Privatne jaslice Sremčica

Registruj se
Prijavi se
Privatne jaslice Sremčica
privatni-vrtic-mudrica-i-dobrica-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD PRIVATNI VRTIĆ MUDRICA I DOBRICA Drage mame i tate, polaskani smo vašom odlukom da upišete dete u naš vrtić.
Svoju obavezu i vaše ukazano poverenje prihvatamo veoma ozbiljno.
Spremni smo na svaku saradnju, tako da su sve vaše sugestije, pohvale pa i kritike dragocena informacija.
privatna-predskolska-ustanova-bubamara-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA BUBAMARA Negu i vaspitno-obrazovni rad sa decom uzrasta do 3 godine sprovode medicinske sestre-vaspitači i vaspitačice, polazeći od Pravilnika o opštim osnovama predškolskog programa za uzraste do 3 godine, primenjujući u radu iskustva i znanja stečena na seminarima, stručnim susretima i razmenama iskustva kojima su prisustvovale.
LOKACIJE
Privatne jaslice su namenjene čuvanju beba do treće godine. U zavisnosti od uređenja i organizacije privatne jaslice imaju ograničenje koliko beba mora najmanje da ima meseci da bi bila primljena u jaslice. U privatnim jaslicama se o bebama brinu medicinske sestre i vaspitači koji su školovani za brigu o bebama. Bebe se hrane, presvlače, spavaju a kad su budne sa njima se igra i pevaju im se pesmice. Sve je više žena koje nakon jednogodišnjeg porodiljskog bolovanja moraju da se vrate na posao, a neke čak i ranije. Zbog toga je usvojen Zakon koji daje mogućnost da se i deca od šest meseci upišu u jasle. I pedijatri smatraju da nije pametno odvajati bebu od majke u pomenutom uzrastu (od šest meseci do godinu dana), jer je još fiziološki vezana za nju, ne ide na nošu, i nezrela je za kolektiv u svakom pogledu. Mnoge bebe sisaju u tom periodu, a tada se uvodi i adaptirano mleko i nemlečna hrana, zbog čega treba pratiti reakcije bebinog organizma na namirnice i eventualnu pojavu alergije. Ali već od navršenih godinu dana beba je spremna za kolektiv i za zdravo funkcionisanje u njemu. Da bi bebe mogle da borave u jaslicama, neophodno je da postoji adekvatna oprema u samom prostoru, a zatim i edukovane kuvarice koje će da pripremaju obroke za njih. To su deca koja još jedu usitnjenu hranu, kašice... i sve to treba da bude kvalitetno. Deca jaslenog uzrasta su posebno osetljiva na infekcije, bolešljiva... Da biste detetu obezbedili što kvalitetnije odrastanje u jaslama, najbolje je da nadjete Jasle koje pokrivaju sve vaše standarde.
Back to Top