Privatno predškolsko Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Privatno predškolsko Voždovac
happy-way-vrtic-privatno-predskolsko-611786
PRIVATNO PREDŠKOLSKO VOŽDOVAC - HAPPY WAY VRTIĆ Profesionalni i posvećeni vaspitači, radionice, ekskurzije, topla baza za pravilan razvoj deteta.
PRIVATNO PREDŠKOLSKO DEČIJA PALATA Predškolska ustanova „Dečija palata“ verifikovana je od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije.
Radimo po savremenim i akreditovanim vaspitno – obrazovnim programima Ministarstva prosvete, nauke i tehnoloskog razvoja.
U rad se implementiraju znanja stečena u okviru akreditovanih seminara, edukacija… Kroz aktivnosti sprovode se osnove Montesori metode, NTC sistema rada sa decom, koji podže nivo intelektualne sposobnosti dece, podstiče razvoj darovitosti, kao i za sprečavanje poremećaj pažnje i koncentracije.
Naši zaposleni konstantno rade na svom usavršavanju kako bi, na što kvalitetniji način, deci pružili ono što im je potrebno da se spreme za odrastanje. Svaka didaktička oblast je na svakom času jezika sve dublja, više puta ponavljana i podeljena je putem pitanja i odgovora (gde se odvija spontani dijalog vaspitača i dece) i pokretnih aktivnosti igre, pesmica, recitacija, glume, brojalica… (gde se razvija struktura vokabulara prilagođenog uzrastu)
PRIVATNO PREDŠKOLSKO U BEOGRADU.
PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM U BEOGRADU.
Akreditovana privatna predškolska ustanova MALA FABRIKA MAŠTE vrši upis dece od jaslenog uzrasta do polaska u školu uz SUBVENCIJE skupštine grada Beograda.
Kroz realizaciju plana i programa rada u predškolskoj ustanovi sa decom, sačinjenog od strane pedagoga-stručnog saradnika, vaspitači se trude da svakodnevnim aktivnostima stvore pozitivnu atmosferu unutar grupe, da sadržaje i ciljeve prilagode grupi, da neguju individualne potrebe i karakteristike svakog deteta, uočavajući njegova interesovanja, sklonosti ka određenim vaspitno-obrazovnim sadržajima.
U tome im u velikoj meri pomažu stručni saradnici koji svakodnevno sa decom u predškolskoj ustanovi neguju ljubav ka muzici, slikarstvu, pokretu, jezicima, sportu, a svoja mišljenja o učešću dece i eventualnim sklonostima predočavaju roditeljima i upućuju ih na razmišljanje o mogućnostima daljeg negovanja određenog umetničkog pravca kod dece.
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD.
PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM.
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - NAŠ VRTIĆ Vrtić na dve lokacije, verifikovan vrtić, upis uz suvbencije.
privatni-vrtic-happy-kids-privatno-predskolsko-301034
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - HAPPY KIDS Privatno predškolsko na 10 lokacija, kvalifikovani i iskusni vaspitači, sjajan program rada, maštovito opremljen prostor.
privatni-vrtic-vivak-privatno-predskolsko

