Privatno predškolsko Surčin

Registruj se
Prijavi se
Privatno predškolsko Surčin
vrtic-deciji-osmeh-privatno-predskolsko
PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM.
PRIVATNOM PREDŠKOLSKOM U BEOGRADU.
Predškolska ustanova Dečiji osmeh se nalazi u Surčinu.
Predškolska ustanova se nalazi u novom i lepo uređenom prostoru površine 350 metara kvadratnih.
Rad sa decom u predškolskoj ustanovi: Kreativne radionice.
Rad u grupama.
Engleski za decu.
Iskusni i brižni vaspitači.
Rad u prirodi.
Usluge logopeda.
Taekwondo.
Ples.
Balet.
Muzičko.
privatna-predskolska-ustanova-zvoncica-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO BEOGRAD PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA ZVONČICA Zahvaljujući našem prelepom dvorištu, mališani su u mogućnosti da svakog dana, uživaju u brojnim sadržajima namenjenim njihovoj zabavi: ljuljanje, klackanje, spuštanje niz tobogan, igranje fudbala i druge aktivnosti na svežem vazduhu.
Naš time čine iskusni i licencirani vaspitači, logopedi, pedagozi koji poseduju veliko iskustvo u radu sa decom.
U vrtiću Zvončica svako dete je uključeno u brojne programe, kao što su: školica engleskog, školica sporta, razne kreativne i logopedske radionice.
Pored učešća u brojnim programima, svi mališani imaju dovoljno vremena za uživanje u igri sa svojim vršnjacima, uz stalni nadzor naših vaspitača.
Polazeći od činjenice da je svako od nas individua za sebe, svakom detetu pristupamo sa posebnom pažnjom, kako bi imalo priliku da bude ono što jeste i da se razvija u tom smeru.
Veoma je važno da je atmosfera u kojoj deca borave zdrava i prijateljska, zbog čega ih učimo da budu tolerantni i da imaju poverenja jedni u druge.
vrtic-flamingo-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - VRTIĆ FLAMINGO Pripremni predškolski program obuhvata decu uzrasta od 5,5 do 7 godina i broji do desetoro mališana i deo je obaveznog obrazovanja i vaspitanja.
LOKACIJE
Privatno predškolsko nudi pripremni predškolski program. U privatnoj predškolskoj ustanovi deca uzrasta 5 do 6 godina pripremaju se za polazak u školu. Pripremni predškolski program u privatnom predškolskom traje godinu dana i odvija se u školskoj godini pred polazak u prvi razred. U privatnom predškolskom vaspitači rade sa decom, tako što ih kroz odabrani pripremni predškolski program polako uvode u sve što ih očekuje kad pođu u školu. U privatnom predškolskom deca kao i usvim drugim akreditovanim predškolskim ustanovama uče grafomotoriku, pripremu za pisanje i uče kako izgledaju slova azbuke. Deca u privatnom predškolskom ne uče da pišu i čitaju pošto se to po plnu uči u prvom razredu. Međutim, krou grafomotiriku, deca uvežbavaju fine pokrete šake i prstiju ispisujući u sveskama različite oblike, vodeći računa da zadati oblik što bolje ponove, ne prelazeći linije. Tako dete u privatnom predškolskom uvežbava svoju ruku za kasnije kad će u školi umesto oblika pisati slova i brojeve. Deca u privatnom predškolskom dobijaju i domaće zadatke. Naravno, to su kratki izabavni zadaci, a cilj ovih zadataka je da dete pre svega usvoji pojam domaćeg zadatka, da nauči šta znači ispunjavati obaveze i da uči da stiče odgovornost prema učenju. Domaći zadaci za predškolce mogu biti na primer da oboje neku stranicu u knjizi, ili da zalepe sličice koje prate priču koju su tog dana učili. U privatnom predškolskom deca uče kako slova azbuke izgledaju, ali još nisu u obavezi da nauče da ih pišu. Deca u privatnom predškolskom takođe uče i brojeve do 10, dane u nedelji, mesece u godini, uče da opisuju svet oko sebe u meri primerenoj njihovom uzrastu i vežbaju usmeno izražavanje kroz pričanje priča i prepričavanje tekstova tekstova koje im čitaju vaspitači. Roditelji, ne bojte se, u privatnom predškolskom deca ne uče non-stop! Deca se u privatnom pretškolskom mnogo druže i igraju sa vaspitačima i samostalno. Ali i učenje u predškolskom oni doživljavaju kao igru. Odaberite najbolju privatnu predškolsku ustanovu za Vaše dete jer će tu dete kroz igru i učenje stvoriti pozitivan stav prema školi i jedva će čekati da postane đak prvak.Pripremni predškolski program usmerava, podstiče razvoj deteta i omogućava lakši i uspešniji početak škole. Pravo deteta je da pohađa pripremni predškolski program, a dužnost i zakonska obaveza roditelja je da dete upiše na vreme i da mu omogući da redovno pohađa program. Za vaše dete je važno da u godini pred polazak u osnovnu školu pođe na vreme, od 1. septembra, u obavezan pripremni predškolski program i da ga pohađa redovno. Da li će to biti državna ustanova ili privatna, na Vama je da donesete odluku. Privatni predškolski program ima dosta prednosti, ali jedna od najvžnijih je upravo rad u malim grupama. Kada vaspitačica ima mali broj predškolaca u grupi, ima dovoljno vremena da svakome posveti pažnju, dovoljno se posveti svakom detetu i pravilno usmeri na propuste i potrebe budućeg đaka prvaka.
Back to Top