Privatno predškolsko Cerak

Registruj se
Prijavi se
Privatno predškolsko Cerak
privatni-vrtic-kreativna-kockica-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO KREATIVNA KOCKICA Pripremni predškolski program je deo obaveznog programa vaspitanja i obrazovanja i ostvaruje se u skladu sa Osnovama programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja, godinu dana pred polazak deteta u školu.
Ovaj program doprinosi fizičkoj, socijalnoj, emocionalnoj i intelektualnoj gotovosti i motivaciji deteta za polazak u školu.
Jedan od važnih segmenata pripremnog predškolskog programa jeste i upoznavanje sa školom kao institucijom, tako da ćemo za naše predškolce organizovati obilazak osnovnih škola u okruženju.
Deca će imati priliku da se druže sa đacima prvacima,da upoznaju učitelje, razmenjuju utiske i na taj način će steći neophodna iskustva i saznanja o školi.
Cilj nam je da naši predškolci edukativno pripremljeni krenu u školu, da lako private školske obaveze i da se uspešno uklope u novu sredinu.
vrtic-carobni-kutak-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD.
PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM.
Akreditovana predškolska ustanova Čarobni Kutak sprovodi pripremni predškolski program za mališane koji pd naredne školske godine treba da krenu u prvi razred osnovne škole.
Radno vreme predškolske ustanove Čarobni kutak je svakog radnog dana od 7 do 17 časova.
LOKACIJE
Back to Top