Privatni vrtić Vivak

Beograd, Voždovac, Milovana Marinkovića 14 064 1872404
cena: 250 €
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ VIVAK Verifikovana predškolska ustanova Privatni Vrtić Vivak je počeo sa radom 01.12.2002.
u ulici Kneza Miloša.
U želji da našoj deci pružimo što bolje uslove za odrastanje i što veće mogućnosti za sticanje novih iskustava, vrtić smo 01.09.2006.
preselili u komfornu i osvetljenu kuću od 300 m2 koja se nalazi u najlepšem delu Voždovca.
Od januara 2007.godine, počeli smo sa pripremanjem obroka u vrtiću.
Kako bi deca što lakše naučila i prihvatila pravila zdrave ishrane, pustili smo ih da učestvuju u pripremanju pojedinih obroka i tako ih približili zdravoj kuhinji.
Sve naše aktivnosti u toku dana, roditelji mogu da prate preko video nadzora u našem vrtiću, a jednom mesečno dobijaju CD sa fotografijama dogadjanja, radionica i drugih raznih aktivnosti koja se dešavaju u vrtiću.
U privatnom vrtići Vivak se trudimo da zadovoljimo razvojne potrebe svakog deteta - bez obzira na njegov uzrast, poštujemo prava deteta, negujemo i podstičemo dečiju samostalnost, maštu i kreativnost.
Ličnim zalaganjem u realizaciji vaspitno - obrazovnog programa, svojim idejama i predlozima, u mnogome nam pomažu i sami roditelji.
Svojim sugestijama u vezi sa raznim aktivnostima, roditelji direktno utiču na realizaciju naših aktivnosti u vrtiću i rad sa decom.
privatni-vrtic-m&m-elefantino-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD.
PRIPREMNI PROGRAM ZA POLAZAK U ŠKOLU.
Predškolska grupa u vrtiću M&M Elefantino: Vaspitanje i obrazovanje dece predškolskog uzrasta.
Priprema za polazak u školu.
Engleski svakog dana po dva časa (bilingvalna nastava).
Italijanski (jednom nedeljno).
Studio za pokret i ples (jednom nedeljno).
Radionice (muzička, likovna, dramska, ekologija, psihološko- pedagoška, korektivna gimnastika.
Dodatne aktivnosti: balet, tekvondo, slikarstvo, logopedske radionice.
Dodatna usluga: prevoz dece.
Predškolska ustanova M&M već petnaest godina ulepšava mališanima detinjstvo!
Rasli smo zajedno i sada imamo izgrađeni sopstveni brend- M&M – prepoznatljiv po dečijoj radosti, zabavi, jedinstvenom Froebel sistemu.
privatni-vrtic-puz-privatno-predskolsko
PRIPREMNI PROGRAM ZA PREDŠKOLCE U BEOGRADU.
Privatna predškolska ustanova Puž osnovana je 1999.godine u Beogradu.
U prijatnom i toplom ambijentu predškolske ustanove "Puž" Vaše dete će kroz igru steći samostalnost i sigurnost: učiće da govori engleski jezik, da pleše, peva, crta, glumi; radiće vežbe za pravilan razvoj i korekciju stopala i kičmenog stuba.
vrtic-carobni-svet-plus-privatno-predskolsko
PREDŠKOLSKA USTANOVA U BEOGRADU ČAROBNI SVET PLUS.
Upis dece u privatnu predškolsku ustanovu Čarobni svet plus moguć je i uz korišćenje subvencija grada Beograda.
vrtic-deciji-svet-privatno-predskolsko

