Privatne jaslice Surčin

Registruj se
Prijavi se
Privatne jaslice Surčin
vrtic-deciji-osmeh-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLE BEOGRAD.
Privatne jaslice Dečiji osmeh se nalazi u Surčinu.
Vrtić se nalazi u novom i lepo uređenom prostoru površine 350 metara kvadratnih.
Rad u grupama.
Iskusni i brižni vaspitači.
Rad u prirodi.
Usluge logopeda.
privatna-predskolska-ustanova-zvoncica-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA ZVONČICA U toplom i prijatnom ambijentu našeg vrtića koji je smešten u kuću od 120 kvadrata, nudimo celodnevni boravak za decu predškolskog uzrasta.
Prostor u kome se odvijaju sve aktivnosti je pažljivo osmišljen i uređen u pastelnim bojama, sa dosta dnevne svetlosti.
vrtic-flamingo-privatne-jaslice
PRIVATNE JALSICE - VRTIĆ FLAMINGO Mališani jaslenog uzrasta su podeljeni u dve grupe: - Mlađa jaslena (1-2 godine) - Starija jaslena (2-3 godine)
vrtic-sovica-privatne-jaslice

Vrtić Sovica

Beograd, Surčin, Braće Nikolić 108/b 065 3235155
cena: 28.000 din
PRIVATNE JASLICE - VRTIĆ SOVICA U našem timu nalaze se vaspitači i stručni saradnici sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom.
Još jedna prednost koju nudimo jesu male grupe, tako da deca imaju mogućnost da ostvare bliži kontakt i komunikaciju sa svojim vršnjacima, ali i vaspitačima.
LOKACIJE
Privatne jaslice su namenjene čuvanju beba do treće godine. U zavisnosti od uređenja i organizacije privatne jaslice imaju ograničenje koliko beba mora najmanje da ima meseci da bi bila primljena u jaslice. U privatnim jaslicama se o bebama brinu medicinske sestre i vaspitači koji su školovani za brigu o bebama. Bebe se hrane, presvlače, spavaju a kad su budne sa njima se igra i pevaju im se pesmice. Sve je više žena koje nakon jednogodišnjeg porodiljskog bolovanja moraju da se vrate na posao, a neke čak i ranije. Zbog toga je usvojen Zakon koji daje mogućnost da se i deca od šest meseci upišu u jasle. I pedijatri smatraju da nije pametno odvajati bebu od majke u pomenutom uzrastu (od šest meseci do godinu dana), jer je još fiziološki vezana za nju, ne ide na nošu, i nezrela je za kolektiv u svakom pogledu. Mnoge bebe sisaju u tom periodu, a tada se uvodi i adaptirano mleko i nemlečna hrana, zbog čega treba pratiti reakcije bebinog organizma na namirnice i eventualnu pojavu alergije. Ali već od navršenih godinu dana beba je spremna za kolektiv i za zdravo funkcionisanje u njemu. Da bi bebe mogle da borave u jaslicama, neophodno je da postoji adekvatna oprema u samom prostoru, a zatim i edukovane kuvarice koje će da pripremaju obroke za njih. To su deca koja još jedu usitnjenu hranu, kašice... i sve to treba da bude kvalitetno. Deca jaslenog uzrasta su posebno osetljiva na infekcije, bolešljiva... Da biste detetu obezbedili što kvalitetnije odrastanje u jaslama, najbolje je da nadjete Jasle koje pokrivaju sve vaše standarde.
Back to Top