Privatno predškolsko Kragujevac

Registruj se
Prijavi se
Privatno predškolsko Kragujevac
vrtic-drugarstvo-privatno-predskolsko

Vrtić Drugarstvo

Kragujevac, Šumadijska 11 034 201181
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ DRUGARSTVO Svako dete je individua za sebe.
Vaspitači prate rast i razvoj svakog deteta ponaosob kako bi programi i aktivnosti prilagodili njegovom individualnom tempu razvoja.
vrtic-rodjendaonica-vini-pu-privatno-predskolsko

Vrtić Rođendaonica Vini Pu

Kragujevac, Mirka Jovanovica 37 064 1400516
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ ROĐENDAONICA VINI PU Kod nas deca rastu i bogate svoja saznanja u multifunkcionalnom adekvatno opremljenom prostoru i dvorištem, koji su opremljeni najaktuelnijim didaktičkim sredstvima prilagođenim svim uzrastima interesantnim i bezbednim igračkama za decu, renomiranih proizvođača.
vrtic-svet-maste-privatno-predskolsko

Vrtić Svet Mašte

Kragujevac, Svetozara Markovića 19 034 367929 |
064 3287452 |
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ SVET MAŠTE Radi se u malim grupama u podsticajnom okruženju, a o deci brine stručno i posvećeno osoblje.
vrtic-vrabac-kragujevac-privatno-predskolsko

Vrtić Vrabac Kragujevac

Kragujevac, Kralja Petra I 23 060 3600344
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD VRTIĆ VRABAC Naš tim vaspitača pomoći će Vašim mališanima da spremno krenu u prvi razred.
predskolska-ustanova-cili-i-vili-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - ČILI I VILI Funkcija PPP u godini pred polazak u školu ima osnov u pravima deteta da raste i da se razvija u kvalitetnoj vaspitno- obrazovnoj sredini koja poštuje njegove osobenosti, potrebe i podstiče ukupan psiho- fizički razvoj.
predskolska-ustanova-avioncic-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - AVIONČIĆ Obdanište “Aviončić” opremljeno je najsavremenijim didaktičkim sredstvima.
Plan je da se u prepodnevnim časovima radi sa decom koja su obuhvaćena predškolskim obrazovanjem,.
predskolska-ustanova-beli-andjeo-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - BELI ANĐEO Naši mališani stiču prva prava prijateljstva,uče kroz igru, iskazuju svoja osećanja i postaju lepo vaspitana i obrazovana deca.
LOKACIJE
Privatno predškolsko nudi pripremni predškolski program. U privatnoj predškolskoj ustanovi deca uzrasta 5 do 6 godina pripremaju se za polazak u školu. Pripremni predškolski program u privatnom predškolskom traje godinu dana i odvija se u školskoj godini pred polazak u prvi razred. U privatnom predškolskom vaspitači rade sa decom, tako što ih kroz odabrani pripremni predškolski program polako uvode u sve što ih očekuje kad pođu u školu. U privatnom predškolskom deca kao i usvim drugim akreditovanim predškolskim ustanovama uče grafomotoriku, pripremu za pisanje i uče kako izgledaju slova azbuke. Deca u privatnom predškolskom ne uče da pišu i čitaju pošto se to po plnu uči u prvom razredu. Međutim, krou grafomotiriku, deca uvežbavaju fine pokrete šake i prstiju ispisujući u sveskama različite oblike, vodeći računa da zadati oblik što bolje ponove, ne prelazeći linije. Tako dete u privatnom predškolskom uvežbava svoju ruku za kasnije kad će u školi umesto oblika pisati slova i brojeve. Deca u privatnom predškolskom dobijaju i domaće zadatke. Naravno, to su kratki izabavni zadaci, a cilj ovih zadataka je da dete pre svega usvoji pojam domaćeg zadatka, da nauči šta znači ispunjavati obaveze i da uči da stiče odgovornost prema učenju. Domaći zadaci za predškolce mogu biti na primer da oboje neku stranicu u knjizi, ili da zalepe sličice koje prate priču koju su tog dana učili. U privatnom predškolskom deca uče kako slova azbuke izgledaju, ali još nisu u obavezi da nauče da ih pišu. Deca u privatnom predškolskom takođe uče i brojeve do 10, dane u nedelji, mesece u godini, uče da opisuju svet oko sebe u meri primerenoj njihovom uzrastu i vežbaju usmeno izražavanje kroz pričanje priča i prepričavanje tekstova tekstova koje im čitaju vaspitači. Roditelji, ne bojte se, u privatnom predškolskom deca ne uče non-stop! Deca se u privatnom pretškolskom mnogo druže i igraju sa vaspitačima i samostalno. Ali i učenje u predškolskom oni doživljavaju kao igru. Odaberite najbolju privatnu predškolsku ustanovu za Vaše dete jer će tu dete kroz igru i učenje stvoriti pozitivan stav prema školi i jedva će čekati da postane đak prvak.Pripremni predškolski program usmerava, podstiče razvoj deteta i omogućava lakši i uspešniji početak škole. Pravo deteta je da pohađa pripremni predškolski program, a dužnost i zakonska obaveza roditelja je da dete upiše na vreme i da mu omogući da redovno pohađa program. Za vaše dete je važno da u godini pred polazak u osnovnu školu pođe na vreme, od 1. septembra, u obavezan pripremni predškolski program i da ga pohađa redovno. Da li će to biti državna ustanova ili privatna, na Vama je da donesete odluku. Privatni predškolski program ima dosta prednosti, ali jedna od najvžnijih je upravo rad u malim grupama. Kada vaspitačica ima mali broj predškolaca u grupi, ima dovoljno vremena da svakome posveti pažnju, dovoljno se posveti svakom detetu i pravilno usmeri na propuste i potrebe budućeg đaka prvaka.
Back to Top