Privatno predškolsko Zvezdara

Registruj se
Prijavi se
Privatno predškolsko Zvezdara
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - VRTIĆ KOLOSEUM Realizacija programa rada zamišljena je kao kontinuiran proces posmatranja i praćenja dece, planiranja, beleženja, periodičnog ocenjivanja efikasnosti, uticaja i održivosti postavljenih ciljeva, uz stalnu analizu od strane vaspitača.
predskolska-ustanova-tresnjober-privatno-predskolsko
PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM U PRIVATNOJ PREDŠKOLSKOJ USTANOVI U BEOGRADU.
Pripremni predškolski program.
Program koji je most od deteta bez obaveza, do deteta sa obavezama koje diktira školovanje.
To činimo na suptilan način, stimulisanjem intelektualnog, emocionalnog i socijalnog razvoja.
Priprema deteta za školu podrazumeva opšti nivo sticanja predznanja, normativa ponašanja i odgovornosti.
Podstiče se samostalnost, socijalizacija, sticanje radnih navika koje podrazumevaju istrajnost, odgovornost, posvećenost i kreativnost.
Pripremni predškolski program se ostvaruje kroz programiranje, monitoring i evaluaciju.
PRIVATNO PREDŠKOLSKO PLAVI ČUPERAK Predškolski program sprovodimo prema programu odobenom od strane Minisarstva prosvete.
vrtic-pegaz-privatno-predskolsko

Vrtić Pegaz

Beograd, Zvezdara, Hektorovićeva 22 011 2421683 |
065 5399777 |
cena: 28.500din
PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM Planom i programom predviđeni su brojni metodički sadržaji primereni savremenim potrebama dece predškolskog uzrasta.
To znači da se kroz rad insistira na: zadovoljavanju dečijih primarnih ( bioloških potreba) ; uspostavljanju osećanja sigurnosti i prihvaćenosti kod deteta ; razvijanju pozitivne slike o sebi i svojim mogućnostima ; osposobljavanju deteta da posmatra, analizira, upoređuje ; razvijanju pažnje i koncentracije ; razvijanje sitne motorike ; uspostavljanju odgovarajaćih radnih navika ; osposobljavanju deteta za prihvatanje budićih obaveza ; otvorenosti za prihvatanje informacija I podsticanju radoznalosti ; Program pripreme dece za školu podrazumeva opštu i posebnu pripremu.
Opšta priprema se odnosi na podsticanje razvijanja intelektualne, socioemocionalne i fizičke zrelosti deteta.
Posebna priprema podrazumeva: podsticanje razvoja govora i komunikacije (bogaćenje dečijeg rečnika, verbalno i neverbalno izražavanje, govorne igre, upoznavanje sa dečijom kniževnošću...) ; pripremu za početno čitanje i pisanje ; razvoj matematičkih pojmova (poređenje, procenjivanje, skupovi, relacije...) ; upoznavanje prirodne i društvene sredine (svet životinja, biljaka, čovek kao pripadnik živog sveta, čovek kao društveno biće, zaštita čovekove okoline) ; fizičko vaspitanje (fizički razvoj, jačanje zdravlja, održavanje higijene...) ; likovno vaspitanje ( crtanje, slikanje, estetsko procenivanje i doživljavanje, vajanje...) ; muzičko vaspitanje ( slušanje muzike, plesne aktivnosti, ritmičke igre, pevanje … ) ;
vrtic-carobni-svet-plus-privatno-predskolsko
PREDŠKOLSKA USTANOVA U BEOGRADU ČAROBNI SVET PLUS.
Upis dece u privatnu predškolsku ustanovu Čarobni svet plus moguć je i uz korišćenje subvencija grada Beograda.
pu-plavi-zvoncici-medakovic-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - PU PLAVI ZVONČIĆI MEDAKOVIĆ Deca su podeljena po grupama od 1-3 godine i od 3-5 godina, a za decu od 6 godina organizujemo pripremni predškolski program.
Broj dece po grupama je ograničen.
Tim vaspitača i stručnih saradnika čini grupa mladih koji su nedavno izašli iz školskih ili studentskih klupa, kao i stariji kadar koji poseduje kvalitetno višegodišnje iskustvo u radu sa decom uzrasta za jaslice i vrtić.
Njihov entuzijazam, kreativnost, posvećenost i ljubav prema radu sa decom pratiće svako dete u rastu i razvoju.
Želja nam je da pratimo interesovanja dece, da ih uskladimo, osmislimo i realizujemo kroz zanimljiv i dinamičan program.
privatni-vrtic-happy-kids-privatno-predskolsko

