Privatno predškolsko Niš

Registruj se
Prijavi se
Privatno predškolsko Niš
vrtic-eci-peci-pec-privatno-predskolsko

Vrtić Eci Peci Pec

Niš, Branka Miljkovića 45 061 3254134
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ ECI PECI PEC Program rada u našem vrtiću je baziran na modelu B Osnova programa predškolskog obrazovanja čiji je cilj razvoj psihičkih, duhovnih i fizičkih svojstava ličnosti deteta.
vrtic-decija-zemlja-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ DEČIJA ZEMLJA Naš vaspitački kadar pobrinuće se za to da Vaši mališani spremni krenu u prvi razred.
vrtic-deciji-kutak-privatno-predskolsko

Vrtić Dečiji Kutak

Niš, Bulevar 12. Februar 54a 018 588997 |
063 267351 |
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ DEČIJI KUTAK Osoblje zaposleno u PU ''Dečiji kutak'' je stručno, odgovorno i ljubazno i nastoji da pružena usluga bude na najvišem nivou.
vrtici-meda-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆI MEDA Pripremnim predškolskim programom se ostvaruje priprema dece za polazak u osnovnu školu po Zakonu o osnovama sistema vaspitanja i obrazovanja.
U okviru delatnosti predškolskog vaspitanja i obrazovanja ostvaruje se i rad sa decom sa smetnjama u razvoju, u skladu sa njihovim mogućnostima, kao i individualni programi u zavisnosti od interesovanja i potreba dece predškolskog uzrasta.
vrtic-meca-dobrica-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ MECA DOBRICA Naš cilj je da dete bude zadovoljno i srećno, da stekne prve prijatelje, da nauči da voli ljude i prirodu, da uči kroz igru, i odrasta u samouverenu i nezavisnu osobu.
U želji da budemo najbolji u svom poslu, a zahvaljujući našem stručnom osoblju, iskustvu, neprestanom usavršavanju, neizmernoj ljubavi prema ovom poslu, saradnji sa roditeljima, kao i pristupačnim cenama, sigurni smo da ćete kod nas za svoje mališane vrlo brzo pronaći omiljeni kutak igre, drugarstva, ali i edukacije.
vrtic-bambini-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ BAMBINI Nudimo vam kvalitetan stručni rad u razvijanju individualnih sposobnosti I socijalizacije Vašeg deteta, preventivnu zdravstvenu zaštitu, adekvatnu ishranu I negu.
vrtic-mazza-privatno-predskolsko

Vrtić Mazza

Niš, Mačvanska 22 018 523622 |
018 510116 |
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ MAZZA PU "Mazza" svake godine planira i ostvaruje dinamičnu i raznovrsnu saradnju sa pomenutim institucijama u užem i širem okruženju (međusobne posete raznih gostiju: književnika, muzičara, glumaca, pesnika, sveštenika, sportista, kulturnih i javnih radnika).
vrtic-cvetic-nis-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VFTIĆ CVETIĆ NIŠ U prizemlju nalazi se prostor za boravak starije vaspitne grupe i predškolaca.
Uz našu pomoć,vaši najmlađi će spremni krenuti u prvi razred.
vrtic-decija-basta-privatno-predskolsko

Vrtić Dečija Bašta

Niš, Vladislava Ribnikara 9 063 106849
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ DEČIJA BAŠTA Uz naš vaspitački kadar, Vaši mališani će spremni krenuti u prvi razred.
vrtic-i-igraonica-decija-masta-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ I IGRAONICA DEČIJA MAŠTA Naši vaspitači sa velikom pažnjom rade sa decom predškolskog uzrasta, i pripremaju ih za polazak u školu.
LOKACIJE
Privatno predškolsko nudi pripremni predškolski program. U privatnoj predškolskoj ustanovi deca uzrasta 5 do 6 godina pripremaju se za polazak u školu. Pripremni predškolski program u privatnom predškolskom traje godinu dana i odvija se u školskoj godini pred polazak u prvi razred. U privatnom predškolskom vaspitači rade sa decom, tako što ih kroz odabrani pripremni predškolski program polako uvode u sve što ih očekuje kad pođu u školu. U privatnom predškolskom deca kao i usvim drugim akreditovanim predškolskim ustanovama uče grafomotoriku, pripremu za pisanje i uče kako izgledaju slova azbuke. Deca u privatnom predškolskom ne uče da pišu i čitaju pošto se to po plnu uči u prvom razredu. Međutim, krou grafomotiriku, deca uvežbavaju fine pokrete šake i prstiju ispisujući u sveskama različite oblike, vodeći računa da zadati oblik što bolje ponove, ne prelazeći linije. Tako dete u privatnom predškolskom uvežbava svoju ruku za kasnije kad će u školi umesto oblika pisati slova i brojeve. Deca u privatnom predškolskom dobijaju i domaće zadatke. Naravno, to su kratki izabavni zadaci, a cilj ovih zadataka je da dete pre svega usvoji pojam domaćeg zadatka, da nauči šta znači ispunjavati obaveze i da uči da stiče odgovornost prema učenju. Domaći zadaci za predškolce mogu biti na primer da oboje neku stranicu u knjizi, ili da zalepe sličice koje prate priču koju su tog dana učili. U privatnom predškolskom deca uče kako slova azbuke izgledaju, ali još nisu u obavezi da nauče da ih pišu. Deca u privatnom predškolskom takođe uče i brojeve do 10, dane u nedelji, mesece u godini, uče da opisuju svet oko sebe u meri primerenoj njihovom uzrastu i vežbaju usmeno izražavanje kroz pričanje priča i prepričavanje tekstova tekstova koje im čitaju vaspitači. Roditelji, ne bojte se, u privatnom predškolskom deca ne uče non-stop! Deca se u privatnom pretškolskom mnogo druže i igraju sa vaspitačima i samostalno. Ali i učenje u predškolskom oni doživljavaju kao igru. Odaberite najbolju privatnu predškolsku ustanovu za Vaše dete jer će tu dete kroz igru i učenje stvoriti pozitivan stav prema školi i jedva će čekati da postane đak prvak.Pripremni predškolski program usmerava, podstiče razvoj deteta i omogućava lakši i uspešniji početak škole. Pravo deteta je da pohađa pripremni predškolski program, a dužnost i zakonska obaveza roditelja je da dete upiše na vreme i da mu omogući da redovno pohađa program. Za vaše dete je važno da u godini pred polazak u osnovnu školu pođe na vreme, od 1. septembra, u obavezan pripremni predškolski program i da ga pohađa redovno. Da li će to biti državna ustanova ili privatna, na Vama je da donesete odluku. Privatni predškolski program ima dosta prednosti, ali jedna od najvžnijih je upravo rad u malim grupama. Kada vaspitačica ima mali broj predškolaca u grupi, ima dovoljno vremena da svakome posveti pažnju, dovoljno se posveti svakom detetu i pravilno usmeri na propuste i potrebe budućeg đaka prvaka.
Back to Top