Privatne jaslice Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Privatne jaslice Voždovac
JASLICE U BEOGRADU.
Akreditovana privatna predškolska ustanova MALA FABRIKA MAŠTE vrši upis dece od jaslenog uzrasta do polaska u školu uz SUBVENCIJE skupštine grada Beograda.
Jaslena grupa u vrtiću Mala Fabrika Mašete ima posebno izdvojen prostor koji je u potpunosti prilagođen najmlađem dečijem uzrastu.
Objekat „Mala fabrika mašte-Voždovac“ je ušuškan u najlepšem delu Voždovca, u bajkovitoj vili od 600m².
Kuća je okružena velikim i lepo uređenim dvorištem od 4 ara, u kojem je smešten prostor za igru i učenje, a u jednom njegovom delu nalazi se i „Etno kutak“ koji deci dočarava trenutke domaćinskog života.
Ceo prostor je organizovan po uzrasnim grupama, od jaslenog dela, koji obuhvata veliki prostor za boravak i zaseban prostor za odmor, preko nivoa za stariju decu, sale za zajedničke (grupne) aktivnosti, pa sve do trpezarije.
Naš drugi objekat „Mala fabrika mašte-Vračar“ nalazi se u jednoj od najlepših ulica na Vračaru (Topolska 9), u novoj i modernoj kući od 450m².
Kuća je okružena uređenim dvorištem od 1 ara, u kojem je smešten prostor za igru i učenje dece vrtićkog uzrasta, a u jednom njegovom delu nalazi se i prostor isključivo namenjen deci jaslenog uzrasta.
PRIVATNE JASLICE DEČIJA PALATA Uloga medicinske sestre vaspitača je da stvara uslove za kvalitetan život, negu, učenje i razvoj dece u skladu sa postavljenim ciljevima kroz organizaciju fizičke i socijalne sredine, kroz posmatranje, praćenje i podsticanje dečijeg razvoja, pružanje podrške i pomoći kako deci tako i roditeljima, predlaganjem i osmišljavanjem aktivnosti.
Nega i vaspitno-obrazovni rad sa decom jaslenog uzrasta podrazumeva održavanje higijene, zadovoljenje potrebe za snom, ishranom, boravkom na svežem vazduhu, vaspitanje, igru i dole navedene razvojne sposobnosti.
happy-way-vrtic-privatne-jaslice-524322
PRIVATNE JASLICE VOŽDOVAC - HAPPY WAY VRTIĆ Profesionalni i posvećeni vaspitači, radionice, ekskurzije, topla baza za pravilan razvoj deteta.
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD PRIVATNI VRTIĆI - NAŠ VRTIĆ Vrtić na dve lokacije, verifikovan vrtić, upis uz suvbencije.
privatni-vrtic-happy-kids-privatne-jaslice-662401
PRIVATNE JASLICE - HAPPY KIDS Privatne jaslice na 10 lokacija, kvalifikovani i iskusni vaspitači, sjajan program rada, maštovito opremljen prostor.
predskolska-ustanova-puz-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD PREDŠKOLSKA USTANOVA PUŽ. Adaptacija na kolektiv je sa roditeljem tako da nema suza (ni dečijih ni maminih).
Dodjite da se družimo
privatni-vrtic-vivak-privatne-jaslice

Privatni vrtić Vivak

Beograd, Voždovac, Milovana Marinkovića 14 064 1872404
cena: 250 €
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ VIVAK Verifikovana predškolska ustanova Privatni Vrtić Vivak je počeo sa radom 01.12.2002.
u ulici Kneza Miloša.
U želji da našoj deci pružimo što bolje uslove za odrastanje i što veće mogućnosti za sticanje novih iskustava, vrtić smo 01.09.2006.
preselili u komfornu i osvetljenu kuću od 300 m2 koja se nalazi u najlepšem delu Voždovca.
Od januara 2007.godine, počeli smo sa pripremanjem obroka u vrtiću.
Kako bi deca što lakše naučila i prihvatila pravila zdrave ishrane, pustili smo ih da učestvuju u pripremanju pojedinih obroka i tako ih približili zdravoj kuhinji.
Sve naše aktivnosti u toku dana, roditelji mogu da prate preko video nadzora u našem vrtiću, a jednom mesečno dobijaju CD sa fotografijama dogadjanja, radionica i drugih raznih aktivnosti koja se dešavaju u vrtiću.
U privatnom vrtići Vivak se trudimo da zadovoljimo razvojne potrebe svakog deteta - bez obzira na njegov uzrast, poštujemo prava deteta, negujemo i podstičemo dečiju samostalnost, maštu i kreativnost.
Ličnim zalaganjem u realizaciji vaspitno - obrazovnog programa, svojim idejama i predlozima, u mnogome nam pomažu i sami roditelji. Svojim sugestijama u vezi sa raznim aktivnostima, roditelji direktno utiču na realizaciju naših aktivnosti u vrtiću i rad sa decom.
privatni-vrtic-m&m-elefantino-privatne-jaslice
JASLICE U BEOGRADU.
Jaslene grupe: od 6 do 18 meseci i od 18 do 36 meseci - male grupe od petoro do šestoro dece.
Nega i zaštita dece jaslenog uzrasta u vrtiću M&M Elefantino.
Mnogi mališani su u našim jaslicama napravili svoje prve korake i stekli svoje prve drugare.
vrtic-carobni-svet-plus-privatne-jaslice
JASLICE BEOGRAD.
PRIVATNE JASLICE NA ZVEZDARI.
PRIVATNE JASLICE U AKREDITOVAOJ PREDŠKOLSKOJ USTANOVI NA ZVEZDARI.
UPIS DECE U JASLICE UZ SUBVENCIJU GRADA BEOGRADA.
vrtic-deciji-svet-privatne-jaslice

