7 do 17 časova, po određenom režimu koji omogućava raznovrsne aktivnosti dece (razvoj govora, likovno, muzičko, upoznavanje okoline, matematika, fizičko, ples, pozorište…) i svakodnevno učenje francuskog jezika.
vrtic-kermit-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - VRTIĆ KERMIT Cilj nam je da kroz igru i učenje na decu prenesemo najlepše ljudske osobine i naučimo ih vrednostima koje će ih pratiti kroz ceo život, i koje će im pomoći da izrastu kompletne i kvalitetne ličnosti.
vrtic-zmaj-privatno-predskolsko

Vrtić Zmaj

Novi Sad, Miše Dimitrijevića 12 021 542221
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - VRTIĆ ZMAJ Cilj ovog programa je da doprinese: - celokupnom razvoju deteta - razvoju sposobnosti - proširenju iskustva - bogaćenje saznanja o sebi i drugima i svetu oko sebe
decji-vrtic-liliput-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - LILIPUT Naša vizija je da dete pronađe vlastiti put samovaspitanjem koje će naučiti i razviti ukoliko vi poštovani roditelji i mi budemo sarađivali i primenjivali principe stvaralačkog vaspitanja.
predskolska-ustanova-zlatno-sunce-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - ZLATNO SUNCE Predškolska ustanova,dečji vrtić i rođendaonica, "zlatno SUNCE" je verifikovana vaspitno obrazovna ustanova od ministarstva prosvete u kojoj deca kroz učenje, druženje i igru upoznaju sebe i svet oko sebe.
LOKACIJE
Back to Top