Privatne jaslice Batajnica

Registruj se
Prijavi se
Privatne jaslice Batajnica
privatna-predskolska-ustanova-fantazija-privatne-jaslice

Privatna predškolska ustanova Fantazija

Beograd, Batajnica, Oficirska kolonija 22 060 4449414
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA FANTAZIJA Programskim edukativnim radom aktivnosti sa decom, vaspitači (srednje,starije i predšolske uzrasne grupe) kao i medicinske sestre (Jasle 1,2,3), prilaze radu kako individualnim tako i grupnim načinom, u zavisnosti od tematskih oblasti i potreba dece.
privatna-predskolska-ustanova-decji-vrt-privatne-jaslice

Privatna predškolska ustanova Dečji vrt

Beograd, Batajnica, Majora Zorana Radosavljevića 221 063 247301
cena: 28.000din
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA DEČJI VRT Decu je u najranijem uzrastu potrebno što više stimulisati i pružiti im širok izbor najrazličitijih aktivnosti kako bi razvili sve svoje intelektualne i motoričke potencijale.
vrtic-parkic-privatne-jaslice

Vrtić Parkić

Beograd, Batajnica, Klisina deveta nova 2a 060 4050969
cena: 27.900 din
PRIVATNE JASLICE - VRTIĆ PARKIĆ Daleko od saobraćajne buke i zagađenja, okružen zelenilom, tik uz park koji se prostire na površini od preko jednog hektara, "Vrtić Parkić" predstavlja idealno mesto za zdravo odrastanje i pravilan psihički, fizički i socijalni razvoj dece.
vrtic-prvo-drugarstvo-privatne-jaslice

Vrtić Prvo drugarstvo

Beograd, Batajnica, Majora Zorana Radosavljevića 211 063 1199988
cena: 27.950 din
PRIVATNE JASLICE - PRVO DRUGARSTVO U prelepom bajkovitom ambijentu naseg vrtića, koji je napravljen po meri deteta, radi brižljivo odabran stručni tim koji čine vaspitači, medicinske sestre- vaspitači, pedagog, kao i spoljni saradnici- psiholog, logoped, pedijatar, profesor sporta, engleskog jezika, profesor likovnog.
LOKACIJE
Privatne jaslice su namenjene čuvanju beba do treće godine. U zavisnosti od uređenja i organizacije privatne jaslice imaju ograničenje koliko beba mora najmanje da ima meseci da bi bila primljena u jaslice. U privatnim jaslicama se o bebama brinu medicinske sestre i vaspitači koji su školovani za brigu o bebama. Bebe se hrane, presvlače, spavaju a kad su budne sa njima se igra i pevaju im se pesmice. Sve je više žena koje nakon jednogodišnjeg porodiljskog bolovanja moraju da se vrate na posao, a neke čak i ranije. Zbog toga je usvojen Zakon koji daje mogućnost da se i deca od šest meseci upišu u jasle. I pedijatri smatraju da nije pametno odvajati bebu od majke u pomenutom uzrastu (od šest meseci do godinu dana), jer je još fiziološki vezana za nju, ne ide na nošu, i nezrela je za kolektiv u svakom pogledu. Mnoge bebe sisaju u tom periodu, a tada se uvodi i adaptirano mleko i nemlečna hrana, zbog čega treba pratiti reakcije bebinog organizma na namirnice i eventualnu pojavu alergije. Ali već od navršenih godinu dana beba je spremna za kolektiv i za zdravo funkcionisanje u njemu. Da bi bebe mogle da borave u jaslicama, neophodno je da postoji adekvatna oprema u samom prostoru, a zatim i edukovane kuvarice koje će da pripremaju obroke za njih. To su deca koja još jedu usitnjenu hranu, kašice... i sve to treba da bude kvalitetno. Deca jaslenog uzrasta su posebno osetljiva na infekcije, bolešljiva... Da biste detetu obezbedili što kvalitetnije odrastanje u jaslama, najbolje je da nadjete Jasle koje pokrivaju sve vaše standarde.
Back to Top