Vrtić Dečiji Svet

Beograd, Voždovac, Braće Jerković 112b 060 6408814
cena: 240 €
PRIVATNE JASLICE U BEOGRADU.
Deca imaju pravo na subvencije grada Beograda.
Upis dece u jaslene grupe od 1 godine starosti.
Grupe su struktuirane po uzrastu.
Grupe broje od 10 do 12 mališana, što doprinosi kvalitetu komunikacije i ukupnog pedagoškog rada.
ZDRAVLJE, PRE SVEGA!
U interesu naših korisnika ostvarujemo izuzetnu saradnju sa pedijatrom koji nas posećuje jednom nedeljno, a po potrebi nas posećuju i stomatolog, logoped, pedagog i psiholog koji svi zajedno brinu o zdravlju mališana.
privatni-sportski-vrtic-bibi-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD SPORTSKI VRTIĆ BIBI Dete dolaskom na svet dobija u nasleđe sve ono što je čovečanstvo kroz istoriju stvorilo i ima zadak da sve što je dobro očuva, a prema lošem da razvije kritički odnos.
Svaki uzrast deteta ima specifične karakteristike, a naš program je tako koncipiran da postoji jasan sled aktivnosti koje naposletku vode do ovladavanja sposobnostima koje su mu neophodne za polazak u školu, kreativnost, ali i za samostalnost i kritičko mišljenje. Vaspitači u sportskom vrtiću BiBi pomažu deci da sama istražuju i otkrivaju, te tako stiču znanja.
Roditelji su naši najvažniji saradnici.
U Bibiju cenimo i podstičemo detetovu individualnost i osamostaljivanje i gradimo odnos poverenja.
Mi podstičemo kreativnost, ali i red i lepo ponašanje.
vrtic-macak-garfild-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE U BEOGRADU.
JASLENE GRUPE.
U naše jaslice mogu se upisati deca od 8 meseci starosti pa naviše.
Sve prostorije za boravak dece u našim jaslicama su opremljene odgovarajućim nameštajem, bogatim izborom edukativnih igračaka, kao i didaktičkim materijalom koj podstiče pravilan psihofizički razvoj, maštu i kreativnost dece.
Deca su tokom boravka u jaslicama apsolutno bezbedna, a vreme koje provedu u jaslama iskorišćeno je na pravi način.
Vaspitno-obrazovanim radom u jaslenoj grupi podstiče se njihov ukupan psihofizički razvoj, razvoj motorike, kreativnost, razvoj govora, omogućuje se sticanje higijenskih navika i socijalizacije.
U takvim uslovima naši najmlađi mališani stiču prva prava prijateljstva, uče kroz igru, iskazuju svoja osećanja i postaju lepo vaspitana i obrazovana deca.
Zato dragi roditelji pozivamo Vas i vaše mališane na jedno lepo druženje, jer vaspitači sa puno ljubavi i veselim osmehom na licu čekaju nove drugare.
Naš vrtić ima ukupno 4 objekta.
Radno vreme vrtića (i jaslica) je od 7 do 18 časova.
vrtic-eko-bajka-predskolska-ustanova-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD.
PRIVATNE JASLICE NA VOŽDOVCU.
Jaslena grupa za decu uzrasta od 2 do 3 godine.
Boravak dece u vrtiću organizovan je kao poludnevni boravak od 7h do 12h i kao celodnevni boravak od 7h do 18h, svakim radnim danom.
Naš cilj je da deci obezbedimo srećno i bezbrižno detinjstvo, pripremimo ih za dalje školovanje, a u isto vreme im pomognemo da razviju svoj potencijal kako bi izrasli u samostalne i sposobne ljude.
Kod nas vlada prijatna i topla atmosfera, a prostor je ispunjen smehom.
Zato, dodjite da uživamo u odrastanju, jer kod nas je kao u bajci!
Deci je tokom dana obezbeđeno 4 obroka: doručak, ručak i dve užine.
Obroci su prilagođeni deci u saradnji sa ketering službom i sadrže sve one namirnice koje su potrebne za pravilan rast i razvoj.
Ukoliko je Vaše dete na posebnom režimu ishrane, postoji mogućnost pripreme adekvatnih obroka.
vrtic-vremeplov-privatne-jaslice

