Privatne jaslice Novi Sad

Registruj se
Prijavi se
Privatne jaslice Novi Sad
decija-kuca-ljubav-vera-i-nada-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - DEČIJA KUĆA LJUBAV, VERA I NADA Dečija kuća Ljubav, Vera i Nada je mesto gde ćemo o Vašoj deci brinuti na visokokvalitetan način.
Rad sa decom sporovodimo po Montesori metodama.
Dete posmatramo kao aktivno biće nastojeći da razvijemo kod njega socijalnu i emotivnu inteligenciju.
vrtic-cvrcak-privatne-jaslice

Vrtić Cvrčak

Novi Sad, Rodoljuba Čolakovića 14 021 6393715
cena: Pozvati
PRIVATNE JASLICE VRTIĆ CVRČAK Od 2015 godine Cvrčak je otvorio jaslice, gde borave deca od 0,6 do 3 godine u odvojenom adaptiranom prostoru koji prima 3 grupe jaslenog uzrasta.
deciji-vrtic-puz-novi-sad-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD DEČIJI VRTIĆ PUŽ Najmlađim polaznicima Vrtića PUŽ na raspolaganju su tri sobe – soba za igru, soba za spavanje i soba za obavljanje obroka, kao i deo dvorišta koji je namenjen i prilagođen samo njima. Sem nege i brige, svakodnevno podstičemo dečiji razvoj kako kroz usmerenu aktivnost, tako i kroz slobodne aktivnosti.
Plan i program Jaslene grupe podeljen je u 4 celine – intelektualni, motorički, muzički i likovni.
vrtic-carobna-kuca-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ ČAROBNA KUĆA Privatna predškolska ustanova „Čarobna kuća“ je bezbedno, privlačno i prijatno mesto na kome će se vaše dete osećati sigurno i prihvaćeno, a istovremeno dovoljno samostalno i nezavisno da kroz osnovne aktivnosti razvije svoje potencijale do maksimuma.
vrtic-carobnjak-privatne-jaslice

Vrtić Čarobnjak

Novi Sad, Patrijarha Čarnojevića 3 063 1182020
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ ČAROBNJAK Osnovni program za ovu grupu se ostvaruje kroz planiranje aktivnosti koje podstiču razne aspekte dečijeg razvoja.
vrtic-malo-stopalo-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ MALO STOPALO Vaspitanje i obrazovanje u jaslenoj grupi je nastavak i dopuna porodičnom vaspitanju.
Na ovom uzrastu je naročito važna saradnja i uključenost roditelja jer su oni spona između deteta i medicinske sestre-vaspitača.
Nega i vaspitanje se realizuje kroz motoričke, senzorno-perceptivne, muzičko ritmičke, grafičko- likovne, intelektualne, jezičke aktivnosti i dramatizacije.
vrtic-zlatna-ribica-privatne-jaslice

Vrtić Zlatna Ribica

Novi Sad, Marodićeva 4a 021 452957
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ ZLATNA RIBICA Jaslena grupa u našem vrtiću je grupa koju smo osmislili sa posebnom pažnjom.
vrtic-tufnica-privatne-jaslice

Vrtić Tufnica

Novi Sad, Branka Ćopića 46 021 6396162
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ TUFNICA Vrtić „Tufnica“ osnovan je 2000.godine.
Zajedno sa saradnicima, prateći dostignuća psihološke i pedagoške prakse u radu sa decom razvili smo program koji radi na razvoju srećne i samopouzdane dece.
vrtic-nasa-carolija-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ NAŠA ČAROLIJA Naš tim čini odabrana grupa iskusnih vaspitača i saradnika, ključ su našeg programa.
Oni vrednuju mogućnost uticaja na život Vašeg deteta I obezbeđuju im sigurnu negu u prilagođenom okruženju za svako dete.
Zajedno rastu I razvijaju se svaki dan.
Imaju entuzijazam za učenje i dokazano znanje u razvoju i obrazovnom procesu svakog deteta, čime im pomažu da stvore jaku osnovu za dalji razvoj I učenje.
deciji-vrtic-cvetic-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD DEČIJI VRTIĆ CVETIĆ Vrata našeg vrtića mogu biti za Vaše dete ulazak u neki lepši svet u koji će želeti svaki dan da se vraća sa osmehom.
privatni-vrtic-dream-land-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE DREAM LAND PU DreamLand se nalazi u ulici Marka Miljanova 8 u Novom Sadu.
na uglu Kosovske, Marka Miljanova i Šumadijske ulice, u blizini ustanove se nalazi i stanica gradskog prevoza. Vaše dete će biti u objektu koji najviše odgovara potrebama Vaše dece - u jednom nivou, bez spratova i stepenica.
U sklopu objekta se nalaze prostorije za decu mešovitog uzrasta od 3-7 godina kao i prostorije za jaslenu grupu od 6 meseci do 3 godine.
Prelepo uređeno dvorište za dečju igru.
Objekat je pod stalnim video nadzorom i fizičkim obezbeđenjem.
vrtic-dobra-vila-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE VRTIĆ DOBRA VILA U namenski uređenom prostoru naša Ustanova, smeštena je u veoma lepom okruženju, u dve zgrade, povezane, takođe, namenski uređenim dvorišnim prostorom, što možete videti u našoj foto galeriji.
Registrovani smo za celodnevni i poludnevni boravak dece uzrasta od jedne godine do polaska u školu.
Vaspitno – obrazovni rad realizujemo u četiri vaspitne grupe, a u stručnom timu imamo različite obrazovne profile, od medicinske sestre i vaspitača, do pedagoga, psihologa, logopeda i pedijatra.
vrtic-kornjacica-privatne-jaslice

