Privatno predškolsko Niš

Registruj se
Prijavi se
Privatno predškolsko Niš
vrtic-eci-peci-pec-privatno-predskolsko

Vrtić Eci Peci Pec

Niš, Branka Miljkovića 45 061 3254134
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ ECI PECI PEC Program rada u našem vrtiću je baziran na modelu B Osnova programa predškolskog obrazovanja čiji je cilj razvoj psihičkih, duhovnih i fizičkih svojstava ličnosti deteta.
vrtic-decija-zemlja-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ DEČIJA ZEMLJA Naš vaspitački kadar pobrinuće se za to da Vaši mališani spremni krenu u prvi razred.
vrtic-deciji-kutak-privatno-predskolsko

Vrtić Dečiji Kutak

Niš, Bulevar 12. Februar 54a 018 588997
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ DEČIJI KUTAK Osoblje zaposleno u PU ''Dečiji kutak'' je stručno, odgovorno i ljubazno i nastoji da pružena usluga bude na najvišem nivou.
vrtici-meda-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆI MEDA Pripremnim predškolskim programom se ostvaruje priprema dece za polazak u osnovnu školu po Zakonu o osnovama sistema vaspitanja i obrazovanja.
U okviru delatnosti predškolskog vaspitanja i obrazovanja ostvaruje se i rad sa decom sa smetnjama u razvoju, u skladu sa njihovim mogućnostima, kao i individualni programi u zavisnosti od interesovanja i potreba dece predškolskog uzrasta.
vrtic-meca-dobrica-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ MECA DOBRICA Naš cilj je da dete bude zadovoljno i srećno, da stekne prve prijatelje, da nauči da voli ljude i prirodu, da uči kroz igru, i odrasta u samouverenu i nezavisnu osobu.
U želji da budemo najbolji u svom poslu, a zahvaljujući našem stručnom osoblju, iskustvu, neprestanom usavršavanju, neizmernoj ljubavi prema ovom poslu, saradnji sa roditeljima, kao i pristupačnim cenama, sigurni smo da ćete kod nas za svoje mališane vrlo brzo pronaći omiljeni kutak igre, drugarstva, ali i edukacije.
vrtic-bambini-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ BAMBINI Nudimo vam kvalitetan stručni rad u razvijanju individualnih sposobnosti I socijalizacije Vašeg deteta, preventivnu zdravstvenu zaštitu, adekvatnu ishranu I negu.
vrtic-mazza-privatno-predskolsko

Vrtić Mazza

Niš, Mačvanska 22 018 523622
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ MAZZA PU "Mazza" svake godine planira i ostvaruje dinamičnu i raznovrsnu saradnju sa pomenutim institucijama u užem i širem okruženju (međusobne posete raznih gostiju: književnika, muzičara, glumaca, pesnika, sveštenika, sportista, kulturnih i javnih radnika).
vrtic-cvetic-nis-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO VFTIĆ CVETIĆ NIŠ U prizemlju nalazi se prostor za boravak starije vaspitne grupe i predškolaca.
Uz našu pomoć,vaši najmlađi će spremni krenuti u prvi razred.
vrtic-decija-basta-privatno-predskolsko

Vrtić Dečija Bašta

Niš, Vladislava Ribnikara 9 063 106849
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ DEČIJA BAŠTA Uz naš vaspitački kadar, Vaši mališani će spremni krenuti u prvi razred.
vrtic-i-igraonica-decija-masta-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ I IGRAONICA DEČIJA MAŠTA Naši vaspitači sa velikom pažnjom rade sa decom predškolskog uzrasta, i pripremaju ih za polazak u školu.
LOKACIJE
Back to Top