Privatne jaslice Banjica

Registruj se
Prijavi se
Privatne jaslice Banjica
predskolska-ustanova-puz-privatne-jaslice

Privatni vrtić Puž

Beograd, Banjica, Bulevar oslobođenja 142 - 144 011 2665461 |
011 3907244 |
cena: 25.000din
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD PREDŠKOLSKA USTANOVA PUŽ. Adaptacija na kolektiv je sa roditeljem tako da nema suza (ni dečijih ni maminih).
Dodjite da se družimo
vrtic-svrca-privatne-jaslice

Vrtić Švrća

Beograd, Banjica, Baštovanska 56a 011 4087884 |
064 2650682 |
cena: 235 €
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ ŠVRĆA Kao privatna predškolska ustanova, ŠVRĆA je prijatno i bezbedno mesto na kom će se vaše dete osećati bezbrižno i prihvaćeno, a ujedno i razviti svoje sposobnosti kroz najrazličitije osmišljene aktivnosti.
vrtic-iskra-privatne-jaslice

Vrtić Iskra

Beograd, Banjica, Bulevar JNA 9 064 9693404 |
064 4935050 |
cena: 27.952din
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ ISKRA U lepom ambijentu, okružen zelenilom i travnatim dvorištem, nalazi se prijatan prostor vrtića „Iskra“ prilagođen boravku Vaše dece.
predskolska-ustanova-i-jaslice-sunce-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - PREDŠKOLSKA USTANOVA I JASLICE SUNCE Naše jaslice poseduju odvojen objekat i sopstveno dvorište.
vrtic-happy-children-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - HAPPY CHILDREN Iako smo novoosnovana predškolska ustanova, svi naši zaposleni imaju višegodišnje iskustvo u radu sa decom.Rezultati njihovog rada govore za sebe.
LOKACIJE
Privatne jaslice su namenjene čuvanju beba do treće godine. U zavisnosti od uređenja i organizacije privatne jaslice imaju ograničenje koliko beba mora najmanje da ima meseci da bi bila primljena u jaslice. U privatnim jaslicama se o bebama brinu medicinske sestre i vaspitači koji su školovani za brigu o bebama. Bebe se hrane, presvlače, spavaju a kad su budne sa njima se igra i pevaju im se pesmice. Sve je više žena koje nakon jednogodišnjeg porodiljskog bolovanja moraju da se vrate na posao, a neke čak i ranije. Zbog toga je usvojen Zakon koji daje mogućnost da se i deca od šest meseci upišu u jasle. I pedijatri smatraju da nije pametno odvajati bebu od majke u pomenutom uzrastu (od šest meseci do godinu dana), jer je još fiziološki vezana za nju, ne ide na nošu, i nezrela je za kolektiv u svakom pogledu. Mnoge bebe sisaju u tom periodu, a tada se uvodi i adaptirano mleko i nemlečna hrana, zbog čega treba pratiti reakcije bebinog organizma na namirnice i eventualnu pojavu alergije. Ali već od navršenih godinu dana beba je spremna za kolektiv i za zdravo funkcionisanje u njemu. Da bi bebe mogle da borave u jaslicama, neophodno je da postoji adekvatna oprema u samom prostoru, a zatim i edukovane kuvarice koje će da pripremaju obroke za njih. To su deca koja još jedu usitnjenu hranu, kašice... i sve to treba da bude kvalitetno. Deca jaslenog uzrasta su posebno osetljiva na infekcije, bolešljiva... Da biste detetu obezbedili što kvalitetnije odrastanje u jaslama, najbolje je da nadjete Jasle koje pokrivaju sve vaše standarde.
Back to Top