Vrtić Dečiji Svet

Beograd, Voždovac, Braće Jerković 112b 060 6408814
cena: 240 €
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD.
PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM U BEOGRADU.
Deca imaju pravo na subvencije grada Beograda. Privatna predškolska ustanova “Dečiji svet” počela je sa radom davne 2003.godine.
I danas kao i tada, namera naše ustanove je da se uz međusobno dobar kontakt porodice i vrtića, dete razvija u stabilnu individuu, voljenu i podržavanu, sposobnu, komunikativnu, kreativnu i maštovitu.
Grupe su struktuirane po uzrastu.
Grupe broje od 10 do 12 mališana, što doprinosi kvalitetu komunikacije i ukupnog pedagoškog rada.
Naš cilj je da ih pripremimo ne samo za školu, već i za život, da izrastu u kvalitetne ljude, a dugogodišnje iskustvo nam pokazuje da u tome i uspevamo.
vrtic-macak-garfild-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO U BEOGRADU.
PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM U PRIVATNOJ PREDŠKOLSKOJ USTANOVI Mačak Garfild.
Program predškolske ustanove Mačak Garfild verifikovan je od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, i obuhvata zdravstveno preventivni rad i negu dece jaslenog uzrasta, vaspitno obrazovani rad sa decom vrtićkog uzrasta i pripremni predškoslki program koj obučava decu za polazak u školu.
Kreativne radionice - obuhvata razne metode i tehnike likovnog izražavanja gde se pri tome koristi plastelin, glina, testo, vodene bojice, prirodni materijali, kolaž papir.
Deca na taj način iskazuju svoju prirodnu maštovitost kao i svoja osećanja.
Intelektualna radionica u predškolskoj ustanovi - obuhvata upoznavanje dece sa osnovnim pojmovima matematike i osnovnim pojmovima koji nas opkružuju u prirodi.
Učimo decu da znaju šta je veće-manje, razne oblike, veličine, skupove...
Pravimo razne male oglede kako bi im približili pojave koje nas opkružuju u prirodi.
Biološka radionica u predškolskoj ustanovi - pruža mogućnost da u njoj naučimo da raspoznamo drveće i cveće, da u našem biološkom kutku sadimo sadnice luka, krompira, blitve, pasulja.
Učimo decu da imaju zdrav odnos prema prirodi koja nas opkružuje.
Geografska radionica u predškolskoj ustanovi - obuhvata putovanje, uz pomoć mašte, gde jedno mesečno posećujemo jednu stranu zemlju, učimo o njihovoj kulturi i običajima.
Radionica lepog ponašanja u predškolskoj ustanovi - uči nas da usvajamo pravila lepog vaspitanja, da budemo tolerantni, srdačni, da razvijamo lepu komunikaciju sa drugim ljudima i da poštujemo pravila bontona.
Učenje engleskog jezika u predškolskoj ustanovi - osposobljava decu da razumeju usmene poruke na engleskom, da razumeju jednostavne priče, učestvuju individualno ili grupno u usmenoj komunikaciji o svojim potrebama željama i osećanjima.
Učenje francuskog jezika u predškolskoj ustanovi - tu je da da bacimo akcenat na usvajanje osnovnih pojmova francuskog jezika kod dece uz pomoć igara, pokreta, pesme, priče i konverzacije.
Školica folklora u predškolskoj ustanovi - organizovana je kao zabavno-edukaativni centar gde deca razvijaju motoričke i psihofizičke sposobnosti.
Putem igre efikasno se unapređuje preciznost, brzina, pravilno oblikovanje tela, opšta pokretljivost i ravnoteža.
A ujedno razvijamo i negujemo poštovanje prema sopstvenoj tradiciji.
Školica sporta u predškolskoj ustanovi je u saradnji sa Activuty centar gde naši mališani dva puta nedeljno odlaze u fiskulturne sale i uče da razvijaju motoričke sposobnosti, okretnost, ravnotežu, osećaj položaja u prostoru.
Uče se pravilnom držanju tela, hodanju, trčanju a sve to kroz vežbe koje su prilagođene uzrastu deteta.
vrtic-juca-decija-otkrivalica-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO U BEOGRADU.
PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM.
Učitelji prvih razreda beogradskih osnovnih škola kažu da znaju koje dete dolazi iz Predškolske utanve Otkrivalica.
Naša deca su izuzetno socijalno spremna, poseduju puno korisnih informacija, radoznala su i raduju se otkrivanju novog.
Deca iz predškolskog Otkrivalica lako ostvaruju kontakt i sa decom i sa odraslima, pokazuju tolerantnost i lako rešavaju konfliktne situacije.
Ništa nas ne čini više ponosnim!
Smatramo da se naš posao ne završava detetovim polaskom u školu.
Pored dobrog pripremnog predškolskog programa, ostvarili smo veoma dobru saradnju sa psihološko-pedagoškim službama većine osnovnih škola u Beogradu.
Prilikom upisa deteta u školu naš psiholog poseti školu i informiše psihologa škole o svim bitnim stvarima vezanim za dete.
Smatramo da je saradnja predškolske ustanove i škole u interesu deteta.
montesori-skolica-pitagora-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO U BEOGRADU.
Montesori školica sa tradicijom!
Školica Pitagora postoji već više od 20 godina: jedna je od prvih na našem podneblju koja primenjuje Montesori metodu u radu sa decom predškolskog uzrasta.
Sa decom rade dva diplomirana pedagoga, diplomirani psiholog, asistent i mnogi saradnici koji upotpunjuju program rada i pomažu u tretmanu specificnih problema govora.
Obučeni u Montessori Centre International iz Londona, naši vaspitači primenjuju Montesori metodu koja je zadržala sve glavne principe pedagogije Marije Montesori i prilagodjenu savremenom životu, u cilju realistične pripreme dece za budućnost.
U ovome im pomaže briljantan skup originalnih Montesori didaktičkih materijala.
Deca se u našoj školici brzo adaptiraju zahvaljujući individualnom radu sa svakim detetom, postupnom uvodjenju materijala i viskoobrazovanom kadru.
vrtic-eko-bajka-predskolska-ustanova-privatno-predskolsko
PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM NA VOŽDOVCU.
PRIVATNO PREDKOLSKO U BEOGRADU.
Planom i programom rada obuhvaćen je celokupan psiho- fizički razvoj dece, a naš stručan i pažljivo odabran kadar zalaže se za kvalitetan vaspitno-obrazovni rad u malim grupama, kroz individualizovan pristup detetu.
Mi propagiramo zdravo odrastanje u skladu sa prirodom deteta i trudimo se da deca uče kroz igru i što više borave na vazduhu uz fizičku aktivnost, sport i zabavu.
Naš cilj je da deci obezbedimo srećno i bezbrižno detinjstvo, pripremimo ih za dalje školovanje, a u isto vreme im pomognemo da razviju svoj potencijal kako bi izrasli u samostalne i sposobne ljude.
Kod nas vlada prijatna i topla atmosfera, a prostor je ispunjen smehom.
Zato, dodjite da uživamo u odrastanju, jer kod nas je kao u bajci!
vrtic-vremeplov-privatno-predskolsko

