Privatno predškolsko Batajnica

Registruj se
Prijavi se
Privatno predškolsko Batajnica
predskolska-ustanova-tresnjober-privatno-predskolsko
PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM U PRIVATNOJ PREDŠKOLSKOJ USTANOVI U BEOGRADU.
Pripremni predškolski program.
Program koji je most od deteta bez obaveza, do deteta sa obavezama koje diktira školovanje.
To činimo na suptilan način, stimulisanjem intelektualnog, emocionalnog i socijalnog razvoja.
Priprema deteta za školu podrazumeva opšti nivo sticanja predznanja, normativa ponašanja i odgovornosti.
Podstiče se samostalnost, socijalizacija, sticanje radnih navika koje podrazumevaju istrajnost, odgovornost, posvećenost i kreativnost.
Pripremni predškolski program se ostvaruje kroz programiranje, monitoring i evaluaciju.
privatna-predskolska-ustanova-fantazija-privatno-predskolsko

Privatna predškolska ustanova Fantazija

Beograd, Batajnica, Oficirska kolonija 22 060 4449414
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA FANTAZIJA Locirana na mestu potpuno bezbednom za boravak mališana, u mirnoj ulici bez saobraćaja, sa velikim parkingom ispred objekta, interfonskom kapijom,alarmnim sistemom,video kamerama, radi još bezbednijeg osećaja i sa dva velika dvorišta koji okružuje čitav prostor.
privatna-predskolska-ustanova-decji-vrt-privatno-predskolsko

Privatna predškolska ustanova Dečji vrt

Beograd, Batajnica, Majora Zorana Radosavljevića 221 063 247301
cena: 28.000din
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA DEČJI VRT Glavni moto Montesori pedagogije je "Pomozi mi da uradim sam".
Pored montesori materijala naša deca uče kroz praktične životne aktivnosti.
vrtic-parkic-privatno-predskolsko

Vrtić Parkić

Beograd, Batajnica, Klisina deveta nova 2a 060 4050969
cena: 27.900 din
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - VRTIĆ PARKIĆ Jedan od najvećih kvaliteta naše Predškolske Ustanove čini stručan tim pažljivo odabranih, visokoobrazovanih, mladih, a pre svega motivisanih vaspitačica, medicinskih sestara i ostalih saradnika.
vrtic-prvo-drugarstvo-privatno-predskolsko

Vrtić Prvo drugarstvo

Beograd, Batajnica, Majora Zorana Radosavljevića 211 063 1199988
cena: 27.950 din
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - PRVO DRUGARSTVO Opremili smo naš jezički centar.
Kroz bogati svet bajki, basni, pesama, zvučnih knjiga, 3D knjiga, dečijih časopisa, slikovnica itd.
razvijamo kod dece govorni aparat, sposobnost slušanja, organizovano izlaganje misli, ljubav prema pisanoj reci...
LOKACIJE
Privatno predškolsko nudi pripremni predškolski program. U privatnoj predškolskoj ustanovi deca uzrasta 5 do 6 godina pripremaju se za polazak u školu. Pripremni predškolski program u privatnom predškolskom traje godinu dana i odvija se u školskoj godini pred polazak u prvi razred. U privatnom predškolskom vaspitači rade sa decom, tako što ih kroz odabrani pripremni predškolski program polako uvode u sve što ih očekuje kad pođu u školu. U privatnom predškolskom deca kao i usvim drugim akreditovanim predškolskim ustanovama uče grafomotoriku, pripremu za pisanje i uče kako izgledaju slova azbuke. Deca u privatnom predškolskom ne uče da pišu i čitaju pošto se to po plnu uči u prvom razredu. Međutim, krou grafomotiriku, deca uvežbavaju fine pokrete šake i prstiju ispisujući u sveskama različite oblike, vodeći računa da zadati oblik što bolje ponove, ne prelazeći linije. Tako dete u privatnom predškolskom uvežbava svoju ruku za kasnije kad će u školi umesto oblika pisati slova i brojeve. Deca u privatnom predškolskom dobijaju i domaće zadatke. Naravno, to su kratki izabavni zadaci, a cilj ovih zadataka je da dete pre svega usvoji pojam domaćeg zadatka, da nauči šta znači ispunjavati obaveze i da uči da stiče odgovornost prema učenju. Domaći zadaci za predškolce mogu biti na primer da oboje neku stranicu u knjizi, ili da zalepe sličice koje prate priču koju su tog dana učili. U privatnom predškolskom deca uče kako slova azbuke izgledaju, ali još nisu u obavezi da nauče da ih pišu. Deca u privatnom predškolskom takođe uče i brojeve do 10, dane u nedelji, mesece u godini, uče da opisuju svet oko sebe u meri primerenoj njihovom uzrastu i vežbaju usmeno izražavanje kroz pričanje priča i prepričavanje tekstova tekstova koje im čitaju vaspitači. Roditelji, ne bojte se, u privatnom predškolskom deca ne uče non-stop! Deca se u privatnom pretškolskom mnogo druže i igraju sa vaspitačima i samostalno. Ali i učenje u predškolskom oni doživljavaju kao igru. Odaberite najbolju privatnu predškolsku ustanovu za Vaše dete jer će tu dete kroz igru i učenje stvoriti pozitivan stav prema školi i jedva će čekati da postane đak prvak.Pripremni predškolski program usmerava, podstiče razvoj deteta i omogućava lakši i uspešniji početak škole. Pravo deteta je da pohađa pripremni predškolski program, a dužnost i zakonska obaveza roditelja je da dete upiše na vreme i da mu omogući da redovno pohađa program. Za vaše dete je važno da u godini pred polazak u osnovnu školu pođe na vreme, od 1. septembra, u obavezan pripremni predškolski program i da ga pohađa redovno. Da li će to biti državna ustanova ili privatna, na Vama je da donesete odluku. Privatni predškolski program ima dosta prednosti, ali jedna od najvžnijih je upravo rad u malim grupama. Kada vaspitačica ima mali broj predškolaca u grupi, ima dovoljno vremena da svakome posveti pažnju, dovoljno se posveti svakom detetu i pravilno usmeri na propuste i potrebe budućeg đaka prvaka.
Back to Top