Vrtić Kornjačica

Novi Sad, Stevana Hristića 20 063 7730417
cena: Cenovnik
PRIVATNE JASLICE - VRTIĆ KORNJAČICA Za naše najmlađe imamo program prilagođen njihovom uzrastu.
vrtic-happy-place-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - VRTIĆ HAPPY PLACE Osnovni zadatak vaspitanja dece ranog uzrasta je ocuvanje, podrzavanje i oplemenjavanje spontanog izraza deteta u odnosu na okolinu i postovanje individualne sposobnosti.
vrtic-bebeca-posla-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - BEBEĆA POSLA Boravak i rad dece u našem vrtiću odvija se kroz igru u skladu sa aktivnostima predviđenim Planom i programom rada, dečijim potrebama i dnevnim ritmom.
vrtic-speak-up-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - SPEAK UP Jasleni uzrast zahteva jedinstvo nege i vaspitanja dece.
Veoma veliku pažnju posvećujemo adaptacionom periodu cije trajanje je prilagođeno individualnim potrebama deteta, sa ciljem što lakšeg i bezbolnijeg prihvatanja nove sredine.
Sa našim mališanima planiramo sledeće igre i aktivnosti: motoričke, govorne, muzičko- ritmičke, igre manipulacije istraživanja, a sve u cilju zdravog odrastanja i pravilnog razvoja deteta.
Jaslena grupa obuhvata manji broj dece sa kojima rade dva vaspitača.
zil-vern-privatne-jaslice

Žil Vern

Novi Sad, Đorđa Nikšića Johana 30 021 6301527
PRIVATNE JASLICE - ŽIL VERN Vrtić prima 20-oro dece predškolskog uzrasta i oni su podeljeni je u dve grupe koje najčešće broje do desetoro dece: mlađa grupa za decu od (2,5) 3 do 4 godine starija grupa za decu od 5 do 7 godina
vrtic-kermit-privatne-jaslice

Vrtić Kermit

Novi Sad, Hadzi Ruvimova 32 021 510219
cena: 22.000 din
PRIVATNE JASLICE - VRTIĆ KERMIT Negujemo svakodnevno toplu i porodičnu atmosferu i trudimo se da na decu prenesemo najvrednije ljudske osobine i lepa osećanja koja će ih voditi dalje kroz život.
vrtic-zmaj-privatne-jaslice

Vrtić Zmaj

Novi Sad, Miše Dimitrijevića 12 021 542221
PRIVATNE JASLICE - VRTIĆ ZMAJ Deca uzrasta do 3 godine – program nege i vaspitanja: - da se očuva i unapredi zdravlje dece - da negujemo spontan razvoj dece - da se uvaže specifičnossti i potrebe dece - da se stvori povoljna klima koja motiviše dete Vaspitač i medicinska sestra koje rade sa ovim uzrastom se i rukovode specifičnostima i karakteristikama ove grupe.
Planovi realizacije i važni podaci se unose u radnu knjigu.
decji-vrtic-liliput-privatne-jaslice

Dečji vrtić Liliput

Novi Sad, Laze Lazarevića 20a 021 6360949
PRIVATNE JASLICE - LILIPUT U program, ciljeve, sadržaje i oblike rada ugradila sam svoje dugogodišnje iskustvo i prilagodila današnjem načinu života, sa željom da sačuvam osnovne vrednosti u razvoju dece, pružajući im uslove, u kojima će im vrtić biti drugi dom.
decji-vrtic-bambino-privatne-jaslice

Dečji vrtić Bambino

Novi Sad, Izvidnička 2 065 2712676
PRIVATNE JASLICE - DEČJI VRTIĆ BAMBINO Naša želja je da u ovom ranom period detetovog života budemo osluškivači onoga što vase dete želi, da pratimo njegove potrebe u skladu sa uzrastom, da se prema detetu prijatno odnosimo I da stvorimo osećaj udobnosti i poverenje.
vrtic-mala-skola-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - MALA ŠKOLA Vaspitačice, medicinske sestre-vaspitači, stručni saradnici i svi zaposleni u Maloj školi učiniće da vaše dete lepše raste sa nama.
predskolska-ustanova-zlatno-sunce-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - ZLATNO SUNCE Upis dece je tokom cele godine.Pravo upisa imaju deca od navršene dve godine, do polaska u školu.
predskolska-ustanova-duga-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - PREDŠKOLSKA USTANOVA DUGA Predškolska ustanova Duga se bavi obrazovanjem i vaspitanjem predškolskog deteta od druge godine do polaska u osnovnu školu.
LOKACIJE
Back to Top