Vrtić Vremeplov

Beograd, Voždovac, Miklošićeva 36 060 7277707
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ VREMEPLOV Kroz igru i razonodu, naš vaspitački kadar će Vaše mališane pripremiti za prvi razred.
privatni-vrtic-mece-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD PRIVATNI VRTIĆ MEČE Naš stručni kadar će Vašim mališanima pomoći da spremni krenu u prvi razred, a sve to kroz igru i razonodu.
privatni-vrtic-beskrajna-prica-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD PRIVATNI VRTIĆ BESKRAJNA PRIČA Naš stručni kadar će pomoći vašim mališanima da spremni krenu u prvi razred.
vrtic-dolina-cuda-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - VRTIĆ DOLINA ČUDA Nudimo organizovano vaspitanje i obrazovanje, negu, ishranu i preventivno-zdravstvenu, socijalnu zaštitu i rekreaciju dece jaslenog i vrtićkog uzrasta.
vrtic-medin-kutak-privatno-predskolsko

Vrtić Medin Kutak

Beograd, Voždovac, Bulevar oslobođenja 257 063 277169
cena: Cenovnik
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - MEDIN KUTAK U predškolskoj grupi radi se po osnovama predškolskog programa, izdatim od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kojim su utvrđeni ciljevi, vrste, obim, oblici i trajanje ovog vaspitno – obrazovnog rada.
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - VRTIĆ BAŠ ČELIK Pripremni predškolski program u traje najmanje devet meseci u godini pred polazak u školu.
Program vaspitno-obrazovnog rada sa predškolskom decom koncipiran je tako da kontinuirano i sistematski priprema dete za polazak u školu doprinoseći celovitom razvoju deteta.
Grupa prima 10-oro dece.
vrtic-carobni-svet-privatno-predskolsko

Vrtić Čarobni svet

Beograd, Voždovac, Vojvode Vlahovića 31G 011 4055574
cena: Cenovnik
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - ČAROBNI SVET U kreiranju vaspitno – obrazovnog programa vaspitno osoblje se oslanja na humanističko shvatanje detetove prirode i njegovog fizičkog i duhovnog razvoja.
Suština i najvrednija odrednica je da je dete samo po sevi vrednost, da u sebi nosi razvojne potencijale i da je samo činilac sopstvenog razvoja, socijalizacije i vaspitanja.
vrtic-tina-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - VRTIĆ TINA Aktivan rad sa decom, edukacija i početničko učenje, sve za Vaše dete na jednom mestu.
Obratite nam se sa poverenjem!
vrtic-moja-druzina-privatno-predskolsko

Vrtić Moja družina

Beograd, Voždovac, Generala Vladimira Kondića 11 064 8606379
cena: Cenovnik
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - VRTIĆ MOJA DRUŽINA Usmereni smo na pružanju nege, vaspitanja i obrazovanja dece od jaslica do predškolskog uzrasta.
predskolska-ustanova-srecno-dete-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - SREĆNO DETE Program vaspitanja i obrazovanje naše predškolese ustanove je akreditovan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Vrtić Panoramica

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 363 062 595662
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - VRTIĆ PANORAMICA Dečiji vrtić Panoramica sprovodi program predškolskog doba ,obrazovanja, nege i zaštite u uzrastu od godinu dana do polaska u školu. Kapacitet vrtića iznosi 120 dece, grupe su podeljene po uzrastima od mladje jaslene, starije jaslene, mlađe vrtićke, srednje, starije i predškolske grupe.

Predškolska ustanova Moj Montessori

Beograd, Voždovac, Generala Anrija 26 062 332283
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - MOJ MONTESSORI

Big Bird

Beograd, Voždovac, Dukljaninova 1 062 8006011 |
062 8006012 |
PRIVATNO PREDŠKOLSKO U BEOGRADU.
LOKACIJE
Back to Top