Privatno predškolsko Filmski grad

Registruj se
Prijavi se
Privatno predškolsko Filmski grad
vrtic-pametnica-privatno-predskolsko
PRIVATNO PREDŠKOLSKO U BEOGRADU.
PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM.
Privatna predškolska ustanova Pametnica na više lokacija u Beogradu: Banovo brdo, Vidikovac, Velika Moštanica.
Radno vreme: Od 07:00 do 18 : 00 h.
Programi u predškolskom su: Kreativni, sveobuhvatni, odmereni prema mogućnostima i potrebama dece usmereni ka kompletnom razvoju, programi koji su filigranski spoj tradicije i savremenog jer tradicija se uči, neguje i voli od malih nogu.
vrtic-veseli-patuljak-privatno-predskolsko

Vrtić Veseli Patuljak

Beograd, Filmski grad, Kneza Višeslava 126 060 5746464
cena: Cenovnik
PRIVATNO PREDŠKOLSKO - VESELI PATULJAK Pripremni predškolski program kao proces koji se odvija tokom čitavog predškolskog perioda u okviru podsticanja opšteg razvoja deteta, priprema deteta za školu ima neposredni cilj da doprinese njihovoj zrelosti za život i rad kakav se očekuje u osnovnoj školi.

Vrtić Pametni patuljak

Beograd, Filmski grad, Arčibalda Rajsa 16 011 2316452 |
011 2316453 |
PRIPREMNI PREDŠKOLSKI PROGRAM. PRIVATNO PREDŠKOLSKO U BEOGRADU. U našem vrtići za negu, higijenu i vaspitno-obrazovni rad u PREDŠKOLSKOJ GRUPI sa decom uzrasta od 6 do 7 godina vaspitno-obrazovni rad sprovodi diplomirani vaspitač. NTC sistem učenja. Nakon prezentacije programa i prvih rezultata, veliki broj država je prihvatio ovaj program i počeo sa primenom istog. Kolektiv našeg vrtića je prošao seminar i stekao uslov za licencu i od tada je uvrsito ovaj program u svoje redovne aktivnosti za stručno usavršavanje dece. Program je akreditovan odlukom Zavoda za unapređivanje vaspitanja i obrazovanja Republike Srbije. Program podstiče intelektualne sposobnosti, koordinaciju pokreta, razvoj fine i krupne motorike, brzinu logičkog mišljenja i zaključivanja. Takođe, vaspitači se svakodnevno bave emocionalnom inteligencijom deteta kako bi kontrolisali svoje emocije na zdrav način a koje će kasnije uticati na kvalitet njihovih života mnogo više nego njihov koeficijent inteligencije (IQ). Primenom programa NTC sistem učenja.
LOKACIJE
Back to Top