Privatni vrtić Happy Kids

Beograd, Zvezdara, Vojvode Brane 18g 011 4075431 |
064 1101524 |
cena: Pozvati
PRIVATNO PREDŠKOLSKO.
Pripremni predškolski program.
Pripremni predškolski program je namenjen najstarijoj grupi dece – PREDŠKOLCIMA (uzrast od pet i po do sedam godina).
Ovaj program se postepeno uvodi već u grupi meda, to jest od pete godine deteta, pod stručnim nadzorom profesora razredne nastave (učitelja). Pripremni predškolski program se ostvaruje u skladu sa „Osnovama programa“ i doprinosi fizičkoj, socijalnoj, emocionalnoj i intelektualnoj zrelosti i motivaciji za učenje kod dece: – Fizička zrelost podrazumeva određeni nivo telesne razvijenosti i zdravlja – Socijalna zrelost predstavlja mogućnost sticanja specifičnih oblika ponašanja potrebnih za uspostavljanje i održavanje društvenih veza – Emocionalna zrelost se odnosi na razvijanje samostalnosti, poverenja i samopouzdanja i postizanja emocionalne stabilnosti – Intelektualna gotovost se odnosi se na određeni nivo razvijenosti opažanja, mišljenja, govora, pažnje, pamćenja i mašte kao osnove za proširivanje postojećih i sticanje novih znanja i informacija. – Motivaciona zrelost predstavlja formiranu unutrašnju potrebu za saznavanjem, zainteresovanost za učenje i pozitivan odnos prema polasku u školu. Zrelost deteta za polazak školu postiže se ostvarenjem sledećih zadataka : – Podsticanjem osamostaljivanja – Pružanjem podrške fizičkom razvoju – Jačanjem socio-emocionalne kompetencije – Pružanjem podrške saznajnom razvoju – Negovanjem radoznalosti U skladu sa modelom A, koji predstavlja otvoreni sistem vaspitanja, vaspitač razvija pripremni predškolski program na nivou svoje vaspitne grupe, a u skladu sa načelima, polazištima o detetu, učenju, igri, sopstvenoj ulozi i „Osnovama programa“.
Vaspitač ove uzrastne grupe prati ciklus: posmatranja – planiranje – delovanje – evaluacija. Predškolci vrtića HAPPY KIDS odlično edukativno pripremljeni kreću u školu.
Oni lako prihvataju školske obaveze i brzo se uklapaju u novu sredinu.
Dobro obrazovani, lepo vaspitani i disciplinovani, naši đaci prvaci brzo postaju omiljeni među drugarima, ali i osobljem škola u koje se upisuju.
Oni lako savladavaju gradivo prvog razreda, postaju odlični đaci i pokazuju ogromno interesovanje za vanškolske aktivnosti. Srećan početak prvaci!
Budite vredni đaci, U klupi veliki borci – hrabro u život osnovci!
vrtic-dvoristance-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO U BEOGRADU.
PROGRAM predškolskog odrastanja koji razvijamo i usavršavamo, više od deset godina,rezultat je psiholoških znanja i iskustava, ali i spremnosti da osluškujemo i ispitujemo potrebe dece i roditelja.
Ovaj program je široko postavljen i obuhvata ovladavanje govorom, opažanjem, pamćenjem, maštom, osećanjima, voljom i drugim aspektima razvoja ličnosti.
STRUČNI TIM : Gordana Srnić, dečiji psiholog i pedagog , autor je programa i metoda rada, neposredni edukator i vođa tima stručnjaka koji čine vaspitači,logoped, saradnik za nauku, muzičko i likovno stvaralaštvo.
Svi zaposleni govore engleski jezik.
vrtic-bambi-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO U BEOGRADU.
PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM U PRIVATNOJ PREDŠKOLSKOJ USTANOVI.
Predškolska grupa za uzrast od 5 godina pa do polaska u školu, što podrazumeva pripremni preškolski program.
Program rada u predškolskom ostvaruje se i kroz niz kreativnih i edukativnih radionica.
Radno vreme predškolskog je od 7:30 - 17:00 h.
vrtic-bubica-privatno-predskolsko

