Privatne jaslice Borča

Registruj se
Prijavi se
Privatne jaslice Borča
vrtic-kung-fu-panda-privatne-jaslice
UPIS DECE UZ SUBVENCIJU.
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD.
PRIVATNE JASLICE BORČA.
PRIVATNE JASLICE PALILULA.
AKREDITOVANA PREDŠKOLSKA USTANOVA U BORČI, NA PALILULI.
Prijem dece u jaslenu grupu KUNG FU PANDA u Borči od navršenih 12 meseci starosti.
U jaslenoj grupi o bebama i deci brine stručno osoblje koje s punom pažnjom, predanošću i ljubavlju obavlja svoj posao.
privatni-vrtic-kucica-oblacic-privatne-jaslice
PRIVATNE JEALICE BORČA.
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD.
Jaslice Medin Oblačić- mesto za srećno odrastanje dece.
Privatne jaslice u Borči.
vrtic-klincograd-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE KLINCOGRAD
privatni-vrtic-dediks-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE BORČA.
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD. Nega i vaspitanje dece uzrasta od jedne do dve godine realizuje se stvaranjem bezbedne i podsticajne vaspitne sredine u kojoj će dete sticati iskustvo po svom vaspitnom programu, otkrivajući sebe i svet koji ga okružuje.
Rad se odvija kroz sistem aktivnosti i igara sa sadržajima koji podstiču sve aspekte razvoja dece ranog uzrasta – fizičko-senzorni, socio-emocionalni i saznajni razvoj.
vrtic-carobna-mala-sirena-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - ČAROBNA MALA SIRENA Drugari, dođite da se družimo, igramo, učimo...da rastemo zajedno...Dragi roditelji, vaše dete će biti srećno, a vi zadovoljni...
Boravak kod nas će ulepšatiti detinjstvo vašem mališanu.
vrtic-pacija-skola-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - VRTIĆ PAČIJA ŠKOLA Prostor vrtića je struktuiran i opremljen prema pedagoškim standardima i kriterijumima, u skladu sa opštim osnovama predškolskog programa.
LOKACIJE
Privatne jaslice su namenjene čuvanju beba do treće godine. U zavisnosti od uređenja i organizacije privatne jaslice imaju ograničenje koliko beba mora najmanje da ima meseci da bi bila primljena u jaslice. U privatnim jaslicama se o bebama brinu medicinske sestre i vaspitači koji su školovani za brigu o bebama. Bebe se hrane, presvlače, spavaju a kad su budne sa njima se igra i pevaju im se pesmice. Sve je više žena koje nakon jednogodišnjeg porodiljskog bolovanja moraju da se vrate na posao, a neke čak i ranije. Zbog toga je usvojen Zakon koji daje mogućnost da se i deca od šest meseci upišu u jasle. I pedijatri smatraju da nije pametno odvajati bebu od majke u pomenutom uzrastu (od šest meseci do godinu dana), jer je još fiziološki vezana za nju, ne ide na nošu, i nezrela je za kolektiv u svakom pogledu. Mnoge bebe sisaju u tom periodu, a tada se uvodi i adaptirano mleko i nemlečna hrana, zbog čega treba pratiti reakcije bebinog organizma na namirnice i eventualnu pojavu alergije. Ali već od navršenih godinu dana beba je spremna za kolektiv i za zdravo funkcionisanje u njemu. Da bi bebe mogle da borave u jaslicama, neophodno je da postoji adekvatna oprema u samom prostoru, a zatim i edukovane kuvarice koje će da pripremaju obroke za njih. To su deca koja još jedu usitnjenu hranu, kašice... i sve to treba da bude kvalitetno. Deca jaslenog uzrasta su posebno osetljiva na infekcije, bolešljiva... Da biste detetu obezbedili što kvalitetnije odrastanje u jaslama, najbolje je da nadjete Jasle koje pokrivaju sve vaše standarde.
Back to Top