Vrtić Vremeplov

Beograd, Voždovac, Miklošićeva 36 060 7277707
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD VRTIĆ VREMEPLOV U našem jaslenom kutku, Vaši najmlađi će uživati.
privatni-vrtic-mece-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD PRIVATNI VRTIĆ MEČE Kutak za najmlađe smo uredili sa velikom pažnjom.
Sigurni smo da će Vaši mališani uživati.
privatni-vrtic-beskrajna-prica-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD PRIVATNI VRTIĆ BESKRAJNA PRIČA Jasleni kutak smo uredili sa posebnom pažnjom.
Vaši najmlađi će uživati.

Vrtić Panoramica

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 363 062 595662
PRIVATNE JASLICE - VRTIĆ PANORAMICA Dečiji vrtić Panoramica sprovodi program predškolskog doba ,obrazovanja, nege i zaštite u uzrastu od godinu dana do polaska u školu. Kapacitet vrtića iznosi 120 dece, grupe su podeljene po uzrastima od mladje jaslene, starije jaslene, mlađe vrtićke, srednje, starije i predškolske grupe.
vrtic-dolina-cuda-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - VRTIĆ DOLINA ČUDA Nudimo organizovano vaspitanje i obrazovanje, negu, ishranu i preventivno-zdravstvenu, socijalnu zaštitu i rekreaciju dece jaslenog i vrtićkog uzrasta.
vrtic-medin-kutak-privatne-jaslice

Vrtić Medin Kutak

Beograd, Voždovac, Bulevar oslobođenja 257 063 277169
cena: Cenovnik
PRIVATNE JASLICE - VRTIĆ MEDIN KUTAK U nasim jaslama, vaspitanje i negu dece do 3 godine realizuju stručne i senzibilne medicinske sestre-vaspitaci.
vrtic-peki-privatne-jaslice

Vrtić Peki

Beograd, Voždovac, Kaplara Momčila Gavrića 1 060 6377788
cena: Cenovnik
PRIVATNE JASLICE - VRTIĆ PEKI U našem vrtiću sve sobe su obogaćene raznovrsnim stimulansima koji angažuju sva dečija čula.
Sredina je podsticajna, promenjljiva, fleksibilna, individualizovana, u duhu tema ili projekta koji je aktuelan.
PRIVATNE JASLICE - VRTIĆ BAŠ ČELIK Program nege i vaspitanja dece uzrasta od 6 meseci do 3 godine Vrtić ima dve jaslene grupe od po 12 dece.
Ukupan kapaciteit vrtića za decu uzrasta do 3 godine je 24-četvoro dece.
vrtic-carobni-svet-privatne-jaslice

Vrtić Čarobni svet

Beograd, Voždovac, Vojvode Vlahovića 31G 011 4055574
cena: Cenovnik
PRIVATNE JASLICE - ČAROBNI SVET Naš kadar predstavljaju edukovne, kvalifikovane osobe koje kroz kvalitetan pristup realizuju plan i program ustanove.
vrtic-tina-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - VRTIĆ TINA Као registrovana predškolska ustanova uz subvenciju grada i akreditovana od strane Ministarstva prosvete, bavimo se čuvanjem i vaspitavanjem dece uzrasta od 9 meseci do 7 godina.
vrtic-moja-druzina-privatne-jaslice

Vrtić Moja družina

Beograd, Voždovac, Generala Vladimira Kondića 11 064 8606379
cena: Cenovnik
PRIVATNE JASLICE - MOJA DRUŽINA Kvalitetan razvoj mališana je nešto na šta smo najviše orjentisani i to postižemo izradom dinamičnih programa koji sprovodi naše kvalifikovano osoblje.
predskolska-ustanova-srecno-dete-privatne-jaslice
PRIVATNE JASLICE - SREĆNO DETE Rad sa decom sprovodi stručan kadar od jaslenog uzrasta do grupe za pripremni predškolski program.
vrtic-moj-ringispil-privatne-jaslice

Vrtić Moj ringišpil

Beograd, Voždovac, Nikole Đurkovića 40 064 2353870
PRIVATNE JASLICE - MOJ RINGIŠPIL Stručno i odgovorno osoblje vodiće brigu o vašim mališanima.

Predškolska ustanova Moj Montessori

Beograd, Voždovac, Generala Anrija 26 062 332283
PRIVATNE JASLICE - MOJ MONTESSORI

Big Bird

Beograd, Voždovac, Dukljaninova 1 062 8006011 |
062 8006012 |
PRIVATNE JASLICE BEOGRAD.
LOKACIJE
Back to Top