Privatno predškolsko Palilula

Registruj se
Prijavi se
Privatno predškolsko Palilula
decija-kuca-ljubav-vera-i-nada-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - DEČIJA KUĆA LJUBAV, VERA I NADA Dečija kuća Ljubav, Vera i Nada je mesto gde ćemo o Vašoj deci brinuti na visokokvalitetan način.
Rad sa decom sporovodimo po Montesori metodama.
Dete posmatramo kao aktivno biće nastojeći da razvijemo kod njega socijalnu i emotivnu inteligenciju.
vrtic-mali-carobnjak-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - VRTIĆ MALI ČAROBNJAK Zdravo okruženje za učenje i razvoj mališana.
PRIVATNO PREDŠKOLSKO U BEOGRADU. Program je dizajniran tako da pomaže deci da napreduju na osnovu svog predhodnog iskustva i znanja, da razmišljaju konceptualno, da steknu potrebne veštine i formiraju pozitivan stav prema znanju, paralelno razvijajući sopstvene ciljeve za permanentno učenje.
Takođe, kreiran je kao temelj kontinuuma učenja od predškolskog perioda do kraja osnovnog obaveznog školovanja.
Studio za decu Zmaj, jednu od najstarijih privatnih ustanova u Beogradu osnovala je Dušanka Tasić 1994.godine.
Kroz Zmaj je prošlo više od 600 dece.
Njihov kasniji izuzetno dobar rejting u školama, prepoznavanje dece koja dolaze iz Zmaja po ophođenju, usvojenim znanjima i umećima, veliki broj preporuka koje svedoče o izuzetnom zadovoljstvu ne samo naše dece već i roditelja, ali i ovako dug staž poslovanja – osnovni su pokazatelji uspešnog rada.
Akreditovana smo predškolska ustanova od 2008.godine i na dobro glasu zbog kvalitetnog pripremnog predškolskog programa.
Sa decom neposredno i svakodnevno radi stručni tim koji čine vaspitači, logopedi, medicinske sestre, pedagozi i niz stručnih saradnika.
privatni-vrtic-happy-kids-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO.
Pripremni predškolski program.
Pripremni predškolski program je namenjen najstarijoj grupi dece – PREDŠKOLCIMA (uzrast od pet i po do sedam godina).
Ovaj program se postepeno uvodi već u grupi meda, to jest od pete godine deteta, pod stručnim nadzorom profesora razredne nastave (učitelja). Pripremni predškolski program se ostvaruje u skladu sa „Osnovama programa“ i doprinosi fizičkoj, socijalnoj, emocionalnoj i intelektualnoj zrelosti i motivaciji za učenje kod dece: – Fizička zrelost podrazumeva određeni nivo telesne razvijenosti i zdravlja – Socijalna zrelost predstavlja mogućnost sticanja specifičnih oblika ponašanja potrebnih za uspostavljanje i održavanje društvenih veza – Emocionalna zrelost se odnosi na razvijanje samostalnosti, poverenja i samopouzdanja i postizanja emocionalne stabilnosti – Intelektualna gotovost se odnosi se na određeni nivo razvijenosti opažanja, mišljenja, govora, pažnje, pamćenja i mašte kao osnove za proširivanje postojećih i sticanje novih znanja i informacija. – Motivaciona zrelost predstavlja formiranu unutrašnju potrebu za saznavanjem, zainteresovanost za učenje i pozitivan odnos prema polasku u školu. Zrelost deteta za polazak školu postiže se ostvarenjem sledećih zadataka : – Podsticanjem osamostaljivanja – Pružanjem podrške fizičkom razvoju – Jačanjem socio-emocionalne kompetencije – Pružanjem podrške saznajnom razvoju – Negovanjem radoznalosti U skladu sa modelom A, koji predstavlja otvoreni sistem vaspitanja, vaspitač razvija pripremni predškolski program na nivou svoje vaspitne grupe, a u skladu sa načelima, polazištima o detetu, učenju, igri, sopstvenoj ulozi i „Osnovama programa“.
Vaspitač ove uzrastne grupe prati ciklus: posmatranja – planiranje – delovanje – evaluacija. Predškolci vrtića HAPPY KIDS odlično edukativno pripremljeni kreću u školu.
Oni lako prihvataju školske obaveze i brzo se uklapaju u novu sredinu.
Dobro obrazovani, lepo vaspitani i disciplinovani, naši đaci prvaci brzo postaju omiljeni među drugarima, ali i osobljem škola u koje se upisuju.
Oni lako savladavaju gradivo prvog razreda, postaju odlični đaci i pokazuju ogromno interesovanje za vanškolske aktivnosti. Srećan početak prvaci!
Budite vredni đaci, U klupi veliki borci – hrabro u život osnovci!
vrtic-panda-privatno-predskolsko
PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM NA PALILULI.
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD.
PRIVATNO PREDŠKOLSKO PALILULA.
Akreditovana predškolska ustaova Panda sprovodi obavezan pripremni predškolski program za polazak u prvi razred osnovne škole.
Upis dece uz subvencije.
vrtic-kung-fu-panda-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BORČA.
PRIVATNO PREDŠKOLSKO PALILULA.
AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA U BORČI.
AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA PALILULA.
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD.
UPIS DECE UZ SUBVENCIJU.
Pripremni predškolski program u privatnoj predškolskoj ustanovi KUNG FU PANDA na Paliluli, u Borči.
Priprema dece za polazak u prvi razred osnovne škole.
vrtic-m&m-elefantino-ola-privatno-predskolsko

Vrtić M&M Elefantino Ola

Beograd, Palilula, Ivankovačka 17 011 3221903 |
065 9636969 |
PRIVATNO PREDŠKOLSKO U BEOGRADU.
PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM U M&M ELEFANTINO OLA.
U predškolskoj ustanovi M&M Elefantino Ola izvodi se pripremni predskolški program.
Saradjujemo sa OŠ “Siniša Nikolajević”, gde predškolci imaju priliku da se upoznaju sa školskim obavezama, i da se kroz razne aktivnosti (časovi vajanja, drangulijada, maskenbal….) druže sa decom od I do IV razreda.
Pored toga, uživamo u predškolskim danima u obilascima pekara, fotokopirnica, prodavnica, frizera, ključara….u našoj okolini.
Posećujemo pozorišta, izložbe, organizujemo obilaske(Kalemegdana, zoo vrta, Ade…), jednodnevne izlete, ekskurzije ( salaš Katai u Malom Iđošu, MitrovacnaTari…).
Deca obožavaju aktivnosti kojima se pridružuju roditelji, radujemo se svakoj Vašoj ideji, provedite kvalitetno vreme sa svojim detetom i njegovim drugarima i vaspitačima.
UPIS DECE UZ SUBVENCIJU GRADA !
decija-kuca-tas-privatno-predskolsko

Dečija kuća Taš

Beograd, Palilula, Bulevar kralja Aleksandra 63 011 3341887 |
065 3341887 |
cena: 28.360 din
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - DEČIJA KUĆA TAŠ Za vreme boravka dece u vrtiću organizuju se aktivnosti ratličitog karaktera, usmerene i slobodne, igre i šetnje na vazduhu, doručak, ručak, užina i popodnevni odmor.
LOKACIJE
Back to Top