Privatno predškolsko Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Privatno predškolsko Novi Sad
decija-kuca-ljubav-vera-i-nada-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - DEČIJA KUĆA LJUBAV, VERA I NADA Dečija kuća Ljubav, Vera i Nada je mesto gde ćemo o Vašoj deci brinuti na visokokvalitetan način.
Rad sa decom sporovodimo po Montesori metodama.
Dete posmatramo kao aktivno biće nastojeći da razvijemo kod njega socijalnu i emotivnu inteligenciju.
skoligrica-engleski-vrtic-i-skola-engleskog-jezika-privatno-predskolsko-153407
PRIVATNO PREDŠKOLSKO NOVI SAD - ŠKOLIGRICA Vrtić na engleskom jeziku Novi Sad, Montessori pedagogija, komunikacija na engleskom jeziku.
vrtic-cvrcak-privatno-predskolsko

Vrtić Cvrčak

Novi Sad, Rodoljuba Čolakovića 14 021 6393715
cena: Pozvati
PRIVATNO PREDŠKOLSKO VRTIĆ CVRČAK Osnovan je 2000.godine i kroz njega je prošlo mnogo uspešne dece.
vrtic-andjeo-cuvar-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO NOVI SAD - VRTIĆ ANĐEO ČUVAR Vrtić i Predškolska ustanova „Anđeo čuvar“ počeo je sa radom 2009/2010.godine u Novom Sadu, nalazi se na veoma atraktivnom mestu, na samoj obali Dunava, koji nas deli ujedno i povezuje sa Fruškom gorom.
Ova dva bisera prirode koja su svojom snagom ispisala vekove istorije pre nas, čine deo svakodnevnice naše dece i najlepšim bojama večne lepote trajno boje njihova detinjstva.
Uspešnih i plodotvornih šest godina našeg postojanja, sagledavamo u sjaju ukazanog nam roditeljskog poverenja.
Poverenje i poštovanje posvećenih roditelja naše je neprocenjivo blago i dragocenost koju dosledno i sa ljubavlju čuvamo.
I uvek ćemo to činiti.
vrtic-lunja-i-maza-privatno-predskolsko

Vrtić Lunja i Maza

Novi Sad, Ilije Birčanina 34 062 200260
PRIVATNO PREDŠKOLSKO NOVI SAD - VRTIĆ LUNJA I MAZA Tokom usmerenih aktivnosti vaspitač utiče na stvaranje pozitivne atmosfere u grupi, kao i na razvoj socijalizacije.
Sastavni deo svakodnevnih aktivnosti su i razvoj motorike, govora kao i socio- emocionalne inteligencije.
Nega, vaspitanje i obrazovanje deteta se prepliću u radu i životu u vrtiću.
Za zdrav razvoj, i pravilan napredak Vašeg deteta su zaduženi pedagog i psiholog, koji obilaze vaspitne grupe i savetodavno rade sa vaspitačima.
Dobrodošli u drugi dom Vaše dece!
deciji-vrtic-puz-novi-sad-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO NOVI SAD - DEČIJI VRTIĆ PUŽ Deca rade pa Planu i programu koji je podeljen u celine: Program pripreme za početno čitanje i pisanje, Jezička komunikacija, Svet oko nas, Matematička saznanja, Likovno izražavanje, Muzičko izražavanje, Fizičko.
U svom radu koriste radne listove iz srpskog jezika, matematike, sveta oko nas.
Dva puta nedeljno imaju čas engleskog jezika, jedan put nedeljnočcas kompjutera, jedan put nedeljno čas sporta i svake druge nedelje čas šaha.
vrtic-carobna-kuca-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO NOVI SAD - VRTIĆ ČAROBNA KUĆA Naš cilj je da vaše dete bude zadovoljno i srećno, da stekne prve prijatelje, da nauči da voli ljude i prirodu, da uči kroz igru, a da se igrajući oseća sigurnim i voljenim.
vrtic-carobnjak-privatno-predskolsko

Vrtić Čarobnjak

Novi Sad, Patrijarha Čarnojevića 3 063 1182020
PRIVATNO PREDŠKOLSKO NOVI SAD - VRTIĆ ČAROBNJAK Ovaj program doprinosi fizičkoj, socijalnoj, emocionalnoj i intelektualnoj zrelosti i motivaciji za učenje kod dece.
vrtic-malo-stopalo-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO NOVI SAD - VRTIĆ MALO STOPALO Predškolska ustanova Malo stopalo je osmišljena da kao partner porodice u vaspitanju i obrazovanju dece, uzima učešće u ukupnom psihofizičkom razvoju deteta od 1 do 7.godine.
Kroz naš program vaspitanja i obrazovanja u atmosferi poverenja i međusobne saradnje, ostvarujemo svoje sadržaje.
vrtic-zlatna-ribica-privatno-predskolsko

Vrtić Zlatna Ribica

Novi Sad, Marodićeva 4a 021 452957
PRIVATNO PREDŠKOLSKO NOVI SAD - VRTIĆ ZLATNA RIBICA Vaspitački kadar našeg vrtića učiniće sve da vaši mališani spremno dočekaju prvi razred.
vrtic-tufnica-privatno-predskolsko

