Privatno predškolsko Borča

Registruj se
Prijavi se
Privatno predškolsko Borča
privatni-vrtic-dediks-privatno-predskolsko
PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM U BORČI.
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BORČA.
Cilj PPP-a je da se deci omogući okruženje u kojem će razvijati sve svoje potencijale, zadovoljiti svoja interesovanja, sticati znanja, iskustva, razvijati veštine i sticati navike potrebne za polazak u školu.
Posebna pažnja poklanja se sredini za učenje i razvoj koja je prilagođena psihofizičkim osobinama deteta i usmerena na razvijanje telesnih, emocionalnih, socijalnih i saznajnih potencijala uz podsticanje komunikacionih veština potrebnih za nove oblike učenja.
vrtic-kung-fu-panda-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BORČA.
PRIVATNO PREDŠKOLSKO PALILULA.
AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA U BORČI.
AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA PALILULA.
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD.
UPIS DECE UZ SUBVENCIJU.
Pripremni predškolski program u privatnoj predškolskoj ustanovi KUNG FU PANDA na Paliluli, u Borči.
Priprema dece za polazak u prvi razred osnovne škole.
predskolska-ustanova-meda-medin-oblacic-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD.
PRIVATNO PREDŠKOLSKO U BORČI.
Program ostvarujemo kroz radionice: Razvoj govora i komunikacije.
Sa decom oko sveta- upoznavanje sa mnogim državama sveta, njihovim stanovništvom, jezikom, prirodom, gradovima, obeležjima, pesmama i pričama.
Mala matematika- opažanje i shvatanje prostora i prostornih odnosa, formiranje pojima skupa, pojma broja, geometrijskih oblika, vremenski odnosi.
Nauka i naučni ogledi.
Engleski jezik.
Muzička radionica- slušanje, pevanje, sviranje i ples.
Likovna i vajarska radionica.
Logopedska radionica- korekcija glasova, praćenje razvoja govora i jezika, savetodavni rad sa roditeljima.
vrtic-klincograd-privatno-predskolsko
AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA U BORČI.
UPIS DECE UZ SUBVENCIJU.
PRIVATNO PREDŠKOLSKO U BORČI.
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD.
vrtic-carobna-mala-sirena-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - ČAROBNA MALA SIRENA Drugari, dođite da se družimo, igramo, učimo...da rastemo zajedno...Dragi roditelji, vaše dete će biti srećno, a vi zadovoljni...
Boravak kod nas će ulepšatiti detinjstvo vašem mališanu.
vrtic-pacija-skola-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - VRTIĆ PAČIJA ŠKOLA Prostor je organizovan i oplemenjen tako da je u funkciji vaspitno-obrazovnog rada, koji se realizuje u prostoru struktuiranom po centrima interesovanja – jezički centar, istraživački centar, manipulativni centar, likovni atelje, centar za fizičke aktivnosti, centar za muzičke aktivnosti.
LOKACIJE
Privatno predškolsko nudi pripremni predškolski program. U privatnoj predškolskoj ustanovi deca uzrasta 5 do 6 godina pripremaju se za polazak u školu. Pripremni predškolski program u privatnom predškolskom traje godinu dana i odvija se u školskoj godini pred polazak u prvi razred. U privatnom predškolskom vaspitači rade sa decom, tako što ih kroz odabrani pripremni predškolski program polako uvode u sve što ih očekuje kad pođu u školu. U privatnom predškolskom deca kao i usvim drugim akreditovanim predškolskim ustanovama uče grafomotoriku, pripremu za pisanje i uče kako izgledaju slova azbuke. Deca u privatnom predškolskom ne uče da pišu i čitaju pošto se to po plnu uči u prvom razredu. Međutim, krou grafomotiriku, deca uvežbavaju fine pokrete šake i prstiju ispisujući u sveskama različite oblike, vodeći računa da zadati oblik što bolje ponove, ne prelazeći linije. Tako dete u privatnom predškolskom uvežbava svoju ruku za kasnije kad će u školi umesto oblika pisati slova i brojeve. Deca u privatnom predškolskom dobijaju i domaće zadatke. Naravno, to su kratki izabavni zadaci, a cilj ovih zadataka je da dete pre svega usvoji pojam domaćeg zadatka, da nauči šta znači ispunjavati obaveze i da uči da stiče odgovornost prema učenju. Domaći zadaci za predškolce mogu biti na primer da oboje neku stranicu u knjizi, ili da zalepe sličice koje prate priču koju su tog dana učili. U privatnom predškolskom deca uče kako slova azbuke izgledaju, ali još nisu u obavezi da nauče da ih pišu. Deca u privatnom predškolskom takođe uče i brojeve do 10, dane u nedelji, mesece u godini, uče da opisuju svet oko sebe u meri primerenoj njihovom uzrastu i vežbaju usmeno izražavanje kroz pričanje priča i prepričavanje tekstova tekstova koje im čitaju vaspitači. Roditelji, ne bojte se, u privatnom predškolskom deca ne uče non-stop! Deca se u privatnom pretškolskom mnogo druže i igraju sa vaspitačima i samostalno. Ali i učenje u predškolskom oni doživljavaju kao igru. Odaberite najbolju privatnu predškolsku ustanovu za Vaše dete jer će tu dete kroz igru i učenje stvoriti pozitivan stav prema školi i jedva će čekati da postane đak prvak.Pripremni predškolski program usmerava, podstiče razvoj deteta i omogućava lakši i uspešniji početak škole. Pravo deteta je da pohađa pripremni predškolski program, a dužnost i zakonska obaveza roditelja je da dete upiše na vreme i da mu omogući da redovno pohađa program. Za vaše dete je važno da u godini pred polazak u osnovnu školu pođe na vreme, od 1. septembra, u obavezan pripremni predškolski program i da ga pohađa redovno. Da li će to biti državna ustanova ili privatna, na Vama je da donesete odluku. Privatni predškolski program ima dosta prednosti, ali jedna od najvžnijih je upravo rad u malim grupama. Kada vaspitačica ima mali broj predškolaca u grupi, ima dovoljno vremena da svakome posveti pažnju, dovoljno se posveti svakom detetu i pravilno usmeri na propuste i potrebe budućeg đaka prvaka.
Back to Top