Vrtić Bubica

Beograd, Zvezdara, Mehmeda Sokolovića 18 011 2405266 |
064 2251874 |
cena: 28.000 din
PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA.
PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM U BEOGRADU.
Pripremni predškolski program akreditovan od strane Ministarstva prosvete.
Vaspitno–obrazovni rad u predškolskoj ustanovi Bubica vrši se u stimulativnoj i prijatnoj sredini, u dva odvojena prostora povezana unutrašnjim dvorištem, koje je jako prostrano.
Boravak napolju podstiče decu na rekreaciju i omogućava im različite istraživačke i konstruktorske aktivnosti.
Prostorije su svetle, dekorativne, oslikane crtežima bliskim deci i svi zidovi u vrtiću služe kao izložbeni prostor za dečije radove.
Svakodnevna i vrlo produktivna saradnja sa roditeljima, koja se praktikuje u predškolskoj ustanovi Bubica, neophodna je za pravilno vaspitanje i obrazovanje dece, a sve u cilju da se dete oseti voljeno, sposobno i zaštićeno i da se kod njega razviju kreativnost, komunikativnost i samopouzdanje.
vrtic-baby-palace-andjela-privatno-predskolsko
PRIVATNI VRTIĆ U BEOGRADU.
BABY PALACE ANDJELA je vrtić osnovan sad već davne 2003.godine.
Akreditaciju od Ministarstva prosvete dobija medju prvih sedam vrtića u Srbiji takozvanih "sedam veličansvetnih".
Put do postignutog kvaliteta nije bio lak, ali verovali smo u ideju i pravac u kom treba da se razvija Baby Palace Andjela.
Prostor vrtića je stimulativni okvir u kome se sprovode raznovrsni sadržaji.
Baby Palace Andjela od samog osnivanja ima za cilj najviši kvalitet objekata, kako u smislu njihovog izgleda i sadržaja, tako i u smislu organizacije.
Put do postignutog kvaliteta objekata nije bio lak, ali verovali smo u ideju i pravac u kom treba da se razvija Baby Palace Andjela.
privatni-vrtic-nojeva-barka-privatno-predskolsko

Privatni vrtić Nojeva Barka

Beograd, Zvezdara, Slobodanke Danke Savić 31 011 2424548 |
069 2424548 |
cena: 280 €
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD PRIVATNI VRTIĆ NOJEVA BARKA U predškolskoj grupi deca, na osnovu programa pripremljenog za njih, rade na svojim tematskim projektima.
Predškolci za rad imaju na raspolaganju svoju prostoriju koja predstavlja njihovu „istraživačku stanicu".
Trenutno grupa prima do 12 dece.
Pored svojih aktivnosti, predškolci ponekad imaju i zajedničke aktivnosti sa mlađom grupom, što njih posebno raduje.
Predškolski program sastoji se od edukativnog dela, raznih projekata, časova engleskog, poseta muzejima, pozorištima...
Akcenat u radu sa predškolcima stavljamo na razvoj koncentracije, razumevanje zadatih instrukcija i odgovaranje na njih i na razvijanje samostalnog disciplinovanog rada.
Godišnji plan rada za predškolsku grupu roditelji dobijaju u septembru. Pred polazak u školu, deca imaju svečan ispraćaj iz vrtića uz dodelu diploma.
vrtic-kuca-malih-stopa-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ KUĆA MALIH STOPA Koncept kojim se naša ustanova vodi je da je rani period detinjstva najvažniji za detetov razvoj.
Zato je potrebno, svako dete posmatrati kao individuu sa različitim potrebama, interesovanjima, željama i karakternim osobinama i kao takve im pomoći i usmeriti ih ka zdavom i normalnom razvoju. Osnivači, kao i ceo stručni tim, čine mlade osobe sa snažnom energijom i voljom za radom.
vrtic-adrijana-privatno-predskolsko

Vrtić Adrijana

Beograd, Zvezdara, Vojvode Bogdana 11 011 3807958 |
063 8076763 |
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ ADRIJANA Cilj programa je da osposobi dete da samouvereno krene u prvi razred.
Primenjujemo i razvijamo naučene veštine iz oblasti čitanja, pisanja, govora, umetnosti, nauke, matematike, socijalnih veština i fizičkog razvoja kroz angažovanje koje stvara bazu za kontinuirani uspeh u životu i školi.
privatni-vrtic-mece-privatno-predskolsko

Privatni vrtić Meče

Beograd, Zvezdara, Bulevar Revolucije 43đ 011 8035305 |
065 2767188 |
cena: 27.700din
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD PRIVATNI VRTIĆ MEČE Naš stručni kadar će Vašim mališanima pomoći da spremni krenu u prvi razred, a sve to kroz igru i razonodu.
vrtic-baby-boom-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - VRTIĆ BABY BOOM Zbog toga se primenjuje metod koji stimuliše rad mozga kroz posebno kreirane fizičke vežbe, jedinstven način učenje i relaksacije.
vrtic-mastalica-privatno-predskolsko