Vrtić Tufnica

Novi Sad, Branka Ćopića 46 021 6396162
PRIVATNO PREDŠKOLSKO NOVI SAD - VRTIĆ TUFNICA Ono što nas izdvaja od drugih vrtića je da deca svakodnevno uče nemački jezik- kroz igru, vizuelna i auditivna sredstva.
U „Tufnici“ se deca veoma intenzivno pripremaju za polazak u školu.
vrtic-nasa-carolija-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO NOVI SAD - VRTIĆ NAŠA ČAROLIJA Verujemo da je potrebno savladati osnovne veštine do šeste godine kako bi deca uspela da izgrade produktivan lični i akademski život dok postaju nezavisni mislioci.
Zato zajedno razvijamo edukativne, komunikacione, emocionalne i interpersonalne veštine.
Deci pružamo bezbedno okruženje koje perfektno zadovoljava sve njihove potrebe i interesovanja.
privatni-vrtic-dream-land-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO NOVI SAD DREAM LAND U cilju uspešnog prelaska institucionalnog vaspitanja i obrazovanja predškolske dece na društveno vaspitanje, uzimajući u obzir sve faktore koji neposredno ili posredno utiču na razvoj ove delatnosti, planiramo da se predškolska vaspitno-obrazovna ustanova što više poveže sa društvenom sredinom, radi što veće uspešnosti ostvarivanja programa u celini.
vrtic-kornjacica-privatno-predskolsko

Vrtić Kornjačica

Novi Sad, Stevana Hristića 20 063 7730417
cena: Cenovnik
PRIVATNO PREDŠKOLSKO NOVI SAD - VRTIĆ KORNJAČICA Neke od naših aktivnosti: montesori, kefalica -zabavna matematika, engleski/nemački jezik, gluma i sportić.
vrtic-kermit-privatno-predskolsko

Vrtić Kermit

Novi Sad, Hadzi Ruvimova 32 021 510219
cena: Cenovnik
PRIVATNO PREDŠKOLSKO NOVI SAD - VRTIĆ KERMIT Cilj nam je da kroz igru i učenje na decu prenesemo najlepše ljudske osobine i naučimo ih vrednostima koje će ih pratiti kroz ceo život, i koje će im pomoći da izrastu kompletne i kvalitetne ličnosti.
deciji-vrtic-cvetic-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO NOVI SAD - DEČIJI VRTIĆ CVETIĆ Pomno pratimo detetovo napredovanje, individualizovanim pristupom nastojimo da razvijemo njegove potencijale, što nam manji broj dece u grupama to dozvoljava.
U efikasnoj realizaciji programa pomaže nam i dobra opremljenost vrtića, vaspitno obrazovna sredstva, didaktički materijal i igračke.
predskolska-ustanova-zlatno-sunce-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO NOVI SAD - ZLATNO SUNCE Predškolska ustanova,dečji vrtić i rođendaonica, "zlatno SUNCE" je verifikovana vaspitno obrazovna ustanova od ministarstva prosvete u kojoj deca kroz učenje, druženje i igru upoznaju sebe i svet oko sebe.
decji-vrtic-liliput-privatno-predskolsko

Dečji vrtić Liliput

Novi Sad, Laze Lazarevića 20a 021 6360949
PRIVATNO PREDŠKOLSKO NOVI SAD - LILIPUT Naša vizija je da dete pronađe vlastiti put samovaspitanjem koje će naučiti i razviti ukoliko vi poštovani roditelji i mi budemo sarađivali i primenjivali principe stvaralačkog vaspitanja.

Vrtić Speak up

Novi Sad, Alekse Šantića 52-54 021 6363711 |
021 6365298 |
PRIVATNO PREDŠKOLSKO NOVI SAD - SPEAK UP Pripremni predškolski program počinje 1. oktobra i realizuje se u trajanju od 9 meseci, kada se roditeljima izdaju Uverenja o završenom pripremnom predškolskom programu koje je neophodno za upis u OŠ.
PRIVATNO PREDŠKOLSKO NOVI SAD - PREDŠKOLSKA USTANOVA DUGA U “Dugi” deca žive i rade u prijatnoj, gotovo kućnoj atmosferi, sa stručnim timom vaspitača, pedagoga, profesora jezika, likovne i muzičke umetnosti.

Žil Vern

Novi Sad, Đorđa Nikšića Johana 30 021 6301527 |
063 7670062 |
PRIVATNO PREDŠKOLSKO NOVI SAD - ŽIL VERN Prepodnevni boravak dece predškolskog uzrasta odvija se od 7 do 17 časova, po određenom režimu koji omogućava raznovrsne aktivnosti dece (razvoj govora, likovno, muzičko, upoznavanje okoline, matematika, fizičko, ples, pozorište…) i svakodnevno učenje francuskog jezika.

Vrtić Zmaj

Novi Sad, Miše Dimitrijevića 12 021 542221
PRIVATNO PREDŠKOLSKO NOVI SAD - VRTIĆ ZMAJ Cilj ovog programa je da doprinese: - celokupnom razvoju deteta - razvoju sposobnosti - proširenju iskustva - bogaćenje saznanja o sebi i drugima i svetu oko sebe

Školarko

Novi Sad, Alekse Šantića 5 063 8267388
PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM NOVI SAD.

Vrtić Dobra Vila

Novi Sad, Petefi Šandora 153 021 504871
Privatno predškolsko NOVI SAD

Dečiji vrtić Maštolend

Novi Sad, Radnička 31 021 527780
PRIVATNO PREDŠKOLSKO NOVI SAD - DEČIJI RTIĆ MAŠTOLEND Naš predškolski program veoma pažljivo je osmišljen, i kroz igru i razonodu priprema decu na buduće školovanje.
LOKACIJE
Back to Top