Vrtić Maštalica

Beograd, Zvezdara, Cvetanova ćuprija 32 062 8500741
cena: 27.950 din
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - VRTIĆ MAŠTALICA Mališani su rasporedjeni u 5 vaspitnih grupa: jaslena, mlađa, srednja, starija i predškolska.
Sa decom rade sestre vaspiitači i vaspitači.
Pored vaspitača u rad su uključeni i stručni saradnici za fizičko, engleski, ples, vajarstvo.
deciji-vrtic-mali-viking-privatno-predskolsko

Dečiji vrtić Mali Viking

Beograd, Zvezdara, Smederevski put 2a 065 4434505
cena: 30.000 din
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - MALI VIKING Učimo decu da budu odgovorna i samostalna.Pozorišne predstave, ekskurzije, zimovanja, letovanja.
vrtic-simba-privatno-predskolsko

Vrtić Simba

Beograd, Zvezdara, Peristerska 6 062 1727785 |
063 295499 |
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - VRTIĆ SIMBA U godini pred polazak u osnovnu školu za decu je obavezan pripremni predškolski program.Ovaj program traje četiri sata dnevno,devet meseci.Organizuje se u okviru predškolskih ustanova i pojedinih osnovnih škola.
LOKACIJE
Privatno predškolsko nudi pripremni predškolski program. U privatnoj predškolskoj ustanovi deca uzrasta 5 do 6 godina pripremaju se za polazak u školu. Pripremni predškolski program u privatnom predškolskom traje godinu dana i odvija se u školskoj godini pred polazak u prvi razred. U privatnom predškolskom vaspitači rade sa decom, tako što ih kroz odabrani pripremni predškolski program polako uvode u sve što ih očekuje kad pođu u školu. U privatnom predškolskom deca kao i usvim drugim akreditovanim predškolskim ustanovama uče grafomotoriku, pripremu za pisanje i uče kako izgledaju slova azbuke. Deca u privatnom predškolskom ne uče da pišu i čitaju pošto se to po plnu uči u prvom razredu. Međutim, krou grafomotiriku, deca uvežbavaju fine pokrete šake i prstiju ispisujući u sveskama različite oblike, vodeći računa da zadati oblik što bolje ponove, ne prelazeći linije. Tako dete u privatnom predškolskom uvežbava svoju ruku za kasnije kad će u školi umesto oblika pisati slova i brojeve. Deca u privatnom predškolskom dobijaju i domaće zadatke. Naravno, to su kratki izabavni zadaci, a cilj ovih zadataka je da dete pre svega usvoji pojam domaćeg zadatka, da nauči šta znači ispunjavati obaveze i da uči da stiče odgovornost prema učenju. Domaći zadaci za predškolce mogu biti na primer da oboje neku stranicu u knjizi, ili da zalepe sličice koje prate priču koju su tog dana učili. U privatnom predškolskom deca uče kako slova azbuke izgledaju, ali još nisu u obavezi da nauče da ih pišu. Deca u privatnom predškolskom takođe uče i brojeve do 10, dane u nedelji, mesece u godini, uče da opisuju svet oko sebe u meri primerenoj njihovom uzrastu i vežbaju usmeno izražavanje kroz pričanje priča i prepričavanje tekstova tekstova koje im čitaju vaspitači. Roditelji, ne bojte se, u privatnom predškolskom deca ne uče non-stop! Deca se u privatnom pretškolskom mnogo druže i igraju sa vaspitačima i samostalno. Ali i učenje u predškolskom oni doživljavaju kao igru. Odaberite najbolju privatnu predškolsku ustanovu za Vaše dete jer će tu dete kroz igru i učenje stvoriti pozitivan stav prema školi i jedva će čekati da postane đak prvak.Pripremni predškolski program usmerava, podstiče razvoj deteta i omogućava lakši i uspešniji početak škole. Pravo deteta je da pohađa pripremni predškolski program, a dužnost i zakonska obaveza roditelja je da dete upiše na vreme i da mu omogući da redovno pohađa program. Za vaše dete je važno da u godini pred polazak u osnovnu školu pođe na vreme, od 1. septembra, u obavezan pripremni predškolski program i da ga pohađa redovno. Da li će to biti državna ustanova ili privatna, na Vama je da donesete odluku. Privatni predškolski program ima dosta prednosti, ali jedna od najvžnijih je upravo rad u malim grupama. Kada vaspitačica ima mali broj predškolaca u grupi, ima dovoljno vremena da svakome posveti pažnju, dovoljno se posveti svakom detetu i pravilno usmeri na propuste i potrebe budućeg đaka prvaka.
Back to Top